Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
eddig is használtak shotgunt is a SA-ban pl.

hja és ték

púúúúú

n3whous3
basszus, ezek a képek... 😮OOOOOo

púúúúú

Asszem a trailerig bõven van mit kibeszélnünk 😄DD

Pl most kapásból észrevettem ,h végre a mezei redõrök nem csak pisztolyt használnak majd 😉

HOGY CSOROGJON SZÉT A NYÁLLATOK GECCA 😄 (kicsit széthúzza a topikot dehát nembaj az 😄) MUILT PIKCSEK NAGYRÉSZT 😛 További jó estét mindenkinek xD

broman191
<#eljen><#pias><#vigyor2>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Soldiers
látom új képek jöttek

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

broman191
Legyen rap,rock,funky és jóban leszünk😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DJ Skyline
remélem rádiók közé visszatér az MSX FM <#circling>

azt nem mondtam, hogy engem hidegen hagy, csak az olyan megnyilvánulásaidra gondoltam amilyeneket már korábban is láthattunk (extázis, katarzis stb.) xD
/volt akit már zavart
broman191
Teljes nyugi lesz elõtte is és utána is annak tükrében hogy PC-re várom😊 Megnézem vagy kétszer és

Kandurex
Ragnar360nak 29. estére elõ van már készítve a 2-3 órás (attól függõen mennyire õrül meg) nyugtató BAN

azért idõközönként vissza engedjük, hogy élmény beszámolót tartson velem együtt 😊)

Ps: azért félelmetes elgondolni, Gears Of War szint egy egész brutál nagy városban!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hát ha a trailer utan nyugottan tudsz irni , akkor belöled nem hoz ki szart se 😄 amugy igen azt mondom én is amit ott olvastam ,remélehetöleg több mint 2 perc

broman191
Mindegy milyen hosszú csak jó legyen...de elrontani úgysem tudják😊))

ha a nyugalom megzavarására alkalmas hsz-ekkel bombázod majd a topicot azt úgyis törlöm <#vigyor4>
amúgy a trailer hosszával kapcsolatban én a PlanetGTA-ás sráccal értek egyet: "I highly doubt it will be longer than two minutes."
Van 1 olyan érzésem srácok ,h csütörtökön "le kell majd szíjjaznotok" 😄DDDDD
u.i.: david ,azt kifelejteted ,h elvileg hosszab lesz a trailer , az kérdés ,h mitöl ,de 2+ perc sztem

ENNYI!!!

Ápr. 29 akárhogyis nézem vazze az Kedd ! Nemtom ,te meik naptárat nézed 😄 bár valszeg mind1ikben ugyanaz a nap 😄

ProGabe
gép alatt akár a kapálógép is érthetõ 😊 jelen esetben egy konzolról van szó,ennyit már csak kitalál magától is...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szerintem õ konzolon akar multizni, a PC port még messze van
ProGabe
na ez nem egyszerû kérdés,annál inkább,õõõ,mondjuk úgy meglepõ :|

na inkább válaszolok:

1 gép
1 internet
1 EREDETI játék

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mi kell ahhoz, h multizhassak?
-1 router?
-1 szélessávu internet?
-1 game?
<#nemtudom>

thx

Kandurex
Elmondásuk szerint jelenleg a Grand Theft Auto IV látványvilága minden versenytársár térdre kényszeríti Xbox 360-on. Ennél a pontnál az Oblivion-nal és a Gears-el példálóztak, az elsõ játék esetében néha kisebb akadásokról beszélhetünk, míg a Gears esetében a történet lineáris. A GTA IV-ben megkapjuk az Oblivion nagyságát és a Gears szépségét.

nos ennyit a grafikáról,...zsírosság 😊 várjuk 😊

Kandurex
eeegen, átállítottam,..most már kedd <#idiota> de legalább látványos volt a kirohanás nem? 😉

Kandurex
mondasz valamit pazdet <#idiota>

akkor még 2007 van rajta xD
Kandurex
hát a fszom...😄 a telefonom 29. -re van április vasárnap! valami gáz van 😄

te hol vagy most? 😄
itt április 29. az kedd - a GTA-ák kedden szoktak jönni (igaz ezelõtt csak az USA-ban)
_______
pár apró infó:
- ki lehet fizetni a telefonszámlát
- turistaként utazhatunk a városba helikopteren, buszon, hajón
- a drágább ingatlanokat biztonságiõrök õrzik
- a taxizás elég drága mulatság (gondolom az igazikhoz képest)

plusz a Weazel News-nál egy új hír
Kandurex
Na szal, azon gondolkodtam, hogy szerencsénk van e? hát rájöttem, hogy lóf*sz van, nem szerencsénk!

Mert ugye optimális körülmények között április 29. -én jelenik meg a játék, ez kis szerencsével egy csütörtöki nap, amivel a futárszolgálatokkal számítva pénteken kapjuk meg a játékot elõrendelve és lehet tolni vidáman a hétvégén. De hát nem kegyes a sors,..és nem esik 29. csütörtökre, vagy ne adj' isten, péntekre, szerdára, keddre, hétfõre,...vagy uram'bocsá talán szombatra, hogy valamelyik elvadult futár hátha dolgozik alapon...na mire esik pazdet? Na mire!? Na, ná, hogy a rohadás vasárnapra, h esélytelen legyen a tolás még aznap és megkövülten bámuljuk a rohadás monitort, hogy kint EU. -ban és Amcsiban mindenki tolja, mi itt a Keleten meg rágjuk a kefét..a kuvaéletbe!

broman191
Hmmm Oblivion és GoW...mikoriak is ezek?-.-' Re4...nagyon jó game, csak a pc-s port lett nagyon gatya...irányítás terén. Reméljük a R* nem ezzel fogja elk.rni a pc-s verziót-.-

Forrás. ogi.hu - engem meggyõzött...érdekes ,h eddig máshol nem irtak erröl a 17 oldalasrol

Az Xbox World 360 szerkesztõi 17 oldalas multiplayer bemutatóval kedveskednek olvasóiknak következõ számukban. A téma mi lehetne más, mint a Grand Theft Auto IV.
A magazin megjelenéséig még néhány napot várni kell, azonban addig sem maradunk friss információk nélkül, a buzgó szerkesztõk egy podcast keretében megosztották tapasztalatikat a hallgatókkal, a több mint 40 perces adásból szemezgettünk.
Az íródeákok imádják a multiplayer módot. Megemlítették, hogy számos olyan játékkal találkoztak eddigi pályafutások során, melynek egyjátékos módja mindent visz, azonban a többjátékos mód valahol elveszett útközben. A GTA IV-ben mindkét változó teljesül, profin felépített egyjátékos mód mellett egy fantasztikus multiplayer kapott helyet.
Elmondásuk szerint jelenleg a Grand Theft Auto IV látványvilága minden versenytársár térdre kényszeríti Xbox 360-on. Ennél a pontnál az Oblivion-nal és a Gears-el példálóztak, az elsõ játék esetében néha kisebb akadásokról beszélhetünk, míg a Gears esetében a történet lineáris. A GTA IV-ben megkapjuk az Oblivion nagyságát és a Gears szépségét.
Nincsenek framerate problémák, szépen fut a játék. Mindössze akkor kezdett el rakoncátlankodni a játék, mikor 4-8 ember rakétavetõkkel lõtt darabokra egy benzinkutat.
Bármikor elõvehetjük a telefonunkat és bekapcsolódhatunk a játékba.
Véleményük szerint a harcrendszer fantasztikus. Olyan, mint a Resident Evil 4-ben.
Annak ellenére, hogy az autók irányíthatósága, a vezetés jóval nehezebb, mint az elõzõ részekben, viszont problémamentes és szépen kidolgozott. Ha egy aktuális versenyjáték használná ezt a modellt, mindenki tökéletes elégedett lenne.

broman191
Nem rossz, de az NFS-ek marketingjét nem veri semmi-.- És úgy az EA-ét általában😊 Ha ultragagyit csinálnak akkor is olyan a trailer hogy "meg kellesz venni"

bertino
tudjátok mi a meggyõzõ ?
a Race: Grid-nek a 2 bemutatott trailere.

na annál kevesebb meggyõzõbbet láttam eddig, topikjába be van linkelve.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

broman191
Messze van az még-.-

én is azokat várom 😊
Kandurex
majd 29. -én este a 720p bemutatók szerintem mindenkit megfognak gyõzni 😊

broman191
A model ok, a textúra elég silány...

bertino
teljesne mind1, mert PCn ha lesz, 100%, hogy szebb lesz 😊
mint az eddig megjelent játékok legtöbbje, ami mind konzolon mind PCn megjelent...

és most jelzem: nem, nem akarok errõl vitát nyitni, htx -.-'
ez csak egy vélemény.

Én is csak érdekességképp linkeltem ^^
Sose figyeltem oda grafra, meg nem is láttam mert úgy száguldoztam a mocival xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tarti19
azért egy ps3-ra nem fog kutya grafika társulni , de eza játék sosema grafról votl híres hanem az atmoszféra amit köréd vont s lassan bekebelezett jószándékúan😄

DJ Skyline
ki a f@szt érdekel a grafika, ha a játékélmény überelni fog, hm? <#smile> teljesen jó ez, szarok a gombra (tudom hogy blog), kb az ilyen képeken, meg 1-2 átvezetõ animáción fog látszani az a 3 gomb, játék közben úgy sem azt fogja figyelni az ember, hogy most hogy néz ki a gomb 😄 bár a fél kisujjnyi ing már már lassan pulóver lehetne vastagság miatt 😄 de nem baj, ez így lesz a jó

Morfi
Én megvárom a pc-s verziót. De van mikor nem is kell annyira adn ia grafikára. Ha jó lesz a játékélmény akkor nem is érdekel hogy milyen pixel lesz, nem fog érdekelni 😊

bertino
én sem tom mit variáltok a grafon, hisz egyáltalán nem nagyszám.
lesz amilyen lesz... ugysem lehet majd konzolon sokat változtatni rajta.

nem õ az elkövetõ: "Blogon találtam"
Morfi
Hehe, ha olyan grafikája lenne a mai játékoknak amire mindenkinek a nyála folyna, a ma kpaható erõmûvekbõl legalább 4-et kellene összeolvasztani 😄 És Cat02 gondolj bele, ha játszottál a GTA:SA-val nem mondtad rá, hogy hû de szar a grafikája, nem is játszok vele 😄 Erre csak annyit hogy türelem és majd kiderül mire képesek.

n3whous3
1. nemtom mit abalyogsz, bõven ok a grafika
2. hitman 2-t minimum 6x kijátszottam, büdös életbe ilyen fegyvermodell nem volt benne 😊

púúúúú

bazs1
nekem így is jó lenne...

Blogon találtam
"Nem is tudom. Az a géppisztoly mintha a Hitman 2-bõl lépett volna elõ, legalábbis a 3d modell és a textúrák engem arra emlékeztetnek.

A zakó jobb ujjának gombjai is láttak már szebb napokat. A fõszereplõ bal válla alatti kis tartóoszlop pedig valamilyen fényáteresztõ anyagból készülhetett. Az autós képek is hasonlóak szerintem, ott is hiányzik "ez-az".

Ez minden, amire a készítõk és a RAGE engine képes?

Jó jó, tudom én, ez még "work in progress", de akkor minek kirakni ilyen képeket?"

...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Helyesírást nem nézni! 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu