CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
http://www.filefront.com/9766468/Crysis-v1.2-Patch/
ezek azok
mi lehet a baj?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Töltsük le az internetet!
Positive Mental Attitude
multiban lehet coopban nyomi a sztorit?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Asszem visszatérek a winampra, eddig az volt a legjobb. Ez a mediamonkey kicsit hasonlít az itunes-ra, olyan jól egyben van az egész, csak ez az itunes-al szemben támogatja a gyorsgombokat. No mindegy, ne offoljunk tovább. Meglesem majd, hogy ha újrahúzom a WIn7et, akkor menni fog-e a sandbox.
próbáld meg ujratenni a sandboxot ha még nem tetted meg
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
1.: 24 FPS-nél már a gép igencsak erõlködik, ilyenkor már a bemeneti eszközök is késnek, az egér utánhúz, nem folyamatosan mozog, késve reagál, tehát irányíthatatlan lesz.
2.: oké, hogy egy film is 30 FPS-sel megy, folyamatosnak látod tényleg, de ugye a filmben a képkockák között vannak átmenetek. A játékban minden egyes képkocka külön renderelõdik és tûéles képet ad. Míg a filmet ha random megállítod, akkor látod hogy már "befédelõdik" a köv mozzanat is, tehát ott folyamatosabbnak látod.
Amúgy meg ki kell próbálni, nyomjatok Crysis-t 24 FPS-sel, nézzétek meg mennyire tûnik folyamatosnak, nézzétek meg, hogy az egérrel mennyire könnyû irányítani, után próbáljatok ki egy CS: Source-t legalább 60 FPS-sel. Folyamatosabb lesz. Mondjuk azért a Crysis egy kicsit kivétel, mert abban van ilyen motion blur, vagy valamilyen effekt, ami kicsit elõhozza a filmes "befédelõs" effektet, szóval valamivel folyamatosabbnak látod, mint egy másik játékban szinten 24 FPS-sel.
érvekkel és ellenérvekkel.
hiába látod folyamatosnak a 24fps-t
mégis szellemképes, és a mozgás során beragadó képek lesznek.
nemtudom a szakszavakat.
szóval miénl több fps annál jobb.
24nem elég 😊
u dont have to listen anybody else but me
Én ilyen grafon toltam repkedtem össze vissza robantgattam és meg sem nyikkant (oké ha már sok minden tört szakadt akkor akadt ) de ha simán vittem a játékot, lõttem az alieneket akkor minden rendben volt!
de komolyan.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Persze most ezt nincs értelme boncolgatni, annak idején 8800GT-vel megnéztem a játékot, medium alatt szerintem csúnya volt, high alatt már szép, 1680-ban játszottam végig High alatt, elég jól ment vele. És ugye ez azért még egyelõre nem egy átlagfelbontás. Aztán kijátszottam újra VH-on, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy pontosan ugyan annyi FPS-em van. A vége fele kezdett nagyon eltérni. Szóval na, ezek a konfigok, mondjuk egy Natural Mod nem fog igazából többet enni, sõt, úgy hallottam, hogy még kicsit gyorsabb is, szóval kísérletezzen vele ha akar. :]
de leginkább a hajón van durvaság a szabadban <#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!