CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
core2 [email protected]
8800gts 320mb (169.13 beta)
2gb ram
1280*1024 - all high
Average FPS: 28.5
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
külön a procinak meg a gpunak
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Az Electronic Arts, valamint a Crysis.hu MultiPlayer játékra invitál!
Ha a legjobb csapatban szerepelsz, választhatsz magadnak egy nyereményt!
Klán nélküliek és Klántagok egyaránt jelentkezzenek!
A regisztráció december 16-án zárul.
HUN www.crysis.hu Arena #1 és #2 néven elindítottunk két 32 fõs publikus szervert, valamint a =
HUN www.crysis.hu ARENA #1 - 193.202.89.163:64088
HUN www.crysis.hu ARENA #2 - 193.202.89.163:64089
és nehezebben szerintem könnyebb volt csak az benne a rossz hogyh kiviszed legnehezebben multiplayerbe nem lesz célkereszted:S csak ha megint elkezdesz egy játékot más fokozaton...
Elkutam!
Én kimentem az ajton mikor fel kellet menni a fedélzetre ...ahol azt a négylábút vagy mittudom én milyen nevû szörnyet kellett kinyirni....és ahogy kiléptem már nem tudtam vissza menni ahol kijöttem az ajton.....és nem volt nálam a TAC.....pf de szivás volt....utána hiába nyirtam ki a négylábut ,a viziszörnyet már csak a rakétavetõvel lövögethettem azt meg hiába......Na jó az a lényeg megcsináltam....majdnem szétvágtam körfûrésszel a gépet, lemezt, asztalal együtt!!!!!!!
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
SZÉTFOGOM VÁGNI MÉG A MONITORT IS!!!!!
Next PC upgrade: 2022
Semmi nehéz nincs benne mert magyar is mondják is.
Next PC upgrade: 2022
nem tom végigvinni az utolsó map-et XD
nem tom hova kell lõni azzal a TAC fegyverrel
nincs célpont vagy mit ir ki mindig
ez már idegesítõ 😞(
Update: a Shacknews felcsörögte Cevat Yerli-t, a Crytek prezidentjét, õ pedig tiszta vizet öntött a pohárba:
"A mostanság terjedõ pletykákkal ellentétben sem a Crytek, sem más fejlesztõk nem dolgoznak a Crysis konzolos verzióin."
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1287&news
Azért kíváncsi vagyok, kozolra mikor fog kijönni? Vagyis a kérdés inkább úgy pontos: mikor lesz olyan konzol amin elfut 😄 Mert azt ugye senki se gondolja, hogy a PC tábor kedvéért PC Exclusive a játék 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Nah de ezeket nemitt kéne megkérdezni! ( nekem meg nemkérne válaszolni ugye <#buck>#buck> )
Starcraft2 e-mail: [email protected]
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Hehe, nekem csak 4* támogatja... <#buck>#buck>
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Próféta védelménél milyen trükkel lehet kinyirni az idegeneket?? egy mindig megmarad, lebeg a levegõben, fûstöl, és nem lehet vele semmit sem csinálni..hiába lövööm....Próféta meg addig csak áll..Sokszor próbáltam ujra, van amikor 3 is megdeermed igy a levegõben..Ez bug????
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830