CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Mindig is utáltam az ilyen 4-5 óra játék seülesefarka aztán várjá 1-2 évet paraszt a folytatásra addig fejleszdagéped szindrómáju szarokat...Ez nállam elégnagy feketepont ennél a játéknál...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
http://www.freetvmaci.info/
Meg mindig jobb hogy ki merem nyitni a pofam, minthogy birkakent turjem amit itt muvel mar regota.
Most vagy sok itt a birka... vagy gyengek az adminok es a hazigazda.
Bocs hogy egyre agresszivabb vagyok, de nem most indult ez az egesz, 1 (+1-2 masik) ember szopatja az egesz topicot, nem vagom miert hagyjak es kellene hagynunk bekussolva...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Talán a cnc van fenn állandóan meg amire egyáltalán nemis vártam és mégis warez 1-2 óra játék után megszerváltam eredetibe az a witcher...Az éves felhozatal függetlenül attól mit tartok legjobban,hány legjobb van nállam, kb 95%-ban egyszervégigjátszható,felejtõs...Sajna😞
Folyamat frissiti es irkal abba a topicba amit elvileg utal es total nem erdekli mar regota.
Az ilyeneket nem a tema erdekli, hanem hogy csinalhassa valahol folyamat a feszt es a spamjeit, ezzel eli ki magat valami hianypotlaskent.
Komolyan szo szerint hanyingerem van az ilyen szanalmas emberektol.
Törlöm, és kész. Erre a sorsra jutott a Strangehold, ProStreet, Hellgate London, Jericho, stb... Cod4 et végigviszem, de utána az is kuka. A hangulata überbrutál, de annyira lineáris, hogy engem zavar. Ha 200x leirom a topikjában, max idegelem azokat, akiknek meg tetszik. Vagy szánalmasnak tart, amiben igaza is lenne, ha odajárkálnék, feleslegesen.
Nem tetszik, töröld. Ennyi.
http://www.freetvmaci.info/
és az sztem nem uszkálós.... csak egyszerûen nem volt garvitáció. Vagy télleg uszkállós?
Amúgy én mindenképpen az év egyik legjobb fps játékának tartom ezt a gémet, csak sajnos nem "námbörván" helyezet😄 Ha tps lenne, talán lenne esélye a nr.1-re.
Ez egy szar,egy nagy szar....De nállam is bennevan az év elsõ 5-ben😊
A stilus maga az ember.
Szóval ezzel most faszán megleptél xD Azé jó, hogy nem is tudom a processzoromról, hogy 64 bites xD Holnap teszem is fel a 64 bites XPt.
Töltsük le az internetet!
Felelmetesen szanalmas alak vagy.
1-2 kis haveroddal egyutt itt spammeltek nap mint nap, frocsog a nyalatok folyamatosan.
Nezd meg Punkert, nem tetszik neki igazan, beirja, egy gyors ertelekes, kiveszi a kedvencekbol, byebye...tok normalis ember es hozzaallas, ennyi az egesz.
Neha benezek ide, mert tobb haverommal egyutt tetszik a Crysis tobb szempontbol a hibai mellett, hogy hatha talalok valami uj erdekes vagy hasznos infot a forumban, es egyre tobbszor csak a HANYINGER fog el toletek.
A Crysis topicot atalakitottatok kb egy "Nem megy ez a szar jatek a tobb eves konfigomon, es amugy sem tetszik, meg dogoljon meg mindenki akinek elfut es tetszik neki, azert is idejarok minden nap minden hozzaszolasra fikazni..." forumma.
És mi van a bonus dvd-n?
köszi
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ment is a kukába 😊))) .....Ha nem lenne a brutál garfja, két hónap múlva senki nem emlékezne erre a játékra , a középmezõnybe is alig férne be .....Nálam a grafika másodlagos, elsõsorban játsazani akarok, szóval én sehol nem jegyzem a Crysis-t .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Valaki írta nem rég, hogy mi újat lehetne kitalálni egy FPS-ben..... Hát ha egy sci-fi témajúban sem tudnak , akkor vissza kéne adni az ipart !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
a bányáig: 6,5/10
a bánya után: 3/10
lehet hogy szebb mint a CoD4 de a történet nagyon gyenge így......
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Töltsük le az internetet!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az kellene a népnek <#puszi>#puszi>.........
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
De sírógörcsöt kapok, ha lövés közben megáll a kép és a hó a halott pofámba esik, miközben a ködös süvítõ szélben felettem röpködnek azok a csili-vili lények.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
.: SUZUKI heart, GTi mind :.