CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Mert egy darab sziklán azt mi olyan sok dolgot kell ugyan kidolgozni?<#idiota>

bertino
de õ grebber, õ más tészta...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lacee86
Sztem a sziklák inkább kidolgozatlanok, mint a növények. De amúgy én nem vagyok ennyire a grafika rabja, szóval kb. lexarom. Nekem közel se megy max. grafikán, mégse sírok.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

grebber
Ha nem látod akkor neked semmi.Nekünk van.
Nem illenek a képbe kidolgozatlan nagyon.Elég sok dolog van így benne sajna.

Next PC upgrade: 2022

Lacee86
Mi a baj ezekkel a növényekkel?? <#zavart2>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

grebber
Hát sajnos a Crysisnak ez a nagy gyengéje amibõl a legtöbb van az lett a legocsmányabb 😞
Dehát ez van.De legalább rájöttek és a 2 nem dzsungel lesz.

berczely
Kár hogy a növények ilyen csúnyák <#szomoru1>

grebber
Ezt így játékba ültetve eltudnám viselni!!!

Még egy pár kép:

<#worship><#worship>

berczely
<#eljen>Széép!

Szerintem ettöl élesebb kép nem kell...nálam ilyen...1920*1200 minden Full...és egy kis tweak is..

tomo05
köszi szépen!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

berczely
Konzolba (bal oldali 0) beírod hogy r_displayinfo 1

tomo05
helotok!hogy lehet elõhozni a game-be az fps kijelzést?(gyárit)

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

FSpofon
vedd meg a warheadet 2 ezerért, azzal multizhatsz a warsal, többet nem ér.

Arab money

morvaigaben
Rendben akkor az lesz 😊
Köszönöm

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

grebber
A sima Crysisban van multi ,de kérdés azt mennyien játsszák manapság a Wars árnyékában!
Ez szerintem buta kérdés volt!
Megveszed a fémdobozosat + a Warhead-et mellé és 200 ft-al drágább csak mintha a Max edition vennéd nem fém dobozban!
Én így látom vedd meg mind a kettõt!

morvaigaben
Hali!
A segítségeteket kérném. Meg szeretném szerezni a Crysisokat, és nem tudok választani...Mert van fent a neten egy Crysis Special Edition, fémdobozos kiadás, de ott van a Maximum Edition is, de nekm jobban tetszik a fémdobozos viszon abba csak a sima van benne és külöm + megvenném a Warheadot. Csakhogy a Maximumban benne van a WARS is.
Azt kérdezném, hogy a WARS nélkül is tudnék neten játszani?
És hogy melyiket érdemesebb megvenni.

( http://cdgalaxis.hu/kereses?q=crysis&platform=minden&x=0&y=0 )

Elõre is köszi a segítséget!! 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

grebber
Nem kell letölteni semmit hozzá.
Hogy hogy minek írjad át a felbontást ezt nem értem?

Ha úgy kérded mire ugy már értem: Ha pl 1,680 x 1,050 -be játszod akkor átírhatod 3,360 x 2,100-re pl!

berczely
De ehhez le kell tölteni valamit?
Minek írjam át a felbontást?Nem értem...<#fejvakaras>

grebber
Ott az a downsample megoldás azzal elég éles lesz a kép.

Ide linkeltem már!

xy felbontáson belül "emulál" tulajdonképpen még nagyobb felbontást ezzel elég szép lesz a kép!

fery02
Told fel aaaaa zélsimítást aaaaa zégbe. <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Ez nagyon szép volt! 😉

berczely
Nekem meg ilyen modding cucc kéne amivel ilyen élesre lehet varázsolni a játékot!

Shep
Hát én próbaképpen 2 embernek is megmutattam azt a képet ahol a mezõn megy át a csõvezeték és nem jöttek rá, hogy nem igazi fotó. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KaszaN
Azér nem, de közel van. 😄 Nekem az a temetõs kép fogott meg legjobban. Kéne az a map.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Shep
Azért van pár durva kép amirõl ha nem tudod, hogy a játékból van simán rá lehet mondani ,hogy valós helyszínen készült fotó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KaszaN
BBB

Shep
Még nem késõ belefognod egybe.

ÁÁÁ

grebber
Lassan itt a 2 de értelmes converzió vagy mod nem igen készült még el hozzá 😞

KaszaN
Mármint a pálya ami a képen van. xD

KaszaN
Ez komoly. Ez kell.

Fehercsoki
Köszi!Ez szebbnek tûnik.

Én a natural helyett ezt ajánlanám. Tömörítsd ki, és csak a Levels mappát másold be a Crysis\Game könyvtáradba, majd a Levels mappában lévõ "RealLifesis_ToD2.exe"-vel installáld. Ez biztosan kompatibilis a textúta patch-csel, én is együtt használtam õket.
Fehercsoki
Köszi megnézem õket,az a textura patch kompatibilis a natural moddal?

Egy elég durva config fájl(csak ha jó géped van): letöltés
Crysis Texture Patch: letöltés

Fehercsoki
Milyen textúra/grafika javító módok vannak crysishoz?Natural Modot ismerem,az nagyon tetszik,van esetleg más is?Vagy inkább config fileok átírásával lehet szebbé tenni?

Sziasztok!
Most telepítettem fel a Crysis-t egy vadi új gépre és az lenne a problémám, hogy a játékban történõ bármilyen beállítást követõ mentéskor lefagy a játék. Amúgy maga a játék rezzenéstelenül fut, minden maxon, csak beállítás mentéskor fagy. Esetleg tudja vki a megoldást? Vagy ötlete?
dragon11
Még ha monitort, egeret-billt veszel is bõõven jó leszel..

de szerintem ne költsd az egészet el gépre.. te is tudod, 2év múlva a felét fogja érni..

fery02
300k-s géppel már úgy lehetne játszani, hogy az alap, mod nélküli játék közben lehet tál kéne a billentyûzet elé, hogy abba csorogjon a nyálam.<#idiota>

fery02
Addig meg játszál ahogy tudsz, úgysem hiszem, hogy túl csúnya lenne a játék. 😊

Esetleg még annyit próbálhatsz, hogy pl rendszergazdaként próbálod telepíteni a Natural mod-ot vagy esetleg Vista kompatibilitással.
Ha ezek sem mûködnek, akkor ugyanezeket, csak szûzen telepített játék esetén. Mûködnie kell annak.

Doom 4
Akkor jó. kb. nyár végéig kell "csak" várnom 😄 / :S

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Fehercsoki
Bõven...

Doom 4
Hát igen tervezek már új gépet. Apám a felét kifizetné és 300 ból már ki lehet hozni olyat amin mod nélkül is tom maxon tolni nem?

fery02
Mind1, nem érdemes ilyen apróságokkal szórakozni, gondolom amúgy sem tudod maximumra húzott élményjavítókkal játszani a játékot.
Szerintem várj az egészzel, míg megteheted, hogy egy újonnan vásárolt rendszeren tudhass játszani maximum grafikán és akkor majd meglátod, hogy nem kellenek ide mod-ok, k.rva szép a játék mod-ok nélkül is. 😊

Doom 4
Hát miután felraktam a modot nem volt olyan amilyennek kellet volna lenni szal utána változtattam de amíg nem változtattam addig se volt <#rinya>

fery02
Akkor nem tudom, változtattál a grafikai beállításokon?

Doom 4
Igen tudom de éppen ez az hogy hiányoznak azok a fény/árnyék efektek mind a napnál mind a holdnál(régen ott is volt) illetve maga a növényzet is "szürkébb" legalábbis sztem valóságosabb lett anno. Most meg semmi csak a töltõ képernyõ lett más.