Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket tapasztaltam, szándékosan én lettem a vazallusa xy államnak, és a bevétel nem akart felmenni 9600-tól felfelé, mindig megállt.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Because fuck you. That\'s why.
Itt keress krekket, írd be a keresõbe...
UI.:És köszönöm a SOS-t😊
Valószínûleg nincs fennt a net frame work 2.0, anélkül el se indul, sajna.
Üdv:Szegedy
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Spongya rá, mit is kérdeztél ?
Akinek nem megy a helyesírás,az rakja fel a mozzilához a helyesírás ellenõrzõ progit hátha segít.😊
Rakjál fel képeket a spanyokról😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lealacsonyítónak tartom, azzal büntetek, h. nem válaszolom meg az okost <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
(a többit nem említem mert akkor én is kocka leszek a többiek szemében <#buck>#buck>)
amúgymeg:
végre ismét hódítom a világot! spanyolokkal. besz képei meghozták a kedvem hogy velük nyomjam elsõre.
aut viam inveniam aut faciam
Nem tudná megmondani valaki hol találom meg megint a real arrows nevü modot? (higyétek el már kerestem a google-en)
Meg keresem még a darkest night ot is tudjátok h sötétebb az élyszaka
Köszönöm elöre is!
Ki tudja megmondani?
A félköríves rugás tarol.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Szövegértelmezés? (nyugati-)világverõ had => NYUGATIVILÁG-verõ had.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Pl. dánoknál is ott az Obudshaer, vagy pl. nem tudom, melyik népnél, talán szintén itt a Sword Staff Militia, nos, hát ezek egyszerûen nem érik meg. Ha nincs nagy tömegû _rohamozó_ lovasság az ellenfélnél, nem szoktam velük szórakozni. Németeknél se szaroztam pikásokkal, kétkezes kardosok húsvágásra, és birodalmi lovagok konzervnyitásra, pár pavézés számszeríjász, meg gótikus lovag; és kész a (nyugati-)világverõ had.
többször lefutattott 'teszt'' alapján (skót nemesi pikás vs. angol nehéz csõröskampós) elmondható , hogy elõnyösebb ha nincsenek a pikások defense módba állítva és 'visszatámadnak' kardokkal.. (kevesebb veszteség, több elhullott fél a masik oldalon)
lovas egységek ellen biztos más a helyzet..
megjelenés tudtommal még nem ismert, elvileg idén tavaszra igertek .
Talán õsszel jelenik meg , mint az eddigiek.
Nálam tartják az alakzatot védõben - "D" betûvel aktivált - defence módban.
Támadásban lassúak, arra nem nagyon használom a lándzsás egységeket.
a pikásokat lándzsafal alakzatban hogyan kellene hasznosan alkazmazni?
mert elég mutatósak az elõretartott dárdák de tapsztalatom szerint jó ha kb 2 másodpercig tartják ezt a formációt , utána átmennek közelharcba (kis 'kardokkal'-<#wow3>#wow3>) amiben pedig nyilvan nem ok a legjobbak..
miért nem tartják a formációt? esetleg támadáskor más a helyzet mint védekezéskor?
vagy a pikás milicisták helyett mondjuk egy skót noble pikemen egység tartja a lándzsafalat?
Az lenne a kérdésem, h a magyar mod mûködik a kingdoms-al? S a Clouds Across Europe 1.4 és magyar mod együtt mûködik? Elõre is kössz a válaszokat!
De iazából kartagoval lehetett a legjobban zúzni az elején, az elefánt miatt.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
aut viam inveniam aut faciam