Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nade ne itt offoljunk. (/már)
púúúúú
😄
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
ilyen galamblövölde, meg hasonlók plusz idõ :]
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
----Jeronimo Barrera, a senior developer at Rockstar, says it takes testers playing 4 hours a day "a good 2 weeks to get through the whole single-player game."
----Rockstar's Steve Hahnel says the ambition of GTA IV is the reason the game was delayed. Multiplayer was one of the main things responsible for the delay. Gameplay needed to be balanced, and "an authentic Liberty City had to be created for 16 players to explore and destroy simultaneously."
----Health, armour and cash pickups are available during multiplayer. The cash determines your online rank - from 0 to 10. Kill people and steal their money to boost your online credibility.
----You can wander anywhere during multiplayer, but if you die you will respawn in the area that the host has set.
----You can't play as Niko during multiplayer, but you can create your own character (male or female) using different clothing.
Hmmm... ez a 10 lépcsõs dolog nem hangzik rossznak , meg ,h lesz leaderboard ...kurvajo...csak ne legyne nagyon könnyû elérni ezt a max szintet, meg megtartani ugye 😊 Másik, sajnálom, h multiba nem lehet Niko-val menni, nekem nagyon bejön a karakter 😊 És ugye végére hagytam az elsõt, szal ezek szerint 2 héten keresztül napi 4 órával kilehet nyomni ? ^^ hát lol...mert én 10+ órát fogom nyomni egy nap 😄DDD mondjuk ugyse sietek...meg közbe is multi stb. 😊 jameg sztem nem 100%-os kijatszásra értette nyilván.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Az Official Xbox Magazine más magazinokkal ellentétben a Grand Theft Auto IV többjátékos funkcióját vette górcsõ alá, és egy terjedelmes cikket is leközölt a legújabb számában. Az új infók a következõk:
(POÉN,H A MAGAZIN SCANJEIT BELINKELTÉK ,DE PONT A HÍR VÉGÉRE MINTHA AZ NEM REJTENE ÚJ KÉPET , PEDIG NAGYONIS 😄 magazin scanjei 😛
- Minden játékmódban elérhetõ lesz egész Liberty City területe. Habár a szerver határozza meg a játékosok lerakási pontját
- Az online karakter megformálásakor választhatsz majd férfi, vagy nõ nem között is, de ha úgy tartja kedved, egy idõs néni bõrébe is belebújhatsz.
- A Rockstar Games egyfajta pénzszerzési, ranglétrás rendszert feljesztett ki az online mókák még élvezetesebbé tételére. Összesen 10 szint lesz majd a multiplayer-ben, és a pénzünk mennyisége határozza majd meg a rangunkat. Pénzt emberek megölésével gyûjthetünk, de valószínûleg más mód is lesz majd némi kápé összeszedésére.
- A multi során lehetõség lesz hangchat használatára, magyarul mikrofonon keresztül kommunikálhatunk majd barátainkkal. A host készítõje dönti el, hogy mindenki, vagy csak a csapattagok hallják a beszédedet.
- A GTA Race játékmódban akármit felhasználhatunk az elsõként való célbaérésünk végett, végsõ esetben akár gyalog is bemehetünk a célba, ha épp egy jármû sincs kéznél. A változatosságot garantálja az is, hogy akár helikopterekkel (!) vagy hajókkal is versenyezhetünk egymás ellen.
- A Hangman's NOOSE-ban az egyik csapat a reptéren kezd, ahonnan is Kenny Petrovic-et kell egy bizonyos pontra szállítani a városban, a NOOSE
- A játékban ki kell majd lõnünk 100 galambot, melyeket a fejlesztõk "Flying Rats"-nek
------------------
Térképhez a link (szépek, jó minõségüek, csodálatosak 😄 most mit mondjak még ?😄)
---------------- szintén a gtaple.hu ITT felsorolják , mik voltak az utóbbi 1-2 napban
<#worship>#worship><#taps>#taps> SÁLÁLÁLLÁLLLLÁÁÁÁ SÁLÁ LÁLÁLLLÁ LÁLÁLLÁÁ 😄DD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bár én nagyobbra számított, azért biztos elleszünk ezzel is😊
_______
#3910-est kiszedtem → #3919
#3921- a térképeket törölték, itt még fent van
nagggyon frankó 😊)
Na mi lett már ezzel ? Az annyukba ....
Secrets 'n More -os oldalt ajánlom figyelmetekbe ,most járok még az 5. pontnál , DE ... SÁLÁLÁALALALALÁÁÁÁÁ 😄
gondoltam arra is csak a lámpát nem ismertem fel
Ragnar: inkább linkeld
Ragnar kihagytál 5 képet (hagy nõjön a topic mérete xD)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Amugy multiba gondolom ez a RS NYC (rockstar New york city röviditések lennének) ,100% hogy a full gamebe a mi nevunk lesz kiirva (gamertag,ps id) ,csak gondolmo a tesztnél ezek voltak 😛