Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
ahh már megvan...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Ehh,és tényleg,vmit akkor nagyon félrenéztem,mert ugy láttam,hogy már végig betöltötte.Viszont egy picit nehezebb kérdés:

Létezik az a szám,ami a Vladivostok rádió utolsó száma a previewben?Nem tudja valaki a címét,ha létezik?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Uhh már mikor láttam 😊 ...nekem annyira nemjött be, sztem 1xer nézhetõs ...a többi régebbi ilyen stilusu filmek NYOMÁBA SE ÉR! 😛 De am 1xer jó

Alwares: suCCk máj dikk 😄D nem adnad kolcson a profilod ? XD késön kaptab észbe és 1 nappal lecsusztam na mind1...

Pausezd le és várd meg még végigbufferolja (latod ahogy végigszalad a csík)

Alwares
Na én addig Bad Company-zok egy jót... Aztán megérje, jó kis trailer legyen!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

berlinboy6329
Ahm,nem tudja vki mi a francért akad a fõoldalon lévõ 3 trailer?Pedig nem is 100% a CPU használat...

broman191
Az American Gangster pont annyi és jó is😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

jaja<#pias> addig sztem megnézek vmi filmet 😄

Doog
De sok még az a 3 óra a Trailer-ig...
<#pias>

...::::::...

broman191
<#eljen><#nyes>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Alwares
Kiváncsi leszek erre a trailer-re. Remélem ütõs lesz mégsem spoileres!

A Trailer #3-nál elég gyorsan ment 😛

greg benz
Akkor pláne😊 A lényeg,hogy nem úgy van,hogy megveszed és jövõhéten már jön is az új konzol,már csak azért sem lehetne így mert a Sony-nak sem érné meg<#zavart1>

broman191
Akkor már 23:01kor bufferelni kell😊))

Kit--Kat
Én úgy emlékszem 99-ben jött ki a PS2.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hmmm kicsit késöbbre tolták 😞 sebaj😛

magyar idõ szerint (10pm GMT)
Kandurex
eu idõ szerint?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

greg benz
Pontosabban 7 éve adták ki,napjainkban már asszem nem gyárcsák<#gonosz1>

UPDATE
23:00-kor jön a trailer, állítólag 76 mega, és mivel a 3. HD változata ~60MB volt, elég valószínû hogy valamivel hosszabb lesz
greg benz
Azért ez nem egészen így van... a Ps2-t kb 7 éve gyártják,az hogy te csak tavaly jutottál hozzá sajnálatos😊
És azért mert itt a Ps3 nem kell eldobni a Ps2-t,rengeteg baromi jó játék van rá,és egyiket sem fél óra kijátszani😊

biztos kímélni akarják a szervert xD
Semmi gond, nem azért mondtam 😄
Jólenne azért tudni ,h hánykor rakják ki, eddig mindig tudtok...sztem ebbõl is 9 óra lesz.

azok kedvéért akik nem tudnák 😊
de be is linkeltem csak még sehol semmi..
Hmm..látom Dávid átírta a fejlécbe az üzit : A 4. trailer ma érkezik 😄

gondoltam magamba: még szép hogy ma érkezik 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

n3whous3
de nem fog kijönni újabb változata -.-

lol hozzáállás, ezek szerint nem vagy tisztába a konzolokkal. Az is lol, hogy TAVALY vettél ps2-t, tudod mikori az a konzol? 2001-es vagy 2000-es bazz... nemtom mit vártál tõle...

púúúúú

Na és azon még hogy futna ? szarul

Doog
Bocs az OFF-ért de én sem akarok vitázni de van két dolog ami zavar:

1. Én még most nem vagyok abban az anyagi helyzetben,
hogy megengedhessek magamnak egy 50k-s "cuccot".

2. Az lehet hogy lehet venni 50k-ért Xbox360-at de most vegyük például a ps2-õt.
Megvettem pl múlt év elején hú nagyszám nagy játékok jönnek ki rá stb.
erre fel kiadták a ps3-at most mit kezdjek a ps2-õvel már nem is gyártanak rá játékokat.

És ezzel csak arra akartam célozni,
hogy nem veszek Xbox360-at most mert 50k aztán 2 hónap múlva kijön valami újabb változata
azt megint nem gyártanak rá játékokat.
Az lehet hogy az Xbox nagyobb élmény nyújt sõt biztos.
És ezzel most nem a konzol ellen akarok beszélni mert ami megvan PC-ben az nincs konzolban, és ami megvan konzolban az nincs PC-n.

Kicsit hosszú OFF volt és bocsi...

greg benz
Itt is ugyanez a helyzet<#kuss> Sajnos PCvel mindíg korszerûnek lenni nagyon nehéz,de fõként drága dolog manapság... marad a konzol (mellesleg inkább konzol párti vagyok,beteszem,jáccok..nem pedig telepítek beállítok javítok törlök felrakok átírok stb:SS:S)

n3whous3
nekem tuti, legalább 25 lenne egy VGA, meg lehet proci is kellene jobb és máris eljutottam egy XBOX360 árához...

púúúúú

greg benz
Ahhoz,hogy a gépeden fusson viszont kisebb erõmûvet kell építened, ha egyáltalán kiadják PC-re<#buck>Alwares- írásával is egyetértek,kb egy konzol árát kéne kiperkálnod

Alwares
50k egy Xbox360, meg egy középkat. videokari is. De errõl inkább nem nyitnék vitát...

Alwares
Vice city-t még a maga idejében szépen találtam, a többit már nem annyira. De legalább sose volt gond a futással.
Egyébként kiváncsi vagyok a tömeget az embereket hogyan oldják meg ebben mert ha már az jobb lesz mint eddig hát nekem már az elég kárpótlás arra, hogy ez a grafikai elõrelépés nem lesz akkora mint amekkorának ígérték. Majd mozgásban meglessük!

Doog
Arra hogy kiadják PC-re... Mert hogy nekem ps3-am legyen pfff... az sok money
<#nyes>

AntiHero
Pardon *HARDWARE REQUIREMENTS:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Igen volt.

-=MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS=-

SOFTWARE REQUIREMENTS: XBOX 360 or PS3

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

broman191
Hanyatt nem estem de mindig stílusosnak találtam mindegyiket😊

Csak ne legyél majd fáradt sokat játszani 😄DD

Ryder7
Nem volt a FAQ-ban, szal: van már hivatalos gépiégény? Tudom láma kérdés de fontos lenne.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

greg benz
PC-re gondolsz?vagy arra,hogy egyszer lesz PS3-munk?<#zavart1>

Kandurex
Érdekes, hogy nekem meg mindig nagyon etszett az aktuális GTA jáékok grafikája, hanyatt estem a 3., a Vice City, és a San Andreas -tól is, persze, ha szigorúan idõben vesszük

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Doog
"így marad a nyálcsorgatás mások által feltett cumókra"

Eljön a mi idõnk is, csak gíõzzük kivárni.
<#pardon1>

greg benz
Azért,ha az eddigi GTA-kkal játszottál,akkor valószínûleg feltûnt,hogy közel sem meseszép a GTA,sosem errõl volt híres😊 Az autók pl elég elnagyoltak,fõleg a sima GTA3-ban...de kit érdekel? olyan a játékélmény és a hangulat,hogy ezzel már nem is érsz rá foglalkozni,sõt nem is érdekel! Annyira nem csúnya,hogy foglalkozni kelljen vele különösebben,inkább legyen kicsit gyengébb a grafika mint szar a játék😊
És azért most a 4. rész grafikai változása majdhogynem akkora,mint anno amikor a gta2 felülnézetes biszbasz után megjött az elsõ 3D-s GTA,a GTA3😊 Szerintem isten lesz,és kár,hogy nincs X-em vagy PS3mam amin tolhatnám,így marad a nyálcsorgatás mások által feltett cumókra ( egy ideig:/)

de az viszont túlzás, hogy nem fog vele senki se foglalkozni, lolmár...

,,ilyen szinten"...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

greg benz
A CNN Bejelentette,hogy Március 27.-e idén elmarad,így a trailer is<#hehe><#banplz>

n3whous3
pár hsz-el ezelõtt írtuk, hogy náátudjuk

kivárjuk ^^

kérlek titeket ne kezdjetek bele hsz özönbe, ha megjön a trailer 😊)))

púúúúú

Alwares
Jó de eleinte sokkal szebben nézett ki. Tudom nem ez számít de akkor is... Én így is jól el fogom vele szórakozni, de az viszont túlzás, hogy nem fog vele senki se foglalkozni, lolmár...

Yoda001
grafika* - kb. milyen idõpontban jön a trailer?

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
ha neked egy GTA-ban a grafik a lényeg, gratulálok<#vigyor5>

http://9gag.com/gag/5135249