CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
Dx11... ezek sztem a Holdon élnek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Viktor9202
Tök mind 1 mondjuk, mer sztem a DX 11-el se fognak többet elérni, mint most a DX 10-el se értek el semmit, csak a népet hülyítették.

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

arty
a dx11 lehetne mondjuk windows7 exkluziv, mint ahogyan a dx10 vista exkluziv

tök jo lenne, pont mint most

:(

Forza.

grebber
Szerintem a Microsoft csettint egyet és itt lehetne akár a dx11.
Szép lassan fogják bevezetni.Minden új dologgal így vannak.Még a dx10.1-nek le kell csengeni.
Meg nvidiának is rettentõ érvágás lenne mondjuk a dx10.1 nemtámogatása is az :D

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Nem csak azért kérdezem, hanem ezt nem a Microsoft fejleszti? :D Vagy lemaradtam valamirõl? :D Az SP1-el került bele a 10.1 a Vistaba, szal nem értem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
Hát ebbe a DX11-be mondjuk va valami hiszen nvidiának lesz beleszolása mivel nincs meg neki a dx10.1-se :D

Narxis
Jaja, ezen a halálpontos jósláson akadt fent az én szemem is...

Narxis
Jósolgatnak össze-vissza, jelenleg, SZERINTEM a számítástechnika olyan mint egy szupergyors vonat, tudod merre tart, de ha kinézel az ablakon csak elmosodott tájakat látsz. Amit Cevat úr elmondott az max. a véleményük, de nagyon nem biztos. A másik, meg, hogy milyen Dx 11-et akarnak ÕK beemelni?<#wow2>

arty
"1920x1080@60fps-re optimalizálva"

irreális, ha az utobbi évek fejlõdési üteme marad... akkor esetleg elképzelhetõ, ha a mostani szinten marad a látványvilág és csak a felbontás+frameráta változik, de én azt nem szeretném :))

Forza.

grebber
Ezt most hogy vontad le ebbõl nemértem az összefüggést?

Narxis
Hahahaha, az arc az megvan. :D

grebber
Cevat Yarli elmondásai alapján a Crytek már készül egy DirectX 11 megoldás beemelésére, illetve úgy látják, hogy a CPU és GPU fejlõdés jelenleg teljesen párhuzamos utat jár be, de elképzelhetõ egy ütközõpálya is, ahol eltûnnek a különbségek a két chiptípus között.

A középtávú jövõre nézve, ami 3-5 évet jelent, számolnak a PS4 és az Xbox720 megjelenésével, emellett pedig 2012-re azt jósolják, hogy a játékok fix felbontásúvá válnak, egységesen HD 1920x1080@60fps-re optimalizálva.

pb be van de megnézem majd a konzolt is
kösz majd jelentem

lac coo
Ez is Far Cry szindróma ... :D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gduck
PB védelem be van kapcsolva a beállításoknál?

Nézzed meg a kirúgás pontos okát (a konzolban látod, konzolba lépés a ~ billentyûvel!)!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

üdv crysis fanok. technikai problémám van, ebben kérnék segítséget. kb 3 hónapja nem toltam a gamet de tegnap kedvem támadt egy kis multi hentelésre, viszont akárhova próbáltam belépni be se engedett "szerverröl kirúgtak" üzenettel. még a saját szerveremre se engedett fel. felraktam a legújabb patcheket. teljes a tanácstalanságom. a game original

arty
FarCry szindróma :(

Forza.

grebber
Ez a mod is nagyon jónak ígérkezik!

Parallel mod

The Legend of Stargate mod Azta ez sem gyenge!

grebber
Ja az a baj hogy minden napra jut egy mod bejelentés vannak köztük jobnnál jobbak azt mire kijönnek ,ha egyátalán kijönnek :(

gduck
20%! Nagyon soká lesz ez még kész <#szomoru1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tudna valaki egy mentési linket adni a Core pálya után? Már nagyon unom, és a címben szereplõ linken nem találom (nem igazán tudok angolul). És kéne egy leírás is hogy mit hogyan kell átnevezni hogy nállam is menjen.

Köszi

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

grebber

Magiszter
Crymod Itt a downloads -nál néz bele az SP modokhoz és megtalálod. Pontos linket nem tudok adni.... illetve.... link .... de pszt! egy szót se senkinek <#idiota>

tegnap végre énis végigjátszottam; csodálkoztam hogy ilyen rövidre sikerült:O mikor az anyahajón jártam, azt hittem hogy kb 60% nál tartok, erre v 80% mire odaértem, ott még akciózni egy keveset és végigjátszottam.. nem volt rossz játék, várom a 2. részt :)

Ezzel szívtam én is. Az 1.2-es patch nálam megoldotta...

BattleTag: zydar#2910

mademan
Sziasztok!
Honnan tudom letölteni azt a natural modot a crysishoz,egyáltalán mire jó az? thx

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

DarkSector
Jah értem én, de azért azt tudni kell, hogy nincs játéknál olyan hogy fix 25, csak minimum 25.
Vagy esetleg ha lekorlátozod, konzolparanccsal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

VRSDM
LAC COO ! VISSZA-VISSZA-VISSZA!

amúgy lac coo pártolásomtól független, akárki akármit mondd igaza volt már régen :)

u dont have to listen anybody else but me

Narxis
Így van, én is. :D

Peetboy
Pedig régebben szerettem olvasni az ódákat amiket írtál a Crytekrõl, Cryenginerõl és az Nvidiáról....

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

lac coo
Nem szoktam chat-elni ....

Narxis
Mostanában olyan ritkán írsz ide, miért? :D

VRSDM
<#wink>

u dont have to listen anybody else but me

passatgt
velem nem kell foglalkozni, nem mondtam hogy nálam 24 fps-el megy:D

passatgt
írtam, hogy fixen:)

DarkSector
párdon.
egyeltalán mien configod van?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
Témánál vagyunk ...! <#taps><#taps><#taps>

DarkSector
Csak az a probléma, hogy míg a filmeknél fix ez a 25, addig a játékban is megtenné, ha ez a minimum volna, hiszen a játékban INGADOZIK az fps.
Vagyis akkor úgy mondom, hogy 25fps alá ne essen, vagy inkább 30 és akkor folyamatosnak fogod látni.
átlagba 35-40 szokott lenni, hogy ha esik néha az fps, akkor ne csússzon a minimum alá, de természetessen ez játékfüggõ, és szituációtól is függ.
Elmondani könnyebb mint beálítaní.
Inkább maradjunk annyiban, hogy told az fps-t addig fel amíg tudod.

Prince of Máté
Tudtam, hogy valaki megemlíti ezt a témát...
Értsétek már meg, hogy Játék vs Videó kurvára MÁS tészta ok?

passatgt
videók általában 24 fps-el mennek

ha játékban fixen ennyi van, sztem nincs gond:)

Seithennin
köszi szépen!

Seth
a stabil 30 már jó

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
30 az akadásmentes. ha nem esik az alá.
multiba monnyuk fps-nél 50-60 minimum kell.

DarkSector
Bal felsõ sarok.

Seithennin
Srácok érdekelne hogy az FPS szám honnan nevezhetõ akadásmentes képnek? mert jó lenne ha tudnék viszonyítani mert írják hogy 30 40 50 60 70 stb fps t ért el de fogalmam sincs mi az ami már élvezhetõ szintet jelent! Elõre is köszi a helpet

DarkSector
Háát unreal 3 ban tutira.
de lehet hogy az csak abban valami extra

passatgt
ati tray tool is kiírja fps-t

KILLER2
Xfire kiírja az FPSt? Nem is tudtam...

Töltsük le az internetet!

DarkSector
Xfire, Fraps....meg asszem a belsõ kijelzõ a "displayinfo_1" paranccsal érvényesíthetõ ha beírod a konzol-ba de erre már pontossan nem emlékszem.

csabush
consoleba r_displayinfo 1