CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem illenek a képbe kidolgozatlan nagyon.Elég sok dolog van így benne sajna.
Next PC upgrade: 2022
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Dehát ez van.De legalább rájöttek és a 2 nem dzsungel lesz.

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Köszönöm
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Ez szerintem buta kérdés volt!
Megveszed a fémdobozosat + a Warhead-et mellé és 200 ft-al drágább csak mintha a Max edition vennéd nem fém dobozban!
Én így látom vedd meg mind a kettõt!
A segítségeteket kérném. Meg szeretném szerezni a Crysisokat, és nem tudok választani...Mert van fent a neten egy Crysis Special Edition, fémdobozos kiadás, de ott van a Maximum Edition is, de nekm jobban tetszik a fémdobozos viszon abba csak a sima van benne és külöm + megvenném a Warheadot. Csakhogy a Maximumban benne van a WARS is.
Azt kérdezném, hogy a WARS nélkül is tudnék neten játszani?
És hogy melyiket érdemesebb megvenni.
( http://cdgalaxis.hu/kereses?q=crysis&platform=minden&x=0&y=0 )
Elõre is köszi a segítséget!! 😊
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Hogy hogy minek írjad át a felbontást ezt nem értem?
Ha úgy kérded mire ugy már értem: Ha pl 1,680 x 1,050 -be játszod akkor átírhatod 3,360 x 2,100-re pl!
Minek írjam át a felbontást?Nem értem...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ide linkeltem már!
xy felbontáson belül "emulál" tulajdonképpen még nagyobb felbontást ezzel elég szép lesz a kép!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most telepítettem fel a Crysis-t egy vadi új gépre és az lenne a problémám, hogy a játékban történõ bármilyen beállítást követõ mentéskor lefagy a játék. Amúgy maga a játék rezzenéstelenül fut, minden maxon, csak beállítás mentéskor fagy. Esetleg tudja vki a megoldást? Vagy ötlete?
de szerintem ne költsd az egészet el gépre.. te is tudod, 2év múlva a felét fogja érni..
Esetleg még annyit próbálhatsz, hogy pl rendszergazdaként próbálod telepíteni a Natural mod-ot vagy esetleg Vista kompatibilitással.
Ha ezek sem mûködnek, akkor ugyanezeket, csak szûzen telepített játék esetén. Mûködnie kell annak.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Szerintem várj az egészzel, míg megteheted, hogy egy újonnan vásárolt rendszeren tudhass játszani maximum grafikán és akkor majd meglátod, hogy nem kellenek ide mod-ok, k.rva szép a játék mod-ok nélkül is. 😊