Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
teljesen jól lehet sketchup-ból textúrákkal együtt átemelni, nagy előrelépés 😊
Aréna pláza
Hősök tere, Időkerék
Nyugdíjfolyósító intézet, Rendőrpalota
Fővárosi Nagycirkusz
Vajdahunyad-vára, Széchenyi fürdő, Cirkusz
Aréna pláza, SOTE, Groupama Aréna (helyette most az Allianz 😄)
Fogarasi úti tesco
Örs - Ikea, Gomba

Mellesleg a P3D sg fórumban írtunk róla olvasd el.
Az időjárási effek abban ki is merül amit mutogatnak hogy "szépen" végig folyik a szélvédőn a víz.
Az XPL után sokra nem számíts így nem ér csalódás.<#wink>#wink>
Kőröshegyi völgyhíd, Tihany a háttérben
Siófok
Balatonfüred
Szentkirályszabadjai repülőtér, Veszprém, Balaton
Parlament, Bazilika, Nyugati PU, Budai vár, Halászbástya, Mátyás templom, Lánchíd, stb
Hősök tere, Szépművészeti múzeum
bekerültek a zárt és nyitott hazai repterek, helipadokat is megcsinálom (újra, xp9-hez megcsináltam már, csak elvesztek 😞)
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.05.20. 15:00:43
Pont a héten vásároltam meg az x-plane 11-et,szerintem pakold fel valahová a csomagot,akit érdekel az le tudja majd tölteni.Én az elsők között leszek,és majd ide leírom a tapasztalatokat.Más,valaki tesztelte a Flight sim world-öt?Pár tesztet láttam a yt-on,az időjárás effektek egész jól néznek ki...
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.05.19. 12:41:52
hamarosan beta fázisba lép az xplane (10 és 11) szimulátorhoz készülő scenery csomagom, ehhez keresnék tesztelőket.
a scenery hazánk tekintetében jelentős, ugyanis az egész országot zl16, Budapestet zl17 felbontásban lefedi (ill mivel hosszúsági és szélességi fok matrixa alapján készül, az ortofoto valamelyest átér minden határszakaszon).
tartalmaz továbbá számos egyéb ingyenes scenery-t, az usa egyes területeiről tovabbi ortofoto és 3d sceneryket, illetve a teljes bolygó tekintetében az osm térkép szolgáltató adataiból konvertált elemeket (út és vasúti hálózat, osm adatbázis kategóriái - sportpályák, nevezetességek, stb)
a csomag elég nagy, az xplane amúgy sem kis helyigénye mellett további kb 100-120 gb szükséges.
egy ízelítő videó, ezen Bp még csak zl16-os, a mostani verzió zl17, illetve az ezen a videón látható bugok nagy része javitva.
a teljes csomagnak nem hinném, hogy része lenne, de van mód az aerosoft és az lhssim scenery csomagjainak használatára, ehhez max az ingyenes appot és egy leírást mellékelek.
https://youtu.be/zLyZU0vosrc
0ás bufferpool sztem csak akkor jó ha bőven erősebb a gpu a cpu-nál (in my humble opíínyion)
volt valami pdf erre ami kitárgyalta ezeket a variabléékat.. de hogy hun?<#confused>#confused>

Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.05.09. 22:19:38
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.05.09. 20:19:03
UsePools=1
PoolSize=2097152
RejectThreshold=524288
Az fps limit nekem valamiért nem nagyon vált be, nélküle simább valahogy, de vevő vagyok az ötletekre 😊
lehet hogy vidkari driver a ludas
avagy! a buffferpools-al kéne mahinálni, mert a cpu letarolja a gpu-t terhelés ügyileg -> az okozhat artifactokat
Utoljára szerkesztette: polluxware, 2017.05.09. 14:58:47
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"