33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33295 Én is csináltam párat, de mindig volt valami baj!
Aztán vettem egy TrackIr5 és én is kidobtam a többit...Ez baromi jó! -
#33294 Tényleg lehet, ha valakinek van affiniása hozzá. Én építettem többet is, még talán ide is linkeltem sok-sok évvel ezelőtt. Aztán vettem egy TrackIR-t és kidobtam mindet Egészen más a profi cucc, mint az otthon barkácsolt. Szerintem csak akkor ajánlott, ha valaki próbálkozni szetne vele vagy ki akarja próbálni olcsóért, de egy normális fejmozgás követéshez mindennapi használatra kényelmetlen és macera, nem pontos, elkalibrálódik állandóan. Élvezetes repkedéshez a TrackIR kell. A negyedik verzió már elég jó és azt találni 25 alatt használtan. -
#33293 én egy kicsit azért sokallom mert oké hogy tudja mindenféle fényviszony mellett követni a mozgást de maga a technika nem olyan eszeveszettül bonyolult(otthon pár ezer forintól lehet csinálni hasonlót) az árához képest -
#33292 Én azt használok, semmi nem zavarja...
Simán megéri az árát! -
#33291 én úgy tudom hogy azt összedugod(trackir5) és megy nappal is bármilyen fényviszonyok között. -
saca79 #33290 Nálam csak akkor zavarja ha total bevág a nap de akkor a latasomat is zavarja nemhogy ezt D. Valahogy sikerult belőni zoommal meg a tresholdal hogy ne nagyon legyen érzékeny. En nappali fénynél is használom. De gondolom akkor az eredeti TrackIR5 re gondoltál
..hat az még használtan is 50 körül van.. Nem vagyok biztos benne hogy többet tud -
#33289 Ilyen kamerám van nekem is, infra ledekkel, a programot is használom. De nappali használatnál zavarja napsütés amit nem tudok teljesen kizárni.
próbáltam már mindenfélét hogy ne zavarja de nem az igazi
-
saca79 #33288 Van pár altetnativ megoldás rá. Én többet próbáltam
Eloszor egy hazai úriembertől rendeltem a saját gyártású kis ledjeit amit saját webkameraval összehangolta.. De van kész verzio is már. Ami egy 3 pontos klip es egy PS eye cam parosa infra ledekkel. Nálam teljesen tökéletesen működik freetrack vagy hattrack progival.
Itt megnézheted
-
#33287 mivel nem nagyon szokott lenni eladó, gyakorlatilag minden verzio érdekel -
ekre #33286 doh, az én munkám kanyarban sincs Frank007 kiváló munkájához képest, de azért köszönöm! :)
pár újabb kép és egy icipici letöltés :)
Szeged városát kezdtem csinosítgatni, főleg, hogy egy külföldi "kolléga" nemsokára Szegeden repüli a ppl vizsgáját :)
Letöltés (ez nem tartalmaz ortofotókat, semmi extrát, csak pár épület / torony Szeged városában - és a Bertalan híd)
Hungary VFR - Szeged
-
#33285 Gyönyörű!Kicsit hasonlítasz Frank 007-re a eurotruck fórumból ;) További sok sikert a munkához! -
ekre #33284 alakul, alakul :)
teljesen jól lehet sketchup-ból textúrákkal együtt átemelni, nagy előrelépés :)
Aréna pláza
Hősök tere, Időkerék
Nyugdíjfolyósító intézet, Rendőrpalota
Fővárosi Nagycirkusz
Vajdahunyad-vára, Széchenyi fürdő, Cirkusz
Aréna pláza, SOTE, Groupama Aréna (helyette most az Allianz :D)
Fogarasi úti tesco
Örs - Ikea, Gomba
-
ekre #33283 sajnos marad a torrent, más opció nem nagyon van :( -
#33282 Közben átgondoltam,és rájöttem hogy több mint 100 gigányi adatot nem tudsz sehol sem megosztani,torrent felejtős,mivel nem sokan fogják seed-elni. -
#33281 Köszi szépen a választ!Akkor egyenlőre még hanyagolom. -
endy papp #33280 Én igen, mivel a "School-ból" kifolyólag ingyen odaadták,mire vagy kíváncsi?
Mellesleg a P3D sg fórumban írtunk róla olvasd el.
Az időjárási effek abban ki is merül amit mutogatnak hogy "szépen" végig folyik a szélvédőn a víz.
Az XPL után sokra nem számíts így nem ér csalódás.
-
ekre #33279 pár screenshot (a balatonon a sok kis fehér paca mind-mind vitorlás, vagy kis hajó, ritkítom majd őket :))
Kőröshegyi völgyhíd, Tihany a háttérben
Siófok
Balatonfüred
Szentkirályszabadjai repülőtér, Veszprém, Balaton
Parlament, Bazilika, Nyugati PU, Budai vár, Halászbástya, Mátyás templom, Lánchíd, stb
Hősök tere, Szépművészeti múzeum
bekerültek a zárt és nyitott hazai repterek, helipadokat is megcsinálom (újra, xp9-hez megcsináltam már, csak elvesztek :()
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.05.20. 15:00:43 -
#33278 Sziasztok!
Pont a héten vásároltam meg az x-plane 11-et,szerintem pakold fel valahová a csomagot,akit érdekel az le tudja majd tölteni.Én az elsők között leszek,és majd ide leírom a tapasztalatokat.Más,valaki tesztelte a Flight sim world-öt?Pár tesztet láttam a yt-on,az időjárás effektek egész jól néznek ki... -
saca79 #33277 Üdv! Ezt én is örömmel hallom Akkor én nem kezdek külön neki :D -
ekre #33276 kulon a video
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.05.19. 12:41:52 -
ekre #33275 nezd meg a videot a post aljan :) sajnos benan raktam be, mobilrol meg valamiert nem tudom szerkeszteni, kesobb javitom, sorry -
#33274 jol hangzik:) P3d forumon van sok xp 11 hozzaszolas es felhasznalo ott erdemesebb lehet de azert ezt is olvassak a sracok -
ekre #33273 sziasztok, előre is elnézést, de xplane téma (nem találtam a fórumát).
hamarosan beta fázisba lép az xplane (10 és 11) szimulátorhoz készülő scenery csomagom, ehhez keresnék tesztelőket.
a scenery hazánk tekintetében jelentős, ugyanis az egész országot zl16, Budapestet zl17 felbontásban lefedi (ill mivel hosszúsági és szélességi fok matrixa alapján készül, az ortofoto valamelyest átér minden határszakaszon).
tartalmaz továbbá számos egyéb ingyenes scenery-t, az usa egyes területeiről tovabbi ortofoto és 3d sceneryket, illetve a teljes bolygó tekintetében az osm térkép szolgáltató adataiból konvertált elemeket (út és vasúti hálózat, osm adatbázis kategóriái - sportpályák, nevezetességek, stb)
a csomag elég nagy, az xplane amúgy sem kis helyigénye mellett további kb 100-120 gb szükséges.
egy ízelítő videó, ezen Bp még csak zl16-os, a mostani verzió zl17, illetve az ezen a videón látható bugok nagy része javitva.
a teljes csomagnak nem hinném, hogy része lenne, de van mód az aerosoft és az lhssim scenery csomagjainak használatára, ehhez max az ingyenes appot és egy leírást mellékelek.
https://youtu.be/zLyZU0vosrc -
saca79 #33272 Attol függ milyenre, melyikre gondolsz.. -
#33271 Van esetleg valakinek eladó Trackir-je? -
#33270 Na az út folytatódik végre kicsit tisztább az idő de majd approach érdekes lesz....
-
#33269 Na sokág zavart ez az airac dolog, szoval a vegen elhataroztam hogy befizetek ra, havi 9 eur. Igaz ha f1 gtn 750 et hasznalsz 8 na ez az amin meg mindig vacillálok) akkor nem nagyon van akkora haszna, de mar csak a fms dataert megeri hogy nem kell vadaszni illetve a tablet app-juk eleg jo tegnap hasznaltam is airport charts enroute...stb nagyon jol tette a dolgat, persze nem olcso de erre az a 9 eur meg belefer viszont jo a hozza adott app, jo a desktop verzio is es hat kap az ember egy rakas navigacios trening cuccot is. szoval eddig nem bantam meg ha esetleg valaki gondolkodik rajta.
-
#33268 :)))))) -
#33267 jó az p3d-re is;) -
#33266 ja igen az is nagyon jo dolog, bar en nekem FTX central teszi a dolgat es a legtobb scenerym orbx. -
saca79 #33265 Ez nálam is igy vanGA VFR re mast használók mint AL IFR re. Utobbinal annyira nem a táj dominal illetve en scenery. Cfg t is csinaltam a configgal adott terulethez csak azt rakom be gy nincs annyira leterhelve. -
#33264 :)) nem állitottam hogy konnyu volt eljutni idáig:)) mondjuk en 3 fsx.cfg-t és hozzá tartozo beállitast használok van: Ga_Low-Slow, van GA IFR, és van Airlines ezekhez vannak belove a beállitások, Low and Slow scenery a lenyeg minden mas csak masodlagos, GA IFR kicsit balanszolt beallitas tobb ai traffic, Airline a lenyeg a rendszerek kevesbe maga a táj. -
saca79 #33263 Az a baj azzal a leírással hogy jó pár éves es sokminden mar ideje múlt. Nekem se váltak be azok a beállítások de már kezdek jó úton haladni.... Alakul -
#33262 avsim dx10 fixer fórumában volt a pdf. én is próbálgattam de ahogy, ahol és amikkel én repülök nekem ez jött be. A 62 es aff al egyutt. smooth az egesz. 6800K es 1070GTX -
#33261 nincs exact érték semmire... próbálgatni kell
0ás bufferpool sztem csak akkor jó ha bőven erősebb a gpu a cpu-nál (in my humble opíínyion)
volt valami pdf erre ami kitárgyalta ezeket a variabléékat.. de hogy hun? -
#33260 -
#33259 Kezdem felfedezni FTX Norway-t eddig kellemes.sajnos a képen tömörítés látszik
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.05.09. 22:19:38 -
saca79 #33258 Cfg ben csak a bufferpools más nálam azt 0 ra irtam. Viszont inspectorban van pár eltérés nálam. Megnézem azzal a beállítással. Köszi! -
#33257 limiter ki van kapcsolva GA flightnal ez valt be Nagygépesnél meg a 30-as limit. DX10 progiban 4X-es van állitva
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.05.09. 20:19:03 -
#33256 nálam ez van
[BUFFERPOOLS]
PoolSize=0
[JOBSCHEDULER]
AffinityMask=62
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.05.09. 20:15:47