Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Létezik az a szám,ami a Vladivostok rádió utolsó száma a previewben?Nem tudja valaki a címét,ha létezik?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Alwares: suCCk máj dikk 😄D nem adnad kolcson a profilod ? XD késön kaptab észbe és 1 nappal lecsusztam na mind1...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
23:00-kor jön a trailer, állítólag 76 mega, és mivel a 3. HD változata ~60MB volt, elég valószínû hogy valamivel hosszabb lesz
És azért mert itt a Ps3 nem kell eldobni a Ps2-t,rengeteg baromi jó játék van rá,és egyiket sem fél óra kijátszani😊
Jólenne azért tudni ,h hánykor rakják ki, eddig mindig tudtok...sztem ebbõl is 9 óra lesz.
de be is linkeltem csak még sehol semmi..
gondoltam magamba: még szép hogy ma érkezik 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lol hozzáállás, ezek szerint nem vagy tisztába a konzolokkal. Az is lol, hogy TAVALY vettél ps2-t, tudod mikori az a konzol? 2001-es vagy 2000-es bazz... nemtom mit vártál tõle...
púúúúú
1. Én még most nem vagyok abban az anyagi helyzetben,
hogy megengedhessek magamnak egy 50k-s "cuccot".
2. Az lehet hogy lehet venni 50k-ért Xbox360-at de most vegyük például a ps2-õt.
Megvettem pl múlt év elején hú nagyszám nagy játékok jönnek ki rá stb.
erre fel kiadták a ps3-at most mit kezdjek a ps2-õvel már nem is gyártanak rá játékokat.
És ezzel csak arra akartam célozni,
hogy nem veszek Xbox360-at most mert 50k aztán 2 hónap múlva kijön valami újabb változata
azt megint nem gyártanak rá játékokat.
Az lehet hogy az Xbox nagyobb élmény nyújt sõt biztos.
És ezzel most nem a konzol ellen akarok beszélni mert ami megvan PC-ben az nincs konzolban, és ami megvan konzolban az nincs PC-n.
Kicsit hosszú OFF volt és bocsi...
...::::::...
púúúúú
Egyébként kiváncsi vagyok a tömeget az embereket hogyan oldják meg ebben mert ha már az jobb lesz mint eddig hát nekem már az elég kárpótlás arra, hogy ez a grafikai elõrelépés nem lesz akkora mint amekkorának ígérték. Majd mozgásban meglessük!
<#nyes>#nyes>
-=MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS=-
SOFTWARE REQUIREMENTS: XBOX 360 or PS3
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Eljön a mi idõnk is, csak gíõzzük kivárni.
<#pardon1>#pardon1>
És azért most a 4. rész grafikai változása majdhogynem akkora,mint anno amikor a gta2 felülnézetes biszbasz után megjött az elsõ 3D-s GTA,a GTA3😊 Szerintem isten lesz,és kár,hogy nincs X-em vagy PS3mam amin tolhatnám,így marad a nyálcsorgatás mások által feltett cumókra ( egy ideig:/)
,,ilyen szinten"...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
kivárjuk ^^
kérlek titeket ne kezdjetek bele hsz özönbe, ha megjön a trailer 😊)))
púúúúú