31662
CRYSIS
  • koschwarz
    gondoltam
  • gduck
    Nem a procival van a gond
  • Zsoltika 007
    AZ!
  • koschwarz
    vazz, mi volt a gpu mellett, celeron?
  • arty
    az biztos, h nincs rajta akkora haszon, mint pl a fejlesztés nélkül kiadott geforce9-en :)
    sztem világmegváltot akartak a Cryteknél és arra egy konzol ereje kevés, ezért lett pécé exkluziv. a warez és a gépigény viszont visszaütött, mostantol gondolom a haszon lesz az elsődleges cél...

(h az nvidia pupmálta a pénzt, az nem kérdés, de a pécé exkluzivitásért szvsz külön nem kellett fizetni, az koncepcio volt szvsz - de igazábol biztosra nem tudhatjuk, igy minden csak összeesküvéselmélet)
  • bertino

• Zsoltika 007
    Ezt én is tudom. De mégis eltörpülnek ezek az asztali vga eladásokhoz képest. Szerintem nyomott árakon szerződtek a konzolokba szánt chipekre.
  • Narxis
    Érdekes lesz, peccselni nincs idő, kiegészítőre meg igen. Vajon melyikből lehet pénzt csinálni?
    Na jó nem szemétkedek, remélem jó lesz.
  • arty
    ati gpu van az x360ban, nvidia a ps3-ban ... több lábon állnak ám :)

grebber: sztem tuti lesz kieg, én is erre gondoltam, amikor irták h nem lesz több pecs, de nyugi, mert a community örülni fog :)
  • grebber
    Crysis kiegészitő közeleg?
  • Zsoltika 007
    Főleg hogy konzolon is hatalmas siker. Ott is rengeteg pénz folyt/folyik be pl letölthető tartalmak miatt is. Crytek-nél ilyen nem volt.
  • Narxis
    Én azt mondom elég nehéz megállapítani, hogy melyiket töltötték le többen.
  • kifli
    Szerintem nem a warez a bukás oka... cod4-et is elég sokan warezolták mégis sikere lett(elárulom hogy a cod4-et többen töltötték le mint a crysist)... Szerintem ha kicsit jobban odafigyeltek volna a játékmenetre a grafika mellett sokkal többen vették volna meg.
    A félreértések elkerülése miatt én nem a warezosokat védem és nem is azt mondom hogy szar a játék mert 2x én is végigtoltam. Csak azt mondom hogy nem a legjobb játék amivel találkoztam.
  • grebber
    Cryrecon mod

Basszus ennyi bejelentett modot.Ha nincs 100db akor egy sem.
    Remélem azért ezekből 10 db el is fog készülni.
  • Zsoltika 007
    Ati/nvidia? Ők buknának igen keményen ha lehal a pc gaming iparág.
  • arty
    szted ki kent meg kit? kinek áll érdekében egy pc only játék, h ezért 'kenni' és megéri neki?

U3 eddig befürdés, pécén és ps3-on is (eladások gyengék), de az engine hozza ugyis a nagy bevételt
  • Zsoltika 007
    Pedig nagyban promózták még az xboxon is az engine-t. :) Aztán hírtelen már kevés hozzá a ps3 is meg a box is :D Gondolom jól meg lettek kenve és úgy voltak vele hogy úgyis kasza lesz a vége. Aztán nagyot néztek.
    Unreal 3 is ugyanígy befürödhetett volna, nekik viszont még jön konzolra is. Biztosan meghozza a kedvüket az új platformokhoz ha jól produkál majd. És ahogy a pc-s produkált a warez miatt, erre nagyon nagy esély van.
  • Narxis
    Jaja, gondolom, átcsoportosítják az erőforrásaikat a konzol verzsönre és így nem kell szenvedniük a PC-vel. Nekem mondjuk nem hiányzik több peccs, a modok se érdekelnek annyira mert nem egy übertápos gépem van hozzá. Egyszer végigvinni elég volt, multizni meg nem szoktam vele.
  • arty
    dx9 + high-al jobban járnál és ugyan igy futna :) (vistán is van dx9 mod, igy inditsd: crysis.exe -dx9 )
  • Zsoltika 007
    Így jár aki széllel szemben akart pi**lni. Pc exkluzív szemellenző... Ha konzolra is megcsinálják biztos hogy kaszálnak.
  • bertino
    hát ja, végülis megmondták nyíltan: elfelejtik azt, hogy a PC az elsődleges platform számukra.
  • Narxis
    Nagy összeggel merek fogadni rá, hogy a warez lesz a hibás. Vagy/és nem annyi fogyott a boltokban mint amennyivel számoltak.
  • grebber
    Nincs több támogatás?

Hát ez nem valami jó hír :(
  • bertino
    uninstallt és reinstallt probáltad ?
  • volfika
    Hali mindenkinek!
    Olyan gondom van,hogy feltelepitettem a játékot de nem indul el ezt irja ki: ---------------------------
    C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32\Crysis.exe
    ---------------------------
    C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32\Crysis.exe

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.

OK
    egy kis segitségre lenne szükségem és köszi elöre is!!
  • rap4ever
    Kissé rövidre sikerűlt a game,, nem? Elég hamar kilehetett játszani.
  • bertino
    végre kiprobáltam vista-n is.

nem azért mondom, de csak annyit kellett volna tenniük, hogy normálisan megírni a kódokat, hogy 1280 full mediumon egy 8800GTvel és kétmagos AMDvel 40 FPS-el szaladjon.

egy rossz szavam nem lenne a gamera. De, hogy harc nélkül átlag 20-30 FPS ?!

blááhh.

és még Yerli volt meglepődve, hogy alig veszik a játékát... pff.
  • bordy
    na feltettem én is ezt a natural modot. ha kiválasztom a magas beállítást és alkalmazom is és utána olyanokat látok hogy egyéni. akkor jó, ugye?
  • Klon
    koöcce! siker :)
  • KILLER2
    Másodikra: szétlövöd.
  • meszibalint
    üdv!

tudja valaki, hogy a mesterlövész távcső zoomjának az értékét melyik fájlban lehet állítani? nincs kedvem keresgetni...

ja és hogyan lehet az aknákat, és a clarimoort hatástalanítani saját magam felrobbantása nélkül?

kössziii
  • KILLER2
    Szárnyára célozz. VTOL odament már hozzá és tönkrevágta a pajzsát? Ahol tönkrement, oda kell célozni.
  • Klon
    hát épp ez az. már félpercenként mondja, célzok, de nem megy :S
  • KILLER2
    Azt, hogy nem ott használod, ahol kell. Nem a 4 lábú izé ellen kell. Majd ha kell, mondja a játék. Akkor majd csak célzol és beméri magától.
  • Klon
    Segísetek! Nem tudom hogy hogy kell használni a TAC fegyvert. Hiába nyomom a jobb egeret, nekem nem méri be. mit bénázok el ?
  • rap4ever
    Hát skacok! Ez egy isten jó game. Én sajnos csak tegnap tudtam életemben előszőr kipróbállni, mert akkor lett kész a konfigom. Gigabyte GA-M-52L-S3 alaplap. X2 4200+ Dualcore, 4Giga ram 2X 2GB Kingmax 800Mhz., ASUS EN8600GT 256MB DDR3. Én feltólltam a játék beállításait koxra. Kicsit akadt. Feltettem a kártyára egy másik hűtőt. Felraktam a rivatúnert, és felhúztam az órajeleket. Most már nem akad:)
  • trogerzsiger
    1.86 ghz-en jár és 2x1 mb l2 rendelkezik. Csak nekem vista van fent, nekem is 3870en van a gépben 2 giga ram... de vistán dx10ben 1024x768 és minden mediumon van. Igaz így is nagyon szép a játék, csak netszesebb részeknél beakad.
  • barmi
    A 4800+ jelenleg 2.65 GHz-en jár, 1 MB L2 kessel rendelkezik. Az e6300 biztos magasabb órajelen ketyeg. Mennyin megy? Ja, és gondolom a kess is több benne mert intel.
  • JaSoN HuNTeR #26402
    nem
  • trogerzsiger
    A procid jobb egy e6300-nál?