CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Töltsük le az internetet!
Amennyiért a hdtv-t veszed annyiért crysisezel szgépen? Naja....Negyedakkora képernyõn..😊
Az ilyen konzolfikázó baromarcúakat nem értem meg sose,mind1..😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Cod 4, Crysis, Bioshock.... sorolhatnék még párat, de tuti kevés lenne nálam a jó, igényes játék.
Hogy a világ/játék rossz lenne? én nem erre céloztam. Pontosabban nem is értem a világ-os feltevésedett. Én csak annyit mondtam, h én így képzeltem volna el, és számomra tetszett volna, így, ahogy leírtam lentebb.
De a FC-nak sokkal jobb története volt, ott már nem az elsõ pályán világosítottak a tényre, h szörnyek vannak a szigeten, hanem 5-6. pályán, hanem 7. És sokkal hosszabb játék lett, már én is mingyá a végére érek, azt alig volt CRYSIS TÉMA a játékban.
ÉN NEM HÚZOM LE A JÁTÉKOT, mert a hangulat, grafika ott van, csak valahogy a sztori közepe és innentõl kezdve nem jön be, és ezt a májam nem veszi be. A történetet átlagosnak tekintem, kicsit jobban fantáziálhattak volna rajta.
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
szép a grafika, lehet dicsérni, de horror gépen....átlag embernek átlag játék....nekem az a jo ami az otthoni gépen vigan fut fullon:-))))))))))))))))) és nem kell 2 tár töltény 1 db koreai katonának fõleg golyóálló mellény nélkül..:-))) és okosak az ellenfelek..(F.E.A.R. .....Stalker.....)
Én is "láthatatlan" voltam az azok is úgy jöttek. Én láttam õket õk nem engem 😄
Azt belefutottak a gépfegyverembe!
Ja és ezt már rég tudni hogy dolgozna valami máson is anno pc guruban is volt egy cikkben!De ez eléggé titkos még.
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
#19588: Bocs, kicsit túlreagáltam 😊
No ezután döntöttem most úgy hogy ezt a játékot legfeljebb akkorveszem meg ha trilogi pakkban lehet kapni 5000 Ft-ért...Ilyen faxszopókat támogassak a pénzemért? na neeeeeeeeeem.
sztem ezt kimaradt a hírbõl
Therefore the second part is to resume not only history around Koreans and Aliens...
meg ez is
Besides Bender still suggested that the Crysis continuations was not the only current projects with Crytek
szted új motort csinának alá? hehe, ne hidd.
2010-nél elöbb nem lesz sztem cryengine 3.
tovább fejlsztett textura alatt nem tudom mit értenek. nagyobb felbontás tán? animokhoz meg mozgásokhoz nem kell új motor. éltehûbb arc mimika meg ilyenekre kell gondolni az írás alapján. itt se szar a mimika meg kell hagyni.
- Kihagyjam a csunya szavakat Uram?
- Termeszetesen.
- Akkor semmit....
1 év alatt meg bõven lehet ehhez modot csinálni.
Én megvettem szerintem megérte.
Elégedett vagyok mert amit vártam azt kaptam.Mondjuk mivel vak nem vagyok nem lehetett ez másként.
Mert itt mindenki sír nem ezt meg azt várta.
Könyörgöm már a videókban benne volt hogy ilyen lesz.Akit érdekel visszakeresheti (bár ugyse fogja senki) én már akkor mondtam sõkt mások is,hogy SZÉP, DE az AI FOS,csomo hiba van benne.
Tehát azok a videók után nem is értem miért számítottatok másra.
Tökéletesen azt kaptam amiket a videók mutattak szép,gépigényes,bugos játékot.
Bár a bugok is olyanok hogy engem nem hátráltattak egyszer sem.PL Gothic 3 is annak ellenére hogy mai napig milyen állapotba van ugyanugy tolom mert fasza az is.
Már tudjuk egy ideje, hogy trilógiának készül a Crysis, most azonban az elsõ információk is kiszivárogtak a folytatásról.
Cevat Yerli, a játék egyik atyaúristene fedte fel egy korábbi interjúban, hogy a Crysis a kezdetektõl fogva trilógiának készült, azért is lett ilyen kurta-furcsa a befejezés. Német testvérlapunk idõközben az elsõ hiteles információkat is megszerezte a folytatásról - nagy dolgokra nem kell gondolni, csupán a grafikai enginerõl szivárgott ki néhány leheletnyi adat. A Crysis 2-ben tehát továbbfejlesztett textúrák, még profibb 3D animációk, és majdnem fotorealisztikusságú videók várják a játékosokat. Örülünk, Vincent?
info: Gamestar