Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
a richard burns rally is csak sse2vel ment, aztán lett rá patch ...

Forza.

okok, már értem énis 😊 én erre probáltam ráviláitani hogy a tapasztalatnál nincs jobb bizonyiték, ha x embernek nem ment akkor az x+1.-nek se fog :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Elmagyarázom akkor. Amikor elolvastam a hozzászólását, hogy kell az sse2 utasításkészlet, akkor úgy gondoltam utánament, rákérdezett hivatalos fórumban, vagy fejlesztõknél... ilyesmi. Kinézem belõle, mert valóban nagy total war fan.

Mind1, nem írok be, akkor nem sok vizet zavarok 😊 Majd esetleg holnap, hogy mennyire jött be a demo verzió.
a totalwar fanatikuságnak nemtom miköze az sse2 utasitáskészlethez de oks 😉 az emg hogy a demo nem szereti sse2 nélküliséget tény, ezen nemnagyon vna mit raogzni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Elcsesztem. A demóra értette õ is. Bocsánat, csak félrenéztem melyik kérdésre válaszol vissza. Hozzáértõbb: total war fanatikus. Remélem ez elég indok 😊 De stornó így akkor. Meg kell várni a hivatalos bejelentést.
Ez szerintem egy egyszerû üzleti fogás.
Éppen vasárnap teszteltem egy pci expresses 7600Gs-t újabb 64bites 2 magos procival hajtva. Majd összehasonlítottam a saját AGP-s 7600gs emmel ami 2500+ bartonnal van hajtva.
Pl a Company of heroes 2db frammel futott jobban az új procival.
Magyarul nekem még Gamelésre sincs szükségem újabb procira, ha adnak ki továbbra is AGP-s videokarikat. Csakhogy ez nem üzlet a procigyártóknak ígyhát hasonló dolgokkal vesznek rá minket a váltásra.
a hozzáértõbb emberke mit jelent? 😊

A PC Dome Medieval_2_TW fórumán egy hozzáértõbb emberke azt állítja kell a teljes játéknak az SSE2 utasításkészlet. (Ahogy a demonak is, bár ez már nem újdonság, csak tény.)

nekem azért gyanus egy kicsit ez a "fullnak majd biztos nem kell sse2" story mert nekem ennek picit olyan szaga van mintha egy gamenek mindenképp kellene dx9 a dmeohoz, de a fullnak már nem kell csak 8...

Voltan
<#wow2>
Ez rémesn hangzik. Bár szerintem kizárt, hogy így adják ki a fullt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hmm, a msotani demonál az SE (gondolom second edition) mit takar? mivel tud többet mint a régi?

Mivel mindkét korszaknak megvan a rajongótábora és mindkettõ az éppen legjobb total war enginen akar játszani...

jah és a 99%-uk nem éri el a 1%-os készültséget sem.... 😛
mind1, majd megunják azt megmaradnak a komolyabbak akik nem azért kezdték el csinálni mert épp unatkoztak 😄

hát jah, de mondom ha legalább a köv kiegben lenne iylesmi (+1 év 😛) én már akkor is elégedett lennék csak legyen már... :/

Zsolo007
Birom ezeket a modokat 😊. RTwben elkezdtek medievalt csinálni, medievalban rome-ot 😄

Zsolo007
Nah végre kipróbálhattam én is a demót, és egészen jó benyomásaim vannak így két csata után. A csatamezõn az AI határozottan jobbnak tûnik, saját egység irányítás egészen jó, bár még így is tapasztaltam pár Rome-ból visszamaradt problémát 😊

Grafikailag szép, de különösebben nem nézegettem, nem volt rá idõ, hogy azt bámuljam hogyan gyilkolják egymást, majd máskor 😊. Megjelenésig van még idõ 😊)

teddymac
amd athlonom van 😞
ha tudom nem szedem le a demot!!!
A full játék azért menni fog ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

grebber
Ez rossz hír remélem a fullba nem lesz ilyen gond 😞

Next PC upgrade: 2022

Apache00
Csács!
Csinálják már a modot a Med2-höz, ami visszahelyezi a játék történetét a római korba, benne foglalva a RTR, az europa barbarorum és természetesen a Med2 ujitásait, 21 játszhato nemzettel.
jol hangzik.
ORTVS ROMANI

arty
SSE2 képes a procid? ha nem, akkor ez a demo nem fog menni. sajnos.

Forza.

Nagyszerû 😊 Akkor ezt ma este ki is próbálom...
Zsolo007
Végre kintvan "hivatalosan" a demó 😊

#928: Milyen procid van? Ha jól rémlik (írták a topicban keress vissza) Athlon XP-ken nem megy.

teddymac
Lent van a demo,de valamiért nem indul el !
Hiba üzenettel leáll. Másnál is van ilyen probléma ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Jah ha nem is tennék bele a full kampányt csak egy két ilyen hoditást simán meg lehetne oldani mint rome-ba a tutorial,egy-egy hadjáratot igy megkreállni 1v1 vagy 2v2-be nem lenne rossz és böven kivitelezhetö nameg uj színt vinne a játékba.
Hello. Sajna szerintem sem lessz kampány multi...nem érdekük, csak battle-multival is vinni fogják mint a cukrot! Pedig lehetne egyszerûen is csinálni..pl:minden játékos kapna 3-3 custom provinciát 3-3 várossal.Néhány perces körökben mindenki fejlesztene, építene épületeket,képezne csapatokat.Aztán mennének foglalni.Ha 2 vagy több játékos összetalizna a térképen, akkor menne a csata 3d-ben..vagy valami hasonló.
szerintem..
Serpa
16.szi festmény a Pavia-i csatáról.

Serpa
15.szi festmény az Agnicourt -i csatáról

ha a keigben lenne nekem az is elég lenne csak legyen már..., elbirnám ezt a gamet képzelni multiban ha campaign térképen is menne de igy ez az only csata majomkodás értelmetlen :/

Hát nem adok neki tul sok esélyt a hiv. oldalon közölték mire számitsunk multi alatt és ez nem volt közte,bár igaz mondták többszor is ,hogypár meglepetést nem árulnak el.Viszont a kiegészitöben szinte biztos lesz multi kampány legalábbis ezt állitják.
Serpa
Agnicourtnél állat volt amikor a lovassága neki rohant a védekezõ lovagjaimnak, azt az egyik csóka átrepült a fejük felett 😊

hmm, ha jól tudom mit jelent a hotseat akkor ezekbõl arr ais lehetne akár következtetni hogy a full-ban végre lesz rendes campaign térképen játszódo muli is? (vagy akár only hotseat se lenne rossz...) hmhm, jó lenne ha végre bekerülne és értelmet nyerne a multi 😊

Bucser
Igen. A vezér egységnél téglalap alakú vagya hhoz hasonlító zászló van és nagyobb mint a többi (és általában a bodyguard unit élén is a király vagy a vezér van)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egyébként nézegettem a játék txt-jeit és szerintem a demoban több van mint látszik.Lehetséges ,hogy benne van a tutorial campaign sok jel erre utal remélem a modderek kezdenek ezzel valamit.Még ami érdekes az ez a preferencesben:
multiplayer]
hotseat_autoresolve_battles = 0
hotseat_disable_console = 1
hotseat_disable_papal_elections = 0
hotseat_save_prefs = 0
hotseat_update_ai_camera = 0
hotseat_validate_diplomacy = 1
Alwares
Jah mert eléggé ostobaságnak tartom hogy 1,5 GHz-s celeron kell neki aztán 2,8-as AMD se megy el... Az nagy baromság lenne...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nyugi valszeg a teljesben már kijavitják ezt a hibát,mivel elég nagy érvágás lenne ha nem igy tennének.
Alwares
Jah bocsi. Csak tiszta ideg vagyok. Ez a játékot várom a legjobban azt nem megy...

Serpa
hogy lehet könnyen kiszúrni, h mely ellen egységeknél van a vezér?
zászlóból?

Bucser
Gondom van?? az elsõ között tettem be képeket és írtam, hogy mûködik és nem fake a demo.... olvas skérlek mielõtt írsz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Már nagyon várom a teljes játékot,ez a táj/terep eszméletlenül néz ki csakugy mint az mtw-ben,ha egy picit visszavennének a harc sebességén (ami valoszinü mivel ezek arany stráfos egységek amik ugye könnyen bedarálják az ellen talán bronz sávosait)plussz ugye az ai javul,akkor jo kis csatáknak nézünk elébe.Bár elsödleges számomra a kampány remélem ott is alkottak.Viszont aki kint járt egy kiállitáson és kiprobálta a teljes verziot csak dicsérte a játékot,szoval ez egykis reményre ad okot.
Alwares
Szerintem olvasd el amit most irtam... De ha gondod van akkor hogy játszottál?

Bucser
Nálam többször is behalt a francia király az elsõ rohamban😄 valahogy mindig sikeresen zárultak össze a Halberdek, hogy leszedjék az összes lovagot😄 azután meg szépen átálltam és guard mode😄 a zweihanderekkel mmeg mindig hammereletm akik bejöttek a spearmanek közé😄 meg ugye a szakállas puskákkal adtuk az ívet+ a lovasság szépen elkergette az ágyúk kezelõit😄

Nem ezzel lesz a gond nekemis magyar winfosom van és ugyanugy megy. Egyébiránt most játszottam le a paviai csatát sokadszorra nem tudom megunni hihetetlen jo lett.Hátul dombos rész van (eszméletlen szép egyébként a terep mintha csak a medieval-t látnám)miután a franciák belémrohantak az elején gyorsan átrendeztem a csapatokat oda és bevártam a franciákat.Nem kicsit csetepaté volt és ahogy észrevettem az ai tényleg fejlödött még ebben a béta szkriptelt demoban is kivehetö ugyanis ebben a részben már nem volt szkript normálisan támadott szárnyakon a gyenge pontokon probált áttörni stb.
Alwares
Milyen procid van? Mert én rájöttem mi a hiba. Az az iagzság hogy a játék readme-jeben le van irva hogy a prociban kell hogy legyen SSE2-s támogatás. Gyorsan utánanéztem ennek everestben. Az én AMD Sempron 2600++ -om nem támogatja.
Még az alábbi procikkal nem fog menni:
* AMD Athlon
* AMD Athlon XP / MP
* AMD Duron
* AMD Sempron (Socket A versions) (fasza nekem pont Socket A-s van)
* Intel Pentium II Xeon
* Intel Pentium III Xeon
* Intel Pentium II
* Intel Pentium III
* Intel Celeron (Slot 1, Socket 370)
és persze a régebbiek. Hát akinek az enyémhez hasonló procija van hegyezheti a karót és megyünk kivégezni a fejlesztöket. A faszkivan az egésszel. Elösször az hogy angol verzió legyen a win-bõl bár amint látom ez nem is kell neki... A fenébe. A fenébe. A halálba az egésszel.
Számomra ez az egyik legjobban várt játék. Milyen érdekes az Oblivional frankón el tudtam játszani sõt a Ghost Reconnal is meg persze az összes stratégiával maxon. Azt ez meg nem hajlanó elindulni....
Nagyon remélem hogy ez nem marad igy a teljes verzióban mert nem akarok új procit + alaplapot + akkor már mindent venni.... Tiszta ideg vagyok.
Nagyon remélem hogy a teljes már jó lesz...... Nagyon...

Serpa
HUN windowson is megy.

Ryleh
wow...thx......😞((

Alwares
Azaz
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

- English version of Microsoft® Windows® 2000/XP

Alwares
Nem akar elindulni de itt lehet a hiba:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
- English version of Microsoft® Windows
......

Serpa
pedig lehet az segítene.

Ryleh
nekem ez install után volt.....
Ha nem töltenék le...akkor resatrolnék ujra...de még a feladatkezelõig sem enged ki...😞((

Serpa
még nem, de nem is szeretnék.