CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 dvd?

hova menti a metnéseket?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SD456
Hy all!

Megszeretném kérdezni, hogy nektek is nagyon szaggat a fagyott,havas pályákon? Mert nekem játszhatatlanul szaggat! Én 1280x1024 ben tolom, az árnyékokon és az árnyékoláson kívül minden maxra van állítva. Probálgatom még állítgatni... Akinek ilyesmi gépe van mint nekem (aláírásomban) az megmondaná, hogy neki, hogyan van beállítva?

Elõre is kösznönöm!

PS3 ID: SDani456

wesker24
Egy kis ház rombolást végeztem !! <#hehe><#nyes>

bordy
hát én elõrendeltem. azt nem tudom hogy csak is kizárólag õk...

GamerAdams007
oO Már kapható? Vagy csak és kizárólag elõrendelõk vehetik ma kézbe?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Igen van azt hiszem a 3. pálya amikor a zavaró állomás miatt nem tudnak irányitani a központból. Azt kell kiiktatni valahogyan.
bordy
WÁÁÁÁÁ. nem vártam semmit se.

14.-én aktivál az ea store ugyi? 😛

GamerAdams007
Ha az elsõ pályán lévõre gondolsz gondolsz, akkor csak odamész, és F-et nyomsz a kijelõzknél, vagy szétlövöd. (azér kérdeztem rá, mert nem töltöttem le, szal nemtom késõbb is van-e)

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Hogyan kell a zavaró rádiótornyot megszüntetni? Kösz
tobias88
azt észrevettétek már, hogy ha nagyon megsérül a teherautó és nincsenek gumijai már, akkor álló helyzetben is szikrázik?<#nyes>

Hali. Végigmentem a folyó mentén ott van a barlang is de enm tok bemenni me be van szakadva<#wow2> merre menjek?
MazeZee
sziasztok.annyi lenne hogy a végefelé a hajón van egy ien nagy páncélos idegen. és hogy van egy valamien gránátvetõm ami végtelen töltényû. és a helyzet az hogy azt ítja hogy nincs befogott célpont. most mit csináljak?

No és ez hogy van ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

varga peti
Ez az ,hogy nem tudom fölvenni pedig kilöttem a 3 skulót. Akkor ez bug .

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

k3nGu
ha kilövöd mind a 3 töltényt, utánna feltudsz venni még rakétavetõt, nem kell eldobni..

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

GamerAdams007
J gomb asszem.

varga peti
A rakétavetõt hogy lehet lerakni mert kifogyott és nem engedi a másikat felvenni kibaszott idegesitö mert egy helikopter folyton szarrálõ.

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

sziasztok. nem tudna megmondani nekem valaki, hogy miert nemul el a jatek idonkent? csak a jatek teljes ujrainditasa oldja meg ezt a problemat. valaszokat elore is koszonom!
Berguson
Köszi szépen!Én Xp alatt játszok vele...

A VTOL-os repülõs kérdésre valaki esetleg,tud segítséget nyújtani???

Berguson

JohnnySmith
Vista alatt (dx10) betudod kapcsolni a very high-ot szvsz 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Érdekes és tanuságos volt elolvasni a gondolkodtató és elemzõ hsz-eket. Megmondom õszintén, nekem a Crysis elsõ blikkre egy felújított Far Cry-nak tünt. Én úgy voltam vele: Azzal már játszottam, többször is, akkor minek mégegyszer ugyanazt? Emiatt demót, teljeset ki se próbáltam. Játékokkal foglalkozó tv adásokban megnéztem mit tud, hisz mutatták. Egy szót tudnék rá mondani ami legjobban jellemezte: unalmas.

És úgy látom nem tévedtem.

Jó játékot ettõl függetlenül!
Mr Bishop
Van ! Pár Koreai hullával több van a hegyekben...<#rolleyes>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

helo minden crysisezõnek 😊 van valami ujdonság vasárnap óta ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Mr Bishop
Halitok !
Én vazze lemészárolok mindenkit, sok emberkéért még vissza is megyek.
Ennyivel is tovább tart a játék !<#beka3>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Berguson
Sziasztok!

Elakadtam a játékban,s a segítségeteket kérem!Ott tartok ahol az egyik VTOL géppel kell menni,pontosabban ahol megkapom az irányítását!Elkezdik felszedni a túlélõket a kollégák,és nekem követnem kell õket,s majd megmutatják a kiutat a völgybõl!Nos hiába követem õket,az õ gépeik gyorsabbak,és hiába nyomom az utánégetõt,nem gyorsulok szinte semmit!Mindegy,azért megpróbálom õket követni a gépemmel,de ekkor jön egy forgószél szerû,ami leszív a földre,és ott meghalok...
Egyszerûen nem tudok kikeveredni onnan...

Valaki légyenszíves segítsen!

Ja és lenne egy kérdésem!8800gtx karim van,és valamiért a beállításoknál nem tudom bekapcsolni a nagyon magas beállítást!Erre tud valaki megoldást?Vagy ehhez a beállításhoz már 2 graf. kártya kell??

Köszi a válaszokat!

Berguson

bordy
jja 😄
pénteken megyek vissza a plólóért az tutkó 😄 nano póló XD

Hali ! valamiért a játékba fehér szinû náhány fa....ez mitõl lehet ? Driver probléma esetleg ? meiket érdemes felrakni ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

MaskimXul
igen, ez fõleg dx9 es kártyával fog jól menni <#nyes>
Kössz!
gduck
XP alatt csak DX9 van, VISTA alatt csinálsz a Crysis mappájába egy system.cfg fájlt és beleírod ezt:

r_driver=DX9
vagy
r_driver=DX10

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

MaskimXul
nem is tudom.. mondjuk olvasd el a gyakran feltett kérdéseket? vagy használd a gúglit? vagy az eszed?
Meg tudja valaki mondani, hogy hogy kell dx9 és dx10 között váltani?
minimize
megjött az e-mail a Galaxis-tól, holnap kézhez kapom a játékot végre.<#eljen>

No one can stop Death!

gduck
Na akkor kíváncsi leszek, hogy a pre-load is kikódolódik-e? 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

csak ott bultál meg hogy ahhoz két ember kell ehhez meg 1 😊 te kis lampi

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tatyla
nem kell átmenni a hegyen,menj a zöld jel felé meg fogod találni átmész a függöhidon aztán balra fel, én is bambáskodtam és egy idö után gyalog mentem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

következõ crytek játékra is 3 évet kell várnunk?

zeus89
nem kaptam answert 😊

én ott vagyok, hogy azt mondják, hogy jussak el az ásatásokig, és azt ajánja, hogy menjek kocsival .... de én nem took oda eljutni sehogyse, mivel arra hegy van és nem took átmeni egy hegyen XD

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

én is ugy tolom akkor mint te , ne aggódj , a következõ pályán nem csak ezer kóreai elsz hanem 10.000 , több koreait ölsz le mint serious samba szörnyet

Tatyla
nem sokat toltam még most török ki az ásatásrol,csak az érdekelne hogy ti mindenkit lemészároltok mint én vagy bujkálltok és inkább kerülitek a harcot,mert én tegnap is megöltem vagy 1000 észak-koreai bakát,vagy én vagyok a hülye és sokat pepecselek a harccal?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hidd el,tudok szöveveget értelmezni,viszont nem szeretnék vitát indítani!😊 Azriel..... Mi itt vitázunk és a gyártók röhögnek,ezt próbálom magyarázni.... Nem általánosítok,csak szeretném,ha felébrednénk.... Ok.. Hülye vagyok,úgyhogy nem reagálok a további hozzászólásokra...
koschwarz
most nagyon jót mondtál, hiszen minek kockáztasson a kiadó, ha ugyanazt átévszámozva is megveszik a birkák, mert erre már tényleg nem lehet mit mondani. majd, majd valamikor, amikor azt mondják a játékosok, hogy most már elég, akkor majd ráérnek még változtatni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Látom nem tudsz szöveget értelmezni. Engem rohadtul nem érdekelt a reklámkampány, és hogy mit igértek, mint mondtam kinõttem már a gyerekkorból (és katona is voltam). Csak azt tudom mit érzek és mit látok, de azért mert nem ugyanaz tetszik neked és nekem, még nem leszek átbaszott vásárló aki beszopja a reklámdumát. Már megbocsáss. Utálom amikor általánosítanak.
Dante73
IGAZ!
Az a gond, hogy míg minden évben milliökat adnak el a FIFA-ból, NFS-bõl, addig a kiadók mit gondolhatnak rólunk, játékosokról?
Joggal nézik többségünket (nagy többségünket) fejõstehénnek. Sajnos, a tudatos, igényes vásárlók létszámukat tekintve elenyészõk, így vásárlõeröben is azok.
Erre mondták régen, míg lószar van, veréb is akad. Egyre több a veréb sajnos, így lószart kapunk. Kicsit végigondolva a dolgot, elég siralmas a helyzet, ha a Crysis A NAGY DOBÁS! (mondom ezt annak ellenére, hogy tetszik, mind grafikailag, mind hangulatilag)
De, sajna ez van....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Erre írtam,hogy izlések és pofonok!Bioshock szar,ez tetszik,akkor nyomulj ezerrel,de be kellene látni,hogy "szivatnak" minket!Egyébként voltam katona....és a pálma-levél nem úgy ficereg,ahogy az a crysis-ben.😊 De ez most mind1 is,hiszen a játék élményérõl beszélünk... A Cod4-et csak azért említettem,mert hangulatos. Persze van,akinek a pálmafa "susogása" is élvezetes(pl.Nekem),de ha csak az van,akkor kibaszott unalmas.Nem akarom degradálni a Crysist,de be kellene látni,hogy eszméletlenül "szopatnak" minket! Nem szeretnék vitázni azokkal,akik a nagy cégek reklám dumáit (szopják).... De jó lenne,ha lenne igazi......IGAZI véleményünk!
grebber
Na megérkezett a boltokba is most hivtak 576-tól!

Next PC upgrade: 2022

árnyékolás minõségét tegyed a legnagyobra nagyon szép lesz<#wink>

Én ennek nagyon örülök,sõt még annak is,hogy mindkettõnknek van pénze megvenni a szart...😊 Viszont én arra gondolok,hogy cégek abból élnek,hogy én a kemény munkámból "gépre" költöm a nem létezõ vagyonomat!Mikor fogunk már össze és mondjuk azt,hogy most volt elég.....??? Tessék reformálni a játék-ipart és mikor mondjuk azt,hogy nem vagyunk balekok,akik fizetnek a semmiért??? A Warez oldalakat törlik,pedig szerintem semmivel sem undorítóbbak,mint a legális gyártók,akik 12 ezresért árulják dettó azt a programot,amit két évvel ezelõtt!Mikor ébredünk fel??? Jajjjjjj.... Elragadott az indulat,csak most veszem észre...😊 Ez krizis....😊 Basszameg.... Ébredjünk már fel...
Peetboy
A Tesco újságban is van Crysis, nov 16-tól kapható. Ez nagy hír. Egy páran meg már tolják.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM