Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nyílván át lehet állítani, csak még nem néztem meg.
csak nekem tünik borzasztó idiotának a tüzes nyilvesszõk grafja? közelrõl jól néz ki nagyábóül de távolról borzasztó..., világitó fénypontok repkednek mintha valmai fantasy-ban lövöldöznének plazmaágyuval... 😛 romeban szvsz sokkal jobban néztek ki... :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a vid meg tényleg eész jó volt 😊
A zoomolás nálatok is gyorsabb volt mint az eddigi TW-nál? egy kicsit görgettem meg az egér scrollját és már a katonám arcába bámultam, csomot kell szarozni, hogy megfelelö nézetet kapjak, ami ugye csatában nem a legjobb. A panelon jo, de az meg körülményesebb is
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Gépem: AMD64 3000+ (Socket754)(2Ghz); 2GB Ram ; Nvidia6800Ultra (AGP) /legújabb Nvidia Driver/
Elsõ nekifutásra ami kb. egy-másfél óra volt, nem hittem el azt amit láttam: átláthatatlan csaták, szaggató kép, visszavett beállítások, színkavalkádtól felismerhetetlen egységek és nem túl meggyõzõ közelképi harcok.
Aztán újra erõt vettem magamon és nekiültem megint. Rájöttem, hogy a videókártya driverben kell állítani az AA és Aniso értékeket, mert a programban beállított az nem mûködik. Na így már mindjárt más lett a leányzó fekvése, az Aniso szûrésnek hála részeletgazdagabb, átláthatóbb és tisztább lett a kép. Majd a beállításokat is sikerült úgy belõni, hogy azért fusson játszhatóan és élvezhetõen, plussz jól is nézzen ki.
Idõ kellett ahhoz, hogy megszokjam az egész programot. De amint ez megtörtént, teljesen más véleményem lett. Jó csatákat játsztottam, nyertem is. Sajnos az AI-ról nem lehet nyilatkozni, mert a csaták le vannak szkriptelve és mindig ugyanaz történtik.
Ami tetszett: Az Oblivion szerû tájkinézet, a tájba tökéletesen beilleszkedõ gyönyörû épületek, maga a táj kidolgozottsága és az égbolt megvalósítása. Az egységeken megcsillanó fények, az egységek kidolgozottsága és némi változatossága. Más pajzsok, fejvédõk, ruhák, fegyverek váltakoznak, de persze korlátozott számban. A vérfelhõ a sérüléskor, az elpirosodó emberek, akik megsebzõdtek, illetve néhány halálanimáció. Az egymás elleni harcok idõnként. A zászlók lengedezése a szélben alapban, majd egységek irányváltoztatáskor, illetve sebességétõl függõen is tetszett.
Ami annyira nem: Az egymás elleni csaták néha olyan lomhán, erõltetten zajlanak le, kicsit nehezen találják meg az emberek egymást, meg idõnként nagyon összeszorulnak egy kis helyre. És ez olyan irreálissá teszi a látványt. Ebbõl a demóból sajnos baromira nem derül ki semmi, csak az hogy a grafikai megjelenítés fejlõdött. Nemártana mégegy demó.
Bár amiket olvastam a játékról kölünbözõ elõzetesek alapján, meg magazinokban az biztató.
Az biztos, hogy amikor 8XAA, 16XAniso és minden más képi beállítás maxon volt, akkor padlót fogtam a grafika minõségét illetõen. Csak így játszani már körülményes volt. Lehetett, de azért számomra nem az igazi.
Zárszóként: Én bízom a CA csapatában, hisz a RTW-al is 300 órát sikerült a gép elé kényszeríteni. Nyilván ezzel a programmal már nem fogok ennyit eltölteni, de az már most boritékolható volt a demó kapcsán, hogy igen nehéz elszakadni tõle. Persze nem lehetetlen 😊
hogy kell mozogni? Medieval/Shogun (területek közt kell lépkedni) vagy Rome útvonal kijelölés szerint?
HI eddig minden okés, így emelem kalapom a készítõk elõtt. Az a video ami a demohoz volt még jobban megerõsített ebben. Remélem minél elõbb megjelenik.
A medve nem játék.
ps. Nekem 939-es AMD64 3500+ van, azon gond nélkül megy.
A régi AMD procikkal nem megy, amelyek nem tudják az SSE2 rutint.
Sajna ebbe beleesnek a socket A sempronok is, a régi Athlon XP-k, valahol van itt egy lista..
jut eszembe az egység létszámot senki sem tudja változtatni a demoban az egység nagyságát vagy csak nálam kapcsolta ki ugyse birná a gépem alapon?😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
De nekem is kicsit túl színes. Viszont nagyon részletesen vannak megrajzolva a figurák, szinte látszódnak a karcolások is a páncélokon. Tök jó hogy látszik ha már leharcolt a figura, csupa vér a páncélja és ilyenkor már nem sokáig bírja.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Én abszolút megértem mindenki csalódottságát, én is nagyon várom, és az alapján nagyon szar lehet a hír.
De szerintem ne áltassa magát senki sem. Ha SSE2 kell a demónak, az kell a fullnak is. Lássuk be, ez az igazság, nem tudjuk megváltoztatni. De vannak más dolgok is az életben, az MTW2 pedig megvár amikor lesz alkalmas processzorod... ugyanakkora élmény lesz elsõre.
Sorry, jobb vígaszt nem tudok kitalálni, de idegeskedni meg ámítani magunkat teljesen fölösleges...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
azon a pályán õk alkotják a fõerõt, középen, no meg hátul van egy osztag.
a HUD jobb alsó sarkában egy alak rács mögött van, ez mit takar?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szégyen, hogy csomó embert megfosztanak az élvezettõl ezzel a szaros SSE-vel vagy mivel. Elég nagyot csalódtam a készítõkben...
Remélem a teljes verzióval nem lesz ilyen gond már.
War. War never changes.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
vagy van már esetleg mod a demóhoz? ^^
Grafikailag nagyon nagyot alkottak. Ugyanezen a gépen a Rome:TW néha be-beszaggat full detailen és sokkal szegényesebb környezetben. Itt minden él, valós terep hangulata van, részletes, stb. És pl amikor az Agincourt-i csatát vezetik fel, az ottani menetelés meg az egész olyan hangulatot teremt, hogy... 😊
ÁÁÁÁ alig várom! 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De ne nyissunk hardware topicot 😊