CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e_vegetation_sprites_distance_custom_ratio_min = 1
e_shadows_cast_view_dist_ratio = 0.1
e_shadows_from_terrain_in_all_lods = 1
e_shadows_max_texture_size = 256
r_ShadowJittering = 0
sys_spec_Physics = 3
e_vegetation_use_terrain_color = 0
r_HDRRendering = 0
r_SSAO = 0
r_refraction = 0
e_Clouds = 0
r_DepthOfField = 0
r_MotionBlur = 0
q_Renderer = 0
q_ShaderGeneral = 0
q_ShaderMetal = 0
q_ShaderPostProcess = 0
q_ShaderShadow = 1
q_ShaderTerrain = 1
q_ShaderVegetation = 0
q_ShaderWater = 1
Hogy tudom a játékot dx10-rõl dx9-re rakni, úgy több fpst kapok nem? mert most csak 10-15 van optimálkis beállítások mellett :/
Csak az 1.1-es javitást tudom feltenni C:\ particio miat. De azt hallottam, h még rosszabb lett az 1.1. Igaz ez?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
lehet sokan ezért vesznek konzolt (x360, ps3, stb)
de mondom: csak a crysis, vegas 1-2, meg a TDU csinálja ezt.
Én azt olvastam valahol hogy a swap az lényegében az mikor a ramból nem tudja kellõ dinamikával pucolni a már feldolgozott adatokat. Tehát ha betölt valamit akkor az ott marad és nem üriti ki a cumót amikor már tök felesleges lenne és jön rá az új. akkor látja hogy hopsz, ebbõl baj lehet, kiüríti és úgy rakja bele az újat, csakhogy e miatt egy pillanatra megakad a játék.
De lehet hogy hülyeségeket beszélek, rég olvastam már errõl.
Config: Amd athlon x2 4200+, 2gb Ddr2 Mbram (667 herz), 8800gt
patch kell, az nyilván ezernyi hibát javit, bár ahog yolvasni, generál is ujakat :D
Forza.
a swappolás konkrétan fene se tudja minek az oka, nyilván a nem megfelelõ programozás is közrejátszik benne.
tudnám díjazni, ha crytek ugy alkotná a game-jeit, hogy aktuális konfiggal fusson jol, ne pedig a 4 évvel késõbbi tecnikán.
igen, tudom: üzletpolitika a hardvergyártóknak, de télleg idegesítõ.
ui:
Geforce 8**** kártya tulajosoknak!{/b]
Nektek is be-be szaggat/swappol a Crysis? max felbontásban? és a karim sajna nem bírja a 8x-os élsimitást, így kikapcsoltam... (nem patchaltem Crysist, partició túlterheltség miatt nem engedte)) remélem nem vga hiba... mindennap elõfordul a fejemben amikor ilyeneket látok pár játékoknál, h a vga hibás, mert pl a Rainbow six vegas 1-2 részek is tökéletesen futnak, de mindig ugyanott be szaggatt pár tizednyi secundumig, és utána megy mint a karika. de pl. az Assassins Creed meglepetésmre gyönyörûen fut a splinter cell double agenttel egyetemben.
A Test Drive unlimited is ezt csinálja, mint a vegas játékok, ott is pár tizednyi másodpercre megáll a kép, és megy tovább szépen. X percenként csinálja. Szal vannak játékok, ahol a VGA-m ezt csinálja... kissé idegesítõ... de nem vészes. Vegyük a cod4-et, az is gond nélkül fut...
Nagy negatívuma: iszonyatosan rövidek a mapok, még delta nehézségû szinten is, viszont a dzsungelek még alegelején kárpotolnak minket, már-már Fra Cry hatást éltetve.
Kérdésem lenne, megvettem az eredeti játékot, törölném a virágbolti verziót de mintha egy "fantom crysis" települt volna a meghajtómra.
Hogyan tudom türülni? formázni sem engedi az adott meghajtót....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
SP3-as dolgot meg furcsállom. Úgy hallottam hogy csak biztonsági frissítéseket raktak bele, semmi mást. De lehet akkor megér egy prózát.
viszont az alaplapi realtekkel 10-15% minusz a framerátából az audigyhez képest :(
Forza.
Az fps a haverom szerint is jobb de ez nem csak a crysis esetében, hanem a legtöbb mai játéknál.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
szerk.: látom a cikk alján ráadásul 2 személy írta, no comment <#idiota>#idiota>
Akkor asszem elfelejtem a Vistát.
Köszi
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Segítsetek, légyszí, elakadtam az Assault:Cavalry pályán! Ki kéne lõnöm egy helikoptert, ami nem jelenik meg, csak a minimapen...
Ilyenkor mi a teendõ?
Nem szebbek jobbak lesznek a játékok
Ja valószinû le fognak állni a graf fejlesztésével ne röhögtessék ki magukat!
Next PC upgrade: 2022
Tudom, hogy elvileg csak Vistan van DirectX 10, de meg lehet szerezni valahonna XP-re is?
Köszi
egy hülye kérdés:
A program alapban felteszi a DirectX 10 -et, vagy valahonnan le kell töltenem, ha használni akarom?
Köszi
Töltsük le az internetet!
pl: sys_spec_objectdetial
ezeknek nem tudom hogy lehet megadni az értékét :S:S
1. -Game based on new intellectual property- Crytek, in development (TBA).
2. -New, possibly non-fps game- Crytek, in development (TBA).
újratelepítettem a gépem és nincs fenn semmilyem emulátor program és amikor felteszem az 1.2 patch-et mindig azt írja ki ,hogy emulátor programmal való ütközés észlelése az 1.1 patch-nél nem ír ki semmi ilyet
rendesen müködik .
Légyszi segítsetek ,hogy mi lehet a gond
Köszi
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
2011 - DirectX11 release date
Továbbá még sokat istenítette a 2011-es évet, ugyanis itt hatalmas mérföldkõ lesz a játékfelesztésben. Yerli hozzátette: Az elkövetkezendõ idõkben szeretnének sûrûbben, több játékot kiadni.
Forza.
Dx10.1 pl Assassinban is mutatja élsímitásnál alig lesz lassabb a game!