CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Már csak kb fél évet kell várni kb mire lesz végre olyan VGA-m ami very Highon is futtatni birja a game!

Next PC upgrade: 2022

Black Ghost
Jóóóó ez, hol is találtad ezt a GOC-t. 😊
grebber
TPS-be célkereszt végre na akkor végitolom 6-od szorra is a gamet!!

Találtam egy Gears Of Crysis (GOC) módot amiben van idõlassítás és TPS mód is!Nagyon jó!
Most próbáltam ki!

Képek tõlem:

Telepítés:

- bemásolod a .../Crysis/Mods mappába a letöltött GOC mappát (ha nincs mods mappád akkor csinálsz egyet)
- elindítod a játékot megjelenik a menüben egy új pont Modok néven erre klikk ott lesz egy 01-es mod azt kiválasztod, betöltés kéri hogy újra kell indítani a játékot rámész az igenre újraindul és már mehetsz is!

Játék közben görgõt benyom 2 új menüpont egyik az idõlassítás másik TPS nézet. 😊

Shep
A reallifesis -nál van az a TOD, azt hogyan kell mûködésre bírni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Gondolom TPS mod igen a többit nem tudom.Egy normális TPS mod jó lenne célkereszttel és akkor végig lehetne tolni úgy is!Mert célkereszt nélkül nem jó 😞

Black Ghost
Videóban van egy rész, mikor a srác fedezékbe vonul és a kamera kivált külsõ nézetre, ez valami mod, mert az eredetiben nem láttam ilyen opciót, ráadásul a nano ruha menünél több több ikon is van, ami számomra szintén új, mik ezek?
grebber
Ezt most találtam brutálabb AI:

Advanced AI

Az ottani video magáért beszél nem gyenge!

A Doom 3-nál is volt valami hasonló az ultrahigh quality mod, nekem az jut eszembe errõl. De inkább csak a HDR élességén javítottak, szembetûnõ különbség egyébként nincs.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Lacee86
Sztem maradjunk annyiban h egy átlag játékosnak megfelel az integrált hangkártya, videokártya viszont nyilván nem, hiszen azért akár egy 10-15 ezres kártya is általában jelentõsen jobb egy integráltnál.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tnm
sztem válasszuk szét - már ha cél az offtopik továbbgörgetése - az int. hangkártyákat, meg az int. vga-kat. különálló hangkártyát ma már szinte senkinek nem érdemes venni, kivéve a nagyon hardcore gamer-eket (pl. X-ram), vagy akik audio-val dolgoznak. elõbbi esetben kb az a lehetõséged, hogy veszel valami Creative-ot, utóbbi esetben meg többnyire olyan márkák, amikre idehaza vadászni kell. ezen kívüli hangkártyák, vagy Creaitve alapokra épülõ klón, vagy dettó olyan chip-et használ, mint amilyeneket a lapokra integrálnak, azaz legfeljebb egy két jobb minõségû kondi, meg D/A konverter-ben lehetnek jobbak. azonban ma már nagyon sok olyan integrált hangkártya van, ami támogatja a DTS-interactive-ot, vagy a DDL-t, ami gyakorlatilag - némi plusz cpu terhelés rovására, bár ez ma már nem sokat számít, mivel a mai játékok már nem cpu limitesek többnyire - felsõ-középkategóriáig tökéletes minõséget nyújtanak (ti. a D/A konvertálást maga a dekóder [=erõsítõ] végzi, szal nem a hangkártya felelõs érte), persze az tény, hogy ezekben még nincs EAX 5.0 meg egyéb nyalánkságok -amiknek a hiányát én nem érzem, de biztos nyújt valami pluszt.

ezzel szemben az int. vga még mindig csak a belépõ szintû játékhoz elég (vagy 3-4 évvel korábbi játékok csúcson pörgetéséhez...)

összefoglalva, diszkrét hangkártya pro játékhoz _kell_, diszkrét vga viszont gyakorlatilag alsó-középkategóriától kezdve. (amit jól jelez az is, hogy belépõ szintû, integráltaknál jobb diszkrét VGA újonnan 10ezer körül indul, ellenben egy alaplapi hangkártyánál jobb hangkártyát 20 (nagy ritkán 15) alatt alig kapsz)

VRSDM
ki beszélt itt überhypetöbbmagosgpu-ról integrálva?
annyit mondtam hogy pistikének nidforspidezni, meg codozni bõven jók a mai intergrált cuccok.

u dont have to listen anybody else but me

vérpocok
Ki beszélt átlagos felhasználásról? Én játékos szemszögbõl értettem amit mondtam, mégpedig a hardcore gémerek szempontjából.
Akkor bizony már a mai integrált kártyákban is lehet némi kivetnivalót találni. Másrészt meg gondolj bele. Ez tisztán üzletpolitika. Ha bármilyen fröccsöntött kártyán tökéletesen futna minden mai játék, akkor a hiper szuper több GB-os multi-GPU rendszerû übercsúcskártyákat ki a f*szom venné meg szerinted? Ki lenne az a barom akkor, aki 130 ezreket kiadna érte.
Bizony ezért a legújabb játékok nem igazán támogatják az integrált vga-kat vagy ha támogatják is nyilván nem olyan az élmény mint az elõbb említett csúcskártyával játszani. Ezt tapasztalatból tudom mondani mert az egyik gépemben egy jobb minõségû integrált kari van, a másikban pedig az elõbb említett csúcskártya, és meg kell mondjam össze se lehet hasonlítani a kettõt.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

grebber

bertino
jáááááááá ez elég konkrétan néz ki.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Képek a Reallifesis módból:

Találtam grafikai turbózó módot tessék meglesni!

Reallifesis

Mster-Config v3.01
C.U.D.A.A.T.S 2.21

Én nem próbáltam ki nincs fent a játék, de nektek megmutatom hátha valaki nem találja elég szépnek a játékot! 😊

VRSDM
nemnevet.
három 5.1-es
egyiken van egy erõsítõ meg a hangfalak
másikon van egy hd580as füles (az esti gépezésekhez, és zenekeveréshez)
a harmadikat meg csak azért vettem hogy legyen soros port a régi gamepadomhoz 😊

Lacee86
<#idiota>

VRSDM
régen volt csak ez
hogy az integrált cuccok gagyik voltak.
manapság egy olcsóbb alaplapon is bõven jók átlagos felhasználásra az integrált hangkártyák
a középszintû lapokon a videokártyák is bõven megfelelnek még játékra is, szóval ezt el lehet felejteni hogy az integráltak gagyik.

régen azok voltak, mára kinõtték ezt a gyermegbetegséget
ettõl független 3hangkáryta van a gépembe : D

Hello!Van egy kis Gondom a Crysis Sandbox 2-vel!

Egy pár cucc így jelenik meg benne és ha lerakom valahova akkor nem pl a sín lesz ott hanem ez a gömb!A választ elõre is köszi!

Lacee86
Minek áldozzak akárcsak 2000 Ft-ot is egy hangkártyára, amikor semmi bajom az integrálttal? Mûködik rendesen. Ez hülyeség h állandóan mindig szarozva vannak az integrált hangkártyák. Sztem átlagos felhasználásra, sima sztereo hangszóróval bõven jók.

Integrált VGA: nem hülyeség ez sem, mert pl. vkinek van vmennyi pénze gépfejlesztésre; akkor lehet h vesz egy erõsebb CPU-t, VGA-t meg majd késõbb, de addig is tudja használni a gépét alapvetõ dolgokra. Persze aki nem csak netre meg Wordre használja a gépét, annak nem egy végleges megoldás.

KILLER2
Nem tudom, nekem integrált hangkártyával eddig nem volt gondom (már a negyedik alaplapom, amibe integrált a cucc, külsõt sosem próbáltam). Egy rendes hangkártya biztos jobb, de nekem még ezekkel sem volt gondom.

Töltsük le az internetet!

vérpocok
A fejlesztõk nem hiába intenek óva mindenkit az integrált cuccoktól, fõleg a vga-tól, de a hangkártya sem kivétel, mert ezeket nem lehet összehasonlítani az önálló normális kártyákkal.
Nekem az egyik gépembe integrált vga van és nem is a rosszabbik fajta mégsem támogatja sem a Crysist sem a Bioshock-ot de még a Gears of War sem indul rajta. Xart sem ér az egész higyjétek el, aki nem képes áldozni egy normális hangkártyára és vga-ra az használjon csak integráltat, de utána ne sírjon.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Bokafix2
Ezt hogy érted? Hogy akkor nincs hanghiba ha integrált a kari? Ugye most viccelsz? Hány topikban nyafognak a hanghibák miatt és a szinte mindnek integrált a kártyája.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Köszi!

Éppen akkor nem szoktak... ma már... sajnos.

Bokafix2
Hát a játékban gondolhatod hogy alapesetben nem szabadna torzulnia a hangnak. Lehet hogy a hangkártyád rakoncátlankodik. Fõleg ha integrált akkor szoktak elõjönni hanghibák.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Néha lövöldözés közben eltörzul a hang. Ez így van a játékban, vagy a géppel van a baj?

Jaffa 2843
telepítõ dvd-n egy korrekt sandbox mappában

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
64biten legrészletesebb grafikán, nagyobb felbontáson egész jól eszi a memóriát

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Szevasztok!A Sandbox hol található?Mert én nem nagyon találom sehol!A választ elõre is köszi!

Lacee86
Itt van pl. Magyarország is.<#wink>

bertino
nabumm és akkor mi van ?
minden ezzel a hírrel van tele, mintha máshol nem lehetne játékot fejleszteni németországon kívül...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lacee86
Nekem is CRT-m van, 85 Hz-en játszottam vele, igaz csak 800x600-as felbontáson. Nálam pl. a Guitar Hero meg a PES akar mindenáron csak 60 Hz-en futni.

fery02
Csak az utolsó pálya nálunk is simán játszható. Értelemszerû, hogy csak azt betöltve még nem szívja le az összes memóriáját a gépemnek. De szinte a játék felétõl jutottunk el idáig, nem is tudom hány pályán át (érdekes, hogy az elõzõ, már teljesített pályákat nem törli a memóriából, hanem felhalmozva eltárol mindent).
CRT monitorunk van, ezen kívül még 2 játéknál van olyan gondunk, hogy nem a szokásos 85 Hz-en fut, hanem 60-on.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
Ability
Nekem anno Vistán összesen 2 giga rendszermemóriával teljesen játszható volt az utolsó pálya. 60Hz az LCD monitorok natív frissítése.
fery02
Öcsém gyûri a játékot. Egészen idáig bírt vele játszani szinte szünet nélkül (reggeltõl kezdte kb a játék felénél tartott), de természetesen az utolsó pályát már nem bírta végig játszani. Valami kegyetlenül elkezdett szaggatni a játék, nagy sokára ki bírtunk lépni a Windowsba és látjuk feladatkezelõben, hogy a játék 3,3 giga RAM használatnál , a szabad RAM mennyiség meg 22 Mega.
Ez a memória zabálás most nem tudom természetesnek vehetõ-e ennél a játéknál. Bár lehet máskor is eljátszott hasonló dolgot, csak akkor nálam az utolsó pályán még nem akadt annyira, hogy ki kellett lépnem megnézni mi a helyzet.
Annak nem tudom lehet-e köze, hogy mikor procit húztam, vele együtt a memóriákat is felhúztam 1066 MHz-re (mert addig csak 800-on mentek, de az alaplap is, meg a memória is bírja az 1066-ot)
Mind1, valaki tapasztalt már ilyet? Am miközben írom ezt, már újraindítottuk a gépet, meg a játékot is és csak a legutolsó pályát betöltve megfagyott az elõbb.
Valaki tapasztalt már ilyet, amiket írtam?
Jah, meg nálatok is 60 Hz-en fut a játék? Mintha régebben magasabb Hz-en futott volna (de amúgy még 2 játéknál ugyanez a helyzet). Ez sem tudom miért van.

DarkSector
kevered a warez warhead-del...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Idióta kérdés. Hogyne lenne benne multiplayer? Alaptartozék hozzá.

Nekem is 30" monitorom van, és volt egy régi tök vékony vga kábelem xboxhoz... azt hittem, hogy szar a monitor olyan képe volt vele... aztán vettem egy igazán jó vga kábelt hozzá, bazi vastag, márkás, jópár ezer forintal drágább, és ezzel tökéletes minden...

Multiplayer van hozzá? Ha van akkor honnan lehet leszedni?Elõre is köszi mindenkinek aki segít
DarkSector
nah itt van!!!
errõl beszéltem már sokaknak sokszor sok helyen...
én úgy mondtam, hogy zajos a kép...

és ezért állítom, hogy VGA csatival kell próbálkozni.
hdmi...szuper, de inkább filmnézésre alkalmas...játékra ha hd-tv-n nyomja az ember, akkoris egy vga kábellel érdemes használni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Képkülönbséget én is tapasztaltam. Elõször X360al egy 20"os 1024-es LCD TVn játszottam. Utána egy 19"os 1280x1024es LCD monitoron, most pedig egy 22"os 1680x1050es LCDn. Az X360 borzalmas volt TVn, de mind2 monitoron tûéles képet adott. A Crysis jobban futott az elõzõ monitoron, ott kisebb volt a felbontás 😊

extra sensory
Konzol vs pc grafikailag összehasonlítva? <#hehe> Egyik haverom nemrég bejárt egy pár üzletet Pesten és több variációban is látott konzolokat tv-re kötve, de azt mondta hogy ez elég is volt hogy végleg lemondjon róluk. Lehet hogy maximalista, de aszondja 400 000 ft alatt nem látott olyan hd tv-t amit megvett volna, mert borzalmas képet adnak. Azt mondja vibrál az egész, receg a 3D-s világ minden éle, satnyák a színek, kicsi a fényerõ.
Egyedül egy 500 000 ft-os kijelzõ képe teccett neki de az is csak 82 cm-es volt, tehát nem túl nagy. Egyébként én is tapasztaltam, hogy az olcsóbb tv-knek nem jó a képe, vibrál az összes pixel, meg rezeg mint valami rossz kocsonya. Ilyenért nem érdemes pénzt adni.
Ezzel szemben már egy 22"-os monitornak tûéles képe van és normális az élsimítás is. Én nemrég vettem egy 30"-os full HD monitort amin már 1024-es felbontásban is virít a Crysis, nagyon szép éles és hibamentes a képe. Amúgy is egy konzolkonfiguráció jóval vérszegényebb, mint egy csúcskategóriás PC.

Ennek alapján kitalálhatod, hogy a konzol vs pc csatában ki lesz a nyerõ a Crysis 2-t illetõleg. Bizony, van amikor az ikszboksz kapja a pofont...
Legfeljebb azok a játékok lehetnek szebbek konzolon amiket pc-re nem fejlesztettek csupán egyszerû átiratok mint pl. a Suffering, a Silent Hill 2 vagy a Call of Cthulhu.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

KILLER2
Én játszani akarok majd a játékkal, véletlenük sem képeket nézni. 😄 Emlékszem, a Crysis uccsó pályáján mediumon diavetítés volt, az sem tetszett, még csak az kéne, hogy a 2 végig ilyen legyen 😊
A képekkel én mindössze a konzol vs pc dolog grafikai összehasonlítását akarom. Egy képet van idõ kielemezni. Ez viszont tényleg csak szõrszálhasogatás, a lényeg valóban mozgás közben dõl el, hogy milyen sebességgel fut és emellett milyen látványt nyújt.

Jaffa 2843
alap hogy HD videot szeretnék látni nem egy mozgo gifet 😊

Jaffa 2843
jó akkor te majd a képekkel játszasz 😄 engem a mozgó játék érdekel..
de az eddigiekböl az derül ki hogy atombutított a konzolos verzsön (igazábol a konzolos verzio nem is izgat engem. nincs konzolom és nem is tervezek venni). LOD kb a fegyver csövénél ér véget, utána már csak széép zöld padlószõnyeg amig a szem ellát 😊 és igyis lassacskán futott konzolon

KILLER2
Hát, ha HD videó, akkor jöhet, azon látszanak az apróbb különbségek is. Egy youtube-os szar semmit nem mutat meg max az FPS különbséget, de a grafikai különbségeket nem igazán látni.