CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Jaj ne csináljátok, de feldobtátok most a reggelemet hirtelen. 😄
Kérdés tõlem is:
Bin32-es meg a Bin64-es mappából való indítás esetén mi lenne a különbség elvileg a játékban? (attól függetlenül, hogy nálam Bin32-bõl indítva nem indul, Emulációs hibával)

Am akinek szúrja a szemét, hogy játék közben 60 Hz-en megy, az indítsa a játékot (Win 7esetén) a Start menübõl így: a játék ikonjára: Shift+jobb egérgomb, majd DX9-es játék.
Multiplayerben meg ha úgy érzi valaki szarul teljesít, vegye lentebb a grafikát és elég észrevehetõen jobb lesz az egérmozgás, könnyebb lesz célozni (alacsonyabb grafikán is überül néz ki a játék).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RemX
Köszi srácok! 😊

A Hang pattogására tudtok még esetleg valamit?!

Próféta transzvesztita...?!? <#szomoru1>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

kifli
ja a lánykori neve az csorba margit ha érdekel
kifli
nem
nem
igen 4,723121m
igen
nem
csak
nem, igen
igen
Kolompár Aladár Jácint
😊😊:

a fû látótávolságát hogy lehet feljebb állítani ?
sajnos nem tudom csak magyarítással indítani, és ott nem tudom melyik opció az.

bertino
"-A rakétavetõtõl meghal a csirke? És ha lövöm is vele?"

<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vérpocok
Nekem is van pár kérdésem:

-Ha láthatatlan módba kapcsolok nem vesznek észre a koreaiak? És a csirkék?
-Mikor a vízbe ugrok miért lesz vizes a képernyõ? Ez a víz árt neki?
-A scar-al messzebbre lehet lõni mint az FY7-el? Ha igen, hány méterrel?
-A harckocsi nehezebb mint a csónak?
-Kjong tábornok magasabb mint a többi katona?
-Az fps mért esik le ha felveszem a felbontást és mindent dx10-re rakok?
-A rakétavetõtõl meghal a csirke? És ha lövöm is vele?
-A tengerben van cápa?
-Prófétának mi a polgári neve?

Egyenlõre ennyi.
<#idiota>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

V43 1105
Az gondolom nem érdekel, hogy mekkora a lába Nomádnak :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bertino
én eléggé kételkedem abban, hogy csak ennyi kérdésed van.

biztos nem jut eszedbe még valami... ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

miért van az hogy peccseltem 1.2.1-re és a megjelenõ verziószám a játékban : 1.1.16xxxxx ?
a ruha nem fogyaszt energiát ha bekapcsolok egy tulajdonságot de nem használom?
hogy lehet átkapcsolni hogy angol nyelvû legyen és ne magyar?
mi a különbség a nanoruha gyorsbillentyû és a nanoruha menü között?

fery02
Jaa, igen. Ezzel kevertem, de igazad van. Új játékot kell csak kezdeni, nem is warez hiba.

tnm
a kerékeltûnésnek semmi köze warez verzióhoz. ha patch elõtti mentésed van és patchelés után azt töltöd vissza akkor ez van. ilyen esetben, vagy kezd elölrõl a pályát, vagy várd meg a következõt és jó is lesz.
amúgy sztem patch után egy fokkal kevesebbszer akadt be a játék npc miatt (nem csinálja a karakter, amit kéne neki én meg nem tudok továbbhaladni), meg mintha hegyek közötti repülésnél se vágna annyira nyílegyenesen és erõszakosan földnek, mint korábban. ezért én ajánlom fenn tartani -bár hibák még így is maradnak azért.

kifli
ja és van htofix 1.2-es patchez, 1.2.1 néven fut asszem 😊
kifli
indíts új játékot
Bokafix2
Hátha a peccstõl rosszabb lett miért peccselted fel? 😄 Én nem peccseltem és semmi bajom a teljesítményével. Igaz van egy-két kis bug, pl. hogy a katonáknak 4 keze van, a csirkék meg a levegõbe járkálnak de amúgy semmi komoly... <#idiota>
Na jó csak viccelek. 😛

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

fery02
Az elõtted való tárgy kirajzolás az alaphelyzetben normális. Valami parancsot kell megadni a konzolba, hogy ezt mérsékeld. A kerék eltûnés is tipikus eset, ami a kalóz verziókkal esik csak meg, de arra is van megoldás. Vissza kell olvasni. 😊

RemX
Jónapot Urak!

Én csak most szántam rá magam hogy megismerkedem ezzel a játékkal, sajnos egyelõre még csak kalóz verzióban nyomták a kezembe, feltettem rá a 1.2-es peccset de onnantól sokal rosszabb lett a játék teljesítménye. ráadásul tök furán csak pont elõttem rajzolja ki a tárgyakat, meg pl nincs kereke a kocsiknak 😊 és még a hang is pattog...

Kérdésem az lenne, hogy mely EXE-t ajánljátok az 1.2-es peccshez?

Természetesen jó priviben is 😊

Köszi elõre is!

fery02
Október 22-én fogják a boltokba kiszállítani. Ettõl függetlenül már pár napja le lehet tölteni legálisan elõfizetõknek a hivatalos iso-kat.

Felõlem bombázhatják <#idiota>

Bokafix2
Pont arra akartam utalni: a hivatalos október 22.

Bokafix2
Mi is a probléma...? Mintha azt mondtam volna hogy lebombázták Pestet, komolyan.... <#whatever>

Jó öreg XP...atyaúristen <#wilting><#falbav>

KILLER2
CODmod=Goc mod

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Én is Win7et használok (64bit). Nem nagyon volt eddig bajom Crysis-al, bár ezen a sima Crysist még nem igazán játszottam, csak az elsõ pálya elejét egy kicsit próbálgattam a COD-moddal.

Töltsük le az internetet!

fery02
Nincs ezzel baj. Öcsém most is a multit nyomja, a szokásos Nagyon magas grafikán, talán még magasabb fps értékkel, mint valaha a gépen. 😊

tnm
nem csak, hogy RTM de az országban többen is használják legálisan (én is)
az azonban valóban igaz, hogy hivatalosan még nem jelent meg a boltokban, így még nem szégyen, ha egy-egy program nem komálja (még)
ugyanakkor nem hiszem, hogy lesz még sima Crysis-hoz patch, hacsak nem derül ki valami hatalmas, felhasználók jelentõs részét érintõ inkompatibilitás win7-tel (vagy még akkor se.)

fery02
Tévedés, már régóta kint van az RTM változat.

Bokafix2
Mivel a win 7 még csak béta, lehet érdemesebb lett volna hagyni a jó öreg xp-t.

Ígen? Hát vigasztalni nem vigasztal...de...hm...akkor oké, legalább akkor tudom az okát. Mindenesetre nem kínlódok vele többet

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

fery02
Nem tudom vígasztal-e, de mindenkinél ilyen az utolsó pálya. Nemrég meséltem is vele kapcsolatban egy hosszabb történetet. Az biztos, hogy ha elsõre végigviszed minden technikai probléma nélkül, akkor szerencséd van.

Ilyen gonddal találkozott már valaki?

Az utolsó pályán, mikor a hajón a nagy böhöm izét kell lenyomni...tönkre megy az egész nyavajás játék. Egyszercsak megáll a kép...és nem megy tovább...semmi nem történik...csak Ctrl+alt+Del-el tudok kilépni.

A gépem megvan végül is hozzá, 32-bites Win7 van fent, és sehol másütt nincs gond...minden pályán eddig tökéletesen futott...de itt...egy nagy szar lesz belõle.

Egyszerûen nem igaz, a régi sokkal gyengébb gépemen, XP-alatt nem volt ilyen persze.

Nagyon bosszantó, hogy egész végig semmi baja...de a legvégét nem tudom befejezni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Bokafix2
Azt hiszem ön nem érti a viccet. <#hehe>

persze nem volt benn semmi csak ez senki nem hiszi el

Jaffa 2843
vagy csak a crysis parancsikon 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Synchronous
Jól beszoptad vele... az tuti nem a teljes játék csak a demó. <#mf2>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

gduck
LOL! Nincs azzal semmi gond! Ha kettéhajtod a floppyba is berakhatod, de ha kiszeded a lemezt a tokból, akkor CDnek is jó <#nyes><#idiota>

UI: Elkészült-e már valamelyik jobb mod?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
<#hehe><#idiota> ROFL <#taps>

All hail the double x!

extra sensory
xDDDD Most vagy nagyon kurvára be van tömörítve a játék, vagy ezt a vételt benyaltad, mint parasztgyerek a szovátai búcsúban a kakasos nyalókát. <#hehe>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

pxxl
LOL 😄

errõl az jut eszembe mikor egy szõke tehetség az 5.25-ös meghajtóba gyömöszölte a cd-t <#hehe><#idiota>

All hail the double x!

pazmek <#idiota><#idiota><#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

vérpocok
Múlt héten vettem meg eredetibe a játékot, de sztem engem nagyon átb*sztak vele... : O

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

samsung123
köszii a leirást..mindegy azért pont elég hogy megnézzem az uj engint

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

pxxl
ahh...azért megnézem, de pízt nem adok nekik <#zavart2>

"bányálni" <#idiota><#hehe>

All hail the double x!

Hát úgy ingyenes, hogy mászkálhatsz össze vissza, de pénzt szerezni a játékban rohadt nehéz és nagyon nagy szerencse kell hozzá... Tehát ha csinálni is akarsz valamit, mondjuk néha elmenni pár haverral vadászni vagy bányálni akkor pénzt kell beraknod a játékba. Az árfolyam valami olyasmi, hogy 1 USD 10 PED (ez a játék beli péz), és mondjuk bányához, 1 bomba 1 ped, plussz meg kell venni a detektort, meg a cuccot amivel kibányászod... az máris 7-8 ped. De 3 bombával nem mész semmire, mert nem valószínü, hogy találsz bármit is ennyi bombával. Ha meg vadászni akarsz (mobokat ölni és a lootot eladni) akkor meg fegyvert kell venni + lõszert bele. 100 lõszer 1 ped. Asszem a kezdõ fegyver 2-3 lõszert fogyaszt per lövés, és a kis mobokba kell vagy 10 lövés mire megmurdál, és nem valószínü, hogy visszakapod a lootból a lõszer árát amit belelõttél, csak ha nagyon szerencsés vagy, és kapsz egy hof-t vagy globalt. Global az az 50 ped feletti loot, a Hof az meg akár 16000PED is lehet, amit ki is vehetsz a játékból igazi pénzre váltva. De ezekre irtó csekély az esély. Aztán még kereskedhetsz, meg gyárthatsz is, de azokhoz kell egy masszív kezdõtõke. Így sok ember inkább betesz jó sok pénzt, és reménykedik, hogy egyszer csak kap egy HoF-ot. Én mivel általában szerencsétlen alkat vagyok, nekem sose jönnek össze a globik meg a HoFok ezért inkább csak a társaság miatt játszottam. Sry a novelláért és az OFFért 😄

Positive Mental Attitude

pxxl
ott van egy videó kb 330mega annak a végén mutatnak pár részletet. <#idiota> dinamikus izé bigyó, meg összedõl a ház, kaszálhatod is az õserdõt meg ilyenek <#hehe><#idiota>

All hail the double x!

Azt ebben mi a Cryengine 2? <#idiota>

pxxl
jah ez nem poén már 😄

All hail the double x!

samsung123
kifejtenéd bõvebben? még nem játszottam a játékakal, ki akartam próbálni,miért nem ingyenes?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Pont az entrópia??? Hháhá 😄 Az meg, hogy ingyenes, az csak akkor igaz, ha k*rva mákos vagy... mert anélkül nem jutsz sehova, ha nem fizetsz

Positive Mental Attitude