CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
És elég szomorú, de mindent High-ra állítva diafilmvetítést tudok nézni a Crysisból !
Azért az se semmi....<#idiota>#idiota>
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ami persze addig fog tartani, amíg nem jön a Crysis 2 , aztán majd még 2 GB memóriát......
Aztán jön a Crysis 3 ..... <#ejnye1>#ejnye1>
A memóriaméret felsõ határai
A köztudatban általánosan elterjedt információ, hogy a 32 bites rendszereken maximálisan 4 GB a felhasználható memória, azonban számos felhasználótól érkezett panasz, miszerint a Windows csak 3-3,5 GB-ot jelez elérhetõ memóriaként. Ez nem a memóriák hibája és nem is az operációs rendszeré. A memóriaméret felsõ határait két tényezõ szabja meg: az alaplap befogadóképessége és az operációs rendszer által megcímezhetõ tartomány. A 32 bites architektúrára épülõ alaplapok általában 4 GB memóriát kezelnek, és a Windows Vista is ennyit képes megcímezni. Ez azonban nem jelenti, hogy a felhasználó is képes lesz mind a 4 GB-ot elérni.
A Windows a teljes memóriaterület bizonyos részét fenntartja a lapozófájlnak, valamint a hardvereszközök számára. Miért? Példaként vegyünk egy videovezérlõt, mely 256 MB integrált memóriával rendelkezik. Mivel az operációs rendszernek ezt a memóriaterületet is meg kell tudnia címeznie az elsõ 4 GB-os címtartományban, az eszköz memóriája máris 256 MB-tal csökkentette az alaplapba illesztett fizikai RAM méretét. Ha sok nagy memóriával rendelkezõ eszközt használunk ez az érték akár a fél GB-ot is könnyen elérheti. Bár az elérhetõ rendszermemória mérete függ a PC-hez csatlakoztatott eszközöktõl, a Windows Vista driver-kompatibilitási okokból és a memóriacímek ütközésének elkerülése érdekében 3,12 GB-ra korlátozza a felhasználható RAM méretét.
Ahhoz, hogy mind a 4 GB-ot a rendszer számára is elérhetõvé tegyük, illetve 4 GB-nál több memóriát kezeljünk az alábbi feltételeknek megfelelõ környezettel kell rendelkeznünk:
* A chipsetnek legalább 8 GB címtartományt kell támogatnia (pl. Intel 975X, P965, 955X "Socket 775"-ös aljzatban, AMD processzorok esetén Socket F, Socket 940, Socket 939, vagy Socket AM2 aljzat)
* A processzornak támogatnia kell az X64 utasításkészletet (AMD64 vagy Intel EM64T)
* A BIOS-nak támogatnia kell a "memory remapping" szolgáltatást
* A Windows operációs rendszer 64 bites változata szükséges
Az otthoni felhasználásra szánt Windows verziók által kezelt maximális memóriaméret az alábbiak szerint alakul:
* Windows XP Home: 4GB
* Windows XP Professional: 4GB
* Windows XP X64 Edition: 128GB
* Windows Vista Home Basic: 4GB
* Windows Vista Home Basic 64 bit: 8GB
* Windows Vista Home Premium: 4GB
* Windows Vista Home Premium 64 bit: 16GB
* Windows Vista Ultimate: 4GB
* Windows Vista Ultimate 64 bit: 128GB
Remelem eloszlattam a kodot.
Udv mindenkinek.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ráadásul 1 éves , most már ideje lenne lecserélni.
De, könyörgöm, meddig fog ez tartani ?
Hát... , amilyen jól futott a konfigomon a "zöld övezetben", vazze , eljutottam a lefagyasztott pályákra, oszt szaggat, mint az állat...
Vissza kellett mindent vennem közepesre. És még én gondoltam, hogy ezzel a konfiggal elleszek egy darabig... Ez a Crytek pofánvert mindenkit ezzel a játékkal, de alaposan !
Erek vele valami vagy csak penzkidobas ???
ゾルターン
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ゾルターン
A konfig####
AMD64 X2 6400+
ASUS A2N-E SLI
4GB Kingston 667MHz
8800GTX
ゾルターン
Töltsük le az internetet!
Az kiraly .... 2 hete vettem bele 2GB a masik ketto melle <#confused>#confused>
Az irtam a FARCRY-t mert ugyanaz a TEAM .... csak felo hogy a CRYSIS gepigenyebol kiindulva az sem lesz mas . <#szomoru1>#szomoru1>
ゾルターン
1.egy az, h tudom, h mit tud a 7300 GT-m
2. ehhez a játékhoz sztem ddr2-ben, 800 mhzen 2 GB Ram kell
3. Amd proci az jó, 2 magos 4200+
szal nekem csak egy jó VGA kéne is minden sztem menne high beállítással. élsimitás 4x. sztem, csak tipp.
Nekem ki van kapcsolva az élsimitás, 1024-ben tolom. Texturák highon, 2 árnyék opció kikapcs, a többi közepes, kivétel a hang és a viz: az high. Én elégedett vagyok. Így is csillivilli játék, ahogy szokták mondani😄
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Vannak benne lapos részek, persze, vannak idegelõk is, mi több, bug is akad, szép számmal. Sokan azt felejtik el, hogy ezek nélküli játékot még nem láttunk, de mind1. (Anno, a Tomb Raider rajongói, külön vadásztak a bugokra, kategóriánként. Voltak korner, fence, stb bugok, csak értették, hogy ezzel együtt is az a játék, ami)
Mondjuk, az alienes dolgok nekem sem a kedvenceim, viszont a Koreaiak gyilkolászását nagyon élveztem. A gépigénnyel meg, mivel mást nem tehettem, megbarátkoztam. Nekem így is bejött a játék. Összességében, nem rossz alkotás.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
1600x1200 felbontasban ( a monitorom csak 1680x1050-et tud )
Nekem 1024x768 is megteszi a 8800GTX-em meg az AMD64 X2 6400+ 4GB RAM (667MHz )
De sajnos igy sem fut .
ゾルターン
FARCRY forever
ゾルターン
Látom lesznek itt nagy dögök is😛P Így egy kicsit elmegyy a kedvem ettõl a gémtõl😞 Ennyire túloztak az alkotók?! Mondom én hogy egy nagy hülye faxok a pálya tervezõvel együtt.
Megmondana valaki hogy milyen gep kell ahoz hogy ez a game jatszhato legyen ???
Egy 8800GTX nem eleg ???
Koszi
ゾルターン
Thrash \'Till Death
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit