CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Megesik, mindenkinek más jön be.

Töltsük le az internetet!

Doom 4
kár én azt tudtam a legjobban használni

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Pókmalac
vki #19822

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

KILLER2
Nincs, de miért kéne? Bõven elég ott még a reflex. Igazából én talán sosem használtam assault scope-ot. Többnyire reflexelt használtam, azzal szeritnem jobban lehet közelre célozni, ha meg távolra kellett, akkor néha az assault jött, de többnyire akkor már sniper scope.

GamerAdams007
Azért nincs, mert meg kell szerezni. Második vagy harmadik pályán, amikor felveszel egy prec riflet, azt hiszem akkor kapod.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Doom 4
az elsõ pályán miért vagy az elsõ pályákon miért nincs assault scope ? vagy csak easy-n nincs ? vagy valami csalás hozzá hogy legyen vagy valami ?

"ATI Catalyst Crysis Hotfix Display Driver for Windows XP" <-- ezt leszedted?
Ennek nagyon nem igy kene kinezni. :-)
bertino
hány FPSel fut egyébként ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KILLER2
Szerintem itt valami csúnya driver hiba lesz.

Miért ilyen szép a tenger? Ja és az miért van, hogy ha célzok, akkor jobb felsõ sarokban egy szürke négyzet van? Alig lehet tõle látni! Catalyst 7.11 driver, és a majdnem minden veryhigh, bár ha leveszem a grafikát akkor is ugyanez van.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

KILLER2
Ja, nagyon faszák. Azl még nem olyan jól, volt, hogy végig 1 embert se öltem le xD

nem ugy kéne,hogy crysis uj gts alatt ? 😛 lool

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

F1rstK1ng
Te voltál tegnap az a low aki csak repülõ jármûvel tud érvényesülni, és csak nagy a pofája vagy összekverlek vkivel? Tegnap nem is hozzád beszéltem és elkezdtél osztani, sok a paraszt publicon. 😞

inaktív :C cu@bf3

Pókmalac
hova menti ki a játék a mentéseit??????mert ujra kell tennem a winfost...a rohadék kártya frissités miatt (kártya frissités egy akkro baromság csak szarabb lesz mint volt) állandoan kilépeget a játékbol lefagy,,persze kártya frissités elött ilyen nem volt....

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

bordy
bertino
én tegnap vittem végig... a véleményem az, hogy szerintem lehetett volna hosszabb is.
Ugy értem így se rossz, de én szívesen toltam volna még tovább azután, hogy a játék végén túl vagyok teljesne.
Stabilitásról és rendszerkövetelményrõl, hogy a látványhoz képest szerintem nálam legalábbis nagyon jol futott. 2giga 800as ramom van, igaz nem sufni, de nem is a legjobb, mellette A64 X2 3800+ és 7600GT, 1280-ban futott árnyékok és élsimítás nélkül, e mellett minden max-on 15-39 FPSel. Amikor az ûrhajóban voltam akkor vettem le egyedül 1024ben, egyébként szerintem teljesen jó volt akkor a hangulat, mikor bent kellett szenvedni, mikor szinte mindenfelé ugyanazt látja az ember, akkor ott ragadott teljesen magával a hangulat, meg amikor kijutottam belõle 😄 A vége szerintem eltulzott, hogy csináld meg ezt, meg aztán még ezt, meg még ezt... és mikor már azt hinnéd, hogy végre, akkor jön még egy... szal ez már elég nevetséges volt, de véleményem szerint egy ilyen játéknál még belefér.

Összességében tetszett, tuti megveszem. 😄

bertino
az már teljesen a vége

Meddig kell azon a hordozón agyatlankodni? Mennyi van még innen hátra?
Amennyire bejött az elsõ fele, annyira idegesítõ ez az idegenes f@szomság!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Prince23
Ezért nem multizok. Legutóbb a Commandos Strike Force-szal multiztam. Ott nem csak ezel voltak, hanem még REPÜLTEK is a köcsög barmok, és emiatt jó xar a multy, nem is foglalkozok ezek után, mert úgy is van több hülye köcsög, aki nem tisztességesen játszik: így meg mit ér az emberi MI ?! Lóxart se.

Tomsteel
<#eljen>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

FlyHigh
Azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy nagyábol mindenkit lelombozott a gépigénye. Itt jön a DE ha annyira jó lenne a játékmenete, akkor mindenki visszaállítana egy szintet a beállításokbol.

Thrash \'Till Death

Egyetértek<#eljen>

Smithwarden
Na kimondtad sajat magadra a lenyeget!
Aki a jatekrol is es 300* ugyanazt nyivakolast TIPLI at a spam topicba!

Pont ez a spam! <#buck>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Jók azok a VTOL-os kis órácskák ugye? <#rolleyes> Jól tolod a géppityujával...

(FEARush/C4mp3r)

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

bordy
alapból nem megyek pb nélkülire. de az sem segít olyan sokat...

ezért kell multizni 😄

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Jaja, ne azt tegyük hozzá, hogy tört szerver volt PB nélkül. Oké, vagy cheat PB-n is, de jóval kevesebb. (oda azért másmilyen hozzáállás kell) 😊

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

KILLER2
Szerintem nem unalmas volt, hanem szimplán szar.

KILLER2
Ez már nagyon kell. Nagyon fasza a multi, most is vagy 3 órája játszok, most hagytam abba. CrCvel TSen beszélgetve nagyon fasza az egész. De hát a mocsok csíterek (szép magyarosan szólva) már ezt is elbasszák. Érdekesen néztem akkor, amikor egy gyerek már harmadszorra nyírt SCAR-al 1-2 lövésbõl, meg amikor már a tizeik gránát repült. A gránát meg nagyon jó lesz, ha korlátozzák, mert beszarok, hogy közelembe nem jön már a robbanása, de fele életem lemegy. Ma is már hajam hullot, amikor a sok noob barom gránátozott. Voltak kb 10en ellenünk és szinte kivétel nélkül midnenki gránáttal dobálózott. Szinte mindenki csaklt, csávó még be se fordult a sarkon, de már látott és dobta a gránátot. Aki mégse gránátozott, az SCAR-al lövöldözött, ami valami egészen érdekes oknál fogva kb akkorát sebzett, mint egy Gauss. Szóval itt is minden tele van már csalókkal.

zombeeka
Az idegen hajós rész számomra (lehet,h most megköveztek) ,de szerintem marha unalmas volt!
Szép volt meg látványos meg minden,de ha tehettem volna "végigszaladok" azon a pályaszakaszon!
Kicsit soknak találtam az ott bocorgást és sajnáltam,h nem lehet komolyabb irtást végezni a dögök között!
Azért párnak kitörtem a nyakát! <#vigyor1>

Irgum-burgum :)

Heh,ha megnézed a regem idõpontját sztem rájösz hogy nemvok lacooo...És ha visszaolvasol láthatod,nekem is bejön a game az elsõ 5ben nállam is benne van az év játékai között,de mégsem tartom a legjobb fps-nek amit valaha láttam,max grafikában.
A játékot pedig egyedül a játékfejlesztõ pénzhajhász "3rész" politikája miatt nem fogom megvenni,csak ha tényleg 3 rész lesz egyben 1 game áráért,az meg sztem odébb van addigra meg nemhinném hogy nem lesz ennél jóval jobb game.
Mégkicsivel lejebb (najó...sokkal) indokokat is soroltam hogy ez nállam mitõl nem egy nagy durranás game amúgymeg full grafon tolom (high-veryhigh játszadozással xp miatt) 1280*1024-ben (eredetileg 1680*1050-ben de meguntam hogy értelmetlenül bebeszaggat keményen ittott,erre is kitértem lejebb)...
Nem a graffal volt bajom,de hagy ne írjam le még1szer hogy nállam min bukott a játék...Pontosabban miken vesztett az értékelésembõl..
Ha végigtolod a játékot megérted amúgy azt is mi a bajom,szerintem gusztustalan ez a vég...Kb mintha a gyûrûk urát néznéd,ledöntenek harcközben egy olifántot,és ahelyett hogy nézhetnéd tovább a csatát kibasznák a képre hogy FOLYTATJUK...Aztán várhatsz 1-2 évet hogy megnézhesd a csata végkimenelét..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

lac coo
Dehogy, õ kedves ismerõs ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomsteel
látlak magamelõtt, ahogy gúnyosan mosolyogsz<#bee1>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Prince23
Lehagytad a Predator hangulatot😊 --->clock engadge)

bordy
egy kis info a közelgõ patchrõl

"A patch többek között az alábbi témaköröket fogja érinteni:

* Általános teljesítmény
* Rakétavetõ és gránát egyensúlya a MultiPlayerben

Vegyétek figyelembe, hogy ez az elsõ patch NEM a nagy hibajavító kiadás lesz, hanem inkább egy hotfix, amely teljesítménybeli javulást és különbözõ MultiPlayert érintõ változást fog hozni, melyet a közösség igényeivel összhangban állítottunk össze"

crysis.hu

úgy se fog javúlni a teljesítmény, nálam legalábbis biztos nem 😊

lac coo
<#eljen>

JuanG
Végig játszottam én is minden High-on, és sztem ez akkor is a legszebb játék eddig mind közül, nekem nagyon bejött, még ha voltak is idegesítõ részek (fõleg a vége 😊 )...én azt kaptam amit vártam, hihetetlen környezet, dzsungel feeling, kommandózás 😊), szal jó játék ez bárki bármit mond 😊)

az idegen hajó (vagy mi) belseje meg nagyon állat!!!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Aki nem a játékról ír, hanem lélektani elemzéseket végez , tipli a spam topikba ! 😉
Maradnék inkább a játék témánál, érdekel mi sül ki a Crytek eme összecsapott-grafikabevállalós mûvébõl .

VRSDM
szmisswarden . ja sry a dupláért de lejárt a 4percem, mire visszaolvastam annyit.

tudod ez egy fórum, nem diktatórium. mindenki elmondja a véleményét, ha százszor akkor százszor, ha nem tetszik majd a házigazda elbírálja, ha nem akkor majd egy moderátor.

de mondom. jobb lenne ha bejönnél és azt olvasnád hogy mindneki már 10x elment játék közbe? mert annyira bejönnek neki az új shéderek? kétlem. amit itt olvasol az türközi a témát olvasó embereket véleményét.

és senkit nem foszthatsz te itt meg alapvetõ alkotási jogától.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
szókincsed sem tökéletes, se a míveltség...

az állat szót nemis tudom hányszor használtad, röpke kettõ darab sorban :]
99.999999?! ... tüzet oltani a moslék is jó 😉

u dont have to listen anybody else but me

gduck
Bakker ez már kezd unalmas lenni!!! Ha egy közepes konfigon ûberfaszául futna a Crysis mindenki istenítené! Most meg mindenkit frusztrál hogy nem megy neki és hülyeségeket irogat!!! Át lehet fáradni másik topicba!!!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

HeadHunter86
Már akkor tudtam hogy lesz Crysis 2 mikor elindítottam a demót.
Hogy jön elõ a Crysis felirat, úgy hogy felvillan az Y középsõ szára ami egy 1-est akar ábrázolni.
Nem volt nehéz kitalálni hogy lesz folytatás, fõleg a vége után...

KILLER2
Nincs tökéletes játék, se tökéletes ember. Belõlem is pl hiányzik a hiba xD

Doom 4
na végig vittem állat játék talána z 1 ik legjobb bár kicsit zavart hogy közepesre kellet venni a grafit az utolsó pályán már a hunter ellen de jó volt a core felesleges pálya volt bár az az utazás a csõben állat vólt az animációk a filmes részek naygon állatok voltak és csak a core-n használtam trainert máshól nem vágeredményben szerintem 99,999999....% os a játék mert ügye NINCS ÉS NEM LESZ TÖKÉLETES JÁTÉK VAGY HA LESZ AZT AZ ALIENEK HOZZÁK!!!!!!!!! (De lehet de az csak 1 embernek tökéletes mindenkinek nem lehet tökéletes.)<#buck><#taps><#taps><#taps><#eljen>

Doom 4
<#eljen><#taps><#taps><#finom>

Én jol szorakoztam gyengébb beállitásokkal is, nekem igy is megfelelt!! De akkor is csalodtam és kész! Általában azért van vége egy játéknak mégha sejteni is lehet,hogy folytatni fogják!!! Ennek viszont nincs befejezése egyszerüen abbahagyták...... Nah nemsopánkodok nekiállok legnehezebb fokozaton!! <#violent>

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Smithwarden
Kulonbseg kb annyi hogy Lacookent parral kevesebb "😊)))))"-t raksz. :p

Smithwarden
Skyline tippelek - Lacoo vagy masik sg-s allneven. <#unalmas>

Nem ennyi pénzt adsz ki legközelebb,mert valszeg legközelebb már a jelenlegi konfigodon nem fog futni...
Ki van ez találva,hatalmas reklám,nagy videók,beta mindenki bezsong hogy húúúúú,kijön a játék nagyjából azt kapja a nép amit videókban látott,agyondicsõített grafika,hatalmas gépigény megy a csattogás kinél hány fps,sanyika veri mert nálla már 68fps-t is elér,béluka anyázik rá mert mediumon sem indul....Megy a dicsõítés elsõ ránézésre,atán szépen a nép fele elkezd zajongani a bugok miatt,a sztori/játékmenet ellaposodása miatt és amiatt hogy baromira rövid..És láss csodát a játék vége a tipikus "to be contiuned" szerü badarásg...Eltelik 1-2 év jöna folytatás,csiszolt szépített graf/fizika/talán mi,még nagyobb gépigénnyel,hatalmas reklámok közepette hogy jön a nagysikerü crysis folytatása...Veszi majd azt is mint a cukrot,ha legalább ilyenre sikerül akkor még a 3. rész is sikeres lesz,a készítõk meg szépen agyiggazdagodva röhögnek hogy ezt jólcsináltuk..A probléma csak akkor lesz ha a crysis folytatásáig kijön valami szebb látványvilággal,jóvalkisebb gépigénnyel (nem kizárható) jobb sztorival,jobb mi-vel,fizikával..Na akkor a crysis 2 még sikeres lehet mert a névmiat meveszik,fõleg akik akkor kapnak szgépet...
Mindenesetre pont emiatt a pénzhajhászós rövidjátékmenetes 3részesre tervezett majomság miatt pénzt addig nemlátnak amíg a 3 részösszesen nem lesz annyi pénzért mint most 1..😊
Emléxem a 90-es évekre amikor az újságok rendesen lehordátk a játékot ha túl rövid volt,a kedvencem a: "EZ MOST A DEMO VAGY MÁR A FULL?" címü cikkezdet volt..😊
Mindenesetre amit a crysis-el mûvelnek az pont olyan mintha a csillagok háborúja 12 részes lenne és minden rész 1 órás lenne kutyafasza véggel..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n