CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés tõlem is:
Bin32-es meg a Bin64-es mappából való indítás esetén mi lenne a különbség elvileg a játékban? (attól függetlenül, hogy nálam Bin32-bõl indítva nem indul, Emulációs hibával)
Am akinek szúrja a szemét, hogy játék közben 60 Hz-en megy, az indítsa a játékot (Win 7esetén) a Start menübõl így: a játék ikonjára: Shift+jobb egérgomb, majd DX9-es játék.
Multiplayerben meg ha úgy érzi valaki szarul teljesít, vegye lentebb a grafikát és elég észrevehetõen jobb lesz az egérmozgás, könnyebb lesz célozni (alacsonyabb grafikán is überül néz ki a játék).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
a fû látótávolságát hogy lehet feljebb állítani ?
sajnos nem tudom csak magyarítással indítani, és ott nem tudom melyik opció az.
<#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
-Ha láthatatlan módba kapcsolok nem vesznek észre a koreaiak? És a csirkék?
-Mikor a vízbe ugrok miért lesz vizes a képernyõ? Ez a víz árt neki?
-A scar-al messzebbre lehet lõni mint az FY7-el? Ha igen, hány méterrel?
-A harckocsi nehezebb mint a csónak?
-Kjong tábornok magasabb mint a többi katona?
-Az fps mért esik le ha felveszem a felbontást és mindent dx10-re rakok?
-A rakétavetõtõl meghal a csirke? És ha lövöm is vele?
-A tengerben van cápa?
-Prófétának mi a polgári neve?
Egyenlõre ennyi.
<#idiota>#idiota>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
biztos nem jut eszedbe még valami... ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a ruha nem fogyaszt energiát ha bekapcsolok egy tulajdonságot de nem használom?
hogy lehet átkapcsolni hogy angol nyelvû legyen és ne magyar?
mi a különbség a nanoruha gyorsbillentyû és a nanoruha menü között?
amúgy sztem patch után egy fokkal kevesebbszer akadt be a játék npc miatt (nem csinálja a karakter, amit kéne neki én meg nem tudok továbbhaladni), meg mintha hegyek közötti repülésnél se vágna annyira nyílegyenesen és erõszakosan földnek, mint korábban. ezért én ajánlom fenn tartani -bár hibák még így is maradnak azért.
Na jó csak viccelek. 😛
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Én csak most szántam rá magam hogy megismerkedem ezzel a játékkal, sajnos egyelõre még csak kalóz verzióban nyomták a kezembe, feltettem rá a 1.2-es peccset de onnantól sokal rosszabb lett a játék teljesítménye. ráadásul tök furán csak pont elõttem rajzolja ki a tárgyakat, meg pl nincs kereke a kocsiknak 😊 és még a hang is pattog...
Kérdésem az lenne, hogy mely EXE-t ajánljátok az 1.2-es peccshez?
Természetesen jó priviben is 😊
Köszi elõre is!
Töltsük le az internetet!
az azonban valóban igaz, hogy hivatalosan még nem jelent meg a boltokban, így még nem szégyen, ha egy-egy program nem komálja (még)
ugyanakkor nem hiszem, hogy lesz még sima Crysis-hoz patch, hacsak nem derül ki valami hatalmas, felhasználók jelentõs részét érintõ inkompatibilitás win7-tel (vagy még akkor se.)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az utolsó pályán, mikor a hajón a nagy böhöm izét kell lenyomni...tönkre megy az egész nyavajás játék. Egyszercsak megáll a kép...és nem megy tovább...semmi nem történik...csak Ctrl+alt+Del-el tudok kilépni.
A gépem megvan végül is hozzá, 32-bites Win7 van fent, és sehol másütt nincs gond...minden pályán eddig tökéletesen futott...de itt...egy nagy szar lesz belõle.
Egyszerûen nem igaz, a régi sokkal gyengébb gépemen, XP-alatt nem volt ilyen persze.
Nagyon bosszantó, hogy egész végig semmi baja...de a legvégét nem tudom befejezni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
UI: Elkészült-e már valamelyik jobb mod?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
errõl az jut eszembe mikor egy szõke tehetség az 5.25-ös meghajtóba gyömöszölte a cd-t <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
"bányálni" <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
All hail the double x!
Positive Mental Attitude
All hail the double x!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Positive Mental Attitude