CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már beleeresztettem mindent de még csak a motorja gyulladt ki .
Van valahol valami spéci fegyver amivel el lehet intézni?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
kilövöm az utolsó generátort és erre nomád "megszólal mozognom kell" na innen nem tudom merre tovább :S
Bár nem mondom, hogy ezt nem tudtuk eddíg is! <#wink>#wink>
Battlelog: Purga5
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Lehet hogy rosszul emlékszek szóvolt arról, hogy a koreai komákkal közösen fogjuk aprítani az idegeneket!
Ugye valós ideju eljegesedést is igértek és ezt egy új pálya töltéssel oldották meg...
Szép volt jó volt meg minden, csak a kiadott videókból nagyon kevés volt benne a játékban!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Battlelog: Purga5
amugy meg kurvaszep es kurva jo. aki ezt nem birja ertekelni, azt nem is sajnalom, mert nincs annyi energiam hogy ezt megtegyem. egy szaros 6600gt-n is elvezhetore be tudtam loni.
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Mess with the best, and die like the rest...
Laci válaszolt is rá...
"Keress egy patakot a nagy falu mögött, azt követve eljutsz egy barlang bejáratához ....."
én megtaláltam..azóta túljutottam..
kösz!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ez vajon mi a túró lehet ? másnál is van ilyen a tankkilövõs, túszcsajmegmentõs pályán ?"
Igen van, pont most akartam ezt irni. Már ha arra gondolsz, hogy kinyirod a ket tankot, objective complete, es utana nemtortenik semmi.
kurvara idegesito. en visszab mentem 2 checkpointal, es ugyanugy megall. Most ennyire hulyek lennenk, vagy ez egy kurvanagy bug?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nekem asus hd2900xt, olyan 15-20fpsel megy magas beállításokkal, azért szeretném dx9be kipróbálni milyen
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Ez vajon mi a túró lehet ? másnál is van ilyen a tankkilövõs, túszcsajmegmentõs pályán ?
amúgy a játék automatice dx10-ben fut? nem kell átállítani valamit? én a beállításokban mindent nagyon magasra nyomtam, 4xélsimítással, 1280x1024-ben simán döccenés nélkül fut amin azért egy picit csodálkoztam.
Az játékélmény nem tartott sokáig, mert vmiért ha lelövök vkit, elnyel 3-4-5 tárat, és nem hal meg. Majd mikor már üres a táram, akkor úgy 30-60 másodperc rohangálás után egyszercsak nagy hirtelenséggel kimúlik. Szóval nálam annak a bizonyos játékélménynek is lõttek. Nem mondom ,hogy nem a lassú gépem a felelõs érte, de hiába fut, játszhatatlan.
Majd talán egy újabb gépem.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
-tárgyakon átlogo tárgyak pl hummeren átlog a pálmafa, lelöttem a csávót fegyvere beleolvadt a falba és ott mozgott összevissza.
- hummer felsõ "löveg"tornyához odaragadt kirobbanthatatlan koreai.
-AI rettenetesen szar (olyan hogy mögém kerülni megse fordul a fejükben)Nem nem easyn tolom.
-akiket kinyirok szánalmasan terülnek el mitha betonbol lennének olyan pozokat vesznek fel.
-Gépigénye lehetne kisebb is
Egyenlõre ennyit találtam de ezek bõven elegek.
Pozitivum számomra:
-A nanoruha adta tulajdonságokat szerintem jól ellensulyozza az ellenfelek mennyisége
-Szép grafika (bár csak képekbõl modhatom mert nálam akad nagyon highon,médiumon meg csak a víz szép semmi más!
-Hanglatos
Next PC upgrade: 2022
Hát eszem megáll, iszonyatos milyen feelingje van :| igaz az élsimítást ki kellett lõnöm, h fusson normálisan szaggatásmentesen 😄
1024x768 Magas felbontásban játszok, gépemhez képest elég jól megy szerencsére.. Meg si õrülnék, h beújítottam és még így se futna ilyen jól...
Kicsit neheztelem h az ellenség nehzen akar megdögleni viszont :|
A rész címe "Légió"
Lesz már itt valami értelmes dolog?
Amióta beomlott a bánya és csak tekergek, egyrészt semmi látványos nem történt, semmi akció nem volt, másrészt majdnem okádtam már a buzi súlytalanság miatt,
Mire készüljek ebben a Légió részben? 😊 Mennyire vagyok a játék végétõl?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
akarom indítani a játékot, de mindíg a Crysis mûködése leállt szöveggel fogad és kész!
valakinek ötlet?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
...