CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Most próbáltam ki!
Képek tõlem:
Telepítés:
- bemásolod a .../Crysis/Mods mappába a letöltött GOC mappát (ha nincs mods mappád akkor csinálsz egyet)
- elindítod a játékot megjelenik a menüben egy új pont Modok néven erre klikk ott lesz egy 01-es mod azt kiválasztod, betöltés kéri hogy újra kell indítani a játékot rámész az igenre újraindul és már mehetsz is!
Játék közben görgõt benyom 2 új menüpont egyik az idõlassítás másik TPS nézet. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ezzel szemben az int. vga még mindig csak a belépõ szintû játékhoz elég (vagy 3-4 évvel korábbi játékok csúcson pörgetéséhez...)
összefoglalva, diszkrét hangkártya pro játékhoz _kell_, diszkrét vga viszont gyakorlatilag alsó-középkategóriától kezdve. (amit jól jelez az is, hogy belépõ szintû, integráltaknál jobb diszkrét VGA újonnan 10ezer körül indul, ellenben egy alaplapi hangkártyánál jobb hangkártyát 20 (nagy ritkán 15) alatt alig kapsz)
annyit mondtam hogy pistikének nidforspidezni, meg codozni bõven jók a mai intergrált cuccok.
u dont have to listen anybody else but me
Akkor bizony már a mai integrált kártyákban is lehet némi kivetnivalót találni. Másrészt meg gondolj bele. Ez tisztán üzletpolitika. Ha bármilyen fröccsöntött kártyán tökéletesen futna minden mai játék, akkor a hiper szuper több GB-os multi-GPU rendszerû übercsúcskártyákat ki a f*szom venné meg szerinted? Ki lenne az a barom akkor, aki 130 ezreket kiadna érte.
Bizony ezért a legújabb játékok nem igazán támogatják az integrált vga-kat vagy ha támogatják is nyilván nem olyan az élmény mint az elõbb említett csúcskártyával játszani. Ezt tapasztalatból tudom mondani mert az egyik gépemben egy jobb minõségû integrált kari van, a másikban pedig az elõbb említett csúcskártya, és meg kell mondjam össze se lehet hasonlítani a kettõt.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Reallifesis
Mster-Config v3.01
C.U.D.A.A.T.S
Én nem próbáltam ki nincs fent a játék, de nektek megmutatom hátha valaki nem találja elég szépnek a játékot! 😊
három 5.1-es
egyiken van egy erõsítõ meg a hangfalak
másikon van egy hd580as füles (az esti gépezésekhez, és zenekeveréshez)
a harmadikat meg csak azért vettem hogy legyen soros port a régi gamepadomhoz 😊
hogy az integrált cuccok gagyik voltak.
manapság egy olcsóbb alaplapon is bõven jók átlagos felhasználásra az integrált hangkártyák
a középszintû lapokon a videokártyák is bõven megfelelnek még játékra is, szóval ezt el lehet felejteni hogy az integráltak gagyik.
régen azok voltak, mára kinõtték ezt a gyermegbetegséget
ettõl független 3hangkáryta van a gépembe : D
Egy pár cucc így jelenik meg benne és ha lerakom valahova akkor nem pl a sín lesz ott hanem ez a gömb!A választ elõre is köszi!
Integrált VGA: nem hülyeség ez sem, mert pl. vkinek van vmennyi pénze gépfejlesztésre; akkor lehet h vesz egy erõsebb CPU-t, VGA-t meg majd késõbb, de addig is tudja használni a gépét alapvetõ dolgokra. Persze aki nem csak netre meg Wordre használja a gépét, annak nem egy végleges megoldás.
Töltsük le az internetet!
Nekem az egyik gépembe integrált vga van és nem is a rosszabbik fajta mégsem támogatja sem a Crysist sem a Bioshock-ot de még a Gears of War sem indul rajta. Xart sem ér az egész higyjétek el, aki nem képes áldozni egy normális hangkártyára és vga-ra az használjon csak integráltat, de utána ne sírjon.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
minden ezzel a hírrel van tele, mintha máshol nem lehetne játékot fejleszteni németországon kívül...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
CRT monitorunk van, ezen kívül még 2 játéknál van olyan gondunk, hogy nem a szokásos 85 Hz-en fut, hanem 60-on.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez a memória zabálás most nem tudom természetesnek vehetõ-e ennél a játéknál. Bár lehet máskor is eljátszott hasonló dolgot, csak akkor nálam az utolsó pályán még nem akadt annyira, hogy ki kellett lépnem megnézni mi a helyzet.
Annak nem tudom lehet-e köze, hogy mikor procit húztam, vele együtt a memóriákat is felhúztam 1066 MHz-re (mert addig csak 800-on mentek, de az alaplap is, meg a memória is bírja az 1066-ot)
Mind1, valaki tapasztalt már ilyet? Am miközben írom ezt, már újraindítottuk a gépet, meg a játékot is és csak a legutolsó pályát betöltve megfagyott az elõbb.
Valaki tapasztalt már ilyet, amiket írtam?
Jah, meg nálatok is 60 Hz-en fut a játék? Mintha régebben magasabb Hz-en futott volna (de amúgy még 2 játéknál ugyanez a helyzet). Ez sem tudom miért van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
errõl beszéltem már sokaknak sokszor sok helyen...
én úgy mondtam, hogy zajos a kép...
és ezért állítom, hogy VGA csatival kell próbálkozni.
hdmi...szuper, de inkább filmnézésre alkalmas...játékra ha hd-tv-n nyomja az ember, akkoris egy vga kábellel érdemes használni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyedül egy 500 000 ft-os kijelzõ képe teccett neki de az is csak 82 cm-es volt, tehát nem túl nagy. Egyébként én is tapasztaltam, hogy az olcsóbb tv-knek nem jó a képe, vibrál az összes pixel, meg rezeg mint valami rossz kocsonya. Ilyenért nem érdemes pénzt adni.
Ezzel szemben már egy 22"-os monitornak tûéles képe van és normális az élsimítás is. Én nemrég vettem egy 30"-os full HD monitort amin már 1024-es felbontásban is virít a Crysis, nagyon szép éles és hibamentes a képe. Amúgy is egy konzolkonfiguráció jóval vérszegényebb, mint egy csúcskategóriás PC.
Ennek alapján kitalálhatod, hogy a konzol vs pc csatában ki lesz a nyerõ a Crysis 2-t illetõleg. Bizony, van amikor az ikszboksz kapja a pofont...
Legfeljebb azok a játékok lehetnek szebbek konzolon amiket pc-re nem fejlesztettek csupán egyszerû átiratok mint pl. a Suffering, a Silent Hill 2 vagy a Call of Cthulhu.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A képekkel én mindössze a konzol vs pc dolog grafikai összehasonlítását akarom. Egy képet van idõ kielemezni. Ez viszont tényleg csak szõrszálhasogatás, a lényeg valóban mozgás közben dõl el, hogy milyen sebességgel fut és emellett milyen látványt nyújt.
de az eddigiekböl az derül ki hogy atombutított a konzolos verzsön (igazábol a konzolos verzio nem is izgat engem. nincs konzolom és nem is tervezek venni). LOD kb a fegyver csövénél ér véget, utána már csak széép zöld padlószõnyeg amig a szem ellát 😊 és igyis lassacskán futott konzolon