CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovetkezot kell csinalni. 1 teljes tar raktea kell bele, de nem tobb, azaz 3 darab. Ezutan a minigunbol pontosan 3 teljes tar, azaz 1500 loszer. A legjobb ugy csinalni, hogy amikor meg csak a kisebb szarok jonn a fedelzetre az elejen, mar akkor osszegyujteni az osszes fegyvert es tarat 1 helyre (kb 10 raketaveto van a fedelzeten es minigun tarbol is rengeteg) ezutan amikor meglatod a lepegetot egybol belenyomsz 3 raktetat, 3 tarat (akkor meg boven a tobbi emberrel foglalkozik az elejen) en ugy nyirtam ki mar masodszorra, hogy 30 masodpercbe sem kerult, meg kozel sem tudott jonni. Elso alkalommal viszont fel orat szoptam vele, mert lottem mindennel, csak minigummal nem, pedig az a jo ellene.
Punker
na most törlöm le ezt a fost, kinyírom a dögöt erre elõjön egy 5x akkora, 2007-ben ez lenne a történet???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nektek sikerült a hajón az óriás lépegetõt szétkapni? engem vagy lefagyaszt vag yelkap és eldob, rohadt hallhatatlan dög.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nemcso
és mindez nanoruha nélkül...<#idiota><#vigyor3>

Narxis
Nincs, viszont készül a Crysis2.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

van már peccs????(sokáig nem voltam, így nem tudom)

w77d
<#vigyor><#buck><#gonosz1><#eljen>

Solten
Nagyon szívós az ürge... <#hehe>

Saor Alba

lac coo
Hát ez nagyon jó video !!! 😄DDDDD
Szét röhögtem magam 😄DDDD
<#worship>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

stultus78
Nézzétek meg ti is.

Ennek is lockolt már a bootloadere?

stultus78
Néztétek már hogy vérzenek a víz alatt?
Nekem véreztek.
Csak nincs fent a gépen semmilyen képlopó. és nem tudtam lefotózni.
A folyónál leszedtem pár koreait és csordogáltak lefele az aljáig egymás hegyén hátán ott vettem észre hogy folyt valami vörös az eggyik paciensböl. 😊
Ezt nem s tudtam.

Ennek is lockolt már a bootloadere?

Tigristank
Mellesleg nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy kicsit keveslem a SP-ben használható fegyverek számát is. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Punker
ez a vége már inkább idegesítõ mint szórakoztató....

VRSDM
fõ a bugmentesség :]

azon kívül hogy bitang jól néz ki bitang drága gépen, és hogy van nanoruha, meg alakítható fegyver, nem sok elõnye van még ...

és a többi hátrány még ezt a kevés elõnyt is lehúzza, ergó, amennyire hype-olták akkora bukás lesz/lett nem pénz téren, a mi fejünkben...

u dont have to listen anybody else but me

Nos lehet a végére én is idei legjobb FPS-ben COD4-re szavazok. Nem a grafikában, bár az is tutti jó. Ugyanis két teljesen eltérõ "világ" és COD4-é változatosabb :-) Effektekben és kidolgozottságban pedig Crysis. Ami a lényeg, COD4-ben tisztára a csatatéren érzem magam, mikor a high-end 5.1 hangfalakon és 40 collon 1920x1080-ban nyomulunk a társakkal. Ezt Crysisban nem éreztem ennyire... Messze jobb az élmény. Pörög mint állat 😄

Tudom,én ezt hiányolom baromira,totál arra mentek rá hogy pc-n több gép kelljen multihoz..😞

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

catacom
ne sajnálj rá még ötöt és hidd el annyi neki:-)

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

Tigristank
Pedig régen szinte minden PC-s játékban ott volt az osztott képernyõs játék lehetõsége, volt olyan is, amiben pl. 4-en játszhattunk egyszerre. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Punker
MOHA-ban szidtuk a géppuskás halhatatlanokat, hát az semmi ezekhez a szar izékhez képest, faszom ez a pókszarság nagyobb a fedélzeten mint a star wars-ban a lépegetõ, és rohadtul halhatatlan 10 rakéta és semmi neki.

1. Szerintem nem csúcsgépem van.😊
2. Nem apuci pénzébõl,hanem a sajátmagam által megkeresett pénzbõl.
3. A konzol világéletáben arról szólt hogy hazamész game indít,ennyi.Játékgép,senkitnemérdekel tud-e excel-t,így annak akit egyáltalán nem érdekel csak a játék,filmek,zenék,annak tökéletes megoldás fõleg ha többen vannak a családban,mert a konzolon megoldották hogy egyszerre 1gépen több ember nyomulhasson... Sajnos pc-n ezt a lehetõséget a játékok 99%-ban kihagyják,pedig az osztott képernyõ nem rossz találmány,fõleg ha 2 hülyegyerek unatkozik.😊

bordy
az a szint nézelõdni jó 😊
még egy crytekes emberke is azt mondta hogy delta az amin érdemes játszani vele többi az annyira nem adja neki 😄

Doom 4
ne szaladj elõre mert megcsináltam nem értek én a mentésekhez bemásóltam a helyére de nem látta kénytelen voltam végig csinálni de az a csõben való szuper gyors út naon tetszett lehetett volna többet is csinálni belõle

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Punker
jaja gömb meleltt jobb

jaja Geb@sz nyomom én is, most dobták le az atomot (kissé CoD4-re emlékeztet ez is 😊

Gabesz amd64
Te is (nyomod a game-t ) fiam Brutus<#nyes>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Prince23
Calisto: az én voltam, aki mondta😊
nálam az az év játéka 2007-ben, meg úgy eddigi legjobb pc-n is.

Szili08
Mert csinállni akarok vele valamit😄!

GamerAdams007
Minek PS ahhoz, hogy felrakj egy képet??

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

gduck
Váltsál külsõ nézetre (F1) és az egér görgõvel vidd távolabb a gépet! Így jobban látod az örvényeket és könnyebb kikerülni 😉 Én a gömb mellett mentem el (mondjuk ott meg arra kell vigyázni, hogy meg ne fagyjon a gép!)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Solten
Hát ööö.. Azt hiszem ilyen penge grafikát még nem láttam.. A Dx10-nek van létjogosultsága... <#vigyor>

Saor Alba

Punker
próbáltam én a fal meleltt maradni, de tök mindegy hogy a híd alatt vagy felett vagy mellett próbálkozok mindig ugyanaz a vége 😞

Nem tudom már ki írta, hogy játszak a COD4-gyel, akkor arra 100%-ot adok. Nos, eddig igaza van 😊. Crysis: sci-fi történet és atmoszféra, grafika. COD4: grafika is nagyon jó és hangulat überodabasz! A hangokról nem is beszélek... Nálam a kettõ egy szinten van, csak az egyik sci-fi és ebben jobb, a másik pedig valós és abban jobb.

gduck
Én eleve abba mentem 😛 Voltak benne húzós részek 😊

grebber
Basszus lehagytam hogy a TANK-os részen van ez😄

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na megvan az elsõ pont DELTA azaz a legnehezebb szinten ami elég huzós kicsit most szüneteltetem is.
Normális sokkal könnyebb volt 😄

Itt meg aztse tudom merre menjen minehonnan rakéták csapodnak belém 😄

Prince of Máté
El ne hidd, a Crysisr (1) tavaly decemberére ígérték...

gduck
Jeeee 😊 Remélem 1 év múlva jön csak ki! (akkorra van tervezve a 8800->9xxx upgrade 😄 ) <#idiota>

Jagumo
tok mind1 a Xbox meg a PS3 is hugy😄

jo igaz sokkal jobban megeri mert csak megveszed es nem kell azzal tokolni h megy nem megy, de azok nincsen full grafikajuk..olyan 75% a legjobbnak 80% es PC sokkal jobb az XBox meg a PS mocskos kockaknak valo akik nem ertenek semmihez 😄 (teisztelet a kivetelnek, meg akinek nem inge ne vagye magara)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
juuj de ratyi nem talatal ki? az 1 dolog hogy uncsi palya de ez igy sztem hulyeseg...

azt mondjuk hogy a palya vegen mitol nyitodik ki az a nagyajto nemtom😄 mendegeltem fel ala es oltam azokat a kis izeket.. azt egyszer csak kinyilt...

na mind1 loser vagy 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Doom 4
ok kösz a helpet nem láttam<#vigyor2><#circling><#bdead>

Hogyhogy hogyan tovabb, atugrik egy filemegoszto oldalra, es ott van egy "download it' nevu link, arra klikkelj.
Doom 4
Luigi_Paradise Lost_crysis.rar

rá nyomtam képre ki adta az oldalt és hogyan tovább?

Doom 4
ok ott van de hogy tom letölteni ?

Nem talaltal ki belole? ;-) Ha ranyomsz a "kozerdeku info" linkre a kep alatt, ott lenyilik par ablak es ott az utolso "jatekmentes" cimmel, ott az osszes palyat letoltheted.
grebber
Ha nem ismered a hátteret minek minõsítesz mást??

Én pl már sok ideje magamnak veszek mindent mármint agépügyileg és megkeresem rá a pénzt.
Sokan vannak így ezzel csak itt mindenki azthiszi mindeki tanul még hát ez nem igy van!

Doom 4
légyszi valaki dobjon 1 linket a core utáni pálya mentésérõl

Mert belerepulsz az orvenybe, maradj a sziklafal mellett, amikor odaersz ramondjak a fuledre, hogy vigyazz az idojarassal. Ott rontod el, hogy beleszallsz abba a barnas tolcserbe, es akkor nyilvan lezuhansz. Emeld el a gepet, adj gazt es marad a fal mellett.
ok ok..konzolfikázó baromarcu vagyok:-))) de rád mit mondjak nyekulturnüj barátom ha nem fogsz tudni mondjuk Excelt futtatni az imádott konzolodon...?? amint kiderült nekem nem csak játékra kel a pc mint egyes mamakedvencének..gondolom te sem a kétkezi munkádból vetted a csúcsgépedet...........
Nekem a munka miatt kell ilyen felbontas, nincs olyan videokartyam, amivel tudnek jatszani ilyen felbontasban, viszont arra irtam, ha lenne konzolom, erre kotnem, nem kene vennem draga tv-t.
Punker
arra hogy a híd után mindi glezuhanok azzal a rohadt ronccsal, ha leszállok hogy helyre jöjjön a gép akkor többet fel nem száll, irányíthatatlan szar.....

Leszarom elvinne-e (amúgy sztem nem) nemkell ide sem konzol vs pc csak azt mondtam nem kell ennyire nyomatni a konzol fúj szöveget,mert szánalmas😊
Amúgy baxhatod az 1920*1200-adat pc-vel is sokkal komolyabb játszani ha kirakod egy jóóólmegtermett lcd-re azt csá....😊