Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

...és a single

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
még asszondja sose volt annyi...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
várom 29. -ét nagyon 😊
Vegyél PC gurut, ott most van +20 oldal asszem, ami csak konzol.
EEE 1899
Ragnar: nem biztos, hogy most debütál, lehet már látható volt máshol is, én mindenesetre még nem láttam
a Guru meg nem csõdölt be, tényleg többen veszik
pcguru onlinet soha nem szoktam nézni...régebben nagyon ratyi volt...azt hittem, h ezek becsõdöltek a GS mellett, a cimlapon erre szerepel mo legolvasotabb gamer magazinja 😄 , hát nemtom, anno a GS volt az meg sztem most is, nemtudom mennyien vehetik a pc gurut havonta :S ebbe a mai világba mikor mindent megtudsz a netrõl....anno énis vettem a GS-t éveken keresztül.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"Az Xbox360-as verzió már 86%-ban, míg a PS3-as csak 70%-ban van kész."
Khm lol. 19 nap múlva meg ki fog jönni a boltokban? Hogy is van ez?
Fegyvert ezúttal kétféle helyen is vásárolhatunk: az egyik valószínûleg egy "fekete" eladó, Little Jacob, akinél nagyobb stukikat is beszerezhetünk majd gonosz célunk elvégzésére. A másik a már jól megszokott Ammu-Nation, ahol kisebb stukikat vehetünk (pl önvédelmi kispisztoly, vagy shotgun), és páncélt. Ami nagyon jólnak ígérkezik, az az, hogy ezúttal a páncél látható lesz rajtunk, ha felvesszük. (ha levesszük meg nem? lehet le-fel venni?)
Mikor Niko feltöltötte a TW@ kávézóban az önéletrajzát a Goldberg, Ligner & Shyster weboldalára, az OXM szerkesztõi meg tudták nézni a dokumentumot, melyszerint Niko részt vett a Balkán Békeszervezetben, és hogy remekül úszik (!), lõ és bokszol. (Késõbb a cikk még megemlíti azt is, hogy a Statue of Happiness-hez eljuthatsz hajóval és úszással is.) A Balkán Békeszervezeti tevékenykedése bizonyíthatja, hogy Niko nem orosz származású. Dan Houser azt mondta, hogy nem orosz, hanem kelet-európai, és Oroszország inkább Ázsiában van, mint Európában.
Nikoval éjszaka házakba is betörhetünk egy társunkkal, úgy, mint a San Andreas-ban. Emellett üzleteket is ki lehet majd rabolni.
Az Xbox360-as verzió már 86%-ban, míg a PS3-as csak 70%-ban van kész.
Nikonak 3 másodpercébe tellett az ellopandó jármû kábelei segítségével beindítani a kocsit.
A Games Aktuell szerkesztõi a demóban Ferrarikat, Volkswagen Jettát, BMW-ket, Ford Mustangokat, SUV rendõrségi terepjárókat, Porsche Carrera-t (valószínûleg ez lehet a Comet), áruszállító teherautókat, és kukásautókat véltek felfedezni.
A küldetés folyamán, melyben meg kell ölnünk Mr. Goldberg-et, egy kisebb beszélgetés zajlik le, mikor Niko elõveszi a fegyverét. Goldberg a következõt mondja: "I don’t fear guns. You know, guns don’t kill people - Videogames kill people." ami magyarul a következõt jelenti "Nem félek a fegyverektõl. Tudja, a fegyverek nem ölnek embert - A videójátékok viszont igen." (Nocsak, utalás Jack Thompsonra?)
Az alap kameraállást, melyet autóvezetés közben tapasztalhatunk megváltoztatták. Egy kevéssel lejjebb és balra került a nézõpont, ugyanis így sokkal realisztikusabb a vezetés is. Persze még így is akadnak más kameranézetek
A taxizás nagy szerepet tölt majd be a játékban. Ha Niko 'A' pontból a 'B'-be szeretne eljutni, akkor egy gomb lenyomásával simán beszállhat egy taxiba, és pár másodpercen belül már meg is érkezik az adott helyre. Vannak különleges esetek is, amikor a taxisofõr a legközelebbi közszolgálati épületekhez visz minket, legyen az egy esetleges sérülés, vagy karakterünk éhes és máris a legközelebbi kórházban, vagy ebédlõben tudhatjuk magunkat. Fontos, hogy ez csak akkor lehetséges, ha nem köröz a rendõrség egy adott zónában!
gamertag: kenobita
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
további képek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)