CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy honnan tudod, hogy nem változott semmi?
Onnan lehet megtudni leginkább szerintem, hogy változott-e valami, hogy ha mondjuk egy napfényes pályán a nap felé nézve úgy mozogsz, hogy valami eltakarja a napot...Ha ilyenkor a szokásostól durvább mértékû fénysugarakat látsz a tárgy körül, akkor bizony ott van változás.
Na felraktam megint a Crysis-t de van 1 kis problémám. (Win 7 ultimate 32 bitem van.) Az lenne a baj hogy felraktam az 1.2-s aztán az 1.2.1-s javítást majd a natural modot de semmi nem változott csak a töltõ képernyõk. A beállítások is simán közepes szinten vannak. De régi Nvidia kártyámon meg jó volt....
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
meg van külön a Warhead. de Sztem nincs felpecselt crysis, tölcs le 1 olyat amit akarsz. Mondjuk egy razort, reloaded, vagy nem tom miylen verziót
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Én ATI driver-ekben még nem bízok. <#vigyor3>#vigyor3>
Valaki betudná linkelni a régi Crysis torrentjét mert még sosem játszottam vele de van új pc m és kiakarom próbálni már keresgetem de nem tudom melyiket szedjem le a régi kéne nem az újabb.
Ati kártyáknál simán mûködni kellene az antialiasingnak?Mert van egy 4850-es kártyám,és hiába állítom be a CCC-ben,nem használja...másik játékban próbáltam,ott jó volt...Esetleg át kell írni valami fájlban valamit?
Köszi! win7 x64-en próbálom ha számít valamit...
vagy ma pont hogy kivételesen kevés? 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
<#szomoru1>#szomoru1>
<#awink>#awink>
A képek alapján mindenkép érdemes neki adni egy próbát, csak 138 MB.
Próbáljátok ki!!!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Feltettem a win7et és mondom kipróbálom a crysis dx10ben very highon erre nemindul el a játék. Elindítom és azt írja, hogy a crysis mûködése leált és ennyi. Milehet a gond?
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Most raktam újra a játékot és patch-ni szeretném. A Crysis.hu-n 1.2, 1.21 fix, ill. 1.5-s javításokat látok. Elég ezeket felrakni vagy a közbensõket is telepíteni kell.
És ez csak az alapjáték multija, még nem mutattam meg neki a Wars-ot. 😊
Többiekhez: nálatok is multiban viszább kell venni a grafikát, hogy harc közbe ne essen le nagyon az fps? Mert nálunk multiban valamiért hajlamosabb a játék a lassulásra.
Én olyankor, ha ott tartok, direkt újra szoktam indítani a játékot, de még sokszor így is bajom van vele sokszor.
Lehet többet ér, ha azt a pár perces pillanatot youtube-on végignézed. 😄
Ne tedd, mert NINCS ÉRTELME.
Nekem az anyahajós küldetés után a játék kb. 1 percenként lefagy. Elõtte semmi probléma nincs, csak ott. Valaki esetleg tud rá valami megoldást?
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."