CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
Töltsük le az internetet!
Talán szerzõdésük van a VGA gyártókkal? xD Mostanság az EA games egyre grafikai központú játékokat termel, h a játékos tunningolja fel sm4.0-ás tudó vga-val a gépjüket. Ez szemetség amúgy.
A Crysisnek sztem még elfogadható a gépigénye, ahhoz képest, h reménykedtem, h hátha fog mennei 800-as felbontásban, low graffal. és lás csodát 1024*-ben tolom, átlagban közepes beállítással, de valahol high, na ezt már leírtam egyszer...
A legtöbb tesztnél nem éppen crysisre semleges emberek írták a cikket végigtolás nélkül (olvasd el õket)...
Az elsõ 30élóra-óra után én is ódákat zengtem a cuccról,aztán ahogy laposidik a sztori egyre többet figyel az ember a bugokra,hülye mi-re és egyrejobban elkezdi idegesíteni a grafmotor hülyéskedése,szépen értékelõdik lefelé a progi...
A grafmotort annyira nem dicsõítem mert tényleg optimalizálatlan...Az milyen hogy nagy csata közben 10-20 katonával tankkal a képen robbanások közepette meg sem reccen a játék,van ahol meg ránézek 1-2 fára és rendesen beszaggat...😊
Amúgy fizika meg hogy szétlõhetõ "minden"...Hát messze nem minden,ha a szétlõhetõséget nézem kénytelen vagyok a Stranglehold-al összehasonlítani...Na ahhoz képest kutyafasza a szétlõhetõség,de a fizikát sem raknám nagyon fölé..És lehet hogy annak rondább a grafija (crysis medium,sh max-nál már nemigazán),mégis vagy 2-3szor jobban fut nállam..😊
Jó lehet vagdalkozni azzal hogy kisebb teret jelenít meg és randább a grafi (mondom a crysis mediumnál nemrandább) de könyörgöm kb 600-szor annyi törmelékkel és szétlõtt motyival a földön akció közben vagy 3-4x annyi fps-t kapok..😊
Akárhonnan nézem FC szindróma a játék. Amikor az megjelent hatalmas gépigénye volt,csilivili grafikával,akinél jól futott fullon általában magasztalta,aki végigvitte vagy belátta hogy egy csilivili tucatfps vagy trónra rakta...Eltelt 1-2 hónap és jött ütõsebb grafival motyi,feleakkora gépigénnyel..😊
Most kb ugyan-ez zajlik,annyi különbséggel hogy hatalmas reklám és várakozás elõzte meg a crysis-t.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Mindenkinek szól:
Nagyobb volt a füstje mint lángja ennek a Crysis történetének. De ennek ellenére mégis az év 2. legjobb játékának tartom!
Szóval:
1. arról volt szó, h harcolunk a koreaiak ellen, én ezt úgy kb. max 3 pályára saccoltam volna, ezt a nyúzást. Nos sztem ezt a részt nagyon jól eltalálták, mondjuk több mint 3 pályára sikeredett
2. Most jön a Fõkoncepció: harcolunk az idegenek ellen, + koreai szövetségesekre lelünk szert mint koreai szükségállapot révén... és az idegenek fenlétét nem lõttem volna le már az elsõ pálya közepén... mondjuk a 3. pályán már adtam volna következtetést, h itt bizza ûrlényekkel lesz dolgunk, rossz helyre küldtekl az amcsik szitu, miért pont engem.... gondolná Nomad.
Tk, a 2. pont lenne a lényeg, ami kb. több mint 6 küldetést tartalmazna
3. azt írták, h a végsõ csapást az Ûrben adjuk az áldásokat a lényekre. Nos ezt 4 páylára képzelem el.
Sztetek?
Thrash \'Till Death
Az ellenség eszetlen. Az esetek többségében nem keres fedezéket, nincs koncepciója az elfogásodra. A harcok túlkoncentráltak. Olyanok, mint a II. VH. utcai harcai nagy partizán rohamokkal 😊
Ha néztetek tudósításokat Irakból, akkor tudjátok hogy a valósághoz semmi köze a COD4-nek.
Nekem a Crysis érzésre realisztikusabb. Fõleg mikor a vasútállomás után nyílt mezõn kellett átvágni a hegy felé. Sikerült felmásznom egy magaslatra, és onnan f@szán beláttam hogyan oszlanak el az egységek, és ez is realisztikusabb, mint a COD4 mindent 10 nm-be koncepciója ...
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
Jelenlegi gépemen biztos nem a Crysis lenne No.1
Igazad van...0 a játékélmény....még a Far Cry is jobb volt....
A COD4 mellé azért beszurnám a Stalkert is......a Crysis elé.....:-))
Olyanok mint a kocsik....lehet venni csillivilli ferrarit 40 milláért, de csak kivételes embereknek....2 személyre....... és átlagos használatra megteszi egy 150 lovas autó is amiben elfér 5 ember:-))
Ez van a grafikával....lehet szép ha a többségnek nincs gépe hozzá, aztán aláraknak valami bugyuta játékmenetet..vagy van jo játék, " rosszabb" grafikával, és van akia kettõt középszinten ötvözi.és megvan a hardwere is hozzá......................................................
Thrash \'Till Death
A Crysissel, ahogy haladok egyre elõre felé laposodik nagyon a történet, amolyan "kitérdekel h mi történik szitu most már, ezek után".
Most Proféta visszatért, de tuti, h valamiben sántikál, ezerszázalék, most a Last Paradise-ban vagyok... tuti, h van valami Profétával, hisz a nanoruhája olyan kéne legyen mint nekem, erre neki csökken az energiája. Akkor nekem miért nem? Biztos vagyok benne, h megfertõzték az ûrlények, és olyan lesz mint a FC-ben Doyle.. meg kellesz vele küzdenem. Bár ez csak holtbiztostipp.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
1. picit gyengus a gép, közép mezény fölé nem nagyon tudok menni XD
2. van egy fasza hang bugja, gyönyörûen beakad a hang és a falra mászól tõle 😊
3. keveslem a pályákat.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Talán vedd le az árnyékokat alacsonyra, azt jobban fog recceni a gépen. Meg az AA kikapcs. Még így is szép.
múví
elvileg a héten kellene jönnie egy patchnek. nem lepõdnék meg ha késne.
sdk még mindig nincs sajna 😞
azért én megjegyezném azt is a timshiftel kapcsolatosan hogy azt elöszõr úgy elcsszték hogy újra csinálták az egészet. szerencsére.
azért én ezek után nem lepõdnék meg ha év játéka lenne ennyi best-el a háta mögött..
2007
* Best PC Game E3 (Crysis)
* Best of GC 2007 - PC (Crysis)
2006
* 1UP Best Visuals E3 (Crysis)
* GameSpy "Top 10 PC Game" E3 (Crysis)
* GameSpy "Best Graphics" E3 (Crysis)
* Gametrailers "Best PC Game" (Crysis)
* Gametrailers "Best Graphics" (Crysis)
* Gametrailers "Best Shooter" (Crysis)
* IGN "Best PC FPS Game" (Crysis)
* IGN "Best Technical Graphics PC" (Crysis)
* IGN "Technological Excellence PC" (Crysis)
* IGN "Best FPS (overall)" (Crysis)
* IGN "Best Graphics Technology (overall)" (Crysis)
* GameSpot "Best Graphics"
* GameSpot "Best Shooter" (Nominee) (Crysis)
* GameSpot "Best PC Game" (Nominee) (Crysis)
* Gametrailers "Best of Show" (Nominee) (Crysis)
* 1UP Best PC Game E3 (Nominee) (Crysis)
* 1UP Best Shooting Game E3 (Nominee) (Crysis)
* IGN "Technical Excellence (overall)" (Nominee) (Crysis)
* IGN "PC Game of the Show" (Nominee) (Crysis)
* GN "Best of Show" (Nominee) (Crysis)
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
OFF
egyébként az a légitámogatós rész is a "soha ezelõtt nem látott, rohadt jó" kategóriába tartozik szerintem is
OFF
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Azérrt lesz az év játéka mert sok volt a reklám meg a pénz hát......
>>>hogy ne csak OFF legyen<<<
Thrash \'Till Death
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Amugy a krizisz lesz az év játéka az tuti , nem hiába volt neki ekkora reklámja sok pénzbe került és vissza is hozza az árát, akkor miért ne kockáztatnának meg ide-oda 1kis támogatást a hogy biztosan az év játéka legyen mivel mindenki azzal szeretne játszani , mert ugye ez egy vásárlási garanciának is megfelel ha annak kiáltják ki 😄
A sziget Far Cry a Tankos rész COD2 az Aien ürhajó Prey játék.
És 5 percenként jön 100 Koreai aminek 1 tár löszer kevés afejbe Ha máshova lövök akkor nem elég 1 tár . Igy akartak neheziteni mert a játékmenet hát....
Valaki a készitök közül nagyon utálhatja a Koreaiakat ha ennyit le kell lönni.
nézve az un. rivális, a cod4-re érkezõ reakciókat is, én nem lepõdnék meg, ha év végén egy közönségszavazáson mégiscsak a cod4 lenne az év fps-e, netalán az év játéka is.
sok mindent fel lehet róni a cod4-nek is, legtöbben a scripteltséget hozzák fel, de egyik sem tûnik olyan súlyos hibának, ami a végsõ összegzését (hogy egy fantasztikusan pörgõs és hangulatos, már szinte akciófilm-szerû jelenetekkel megtûzdelt játék, ráadásul szerintem a játéktörténelem egyik legmegdöbbentõbb jelenetét is tartalmazza, aki játszott vele, talán tudja mire gondolok-miután lezuhan a helikoter sgt. paul jackson-nel...) lerontaná.
ehhez képest a crysis-nál úgy érzem nagyok voltak az elvárások, fõleg a grafika miatt, ami egyáltalán nem jelentette azt, hogy kevés bug lesz benne vagy hogy az MI is tökéletesen fog viselkedni. a látszólagos szabadságról, meg a félbeszakított történetrõl nem is beszélve. viszont így van egy csalódottság az emberekben.
meglátjuk...
Nézdmeg a hivatalos Leadtek oldalt.
GF 8600GT Leadtek PCI-e DDR3/ 128-bit
Egy kis off ha nem baj
http://www.easycomp.co.yu/cenovnik/komponente.pdf
Itt latam egy GF 8800 GTS Leadtek PCI-e 256MB/DDR3/ 128-bit
Naon olcso 160euro(az most hirtelen nem tudom menny forint),de letezik,hogy egy 8800gts csak 128bites,vagy ez valami nagyon low low szeria,aminek a neve csak 8800gts,es lehet hogy csak egy picivel jobb,mint az en 8600gt-m.Kulonben itt vettem a kompim,forintba meg 3x korulbelul.
Azert nem gondoltam volna,hogy ekkora kulonbseg van a 8600gt meg 8600gts kozott.Hogy gts-en mar menjen a 8x-os elsimitas,az en sima gt-en meg a 2x-es is akkora akadozas,hogy ma faj.Bar lehet,hogy csak az en elvarasaim nagyok.Bar lehet,hogy teleg ez az 1gb ram is keves.Pl mikor bezumolok akkor megakad a kep egy 1-2mp-re mig bejon az ellenseg.Meg mikor hirtelen huzgalom az egeret,akkor kesik,meg stb.Meg a hardom kapar,mint a traktor.Ha minden medium akkor ojan ojan szepen megy egy pillanatra sem akad meg,de viszont akkor a grafika nem nagy vasziszdasz.Ugyis egy het mulva veszek meg 2gb ramot,had legyen 3gb,legalabb az legyen eleg egy darabig.Akkor mar nem lehet a memoriara kenyni,ha akadozik,a 4800+x2 meg azert eleg.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Witcherhez is, és a Crysis-hoz is, jó játékot!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Ezután jönnek ûrhajóval a csapataink.
Na ott a csatahajó mellett van egy nagy rakodócucc azon áll a tárunk,nem ellen ha odamegyek aszonnya hogy: Hülyevagy.mindketten lebukunk😊
Na pizsi joccak😊
No mind1 énis befejezem az offot..😊
Mindenesetre nállam a crysis megvételt a patch fogja eldönteni,vagy az esetleges egyéb javítások,modok+multi. De egyenlõre nem rohanok miatta a boltba...Amúgy ha már felhoztad a witchert...Na abban vannak bugocskák,nem ilyen agyoncsilivili a graf,nincs benne iszonyatos fizika..És mégis polconvan eredetibe 2 napja...És pont azok miatt amik a crysisbõl számomra hiányoznak...
Amúgy az ordításos sikításos katonaelfutást picit félreértetted,vagy inkább én fogalmaztam rosszul.Nem sikít a katona,nem ordít,hanem kiabál hogy ellenség,meg hogy ottvan és úgy fut el...Ha menekülne nem zajonganék,de ez nem menekülés,mert ha várok 4-5 mpet akkor megáll a katona megfordul és lõ...de minekvárjak,hátbalövöm..😊
Dante.
2, Az, hogy a nagy történetek, konzolra vannak, meglep. Eddig mást tapasztaltam, persze, lehet, nem ugyanazokat a kategóriákat nézzük. Ott van pl a Witcher. Igaz, rpg, de ANNAK van története, van benne fantázia, stb... HL2 sincs konzolra, azthiszem, és sorolhatnám, a klasszikus Pc-s neveket. Egyébként, ha igazad van, az megint az igazamat bizonyitja abban, hogy fogalmuk sincs a kiadóknak az igényekrõl. Ugyanis egy pc-s még "szöszölni" is szeret, (ne adj isten krekkelni,) más tipus a két lény. Öcsém pl konzolos. Bioshock demóját megnézte, törölte. Azthiszem most a dead risinget nyomja, ami, irtózatosan jópofa, de nekem, konzolos. Gondolom, érted, amit mondok...
Másik, Így konzol graf, meg úgy, akkor is, ha egy komolyabb látványt akarsz kihozni, ahoz ram is kell. Van olyan játék, ami 1 gigánál is többet eszik. Az a következõ generációig kilõve. Tehát, szerintem Crysis, konzolon elég valószinütlen, legalábbis olyan grafikával, fizikával, ami a pc nyomába érne.
De ez már konzol vita, ami itt felesleges.
A lényeg; ha tetszik egy játék, nem a hibákat keresem, élvezem, ha nem tetszik, akkor lehet hangulatos, (CoD4), lehet elõrelépés az elözõhöz képest (ProStreet) Törlöm.
Ezért is jó a warez. Demo alapján tetszett a MoH;A, az egész mégse tetszett, egy oka volt, hogy végigvittem. Annyira rövid volt, hogy mire eldöntöttem, ez szer, vége is volt...
Na, szóval, a véleményünk hasonló, kis különbségekkel. De ez aszthiszem, renben van, mégha elis tértem a tárgytól.
Üdv;
Dante.
Az egyszemélyes hadsereg nemzavarna sosemérdekelt ez csak játék,de az egy baromság hogy a társam a nanoruhában fennt feszít a rakodódarun,kb mindenki leszarja még a körülötte repkedõ harciheli is,énmeg odalenn robotolok,amíg ez a faxkalap a nemtomhánymillás ruhában bassza a rezet😊))))))
- gyönyörû grafika
- hûdeegyedülintézek mindent brucevilisz terminátor figura
- pörgõs játékmenet
AZAZ FPS 😊 Vannak jó példák de ebbõl a sablonból kitörni elég nehéz 😊 Sztem ez egy vérbeli FPS, nagyon jól játszható úgy ahogy van. És igen, ha nem ilyen lenne a grafikája, akkor nem mondanám ezt. DE ILYEN 😊
És a multi rész is egészen jóra sikeredett 😉