CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Crysis Benchmark Tool 1.05

core2 [email protected]
8800gts 320mb (169.13 beta)
2gb ram

1280*1024 - all high
Average FPS: 28.5

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Jólvan...rekod döntéshez egyértelmû hogy ATI kell ,de gameben még a GTS-nél is lassabb..egy két játékot kivéve...

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Szevasztok!Tud valaki olyan modot a Crysishez ami olyan mintha multiban játszanák...tehát botokat betenni a multi részbe?
gduck
Most látom, hogy van 169.13-as béta driver (Increased SLI performance in Crysis/official Crysis patch must also be installed). Ezzel próbáltad már? Bár ha jól látom kell a patch is hozzá (ami még nem jött ki hivatalosan)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gduck
Pl. EZZEL 😉

a demo mappában van valahol benchmark.exe
külön a procinak meg a gpunak
MaSzKa
új eredmény most töltöm a Crysis Demot hogy kell sebességet mérni vele? link?

MaSzKa
ezelött X1950 Pro-volt a Demo mediumon 1280x1024-be kb 20fps-el futott

nem nagy szam az utolso palya....johetne mar a folytatas.!!!!!!

NeBby
Amúgy , ha valaki nagyon Vistán akar jáccani dx10 be , akkor tegye föl a 64bitest , ugyanis azon alig lassabb mint xp-n !! Tesztbe is láttam (+8 fps mint 32 bites vistán! és kb xp is annyit ad) , de már nemtalálom holvolt ... <#shakehead>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Smithwarden
Masik hír

Az Electronic Arts, valamint a Crysis.hu MultiPlayer játékra invitál!
Ha a legjobb csapatban szerepelsz, választhatsz magadnak egy nyereményt!
Klán nélküliek és Klántagok egyaránt jelentkezzenek!
A regisztráció december 16-án zárul.

Smithwarden
crysis.hu hír:

HUN www.crysis.hu Arena #1 és #2 néven elindítottunk két 32 fõs publikus szervert, valamint a == klán is elindította saját szerverét. A szervereken a PunkBuster próbálja meg felügyelni a rendet. Szervereinkhez csak eredeti játékkal rendelkezõk csatlakozhatnak. Kérünk titeket, ha bármilyen problémát tapasztaltok, jelezzétek a honlap adminisztrátorának. A szerverek beállításait a jövõben még finomítjuk. Ötleteiteket / javaslataitokat várjuk a fórumban!

HUN www.crysis.hu ARENA #1 - 193.202.89.163:64088
HUN www.crysis.hu ARENA #2 - 193.202.89.163:64089

Hogthar
nálam is ugyamn ez volt a bug aztán megnéztem hogy néz ki a tac gun egy netes oldalon és aztán beugrott hogy , az az a fegyver amit berakott a szekrénybe, aztán 2 mentést vissza vagy 3 at aztán már meg is volt ... nem nehéz játék egyébként normáloin vittem elösször 2 nap alatt végig aztán a legnehezebben is 3 nap alatt
és nehezebben szerintem könnyebb volt csak az benne a rossz hogyh kiviszed legnehezebben multiplayerbe nem lesz célkereszted:S csak ha megint elkezdesz egy játékot más fokozaton...
Narxis
Nyugodj le egy kicsit! 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ok köszi mindenkinek aki segitett!!!!
Elkutam!
Én kimentem az ajton mikor fel kellet menni a fedélzetre ...ahol azt a négylábút vagy mittudom én milyen nevû szörnyet kellett kinyirni....és ahogy kiléptem már nem tudtam vissza menni ahol kijöttem az ajton.....és nem volt nálam a TAC.....pf de szivás volt....utána hiába nyirtam ki a négylábut ,a viziszörnyet már csak a rakétavetõvel lövögethettem azt meg hiába......Na jó az a lényeg megcsináltam....majdnem szétvágtam körfûrésszel a gépet, lemezt, asztalal együtt!!!!!!!
catacom
Amikor megcsinálod azt a küldit hogy kézzel le kell nyomni azokat a rudakat..... Na amikor onnan jössz felfelé a lépcsõn akkor még szólsz is a rádióba a demón, hogy elmész a fegyverért ... és akkor már ha visszamész abba a szobába akkor nem lesz bezárva a szekrény és ki tudod venni.

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

grebber
Majd ahogy halad tovább a történet megtudod szerezni!

Next PC upgrade: 2022

Az oké de hogy veszem ki onnan?
catacom
Amikor leszállsz az anyahajón és bemész egy szobába a nanoruhádat átnézni... emlékszel? Na ott teszik be elõtted a fegyvert egy szekrénybe:-)

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

HOL VAN A TAC PUSKA!!!!!!!!!!!!!!A TÉRKÉPEN RÁMUTAT EGY ZÖLD PÖTTYEL DE OTT NINCS!
SZÉTFOGOM VÁGNI MÉG A MONITORT IS!!!!!
grebber
Semmit az ég világon csinálják azt maguktól!Csak közel kell lenni a lényhez!

mit kell csinálnom h le tuggyák venni róla a pajzsot?????

grebber
Amikor ez a lény feltünik elugatják löjjed ki rajta a 4 lövegtornyot.Maj ismét elugatják hogy lödd ki a két kezét de arról elõbb le kell venniük a pajzsot majd csak utánna tudod lelöni és ugyanezt a másik karral is.
Semmi nehéz nincs benne mert magyar is mondják is.

lol
nem tom végigvinni az utolsó map-et XD
nem tom hova kell lõni azzal a TAC fegyverrel
nincs célpont vagy mit ir ki mindig
ez már idegesítõ 😞(

Komolyan valaki megtudja mondani hol van az a ki.aszott TAC puska?Mert ahol a zöld pöty van ott nincs!!!!!Vagy nem lehet végigvin ezt a játékot?Komolyan mondom már a fa.zom kivan a pc-s gémekkel mindig van bennük ....BUG....a végén kiesek a pályából,meg ilyenek ,fogom azt elvágom ollóval dobozával együtt....büdös gyökér szar gém!
A kiadó szerepét betöltõ Electronic Arts tagadta azon híreszteléseket, melyek szerint az eddig PC exkluzívként ismert Crysis Xbox 360-ra is meg fog jelenni. A fejleményekrõl a napokban mi is beszámoltunk - az EA azt állítja, hogy félreértés volt a 1UP podcast-jében elhangzott kijelentés az ott megjelenõ fejlesztõtõl. Meglátjuk, hogy ezzel valóban pont került-e a Crysis konzolos verziói körül léve huzavona végére.

Update: a Shacknews felcsörögte Cevat Yerli-t, a Crytek prezidentjét, õ pedig tiszta vizet öntött a pohárba:

"A mostanság terjedõ pletykákkal ellentétben sem a Crytek, sem más fejlesztõk nem dolgoznak a Crysis konzolos verzióin."

http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1287&news
gduck
Hát reméljük azért picivel elõbb 😉

Azért kíváncsi vagyok, kozolra mikor fog kijönni? Vagyis a kérdés inkább úgy pontos: mikor lesz olyan konzol amin elfut 😄 Mert azt ugye senki se gondolja, hogy a PC tábor kedvéért PC Exclusive a játék 😄

Bence94
á hogy mertél ilyen kérdést feltenni ilyen géppel ne viccelj már szerintem az autorun se fog elindulni<#vigyor1><#nevetes1><#nevetes2><#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezeng a gépen nagyon jól fog menni

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Doom 4
ok

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Prince of Máté
Sajnos nem, mert a videókártyád nem SM 5-ös :/

Ability
Így elsõ találatra például itt.
Doom 4
hol kérdezztem ?

NeBby
cpu-t biosból , vga-t rivatuner vagy atitool (ez a 2õ nv hez és atihoz is jó)
Nah de ezeket nemitt kéne megkérdezni! ( nekem meg nemkérne válaszolni ugye <#buck> )

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Doom 4
vistán avgy xpn és milyen beállításokkal és amúgy is nem tudtok nekem segíteni ?

Szevasztok!A végén járok a játékban a nagy gépet kell kilönöm ami a vizbõl jön ki!Problémám az hogy kiirja,hogy fogjam be a TAC-al.A térképen jelõl három zöld pontot, a kettõ az a nagy gép kezei,a harmadik meg az anyahajót mutatja .......de ahogy odamegyek a zöld ponthoz nincs ott semmi és folyamatossan mondja fogjam be a TAC-al.......ez bug?Vagy hol az a fegyver?Mert lövöm a rakétavetõvel az nem árt neki!válaszoljatok!Kösz!!
LegionarR
Én 8800 GTSel tolom, de ha valaki ultrával nyomja is, nem kaphatsz pontos adatokat... Mert hiába bivaly kártya, a sebesség függ a procitól, és még az alaplalptól is erõsen (PCI Express 4* / PCI Express 16*)...

Hehe, nekem csak 4* támogatja... <#buck>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Doom 4
hááát sokszor

Doom 4
hogy tom feltolni a cpu és a vga teljesítményét azaz mivel hogy tudom tuningolni ?

de hányszor löjjem szét öket?? egy vagy kettõ mindiog lebegve marad.............
Doom 4
http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/analysis2.tmpl?PHPSESSID=de6e4a02288ffa23c263a4f70f040f02

fsgh
van itt olyan aki 8800 ultrával nyomja?? véleményt kérek tõle és adatokat plz!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Doom 4
nekem nem tudtok segíteni ?

High-médium szerintem

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Doom 4
ez bug igen de amúyg azzal a nagy fegyverrel ami prófétánál van

Hello..

Próféta védelménél milyen trükkel lehet kinyirni az idegeneket?? egy mindig megmarad, lebeg a levegõben, fûstöl, és nem lehet vele semmit sem csinálni..hiába lövööm....Próféta meg addig csak áll..Sokszor próbáltam ujra, van amikor 3 is megdeermed igy a levegõben..Ez bug????
Doom 4
pls segitsen valaki vista alatt nem jó játszani csak multizni de még azt se mert ahol viz van ott dia ha meg xp-n játszok akkor tok magason de ott meg fogja magát és ujra inditja a gép

1280 minden high...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

MaSzKa
fiuk ezen hogy futna a crysis?

Rage47
be kell csatlakozni online game-re, majd visszamenni lan-ba