CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crysisnál ellehet szórakozni a grafikus beállításokkal, lehet gyönyörködni. A játék viszont nem nyújt többet, sõt még talán annyit se mint pl. a Far Cry nyújtott régebben (még geforce 4-el...). Lehet, hogyha maxon futna jobb véleménnyel lennék a játékra, bár nálam a grafika sose volt fontos nézõpont.
Egyelõre ez a játék nálam még a 2. helyet se foglalja el.
CoD 4 viszont multiban nem nyerte el tetszésemet a fejlõdési rendszer miatt legfõképpen (meg az abból adódó beállítási korlátozások, stb.). Ennek kiváncsi leszek a multijára, feltéve hogyha lowon elér 30 fps-t multiba, mert ez a játék nálam egyre szarabbul megy...
Crysis meg: szép, predator-kommandó hangulat, látványos, story nem érdekes, átlagos, gyenge zene. Ebben én még felejthetetlen zenét még nem halottam, bezzeg a jó öreg Far Cry soundtrackjire még most is emléxem.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mert ha nem , akkor csak az FPS t nemszereted <#vigyor>#vigyor>
Én végülis csak cod4 hez akartam hasonlítani... CoD4 et elb*szták , eztis pár helyen , de sztem ez akkoris jobb mint a cod4...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én is Cod 4 "fan" vagyok 2007-ben. És emelett a Crysis is jól fut a gépen. Egyáltalán vannak ilyen emberek? Hogy ha szaggat meg laggol, akkor már leszarozzák x játékot? vegyék le very lowra, azt cu.
Nekem az Overlord szaggatott mint állat (amit nem értek), és még se xarozom le. Lowon vagy medium-ra kellett állítani a shadert.
na szal: sztem ez hülyeség amit írtál, h technikai gondok miatt van a xarozás.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
http://thenamelessphoto.com/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Trance&Friends nothing more..
Hamachi szerintem annyival elõnyösebb a nettel szemben, hogy azok vannak csak akikkel játszani szeretnénk, lehet naggyából állandó csapatot ltérehozni fõként ismerõsökkel + saját beállítások. Én tudok vszínûleg itt is létrehozni szervert 10-12 fõnek, szerintem elég lesz.
Nah holnap vagy holnap után ha sikerül beállítanom úgy a játékot, h ne akadjon lowon se mostmár (nem tom, egyre rosszabbul fut, single-be még jobban futott mint itt multiba :S), akkor holnap majd game!
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Ha a shadingot átállítom highra, vagy very highra, akkor tiszta fekete a kép ha mozgatom az egeret. Aztán ha megállítom, akkor 1mp után jó lesz, bár akkor is néha bevillog feketévé a kép.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
cvarokat is módosítottam, de nem segít.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
hamachi:-CRYSIS-
pass: crysis
gyertekkk!!!
BALUVAL TOLJUUK
<#nyes>#nyes>
Nálad van a gond...
core 2 Extreme
8800 GTX 640 r
4 GBR
High-on szaggat és a jég pályán le kellet húzzam low-ra.
Es ez nem bealitas/windows hiba. A játék kér túl sokat.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"And just so you know to play over Hamachi you need to go Multiplayer --> Internet Game --> Login to your online Gamespy account then go back to LAN games and play. Otherwise you can't join." Aki próbálta és nem ment az így próbálta, tehát belépett gamespy-ba elõtte? Szivesen kipróbálnám én is multiba, hogyha mûködik.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aztan a bugok. Akarhanyszor lelottem es elerte a foldet , egyfeszt robbant es fortelmes zajokat hallatott minden darabja. A legvegen a hajon annyi bug van hogy megfajdult a fejem. Vagy tizszer haltam meg hogy siman atestem a hajon a vizbe.
Na mind1. Ez nem erdemel meg 9.5 -ot amig elek. Ennek a COD4 1000x szinvinalasabb volt.
Egyszer vegigviheto.
Ezzel a grafikával megcsinálni mondjuk egy Trespassert, na az volna jó 😄
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"