CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
úgyhogy a csõjátékCoD4-téma tényleg nem jó érv.
Hozzátartozik hogy amióta FPS mint mûfaj létezik (Wolfenstein, Doom, stb..) azóta játszok ezzel a stílussal, és már akkor is 20 év fölött voltam. Úgyhogy van viszonyítási alapom. Az utóbbi pár évben csak pár FPS-t bírtam végigjátszani, egyszerûen nem kötöttek le. Nem akarok példákat írni, mert nagyon szubjektív, de az általad említett CoD4 valóban élvezetes, de az hogy egy 5x5-ös irodából akár órákon át ömlik az ellenség ha nem megyek közelebb (és pesrze csak egy bejárata van), az azért megmosolyogtató, ráadásul errõl szól az egész játék. Ontja az ellenséget, nekem pedig minnél gyorsabban elõre kell nyomulni, ami qrva adrenalin pumpáló tud lenni, de egy idõ után nagyon uncsi volt már. Szinte semmi taktika, csak minnél elõbb jussak elõre, és akkor hirtelen abba marad az ellenség áradat. Ezzel szembe itt igenis van értelme a taktikázásnak, mivel lehet tudni nagyjából hány ellenség van adott területen, és erre lehet valamit kitalálni. Persze lehet itt is rambózni, de ez már a playeren múlik.
Valószínû hogy azért is testzik mert nagyon hasonló a Far Cry-hoz, ami szintén nagyon tetszett anno.
Megmondom õszintén, 3 gyermek (+ egy asszony) meg meló mellett, nem sok idõm van játszani, úgyogy
csak azzal játszok ami megragad valamivel, és ennek a geménak sikerült. Pl a Bioshockot 2x is elkezdtem mert annyira mondták, de nekem iszonyú nyomasztó volt, mégha nagyon jó ötletek és újítások is voltak benne. Végülis csak azt akartam mondani (nagyon ritkán írok ide) hogy aki esetleg valami világmegváltó csodát várt, az csalódhat a játékban, de én 37 évesen már nem támasztok hú de nagy elvárásokat egy játé irányában, (mivel sokkal fontosabb problémáim is vannak az életben) csak szórakoztasson pár órán keresztül, és ennek a játéknak sikerült. Utoljára a R6:Vegas kötött le ennyire, de ez is nagyon szubjektív. Bocs a hoszzú hsz-ért, de most pont ráértem melóhelyen, és le kellett írnom 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Ezt még csak a faluig vittem el, de egyszerûen nincs kedvem vele játszani. Eleinte élvezet volt játszadozni a nano ruhával, meg élvezet volt állítgatni a grafikát. De mostmár uncsi, hogy folyamatosan gyilkolászni kel laz embereket, és nincs sok lehetõség sem már.
CoD 4 egy csõfps, mégis a változatossági, meg a hangulata miatt egyszerûen ha nem azt figyeled, nem veszed észre (maximum 3. vagy 4. végigvitelnél.
Bár a Crysis-ba is ugyan úgy mindig ugyan annyi ellenfél lesz, ugyanott, és sokszor ugyan olya nhelyzetben, így nemhiszem hogy többszöri végigvitelnél több élvezetet adni a cod 4-nél.
Koschwarz!
Én, a magam részérõl, elég kritikus szemmel nézem a játékokat, az ujabb játékok nagy többsége a kellemes kategóriába tartozik, maximum. Semmi plusz nincs a nagy részében. Amiben pluszt találok, azt általában megveszem. Ilyen volt pl a Bioshock, vagy a Witcher. Aztán ott vannak az átlag játékok, TimeShift, vagy a CoD4 pl, ami tényleg iszonyat jó hangulattal bír, (majdnem meg is vettem) de nekem nagyon csõ lett, annyira, ami már zavar. aztán a rókabõrök, és vackok jönnek, pl az Airborne. Szerintem 1, rókabõr, 2 Rövid, 3 A MoH nevet ennek a játéknak odaadni... hát, minimum hiba... Vagy a ProStreet, (aminek a demojában kellemesen csalódtam egyébként, még ennyit sem vártam) az utóbbi 1-2 NFS óta sok jót nem várok tõle.
De ez csak azt jelenti, hogy más értékrenddel bírunk, más az izlésünk; Neked CoD4, nekem Crysis, Neked szõke, nekem barna, Neked rakottkrumpli, nekem babgulyás...
Peace<#integet2>#integet2>
Dante.
Megint az van minta demóban, átlátszóak a textúrák. Mit lehet csinálni? Legújhabb driver, de régivel is ezt csinálja.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
nyilván egyik játék sem váltja meg a világot, ez költõi túlzás. igazából csak arról van szó hogy nem lesz olyan hatása mint pl. az oblivionnak vagy a medal of honor elsõ részének volt.
(havernak is, pedig 8600GT-je van,2magos 3800+os AMD, 1gb ram... nem hiszem el hogy csak highig engedi neki... pedig láttam nála hogy addig engedi... vagy patch/mod/hack kell a nagyon magashoz? vagy Vista kell hozzá DX10zel?)
ATi Radeon MSI x800TD 256MB DDR2
2x512Mb DDR Kingston Ram
med-high grafon játszok, néha szaggat, az nem is zavar, de még igyis fika a grafikája... a karakterek szépen ki vannak dolgozva, de a fák, a fû, a talaj az szánalom. Tudom Shader Model 2.0-s a kártya, de a CoD4 nálam 1000x szebb. Sõt... Az megy full highon 40FPSel... szal enm tom, de ez a Quad proci + SLI-ben 8800GT meg 2-4gb ram FULL GRAFhoz kicsit tulzás ... legalábbis ezt olvastam, hogy ennyi kell a full grafhoz
Most így tolom, 169,02 es driver, forgásnál, távcsõnél pillanatra megakad
1024x768, AA ki
Demo így ment, a minimum 22 FPS volt, semmi röccenés. Driver felbontás ugyanaz;
Remélem, segítettem!
Dante.
Dixie Flatline, 03:21 - PC - Játék: Megjelenések
(VE) Európában érthetõ módon nem bírták végignézni, ahogy a Crysis kalózpéldányai ellepik a netet, így idõ elõtt piacra dobták a bespájzolt Crysis portékát. A VE3D-n közzétették a csomag tartalmát, úgyhogy az elõrendelt példány megérkeztéig ezzel valahogy csak kihúzzuk.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Egyébként szerintem azért nem pörög a topic annyira mert hál istennek, nincsenek itt a hogy kell telepiteni/krekkelni, én má jáccom, tipusú hozzászólások.
Hogy megváltja e a világot? Egyértelmüen nem. Egy játéknak nem is az a dolga. Lehet fanyalogni, összehasonlitani más játékokkal, de úgy öszintén, hogy lehet ezt egy CoD4 hez hasonlitani, ami iszonyatos módon csõ játék? agyatlan hent-el párosítva. Persze, ez izlés kérdése, kinek a pap, kinek a papné, (nekem a lánya) sokan azt mondják erre, hogy mész oszt'lõsz, és felhozzák a következõ sorban a CoD4-et... Erre mit lehet lépni? Semmit. Aki ezt a játékot tényleg tudja élvezni, nem végig akar szaladni rajta, aztán elmondani a haveroknak, hogy na, "végigtótam a krájziszt, hát elég szar vót" az látja a különbségeket, és a játékban rejlõ lehetõségeket. Persze, aki azt mondja, hogy ez a játék több, mint egy normál FPS, az is téved szerintem, mert ez a játék mindenben hozza az erõs átlagot, bugokból sincs tulsok, eddigi tapasztalatom alapján nem is túl rövid, viszont egy dologban alaposan ráver a mezõnyre, a grafikában. Aki a 6600Gt-jén tolja, az is láthatja, hogy irtózatosan szép, akinek pedig van akkora szerencséje, hogy csúcs közeli gépen tolja, annak az álla folyamatosan a földön van.
Egyébként, akinek CoD4 a kedvenc, annak tényleg ajánlom a konzolt. Az konzolos játék, azoknak, akik agreszívabban, hentelõsebben szeretnek játszani. A Crysis sem sokkal más, mégis, inkább azoknak ajánlanám, akik szeretnek kicsit agyasabban lövöldözni, jobban átgondolva a dolgot.
Amit ígértek a készitõk, többé kevésbé betartották, Grafika topon, nano-ruha jópofa, stb... Nekem egyedül a dinamikus napszakváltás hiánya feltünö, mintha pontokhoz lenne kötve a napszak, ami, ha jól emlékszem ellentétes az igéretekkel, mi szerint akár ki is várhatjuk egyhelyben az estét.
De ez legyen a legnagyobb baj.
Na nem koptatom a billeket tovább, aki tudja mirõl beszélek, az magától is tudja, aki meg nem, az majd válaszol, hogy mekkora marha vagyok....<#idiota>#idiota>
Dante.
Hülyék lennének nem kiadni rá.Konzolra többen fogják venni mint pc-re!
Next PC upgrade: 2022
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
c:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\My Games\Crysis\SaveGames\
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
wapolok
nem folytatom, mert párszor már leírtam. de azért elgondolkodtató az amit írtál, szerintem is.
a cod4 meg egyszerûsége ellenére is azt adta amit vártak tõle az emberek, remek hangulatot, pörgõs harcokat. szerintem a hagnulat mindenképpen hiányzik a crysis-bõl. nekem ezért sem tetszett a demo alapján, mert legyen az bármilyen játék, ha az elejétõl kezdve beszippant, akkor nyert ügye van. (lásd legutóbb halflife ep2) ráadásul a cod4 egyáltalán nem mondható csúnyának, sõt...viszont ennek ellenére is szépen viszi egy átlaggép.
akkor most melyik is az a játék, amivel szívesebben játszik az ember? egy szép, pörgõs és hangulatos gammával, ami fut a gépeden, vagy egy atomerõmûvön futtatva szép, mondjuk rá, hogy pörgõs, de szerintem különösebb hangulattal (ez szubjektív) nem rendelkezõ gammával...
1ébként a cod 4 szarrá van szkriptelve szinte még az is meg van tervezve, hogy mikor mit lássál de mégis élvezetes izggalmas fps. A grafika is csak 1 tuningolt, agyoneffektelt valami de azt is olyan jól összetrükközték, hogy az összhatás jobb mint a crysisben. Ja és persze nem elhanyagolható, hogy azonos konfigon kb 4xer gyorsabb...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Volna 1 kerdesem: Hogyan lehet beallitani 100Hz -re, mert nekem mindig 60 Hz indul el, hiaba van a Vista 100Hz -en.
Koszi!