CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neharagudj én sem lehúztam csak aztmondtam hogy a grafikán kívül tucatfps,semmiextra. Ettõl még nállam is bennevan az év elsõ 5ösében😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Az en monitorom is tud 1920x1200-at, szivesen rakotnem koponens bemenet van rajta, kivancsi vagyok, elvinne-e az X360 v PS3 fullon a Crysist.
KILLER2
Az a Core egy okádék. Nagyon jól meg lehetett volna csinálni, ehelyett ilyen elcseszett pályát még nem láttam.

Töltsük le az internetet!

Konzol monitorra kötés mond valamit?😊
Amennyiért a hdtv-t veszed annyiért crysisezel szgépen? Naja....Negyedakkora képernyõn..😊
Az ilyen konzolfikázó baromarcúakat nem értem meg sose,mind1..😊

Mire is gondolsz pontosan?
Az altalanos velekedes, hogy a "Core" palya utan mar eleg gyenge a jatek, vagyis, teljesen megvaltozik a stilusa, magatol a "Core" palyatol pedig mindenki hanyt, ez eddig rendben van. ;-) En is rovidnek erzem, de hat ez trilogia, mint a HL2 epizidok, azok sem hosszabbak. :-)
Punker
ez a rohadt röpködõs pályát hogy lehet megcsinálni? a leomlott hídig jutok aztán onnan sehova 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Prince23
Én továbbra is az Év egyik legjobb játékának tartom, de most komolyan milyen cucc jött ki ez évben ami megfogott minket? Jó, nekem egy bajom van ezzel a gémmel, ahpgy haladok amolyan érdektelenné vállik számomra a történet. Így csak piff-paffozok, mint BûvösSárkány. Még addig élvezhetõ is volt, mikor Konji tábornokhoz értem, de mióta bejött a Core pálya, áhhhhh mondom, mék hülye fax találta ki ezt a pályát?
Cod 4, Crysis, Bioshock.... sorolhatnék még párat, de tuti kevés lenne nálam a jó, igényes játék.
Hogy a világ/játék rossz lenne? én nem erre céloztam. Pontosabban nem is értem a világ-os feltevésedett. Én csak annyit mondtam, h én így képzeltem volna el, és számomra tetszett volna, így, ahogy leírtam lentebb.
De a FC-nak sokkal jobb története volt, ott már nem az elsõ pályán világosítottak a tényre, h szörnyek vannak a szigeten, hanem 5-6. pályán, hanem 7. És sokkal hosszabb játék lett, már én is mingyá a végére érek, azt alig volt CRYSIS TÉMA a játékban.
ÉN NEM HÚZOM LE A JÁTÉKOT, mert a hangulat, grafika ott van, csak valahogy a sztori közepe és innentõl kezdve nem jön be, és ezt a májam nem veszi be. A történetet átlagosnak tekintem, kicsit jobban fantáziálhattak volna rajta.

van pénzed HD TV-re? annyiért már egy iszonyat gépet veszek amin fut a crysis:-))))))))))))))))))))))) , ja és nem csak játszani tudok rajta..............
grebber
Hehe 300 ezer fölött jó is az a full HD TV.Na ott akor inkább pc sli 8800ULTRA!

Next PC upgrade: 2022

Prince of Máté
Ha nem is 1280x1024-et , de 1366x768-at lazán, sõt a full HD még 1920x1080-at is 😊

grebber
HD TV mond valamit??

konzolok??hm..COD 3..XBox 360 ........televizioban roppant érdekes a grafikája:-)) kocka kocka hátán, fürészfogas szélek.........kinek tetszik ez?? mikor tud egy Tv 1280x1024 es felbontást?????
üdv!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem eredeti játékkal hogy lehet multizni?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

KILLER2
Kérlem, hogy kiadják rájuk. Bár minden megeshet, de szeritnem ez az a játék, ami nem való konzolra.

KILLER2
Hát reméljük, hogy az AI-t majd átírják. Amúgy meg teljesen rendben van. Jön majd úgy is jópár mod, azokban majd benne lesz minden, ami a játékban nem.

Azert nagyon nagyon kivancsi leszek, hogy a hires X360 es a PS3 (ha lesz ra), hogyan fogja futtatrni a jatekot, mert ha tenyleg very highban elbirjak 1080p-ben roccenes nelkul, akkor azt mondom, nem vitas a konzolok a kiralyok.
De az ellenfelek nem latjak megsem, engem meg soha nem vettek eszre, pedig igen kozel megyek hozzajuk. (Hangtompitos pisztollyal irtottam ki az egesz hadsereg 2/3-at.) :-)
Ne fikázzuk tovább mert nem arról szól....
szép a grafika, lehet dicsérni, de horror gépen....átlag embernek átlag játék....nekem az a jo ami az otthoni gépen vigan fut fullon:-))))))))))))))))) és nem kell 2 tár töltény 1 db koreai katonának fõleg golyóálló mellény nélkül..:-))) és okosak az ellenfelek..(F.E.A.R. .....Stalker.....)
bordy
tiéd is vibrál ugyanúgy 😊 futkoss az a kék izé rajta.

bordy
jaah, na az nagyon baba rész. kár hogy annyi volt . még a bányánál vannak olyanok, de az már nem olyan kira. dzsungelben volt fasza azokkal. elöszõr ki is nyírtak. pont elöttem cloackolt ki és meg is lepõdtem, nem kicsit, nagyon 😄

Mondja is a fohos, hogy ocska utanzat csak. ;-)
KILLER2
Az jó rész volt, nagyon bírtam.

Picit vibral a ruhajuk, azert lattad oket.
grebber
Az a rész tök baba volt amikor Koreaiak is nanoruhába voltak a dzsungelben éjjel a temetõben.
Én is "láthatatlan" voltam az azok is úgy jöttek. Én láttam õket õk nem engem 😄
Azt belefutottak a gépfegyverembe!

KILLER2
Biztos valami szuperhõs a csávól 😉 Ez engem is idegesített. Az még okés, hogy kb észrevesz, de akkor is csak azt tudhatná, hogy merrõl lõttem, engem eleve képtelenség észrevenni olyan távolságból hasalva, az meg, hogy eltalál.... 1-2 lövés még rendben, de ilyen pontosan képtelenség lõni. Remélem második részre AI-t rendesen átírják. Csak nehogy alienekbõl álljon az egész, mert akkor kiakadok.

Plane ugy, hogy amikor hasalok a tesztem keresztmetszete amire ralat nagyjabol a vallaimmal egyezik meg, ez nagyon bosszant. :-)
Jah es meg valami nagyon idegesitett, amikor tobbszaz meterre van 1 geppuskas vayg 1 motorcsonak, es en lehasalok, es a tavcsoves fegyverrel alig tudok befogni, ha melle lovok, eszrevesz es elkezd felem loni, es el is talal, 1 gepfegyverrel konyornom, ez lehetetlen. Hat az ugy ugral elvileg hogy nagyon, es 1mm elmozitas az 100meteren mar tobb meter kulonbseg, ez teljesen nonszensz, hogy rogzitett geppuskaval az, hogy elkezd "felem" lovoldozni abbol csomo talal. Ez nagyon nem tetszett.
KILLER2
Pont ez kéne, kegyetlen jó lenne. Ez a mostani még úgy elmegy, csak akkor ne hangoztatták volna annyira, hogy milyen szuper lesz. Meg a fizikára kéne gyúrni. És persze egy normálisan megvalósított, normális hosszúságú történet. Ezekkel már lehetne egy év játéka.

Rakteveto foldszinten van ott ahol a tuszt tartjak fogva, kozvetlen a lepcso lejaroval szemben, rengeteg raketaveto van ott. (Hihetetlen mennyien nem talaljak.....pedig ott van az orruk elott.)
grebber
hm akkor vajön mi jön be a képbe ?

Ja és ezt már rég tudni hogy dolgozna valami máson is anno pc guruban is volt egy cikkben!De ez eléggé titkos még.

Pókmalac
hogy kell kiynirni még aránylag a játék elején azt a szemét rohadék két tankot?????mert a F***om nem jövök rá..haverom mondta hogy vezessek bele autot aztán felrobban mert ö ugy csinálta...nah szentem ez egyenlö a lehetetlennel....nicns valahol egy rakétavetõ?????mert nem találok,de még gránátokat sem

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Ne vedd a szivedre koma. :-)
KILLER2
Persze, én se gondoltam teljesen új motorra. De valamit csak átírnak. Bár kitelne tõlük, hogy ez a továbbfejlesztett textúra csak annyi lenne, hogy nagyobbak. Hát kíváncsi leszek.

#19588: Bocs, kicsit túlreagáltam 😊

Pl. el tudom kepzelni hogyha kezen lovom az ellent, elejti a fegyvert de a masik kezevel megprobalja felvenni, ha labon lovom, elesik, de kezen csuszva megy a fegyverer es ulesbol probal tuzelni, vagy ha csak kicsit talalom el akkor santit, ilyesmi nagyon kene.
Trilógia...pfeh....Játékban ez semimást nem jelent csak rövid játékmenetet,éves várakozásokat és pénzhajhász faxszopó fejlesztõket,ennyi.
No ezután döntöttem most úgy hogy ezt a játékot legfeljebb akkorveszem meg ha trilogi pakkban lehet kapni 5000 Ft-ért...Ilyen faxszopókat támogassak a pénzemért? na neeeeeeeeeem.

Jah a grafikat tovabbra is leszarom, nekem boven jo, mint eddig. A jatekelmenyen kell csiszolni meg picit, de az irany jo.
Amit en varnek a C2-tol az jobb fizikai modellezes, jobb talalati modelezzes, picit elethubb emberi mozgasok es viselkedesek (amikor erobol az egyik katonat nekidobom a masiknak ugy esik el, mint a fababu, mintha nem lenne tomege). Jah es persze azt, hogy belepjenek az oroszok vagy hasonlo. :-> Azt nem viselnem el, ha csak elienek lennenek benne.
bordy
jé, kitették gs-re is. elég késõn...
sztem ezt kimaradt a hírbõl
Therefore the second part is to resume not only history around Koreans and Aliens...

meg ez is

Besides Bender still suggested that the Crysis continuations was not the only current projects with Crytek

szted új motort csinának alá? hehe, ne hidd.
2010-nél elöbb nem lesz sztem cryengine 3.
tovább fejlsztett textura alatt nem tudom mit értenek. nagyobb felbontás tán? animokhoz meg mozgásokhoz nem kell új motor. éltehûbb arc mimika meg ilyenekre kell gondolni az írás alapján. itt se szar a mimika meg kell hagyni.

KILLER2
Pedig szeritnem nagyon is mondtam valamit. Jean kedves lehet, hogy nem tud olvasni. Na mindegy. Lényeget #19590-ben írtam. Ezt hagyjuk is. 😉

skyman14
van aki a crysis-t ati 1950pro-val nyomja?megkérdezhetném hogy milyen beállítással hány fps-t produkál a kicsike?képeket is melléljetek

KILLER2
Ha szeretnéd leírhatom máshogy is.

KILLER2
Kössz...

- Jean, mit mondott Killer?
- Kihagyjam a csunya szavakat Uram?
- Termeszetesen.
- Akkor semmit....
KILLER2
Mondjuk igaz, kicsit elszálltam 😊 De akkor is inkább ezt csinálták volna meg rendesen, mint egy triológiát csinálni és ezért minden részt elcseszni. Remélem a második részben azért normálisan meg lesznek csinálva a dolgok és még játékideje is lesz.

grebber
Te elvagy szállva! Rögtön jön lol. 1 év tuti lesz Crysis után azt max akkor adják ki.
1 év alatt meg bõven lehet ehhez modot csinálni.
Én megvettem szerintem megérte.
Elégedett vagyok mert amit vártam azt kaptam.Mondjuk mivel vak nem vagyok nem lehetett ez másként.

KILLER2
Nagy lófaszt örülünk. Megkaptuk ezt a játékot, hogy tyûde jó. Megvettük (már aki), erre rögtön jön a második rész? Hát b*sszák szájba magukat a köcsög Crytekék! Úgy jön a játék, hogy tyû, de jól moddolható, emg minden. Hát bazmeg, akkor most árírják az engine-t? Hát kurva jó, mondhatom. MI a lófasz értelme van akármi modnak is, amikor mire elkészülne, már kint van az új, talán jobb engine-el is és baszhatják az egészet, amit megcsináltak? Akkor legalább csinálták volna ugyanerre az engine-re. De egy ilyen játékot, ami pont arról híres, hogy moddolható, de nagyon, egy ilyenbõl faszság triológiát csinálni. Ha új lesz az engine, mindegyiknél és nem támogatják egymást, akkor baszhatjuk a modokat, ugyanarra az engine-re meg nem írhatnak, mert azt meg akármelyik mod csapat megcsinálja. Ez már sok. Pofátlanság teteje, amit ezek mûvelnek. Most akkor jövõre hozzánkvágnak egy még csillivillibb engine-t, mondjuk a CryEngine 3at vagy mifaszt, ami már 4 GB ramokkal, meg Core 2 Quadokkal futkorászik csak 400000 Ft-os DX18-as VGAkon? Hát ezt <#mf2> nekik!

grebber
Hát nemtudom egyesek hol voltak amikor elkezdtek jönni az elsõ videócskák utánna meg özönleni.
Mert itt mindenki sír nem ezt meg azt várta.

Könyörgöm már a videókban benne volt hogy ilyen lesz.Akit érdekel visszakeresheti (bár ugyse fogja senki) én már akkor mondtam sõkt mások is,hogy SZÉP, DE az AI FOS,csomo hiba van benne.

Tehát azok a videók után nem is értem miért számítottatok másra.
Tökéletesen azt kaptam amiket a videók mutattak szép,gépigényes,bugos játékot.
Bár a bugok is olyanok hogy engem nem hátráltattak egyszer sem.PL Gothic 3 is annak ellenére hogy mai napig milyen állapotba van ugyanugy tolom mert fasza az is.

KILLER2
A Crysis sajnos tényleg úgy járt, hogy rágyúrtak a grafikára, de nagyon. Ez meg is lett, alig fut a gépeken, LOWon meg eltûnik az a nagy csillivilli, mert csak a mosott textúrák látszanak, az a sok kis apróság, ami elzabálja az erõforrásokat, az meg valahova eltûnik. Kicsit ebben is elbaszták. Az AI-t is elbaszták, az tény. A történet szeritnem jó volt, csak szarul valósították meg. Semmi forduló, semmi meglepõ és még rövid is. A fegyverek és a moddolhatóságuk, a nanoruha, a pályák jók (core-t leszámítva). Még az utólsó pálay is tetszett, csak azt meg nagyon elbaszták a sok buggal, meg azzal, hogy alig fut. Én tényleg nagyon vártam ezt a játékot, tetszik is, de valóban nem ezt vártam és kicsit csalódott is vagyok. Ha már egy single játékot várunk, akkor már ne a multi legyen a jobb. De legalább az jó. Na mindegy, ez van. Azért egy év játékát nem hinném, hogy megérdemelne. A szabadságot is annyira beígérték a játékban, hát lószart se kaptunk abból se. Lehet, hogy lehet barangolni a tyû, de szép szigeten, de ki barangolna, amikor konkrétan ott van, hogy hova kell menni? Szólval most így hopgy félretettem az elfogultságomat a Crysis iránt, én is megmondhatom, hogy nem egy nagy durranás. De én nem vagyok kritikus, csak egy átlag játékos, nem várok sokat egy játéktól, így nekem ez is tetszett. Csak hát ott van az, amit fent leírtam és szépen lehúzta.

grebber
Crysis 2: az elsõ infók

Már tudjuk egy ideje, hogy trilógiának készül a Crysis, most azonban az elsõ információk is kiszivárogtak a folytatásról.

Cevat Yerli, a játék egyik atyaúristene fedte fel egy korábbi interjúban, hogy a Crysis a kezdetektõl fogva trilógiának készült, azért is lett ilyen kurta-furcsa a befejezés. Német testvérlapunk idõközben az elsõ hiteles információkat is megszerezte a folytatásról - nagy dolgokra nem kell gondolni, csupán a grafikai enginerõl szivárgott ki néhány leheletnyi adat. A Crysis 2-ben tehát továbbfejlesztett textúrák, még profibb 3D animációk, és majdnem fotorealisztikusságú videók várják a játékosokat. Örülünk, Vincent?

info: Gamestar