Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mind1, nem írok be, akkor nem sok vizet zavarok 😊 Majd esetleg holnap, hogy mennyire jött be a demo verzió.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Éppen vasárnap teszteltem egy pci expresses 7600Gs-t újabb 64bites 2 magos procival hajtva. Majd összehasonlítottam a saját AGP-s 7600gs emmel ami 2500+ bartonnal van hajtva.
Pl a Company of heroes 2db frammel futott jobban az új procival.
Magyarul nekem még Gamelésre sincs szükségem újabb procira, ha adnak ki továbbra is AGP-s videokarikat. Csakhogy ez nem üzlet a procigyártóknak ígyhát hasonló dolgokkal vesznek rá minket a váltásra.
Ez rémesn hangzik. Bár szerintem kizárt, hogy így adják ki a fullt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
mind1, majd megunják azt megmaradnak a komolyabbak akik nem azért kezdték el csinálni mert épp unatkoztak 😄
Grafikailag szép, de különösebben nem nézegettem, nem volt rá idõ, hogy azt bámuljam hogyan gyilkolják egymást, majd máskor 😊. Megjelenésig van még idõ 😊)
ha tudom nem szedem le a demot!!!
A full játék azért menni fog ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Csinálják már a modot a Med2-höz, ami visszahelyezi a játék történetét a római korba, benne foglalva a RTR, az europa barbarorum és természetesen a Med2 ujitásait, 21 játszhato nemzettel.
jol hangzik.
ORTVS ROMANI
#928: Milyen procid van? Ha jól rémlik (írták a topicban keress vissza) Athlon XP-ken nem megy.
Hiba üzenettel leáll. Másnál is van ilyen probléma ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
szerintem..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
multiplayer]
hotseat_autoresolve_battles = 0
hotseat_disable_console = 1
hotseat_disable_papal_elections = 0
hotseat_save_prefs = 0
hotseat_update_ai_camera = 0
hotseat_validate_diplomacy = 1
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Még az alábbi procikkal nem fog menni:
* AMD Athlon
* AMD Athlon XP / MP
* AMD Duron
* AMD Sempron (Socket A versions) (fasza nekem pont Socket A-s van)
* Intel Pentium II Xeon
* Intel Pentium III Xeon
* Intel Pentium II
* Intel Pentium III
* Intel Celeron (Slot 1, Socket 370)
és persze a régebbiek. Hát akinek az enyémhez hasonló procija van hegyezheti a karót és megyünk kivégezni a fejlesztöket. A faszkivan az egésszel. Elösször az hogy angol verzió legyen a win-bõl bár amint látom ez nem is kell neki... A fenébe. A fenébe. A halálba az egésszel.
Számomra ez az egyik legjobban várt játék. Milyen érdekes az Oblivional frankón el tudtam játszani sõt a Ghost Reconnal is meg persze az összes stratégiával maxon. Azt ez meg nem hajlanó elindulni....
Nagyon remélem hogy ez nem marad igy a teljes verzióban mert nem akarok új procit + alaplapot + akkor már mindent venni.... Tiszta ideg vagyok.
Nagyon remélem hogy a teljes már jó lesz...... Nagyon...
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
- English version of Microsoft® Windows® 2000/XP
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
- English version of Microsoft® Windows
......
Ha nem töltenék le...akkor resatrolnék ujra...de még a feladatkezelõig sem enged ki...😞((