CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szét röhögtem magam 😄DDDD
<#worship>#worship>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem véreztek.
Csak nincs fent a gépen semmilyen képlopó. és nem tudtam lefotózni.
A folyónál leszedtem pár koreait és csordogáltak lefele az aljáig egymás hegyén hátán ott vettem észre hogy folyt valami vörös az eggyik paciensböl. 😊
Ezt nem s tudtam.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
azon kívül hogy bitang jól néz ki bitang drága gépen, és hogy van nanoruha, meg alakítható fegyver, nem sok elõnye van még ...
és a többi hátrány még ezt a kevés elõnyt is lehúzza, ergó, amennyire hype-olták akkora bukás lesz/lett nem pénz téren, a mi fejünkben...
u dont have to listen anybody else but me
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
2. Nem apuci pénzébõl,hanem a sajátmagam által megkeresett pénzbõl.
3. A konzol világéletáben arról szólt hogy hazamész game indít,ennyi.Játékgép,senkitnemérdekel tud-e excel-t,így annak akit egyáltalán nem érdekel csak a játék,filmek,zenék,annak tökéletes megoldás fõleg ha többen vannak a családban,mert a konzolon megoldották hogy egyszerre 1gépen több ember nyomulhasson... Sajnos pc-n ezt a lehetõséget a játékok 99%-ban kihagyják,pedig az osztott képernyõ nem rossz találmány,fõleg ha 2 hülyegyerek unatkozik.😊
még egy crytekes emberke is azt mondta hogy delta az amin érdemes játszani vele többi az annyira nem adja neki 😄
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
jaja Geb@sz nyomom én is, most dobták le az atomot (kissé CoD4-re emlékeztet ez is 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
nálam az az év játéka 2007-ben, meg úgy eddigi legjobb pc-n is.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Saor Alba
Normális sokkal könnyebb volt 😄
Itt meg aztse tudom merre menjen minehonnan rakéták csapodnak belém 😄
Next PC upgrade: 2022
jo igaz sokkal jobban megeri mert csak megveszed es nem kell azzal tokolni h megy nem megy, de azok nincsen full grafikajuk..olyan 75% a legjobbnak 80% es PC sokkal jobb az XBox meg a PS mocskos kockaknak valo akik nem ertenek semmihez 😄 (teisztelet a kivetelnek, meg akinek nem inge ne vagye magara)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
azt mondjuk hogy a palya vegen mitol nyitodik ki az a nagyajto nemtom😄 mendegeltem fel ala es oltam azokat a kis izeket.. azt egyszer csak kinyilt...
na mind1 loser vagy 😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
rá nyomtam képre ki adta az oldalt és hogyan tovább?
Én pl már sok ideje magamnak veszek mindent mármint agépügyileg és megkeresem rá a pénzt.
Sokan vannak így ezzel csak itt mindenki azthiszi mindeki tanul még hát ez nem igy van!
Next PC upgrade: 2022
Amúgy baxhatod az 1920*1200-adat pc-vel is sokkal komolyabb játszani ha kirakod egy jóóólmegtermett lcd-re azt csá....😊