CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Megnéztem a pályát, bitang nagy, szép meg minden, de honnan esik az esõ? Abból a 2-3 db bárányfelhõbõl? A hullámok méretét megnövelték, de ennek köszönhetõen, hót béna lett az egész, ráadásul a part mentén tök bugos az egész, meg mondjuk beljebb is, kicsit elszalad a készítõvel a ló. Nekem kicsit túl sötét lett az egész, meg, hogy a házban is esik az esõ. Na de azért jó kis pálya. Valaki a végére ért már, mert 1 órát szórakoztam vele, de még csak a két sziklafal között átívelõ hídnál tartok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szasza20
Én azzal a beálítással játszok amit a banner alatt lehetett letölteni és ott élénk a szín és kb olyan mint egy Ultra High beállítás és tök jól megy vele!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Ability
Én is kipróbáltam, és kicsit meghökkentem, hogy talán még jobban is fut a játék ezzel a konfiggal, mint a normál high beállítás. Minden részletesebbnek tûnik, minden csili-vili effekt be van rakva, és semmi lassulás. Lehet végigjátszom harmadjára is Very High beállításokkal. 😄 Viszont talán nem olyan intenzív élénk színû a környzet. Ez lehet valósághûbb, de nekem az eredeti színek jobban tetszettek...
Szasza20
küldj PÜ-t és akkor add meg az email címed aztán elküldöm oda hogy kell megcsinálni, nem bonyolult

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

grebber
Na kiprobáltam Pydon's Shaders Tweak 1.3 Final Very High Effects system cfg tökéletesen müködik rendes singleplayer alatt is ugyanolyan frankó a napfény!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Letöltöd feltelepíted.Meg kell nézni oda rakja-e ahol a játék van Crysis\Game\Levels\ -> ide rakja-e,mert nekem alapból nem ide tette.Ide kell bemásolni.

Belépsz a játékba 0-val lehivod a konzolt majd beirod: con_restricted 0 (itt a numerikus 0át irjad már rendes 0-val kilép,majd beirod: map dreameperimental tehát a pálya nevét!

grebber
Pydon's Shaders Tweak 1.3 Final Very High Effects System config ott van a pálya mappájában!
Másold ki onnan mint egy rendes config fájlt oda ahova kell és szerintem ilyen lesz a teljes játékban.

Probáld ki légyszives és jelezzd vissza!!

Szevasztok!
Hogy kell elindítani ezt a pályát?

csináltam belõle 1-2 videót .. na ilyen napfényt szeretnék valahogy játékba varázsolni

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

kösz a linket rohadt jó ez a pálya 😄 engem az érdekelne hogy lehet a játékba ilyen napot csinálni 😊 már próbáltam a mód cfgjébõl másolni a rendesbe de sima ultra hight bealítás fölé nem megy azaz nem lesz ilyen jó a nap fénye 😞 pedig rohadtul bejön😊 szóval ha esetleg valaki tudja ne tartsa magába😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Ability
Warezolók látogasssák fel a spam topikot, köszi.
Doom 4
Lehet én vagyok hülye de nem tom hogy lehet dedikalt servereken játszani meg amiket említ az exe után azokat a -p meg -s ezeket nekem kell oda irni vagy mi ? 1 serverre tudtam eddig felmenni az is nem deikált meg magyar volt saját pici server tehát nem hivatalos illetve nem illegális de nem tom csak csinálta valaki

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

bordy
én sem aktiváltam le még 😄
mondjuk nem is nyomom egyenlõre még...

KILLER2
Én meg egyáltalán ne aktiváltam. Nem nagyon szeretem a játmûveket MPben, nem is nagyon használom õket (repülõk kivételek, de azokat se nagoyn használom), venni meg még kevésbé szoktam, inkább ha ott van elõttem egy üres, akkor azt használom, egy ilyen kétéltû izé meg biztos jó, de nekem egyenlõre meglehetõsen felesleges, még egyszer sem éreztem hiányát.

Töltsük le az internetet!

Doom 4
Na jóvan nemszóltam 1 mukkot sem bocsi megtaláltam ami kell.

Doom 4
Én is aktiválnám deeeee hotfix fent és nem tom hogy müxike azzal is az unlcoker

V43 1105
XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

vagy az unlockerrel aktiválod, mégha nincs specialod, akkoris xD

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

KILLER2
Nincs. Van egy jármû amit multiban csak a special editionnal rendelkezõk használhatnak, ha egy kóddal aktiválták. Ennyi.

Shep
A Special editionban van állítólag 2 egyedi jármû is, hogy ezek mik, azt nem tudom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

V43 1105
Szokásos extrák mint filmeknél ezt hogy csinálták, azzal milett stb.. ja és asszem Sand Box Editor, de ez nem biztos ·.·

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

RNadal1203
Mi van abba Special Edition-ba ami a simába nincs????

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Doom 4
Na most ez megy hotfix alá ? úgy értem 1.2.1 hez ? Vagy van ahoz is ilyen akármi? és hogy tudom vissza állítani 1.2 re ?

Doom 4
De méh mindig n em tudok róla semmit meg hogy hogyan mûködik.

Doom 4
Ez nekem is tetszik.

Doom 4
Elnézést Bithuman.
Azt hiszem EZ lenne az.

Semmi.Special Edition.12.990.- MEG KELL VENNI.ENNYI.
Én is megtettem 😄
Doom 4
Nekem teljesen jó volt az 1.1 es verzióba felraktam az 1.2 aztán sdk aztán 1.2.1 és nekem is ilyen lett sajna. Meg azt szeretném kérdezni hogy hol játszotok warez verzióval ? Brenyo megszüntette a hamachi szobájit. Azt mondta valami uvilman vagy valami akármivel játszotok de azt monta itt kérdezzem. Én is szeretnék castlakozni a játékhoz.

grebber
Tegnap este nagyon nagy volt.Temetõbe voltam ahol a koreai klónruhások voltak ki kell ugye irtani õket.
No most leszedtem pik pak 3-at azt a 4.-el gyakorlatilag bujocskáztam vagy 30 percet az tuti.
Egyszerûen nem láttam a köcsögöt mert ugye õ is klok-olt 😄
Elkezdtem dobálni gránátokat mindenfelé meg kilöttem vagy 10 tárat körbe körbe.Azt csak felfedte magát a pubi és széjjellöttem 😄

Még 4. végigjátszás során is milyen izgalmakba keveredik az ember!

KILLER2
Nekem ezt megoldotta az, hogy lejjebb vettem a grafikát.

arty
tölts le 100%-os mentést és folytasd, ahol tartottál

Forza.

wesker24
Ha arra gondolsz hogy eltünik a lábad alatt a talaj és csak ugy beleesel a vizbe az igencsak egy durva grafikai Bug !! Nálam is igy volt amikor a katonákkal mentünk le a liften mindenki szépen belegyalogolt a tengerbe !! Addig kell visszatölteni akár régebbi vagy más mentett állást amig jó nem lesz !! Nekem kb a 20 visszatöltésre már volt talaj !!

De én ezt még akkor játszottam amikor még semmilyen patch nem volt !!

Tedd fel a legújabb patchet hátha ezt a hibát is javitja !!
hali! én kinyirtam a végén az uccso ürhajot , de nem tok továbbmenni, mert beleesek az anyahajóba onnan a vizbe és vége!! ha 1 korábbi mentésre megyek vissza akkor is ez van!! mi a gond??
MaSzKa
kezdjem újra ááááááááááá

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

KILLER2
Egy ilyenbe benne lennék.

Fel kell venned a TAC-ot mielõtt felmész a fedélzetre ugyan is szükséged lesz rá..amikor a ruhádar javítják az átvezetõ videóban,(mikor Prophet Rambozni készûl)látható hogy berakják azt a fegyvert egy üvegszekrénybe.Azt kell felvenned,és úgy tovább menni.Mindezt a támadások megkezdése után.
Rég vittem már át,de így emléxem. 😊

Gigabyte GA-P35-DS3L/C2 Intel P E2160 @3.2ghz/2x2 GB DDR2 SuperTalent 800MHz/Chieftec 450W/Samsung 400+80 GB HDD SATA/Sapphire Radeon HD 3850(512)/Logitech Z-3 +Sennheiser HD201/Logitech G5

Köszi
grebber

Az micsoda? Ki tudnád feljteni? Vagy tudsz mondani vmi oldalt,ahol utána tok olvasni?
Köszi
grebber
Ha nem eredeti akkor csak hamachival tuds!

Nekem nem. Akkor is tudok esetleg játszani neten?
grebber
Eredeti játékod van?

Helósztok!
Én már végigjátszottam a Crysist és most neten akarnám a tudásomat érvényesíteni, de ha a szerverhez csatlakoznék mindig azt írja ki, hogy a szerver hitelesítése sikertelen. Aki tud az légyszi adjon tanácsot! Köszi, sziasztok....
Sziasztok! Segitsetek, aki volt már az anyahajon, hogy lehet a fedélzetre kijutni? A reaktor résznél tuljutottam, lifttel felmentem a hangárokig, ott volt pár pici polip, a 2.hangárban van egy vadászgép, mellette lyukas a tetö és izzik a széle ami már a fedélzet. Ha tovább megyek van egy nyitott rész ahol a viz van és ott az idegen ürhajo, utána két sor lépcsö, és nincs tovább, mert az ajtoban ott van valami szekrény és nem lehet kivenni. Ennyi. Innen nem tudok se elöre, se hátrafele menni. Akinek ismerös ez a rész, kérem segitsen!!! Köszönöm!
Meddog minden bizonnyal azért,igen. 😊

Gigabyte GA-P35-DS3L/C2 Intel P E2160 @3.2ghz/2x2 GB DDR2 SuperTalent 800MHz/Chieftec 450W/Samsung 400+80 GB HDD SATA/Sapphire Radeon HD 3850(512)/Logitech Z-3 +Sennheiser HD201/Logitech G5

vagy esetleg mert feltettem az 1.2 es patch-et meg a hotfixet ?!??? :S

Bevan kapcsolva a punkbuster, és még akkor is azt írja ki ... azért lehet mert nem eredeti??<#gonosz3><#idiota>

na, ki ad nekem egy CD kulcsot?😄

berczely
Hú b*sszus!Miért ilyen lassú a crymodról való letöltés?Pedig vannak jó mapok elszórakoztam volna...<#szomoru1>

gduck
A beállításoknál kapcsoljad be a PunkBuster-t!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN