CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Egy jó játék nem attól kellene hogy jó legyen, h feltudod-e rakni full grafikára akadás nélkül vagy nem. Egy jó játékba nem azon jár az eszed, hogy mit tudsz feljebb rakni úgy, hogy ne akadjon... CoD 4-et én szépen végig toltam, abba se bírtam hagyni szinte (de muszáj volt sokszor), nem azon járt az agyam h hogy tudom szebbé tenni. Iszonyat jó hangulata van, pergõs játékmenetes, storyja is van, az is elõre visz, hogy kiváncsi vagy kvetkezõ pályára... meg még sok minden. Emellett újat is mutatott, fõleg a Chemobyli pálya távcsövessel, iszonyat jóra sikerült szerintem. /CoD 4 számomra az év játéka az biztos/

Crysisnál ellehet szórakozni a grafikus beállításokkal, lehet gyönyörködni. A játék viszont nem nyújt többet, sõt még talán annyit se mint pl. a Far Cry nyújtott régebben (még geforce 4-el...). Lehet, hogyha maxon futna jobb véleménnyel lennék a játékra, bár nálam a grafika sose volt fontos nézõpont.
Egyelõre ez a játék nálam még a 2. helyet se foglalja el.

CoD 4 viszont multiban nem nyerte el tetszésemet a fejlõdési rendszer miatt legfõképpen (meg az abból adódó beállítási korlátozások, stb.). Ennek kiváncsi leszek a multijára, feltéve hogyha lowon elér 30 fps-t multiba, mert ez a játék nálam egyre szarabbul megy...

Prince23
Még is mit b@sztak el a Cod4-ben? Pörgõs, hangulatos, látványos és szép.az egész játékmenet., ütõs zenék, hála Harry Gregson Williamsnek. 😄

Crysis meg: szép, predator-kommandó hangulat, látványos, story nem érdekes, átlagos, gyenge zene. Ebben én még felejthetetlen zenét még nem halottam, bezzeg a jó öreg Far Cry soundtrackjire még most is emléxem.

akkor mi a faszé van csinalva ? a játékban nincs iga ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

w77d
az fps-en belül két különbözõ kategória, és nekem a cod 4 kategóriája jobban bejön 😉

NeBby
Akkor nemértelek.... De gondolom akkor náladis a cod4 király nem?
Mert ha nem , akkor csak az FPS t nemszereted <#vigyor>
Én végülis csak cod4 hez akartam hasonlítani... CoD4 et elb*szták , eztis pár helyen , de sztem ez akkoris jobb mint a cod4...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

lac coo
A helikopter rororlapátjának "kicsit" félre írták a fizikai paramétereit, azért mozog fél órán keresztûl. Editorban egyszerûen javítani lehetne , de minek ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

w77d
nálam teljesen élvezhetõen fut és mégis azt mondom hogy szar! na most akkor mi van?

Prince23
A spoilered tartalma nagy hülyeség, csak h tudd.
Én is Cod 4 "fan" vagyok 2007-ben. És emelett a Crysis is jól fut a gépen. Egyáltalán vannak ilyen emberek? Hogy ha szaggat meg laggol, akkor már leszarozzák x játékot? vegyék le very lowra, azt cu.
Nekem az Overlord szaggatott mint állat (amit nem értek), és még se xarozom le. Lowon vagy medium-ra kellett állítani a shadert.
na szal: sztem ez hülyeség amit írtál, h technikai gondok miatt van a xarozás.

Bence94
helo ide is leírom az ötletemet hogy ne nyissunk minden résznek topicot hanem ezt írjuk át CRYSIS TRIOLOGY-ra .szerintem jó ötlet lenne.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Dante73
Szánalom....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

reaper4
te 1 hülye vagy. <#kocsog><#lama>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

nevében is bennevan CGI koncept. leülhetsz, elégtelen.

http://thenamelessphoto.com/

JuanG
concept videó kiállításra...olyasmi mint az intro, elõre "renderelt"...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

amugy ez msot mi akar lenni ? mert ebben a gameban nem volt az hodziher............

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

w77d
mondjuk nekem csak az anyahajós pályán szaggatott be, a többi helyen szépen elfutogatott high-on

Balumann
tegyél fel akkor egy régebbi hamachit,pl. 1.0.1.5 -öst

NeBby
Elõször internetesre kapcs utánna kilépsz , hálózati és ip ! (akylleusnál vagyunk most 3 an , õ csinált!) az õ ip jét beírod , port nemkell!

Jaffa 2843
nem látni a szervert (ip alapján se tudok csatlakozni), ráadásul pingelni se tudlak :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

JuanG
Régóta nyílvánvaló, hogy ez a játék a grafikáról szól, aki többet várt azt nem értem, azért annyira nem csapnivaló a játékmenet sem, kevés olyan játék van ami újat hoz...COD4 remekül van rendezve jó a dramaturgia, de a játékmenete annak sem jobb...ha valaki jó játékmenetet akar annak ott a Bioshock pl. ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Itt találsz IP címet egyszerüen beírod a csatlakozás IP címhez mezõben és kész . álltalában nincs hely a magyar szerveren szóvl próbálkozz többször .

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

NeBby
Hozzám , minnyár kész!

xotyi
Kövezzetek meg,de nekem a core pálya tetszett 😄 föleg mig csak elsuhant elöttem a zöldes kis zselézufó😊 (jó volt öket pofozgatni xD )

Trance&Friends nothing more..

NeBby
Hamachin írjatok lécci!

tobias88
de én nem látom valamiért a szervert! egyáltalán megcsináltátok? perpill megy?
Balumann
Eddig az volt a gond, hogyha Hamachival próbált valaki játszani, akkor be tudott lépni a szerverre de rögtön kiírta hogy disconnect. Na erre az a megoldás, hogy be kell lépni elõször online-ra, csinálni kell felhasználót és belépni (login), és utána vki létrehoz Hamachin szervert, más meg joinol.

Hamachi szerintem annyival elõnyösebb a nettel szemben, hogy azok vannak csak akikkel játszani szeretnénk, lehet naggyából állandó csapatot ltérehozni fõként ismerõsökkel + saját beállítások. Én tudok vszínûleg itt is létrehozni szervert 10-12 fõnek, szerintem elég lesz.
Nah holnap vagy holnap után ha sikerül beállítanom úgy a játékot, h ne akadjon lowon se mostmár (nem tom, egyre rosszabbul fut, single-be még jobban futott mint itt multiba :S), akkor holnap majd game!

NeBby
Akylleushoz gyertek

tobias88
lanon? hol?
Hetek óta lehet nyomni és még segédprogi sem kell hozzá sõt eredeti játék sem .... jah és magyarok is vannak fent .

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

tobias88
nekem nem is látja! pedig beléptem a netes részhez be is jelentkezek, vissza gomb, de nem látja
Viktor9202
Próbálok a szerverre kapcsolódni, de egybõl kiirja hogy megszakadt a kapcsolat:S😞

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

tobias88
hogy csatlakozol elötte netre?
Mostmár még rosszabb.
Ha a shadingot átállítom highra, vagy very highra, akkor tiszta fekete a kép ha mozgatom az egeret. Aztán ha megállítom, akkor 1mp után jó lesz, bár akkor is néha bevillog feketévé a kép.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
cvarokat is módosítottam, de nem segít.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

NeBby
Elõbb inernetre kapcsolódok(netes game) kiléptek hálózati játék és balu hamachis ipjéhez kapcs.

NeBby
MÛÛÛKÖDDIIIK A LAAAAANNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hamachi:-CRYSIS-
pass: crysis
gyertekkk!!!
BALUVAL TOLJUUK
<#nyes>

NeBby
Nekem a havason 25 alá nemment! Veryhighon XP n
Nálad van a gond...

Sephi
Ember.

core 2 Extreme
8800 GTX 640 r
4 GBR

High-on szaggat és a jég pályán le kellet húzzam low-ra.

Es ez nem bealitas/windows hiba. A játék kér túl sokat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

NeBby
Jösz kipróbálni? Vagy valaki? <#vigyor3>

NeBby
Nekem meg a COD4 volt az unalmas meg szar... 1-2 pályát leszámítva , amit rendesen megcsináltak. Crysis nekem sokkal jobban bejön , persze lehet , hogy csak a grafika miatt teccik (ami csak high fölött szép szerintem , ha az alatt van , akkor mindig van benne olyan elem ami csak magasabban szép és elrontja az egészet!) , mert COD4 grafja vmi borzalmas, multi szintén.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg akinek a COD4 jobban teccik (legalábbis azt mondja) az sztem azért van, mert nemmegy a gépén a crysis rendesen , hogy élvezhetõ legyen, ezért istenítik a COD4 et , mert az megy nekik maxon ( megjegyzem énis eztcsináltam mielõtt megjött a GT m ) :]

Balumann
Egy külföldi forumba láttam egy hozzászólást, ami a Hamachin való játékhoz van, kérdezem h akkor lehet-e Hamachival LAN-ba játszani?

"And just so you know to play over Hamachi you need to go Multiplayer --> Internet Game --> Login to your online Gamespy account then go back to LAN games and play. Otherwise you can't join." Aki próbálta és nem ment az így próbálta, tehát belépett gamespy-ba elõtte? Szivesen kipróbálnám én is multiba, hogyha mûködik.

w77d
teljesen egyetértek!

Sephi
akarhanyszor helikoptert lelottem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jo jatek volt de semmi ujjat nem mutatott. Rokabor lehuzas magas fokon. A grafikara modanam hogy szep , de amikor 8800 GTX -en Core 2 Extreme es 4gb HIGH akadozik akkor ott mar baj van.

Aztan a bugok. Akarhanyszor lelottem es elerte a foldet , egyfeszt robbant es fortelmes zajokat hallatott minden darabja. A legvegen a hajon annyi bug van hogy megfajdult a fejem. Vagy tizszer haltam meg hogy siman atestem a hajon a vizbe.

Na mind1. Ez nem erdemel meg 9.5 -ot amig elek. Ennek a COD4 1000x szinvinalasabb volt.

Egyszer vegigviheto.

w77d
nah gyerekek most értem a játék végére! hát komolyan mondom a szép grafikán kívül sajnos semmi extra nem volt benne! remélem azért a jövõben nem ez lesz a tendencia, hogy van szép grafika azonkívül semmi más!
Ezzel a grafikával megcsinálni mondjuk egy Trespassert, na az volna jó 😄

Hehe, erdekes, en meg a pisztollyal csinalom vegig a teljes elo palyat. Sot, utana is az a fo fegyverem, mivel en ilyen lopakodok, lovok egyet, eltunok onnan stilusban jatszom. Igazabol a tankos palyaig lovest sem igen szoktam kapni.
NeBby
Csak eredeti , lan se megy!

Doom 4
tom nem ide való de a másikba nem válaszolnak lehet a razorral multizni ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Na most fejeztembe....hát enyhén rövid a game.enél többet vártam,de jóval...... nekem a dzsugeles pályák jobban bejöttek,az alienes baszások az rakás szar sem......... és vhogy a bemutatókban látott páláyk nagy része kimaradt.

Ezt nem, mert azóta kijött a c 7.11. Mert amit irtál az egy külön dirver nem?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

NeBby
Dokumentumok / My Games / Crysis / SaveGames

KILLER2
Dokumentumok/My Games/Crysis

Töltsük le az internetet!