CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
pedig itt se X486 van
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
1.2.1-es patch felrak + a hozzá tartozó 1.2.1-es crack! Nagyon sokat javítottak az alap játékhoz képest, megéri feltenni a javításokat szerintem!
Más ötlete valakinek?
Van egy kis problémám a Crysis-el... Régen még a 32bites Vistámon rendesen futott bár egy éve lecseréltem 64 bites-re és most h feltelepítettem és utána meg crackeltem nem indul el.
Tipikus vista szlogent ír ki: A Crysis mûködése leállt. Mellesleg két mappát is csinált egy 32 bitest és 64 bitest és egyiknél se indul el... Nem tudom mi baja lehet más játékokat rendesen elindít de ezt nem.
A konfiggal nem lehet baj az biztos...
Elõre is köszönöm!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
ez neked akartam, csak elcsesztem, és a válasz a fájloknak ment, amit le kell töltened...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Letöltés után a Crysis mappájába másold a rar-ban lévõ fájlokat, és utána már csak felbontást illetve élsimítást állíthatsz!!!!!!!!
Mást ne állíts!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az lenne az én nagy problémám, hogy ezt a Reallifesis mod-ot nem tudom sehonnan sem letölteni ezért lenne valaki olyan kedves és feltölti nekem valahova?
köszönöm
Töltsük le az internetet!
Honnan tudom hogy dx9 vagy dx10-be fut a gamma?
Lehet hogy láma kérdés, de kiváncsi vok...
THX
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nem tudam olyat csinálni mint a demóban hogy erõmódban kitekeri az ellenség nyakát, pedig pusztakézzel is próbálkoztam melee attackal és primary attackal is
megnéztem a bonus dicseket, kétféle verziója van, de egyikben sem találtam a játékhoz szükséges tartalmat, pedig vki írta hogy kell a multihoz
csak videók, képek, koncept artokat tartalmaz. vmit nem jól csinálok ?
am népezsrû ennek a multija, vannak magyar szerverek ?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Operating System
Minimum: Windows XP/Vista
You Have: Microsoft (Build 7600) FAIL
LOL
Lefuttattam a Can You run it tesztet, hogy futna szerinte, és ezt vettem észre:
Video Card
Recommended: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 8800 GTS with 640MB RAM or similar.
You Have: ATI Radeon HD 3800 Series (ATI display adapter (0x9505)) PASS
Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card Video RAM: Required - 640 MB , You have - 1.7 GB
Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes
Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes
Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 4.0
Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 4.0
Igazából egy 512-es MSI RX3850-em van!
na vizsont úgy emléxem, hogy vhol az elején lehetett akkor sárkányrepülõzni egy hegycsúcsról, de most hogy újra jáccok vele ilyen nincs. fel vagy peccselve, azért , vagy mert szar a memóriám ? 😊 és esetleg a far cryban volt ilynen...
a látótávolság és az angol menü tényleg nagyon kéne... hlp plz !