Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Pl. ha neked vazallus egy állam, akkor nem megy fel 10.000 feletti frolirnra a bevételük, mindig ez alatt lesz, tehát fejlõdni nem igazán tud. Kiszolgáltatottá válik, ha te elbuksz, hamarosna õ is elfog. Tehát míg fenn van államod, adózik neked valamennyi százalékot. De úgyanis a játékban úgy is befog támadni, szal nem érdemes velük, mert a diplomácia szépszóval el van csöszve, ahogy van😞 max 20 évig lesz neked vazallus, helyett inkább rohand le azt cu nekik.
Ezeket tapasztaltam, szándékosan én lettem a vazallusa xy államnak, és a bevétel nem akart felmenni 9600-tól felfelé, mindig megállt.

Scottt
Van benne valahol, egy script ha túl erõs vagy akkor bekapcsol és mindenkit neked ugraszt.Éljen a SEGA😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

nem értem én ezt. elkezdtem velencével medi/medi fokozaton, és kb. a 20 kör táján szicília, kedves hazánk, bizánc, német-római császárság, milánó EGYSZERRE támadott meg, nem kis létszámú elég kemény gyerekekkel 😊 psze elhasaltam. pedig próbáltam nem többfrontos háborút vívni, benyaltam egyiknek-másiknak, fizettem is néha, meg kereskedtem, áh. azonkívül meg tuggya valaki mondani, konkrétan milyen hatással jár, ha egy állam vazallus lesz? az világos, hogy béke/szövetség, na de lóvé tekintetében? kösz ha valakinek van reakciója.

Because fuck you. That\'s why.

Nah már mind1, köszönöm aki segitett nekem, már leszedtem 1 cracket, és megy is a kiegészités😊
amit mondtál ég nem is próbáltam, hiszen nekem a kingdoms lenne a nagyon fontos...:S
Prince23
Lol a 30.0 meg 3.5 feleslegesen van, de ha elfér a particiódon akkor hagyad

amúhy megy már?

1.0,1.1,2.0,3.0,3.5 ez mind fel van téve:S de pl az 1.1-esnél van hungarian pack pluszba hozzá:S
Prince23
amúgy lehet a med2 feltette az 1.0 meg az 1.1-es kiegészítését is a net framnek, majd nézd meg. vagy csak 2.0 van fennt?

Itt keress krekket, írd be a keresõbe...

öhm..A 2.0-ás fenntvolt, de feltettem a 3.5-öst is.Kerestem már krekket kingdomsra, de nem nagyon találtam,:S Nem tudnál adni ilyen speckós helyet, ahol fennt lehetne?
UI.:És köszönöm a SOS-t😊
Prince23
Krekkeld fel az alapot 1.03-as krekkel. és azzal tudsz jácani, de ha keresen a gbw-rõl krekket a Kingdomsnka, akkor azzal is tudnál jácani.
Valószínûleg nincs fennt a net frame work 2.0, anélkül el se indul, sajna.

Sziasztok srácok! Lenne egy problémám...Letöltöttem a medieval 2 ttoal wart.Minden megy, király game.Ezután a kieget a: Kingdomsot.Ez nem jó.Ugye kiadott 4 új ikont a kampányokét(Teutonic, American, Britannia, Crusader)Bármelyikre kattintok kiirja h tegyem be az eredeti lemezt..de mivel én letölöttem keresgéltem cracket, de nem találtam😞Ezért nem megy. Erre gondoltam h az alappal játszal legalább, de ha arra kattintok nem mgey az sem, valami .net framwork hiba, hogy nem jó valami karakterlánc olvasása...😞Ply help me!
Üdv:Szegedy
Bucser
Szerintem nincsen semmi probléma.... átméretezed, hogy beleférjen 200K-ba. Vagy felnyomod galériába és onnan linkeled.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hogyan szoktatok képeket felrakni? Ugyebár az SG-nél ez eléggé problémás.

Warton
+ sok, tapasztalt orvgyilkos 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

nem vagyok nyeltanvzseni, de azért vannak olyan ÓRIÁSI hibák, amik mellett nagyon nehéz elsiklani 😊
Spongya rá, mit is kérdeztél ?

Scottt
Megfogadtam ,hogy visszafogom magam
Akinek nem megy a helyesírás,az rakja fel a mozzilához a helyesírás ellenõrzõ progit hátha segít.😊
Rakjál fel képeket a spanyokról😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tudatalan
Jó elnézést minden nyelvtanzsenitõl!
De azért köszönöm a segítséget.

Ki tudja megmondani?

Engem is getzire idegesítenek a helyesírási hibák, néha a falnak tudnék menni tõlük...
Lealacsonyítónak tartom, azzal büntetek, h. nem válaszolom meg az okost <#zavart2><#idiota>

és az éLYszaka mellett elmentél szó nélkül, scottt? mi történt? <#hehe>
(a többit nem említem mert akkor én is kocka leszek a többiek szemében <#buck>)

amúgymeg:
végre ismét hódítom a világot! spanyolokkal. besz képei meghozták a kedvem hogy velük nyomjam elsõre.

aut viam inveniam aut faciam

Scottt
Ha valamilyen modot keresel akkor,twcenteren kutakodj elõbb utóbb minden mod ott köt ki.Szóval ott mindent megtalálsz.

google legelsõ találat

tanuld meg használni is...
tudatalan
Hello
Nem tudná megmondani valaki hol találom meg megint a real arrows nevü modot? (higyétek el már kerestem a google-en)
Meg keresem még a darkest night ot is tudjátok h sötétebb az élyszaka
Köszönöm elöre is!

Ki tudja megmondani?

Hát igen, ez mindent visz.
A félköríves rugás tarol.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

oké, hívom chuck norrist
PrasCo
Csákány, és vége a gépnek. <#sniffles>
sok pénz + erõs diplomata, és vége a halálorgonának
PrasCo
Halálorgona és mongol íjászok, és vége a janicsár+szpáhi+ágyú hadnak. <#wow3>
Szövegértelmezés? (nyugati-)világverõ had => NYUGATIVILÁG-verõ had.
Janicsárok + szpáhik + ágyúk, és vége a nyugati világverõ hadaknak...

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

PrasCo
Nem tudom, a klasszikus értelemben vett pikások (pl. mint amilyen a német Landsknetch) elsõsorban lovasság ellen tartandóak fent. Gyalogság persze, hogy átveri magát rajtuk; de nem erre valóak. Arra valóak, hogy az ellenség mocskosul drága nehézlovasságát (lsd. Pavia, ahol a Gendarmes-ek és királyi testõrség jelentõs hányada a rohammal semmit nem ér el a hirtelen halálon kívül, életük utolsó jelentõsebb tettükké egy b*szottnagy seggest téve) olcsón szétkapják. Ez ugyanis a lényeg: baromi drága nehézlovasság olcsó egységekkel szétkapva. Ez persze túl szép, hogy igaz legyen, úgyhogy meglehetõsen kevés mód van normálisan akalmazni ezeket az egységeket. Ezért is szeretem sokkal jobban a régebbi (nagy ütõerejû lovagi egységek, lovasíjászok stb.), vagy a sokoldalú (testõríjászok, franciáknál a nemesi számszeríjász, aki azon kívül, hogy a legjobb számszeríjász a játékban, még gyalogosnak is korrekt) egységeket a "bõgatyás" cuccok helyett.
Pl. dánoknál is ott az Obudshaer, vagy pl. nem tudom, melyik népnél, talán szintén itt a Sword Staff Militia, nos, hát ezek egyszerûen nem érik meg. Ha nincs nagy tömegû _rohamozó_ lovasság az ellenfélnél, nem szoktam velük szórakozni. Németeknél se szaroztam pikásokkal, kétkezes kardosok húsvágásra, és birodalmi lovagok konzervnyitásra, pár pavézés számszeríjász, meg gótikus lovag; és kész a (nyugati-)világverõ had.
az a védekezõ mód csak területtartást jelent, vagyis nem kezdi magától támadni a közeli ellenfelet és ha megfutamítja, akkor nem ered utána...
// amugy védekezõ módban is -fele lándzsával hadonászik , fele meg lemegy közelharcba ..fene se érti , én biztos taszigálnám magam elõtt végig azt a botot , h ne érjenek a közelembe..😊 //
no,
többször lefutattott 'teszt'' alapján (skót nemesi pikás vs. angol nehéz csõröskampós) elmondható , hogy elõnyösebb ha nincsenek a pikások defense módba állítva és 'visszatámadnak' kardokkal.. (kevesebb veszteség, több elhullott fél a masik oldalon)
lovas egységek ellen biztos más a helyzet..
Scottt
Visszafogom magam.Jelenlegi legfrissebb a Medieval 2 Total War,Kingdoms kieggel

az empire:total war lesz a legujabbb.
megjelenés tudtommal még nem ismert, elvileg idén tavaszra igertek .
Talán õsszel jelenik meg , mint az eddigiek.
oki, köszi!
Tudja valaki mi a total war legújabb verziója? Vagy, hogy mikor fog kilyönni?
Passz, én tapasztalat híján a google-ban keresnék rá erre. Ha más sem tudja, tedd Te is ezt 😊

Én ilyet nem tapasztaltam...
Nálam tartják az alakzatot védõben - "D" betûvel aktivált - defence módban.
Támadásban lassúak, arra nem nagyon használom a lándzsás egységeket.

lenne itt valami.. 😊 :
a pikásokat lándzsafal alakzatban hogyan kellene hasznosan alkazmazni?
mert elég mutatósak az elõretartott dárdák de tapsztalatom szerint jó ha kb 2 másodpercig tartják ezt a formációt , utána átmennek közelharcba (kis 'kardokkal'-<#wow3>) amiben pedig nyilvan nem ok a legjobbak..
miért nem tartják a formációt? esetleg támadáskor más a helyzet mint védekezéskor?
vagy a pikás milicisták helyett mondjuk egy skót noble pikemen egység tartja a lándzsafalat?
Üdv!

Az lenne a kérdésem, h a magyar mod mûködik a kingdoms-al? S a Clouds Across Europe 1.4 és magyar mod együtt mûködik? Elõre is kössz a válaszokat!
át lehet adni, de nem mindegyiket... a logikáját nem ismerem...
Igazábol partiaiak vagy mik...szóval lilák.

Az én kedvenceim a partusok, meg a pontusok voltak.
De iazából kartagoval lehetett a legjobban zúzni az elején, az elefánt miatt.

Csacsi
Hát eddig régen végigvittem mindhárom rómaival, meg a görögökkel. Most Brittanniával kezdtem egyet, de szerintem felrakom a barbar invasiont, és inkább a hunokkal válok a világ uraivá 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Melyik néppel nyomod?

Csacsi
Köszönöm a választ. Kipróbálom hétévégén. Jövõhéten úgyis kényszeszabadságon leszek. Bár most feltettem megint a rome-ot. És egész jól elkezdtem 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nagyon szép képek, tökjól elkapott pillanatok, köszi, és gratulálok!! 😊

A családtagok kíséretét itt át lehet adni? Rome-ban mintha lehetett volna.

mindent elmondtál. csak azt még hogy a kard ikont a swordsmith guild adja. mert hogy az ad fejlettebb fegyvereket.

aut viam inveniam aut faciam