Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl most kapásból észrevettem ,h végre a mezei redõrök nem csak pisztolyt használnak majd 😉
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
/volt akit már zavart

azért idõközönként vissza engedjük, hogy élmény beszámolót tartson velem együtt 😊)
Ps: azért félelmetes elgondolni, Gears Of War szint egy egész brutál nagy városban!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
amúgy a trailer hosszával kapcsolatban én a PlanetGTA-ás sráccal értek egyet: "I highly doubt it will be longer than two minutes."
u.i.: david ,azt kifelejteted ,h elvileg hosszab lesz a trailer , az kérdés ,h mitöl ,de 2+ perc sztem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na inkább válaszolok:
1 gép
1 internet
1 EREDETI játék
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-1 router?
-1 szélessávu internet?
-1 game?
<#nemtudom>#nemtudom>
thx
nos ennyit a grafikáról,...zsírosság 😊 várjuk 😊
itt április 29. az kedd - a GTA-ák kedden szoktak jönni (igaz ezelõtt csak az USA-ban)
_______
pár apró infó:
- ki lehet fizetni a telefonszámlát
- turistaként utazhatunk a városba helikopteren, buszon, hajón
- a drágább ingatlanokat biztonságiõrök õrzik
- a taxizás elég drága mulatság (gondolom az igazikhoz képest)
plusz a Weazel News-nál egy új hír
Mert ugye optimális körülmények között április 29. -én jelenik meg a játék, ez kis szerencsével egy csütörtöki nap, amivel a futárszolgálatokkal számítva pénteken kapjuk meg a játékot elõrendelve és lehet tolni vidáman a hétvégén. De hát nem kegyes a sors,..és nem esik 29. csütörtökre, vagy ne adj' isten, péntekre, szerdára, keddre, hétfõre,...vagy uram'bocsá talán szombatra, hogy valamelyik elvadult futár hátha dolgozik alapon...na mire esik pazdet? Na mire!? Na, ná, hogy a rohadás vasárnapra, h esélytelen legyen a tolás még aznap és megkövülten bámuljuk a rohadás monitort, hogy kint EU. -ban és Amcsiban mindenki tolja, mi itt a Keleten meg rágjuk a kefét..a kuvaéletbe!
Az Xbox World 360 szerkesztõi 17 oldalas multiplayer bemutatóval kedveskednek olvasóiknak következõ számukban. A téma mi lehetne más, mint a Grand Theft Auto IV.
A magazin megjelenéséig még néhány napot várni kell, azonban addig sem maradunk friss információk nélkül, a buzgó szerkesztõk egy podcast keretében megosztották tapasztalatikat a hallgatókkal, a több mint 40 perces adásból szemezgettünk.
Az íródeákok imádják a multiplayer módot. Megemlítették, hogy számos olyan játékkal találkoztak eddigi pályafutások során, melynek egyjátékos módja mindent visz, azonban a többjátékos mód valahol elveszett útközben. A GTA IV-ben mindkét változó teljesül, profin felépített egyjátékos mód mellett egy fantasztikus multiplayer kapott helyet.
Elmondásuk szerint jelenleg a Grand Theft Auto IV látványvilága minden versenytársár térdre kényszeríti Xbox 360-on. Ennél a pontnál az Oblivion-nal és a Gears-el példálóztak, az elsõ játék esetében néha kisebb akadásokról beszélhetünk, míg a Gears esetében a történet lineáris. A GTA IV-ben megkapjuk az Oblivion nagyságát és a Gears szépségét.
Nincsenek framerate problémák, szépen fut a játék. Mindössze akkor kezdett el rakoncátlankodni a játék, mikor 4-8 ember rakétavetõkkel lõtt darabokra egy benzinkutat.
Bármikor elõvehetjük a telefonunkat és bekapcsolódhatunk a játékba.
Véleményük szerint a harcrendszer fantasztikus. Olyan, mint a Resident Evil 4-ben.
Annak ellenére, hogy az autók irányíthatósága, a vezetés jóval nehezebb, mint az elõzõ részekben, viszont problémamentes és szépen kidolgozott. Ha egy aktuális versenyjáték használná ezt a modellt, mindenki tökéletes elégedett lenne.
a Race: Grid-nek a 2 bemutatott trailere.
na annál kevesebb meggyõzõbbet láttam eddig, topikjába be van linkelve.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mint az eddig megjelent játékok legtöbbje, ami mind konzolon mind PCn megjelent...
és most jelzem: nem, nem akarok errõl vitát nyitni, htx -.-'
ez csak egy vélemény.
Sose figyeltem oda grafra, meg nem is láttam mert úgy száguldoztam a mocival xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lesz amilyen lesz... ugysem lehet majd konzolon sokat változtatni rajta.
2. hitman 2-t minimum 6x kijátszottam, büdös életbe ilyen fegyvermodell nem volt benne 😊
púúúúú
Blogon találtam
"Nem is tudom. Az a géppisztoly mintha a Hitman 2-bõl lépett volna elõ, legalábbis a 3d modell és a textúrák engem arra emlékeztetnek.
A zakó jobb ujjának gombjai is láttak már szebb napokat. A fõszereplõ bal válla alatti kis tartóoszlop pedig valamilyen fényáteresztõ anyagból készülhetett. Az autós képek is hasonlóak szerintem, ott is hiányzik "ez-az".
Ez minden, amire a készítõk és a RAGE engine képes?
Jó jó, tudom én, ez még "work in progress", de akkor minek kirakni ilyen képeket?"
...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu