CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
chieftech tápok ált 85+-osak, de ez mind nem változtat azon hogy 400-at sem eszik a gép
pls segitsetek mert nem tudom elindítani a játékot pedig meg crackeltem meg minden elindítom és ki irja hogy : "Radeon 9200 LE Family (Microsoft Corporation)"<0x1002, 0x5961>0x1002, 0x5961> Ez az objektfelület nem támogatott
és nem indul el a játék ha valaki tud valamit lécci segitsen elõre is köszi Tomi
UI: ettõl függetlenül még lehet a tápnak is baja
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
a tápon kívül.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az SSD-vel meg ne példálózz mert jóval kisebb a fogyasztása mint egy Fizikális HDD-nek. nem tudhatod, hogy hány optikai meghajtó található a gépben hány kiegészítõ kártya és hány külsõ USB eszköz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
* Intel Core i7-965 processor (3.2GHz: 133MHz x 24)
* Asus P6T V2 motherboard (Intel X58 Express with three PCI-Express 2.0 x16 slots)
* 3x 2GB Corsair TR3X6G1333C9 memory modules (operating in dual channel at DDR3 1,600MHz 9-9-9-24-1T)
* Corsair X128 120GB SSD running v1 firmware
* Corsair HX1000W PSU
* Windows 7 Home Premium x64
* Antec Twelve Hundred Chassis
teljes rendszer fogyasztása ezekkel a karikkal:
teljes teszt
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egy olyan gondom lenne, hogy elindítom crysis-t és 1-2 perc után kilép és leáll a progi és mindig egy picit máshol. Köze lehet a konfighoz? Warhead és a cod 6 is úgyanígy leáll.
i7-920
HD 5870
6 giga ram
Egyszerûen nem tudom hol keressem a hibát..😞 32 bites verzió egyáltalán nem indul el.
Patch el orvosolható ez a hiba? Vagy lehet a win7-el lehet a gond?
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
áve
u dont have to listen anybody else but me
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én amikor a fegyver hangja ragadt be, ezt csináltam konzolban:
con_restricted 0
s_soundenable 0
s_soundenable 1
Próbáljad ki, hátha segít <#wave>#wave>
van akinek tetszik van akinek nem.
én speciel szeretem olvasni, épp ezért, mert a semmirõl is tudnak mindig mosolyogtatót írni...
mert amúgy mit lehetne? ja igen, mégszebb, mégjobb, mégcsodásabb, mégütõsebb, mégélethûbb. ja köszi. ezt akárhol elolvashatom, a seggnyalás az megy mindenhol. itt legalább vicces köretben tálalják 😊
Természetesen GRÁTISZ!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Töltsük le az internetet!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
forrás: hw
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azért basszus mert maxról van szó akkor ne 2x-eszünk meg no AF hanem MAX minden!
Next PC upgrade: 2022
Persze Crysis valószínûleg még sok mai kártyát is megizzaszt fulHD felbontásban (nem az enyémre gondolok, azért ez már picit régi sajnos).
Valószínûleg ha majd az örökös 1280*1024 után fullHD felbontás mellett egy darabig még nem igen fog érdekelni, hogy bír-e majd még mellé valamennyi élsimítást vagy nem a kártyám. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ITT oldalt válaszd a kártyát, majd keresd ki a crysist.