Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
most az én szemem annyira jó hogy pixelesnek látom vagy az én szemem annyira rosz hogy pixelesnek látom vagy artwork

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Yoda001
szép a fû, a bokor, a fa.... wow<#banplz>

http://9gag.com/gag/5135249

rotator
Mégis lesz PS2-re? <#hehe>
De most komolyan... mi a túró ez?

de fasza lesz ez a Middle Park, az a szaxis kép is milyen állat

Fido4life
hmmm azért a képeket nézegetve látszik hogy a GTA az GTA marad, tehát a IV se a kinézetével fog hódítani, hanem nagy valószínûséggel a hangulattal, a játékmenettel, szabadságérzéssel stb. csak úgy mint az elõzõ részek..

Kandurex
Multiképek (érdekes, hogy itt nem öntik le ilyen szutyok effektel a képeket)

...és a single

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
Én is néztem, elég jó kis cuccok kerültek fel. És már ki is találtam, hogy a következõ fan trailer-em bizony GTA IV-es lesz. Már csak meg kéne csinálni.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Minstrel
nekemse megy mindig elsõre

gun club videó nemsemmi 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

n3whous3
na b+ 😮

kérdés: csak nekem nem akar tovább menni a weboldal elsõ betöltésre?

púúúúú

FRISSÜLT A HIVATALOS WEBOLDAL, ELÉG KEMÉNYEN 😄

n3whous3
PS2-re meg XBOX-ra állandóan 17990 volt a beugró egy új játék esetén...

púúúúú

bertino
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
még asszondja sose volt annyi...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AntiHero
Az igen. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
pedig itthon pár boltban még elõfordul, hogy ne menjek túl messzire

AntiHero
sose volt annyi.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n3whous3
Nem is drága annyira, aszittem 18 körül vannak az új konzol game-ek.

púúúúú

Kandurex
ez az, sajnos a gametõl kezdve minden Brit online áruház nem tudja garantálni csak a megjelenés utáni 1 hétben a játékot, az überkonzolosok 29-30. -ra teszik a kiszállítást ami tûrhetõ

Yoda001
überkonzol mi? háhá<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Kmarha
jó hogy nincs Xboxom.. buknám a félévet simán 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kandurex
csak rádumáltam magam az itthoni rendelésre, és nem külföldrõl

várom 29. -ét nagyon 😊

bubu13
akkor lehet hogy oda átkerült mert ugyanannál a kiadónál vannak
OFF vége

EEE 1899

Prince of Máté
Nem tudom, én legutóbb tavaly februárban vettem<#kuss>
Vegyél PC gurut, ott most van +20 oldal asszem, ami csak konzol.

bubu13
én is azt vettem de az már megszûnt nem?

EEE 1899

Prince of Máté
Ajánlom a Play magazint!

bubu13
na az elég szar egy újság

EEE 1899

papír alapút? az nem sok van, bár úgy tudom az 576 konzol még kapható
bubu13
Off:Nem tudtok valami színvonalas konzolos magazint?Bocs hogy a pc-s topikba irom ezt de most itt ez a téma

EEE 1899

szerintem eredeti, nekem legalábbis elég az az LC59 jelölés és az Impala rendõrautó

Ragnar: nem biztos, hogy most debütál, lehet már látható volt máshol is, én mindenesetre még nem láttam
a Guru meg nem csõdölt be, tényleg többen veszik
Alwares
Pcguru mostanában igencsak belehúzott. Fõleg print magazin terén. Red Alert 3 világ exkluzív, most meg GTA IV. Mennek el konzolos irányba de egyre minõségíbb a magazin felhozatala.

Kandurex
nem feltétlenül,...végül is hivatalos ez? vagy csak a pocakra csaptak és bevágtak egy ismeretnel képet

lol durva, magyar ujságba debütál elöször egy uj artwork, bexarás,lol 😄DD
pcguru onlinet soha nem szoktam nézni...régebben nagyon ratyi volt...azt hittem, h ezek becsõdöltek a GS mellett, a cimlapon erre szerepel mo legolvasotabb gamer magazinja 😄 , hát nemtom, anno a GS volt az meg sztem most is, nemtudom mennyien vehetik a pc gurut havonta :S ebbe a mai világba mikor mindent megtudsz a netrõl....anno énis vettem a GS-t éveken keresztül.

nájszos, meik pc guru is ?😄

a friss PC Guru-ban van egy nagyobb elõzetes, új dologra nem számítottam, erre egybõl találok egy új artwork-öt...
broman191
Tiszta Dzsoki Jujing' 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ez csak csak pár hónapos infók (talán közel egy évesek)
n3whous3
úgy, hogy régi hír .-.

púúúúú

Alwares
Ez mikori hír már nem azért?
"Az Xbox360-as verzió már 86%-ban, míg a PS3-as csak 70%-ban van kész."
Khm lol. 19 nap múlva meg ki fog jönni a boltokban? Hogy is van ez?

bubu13
ezt már régi infó

EEE 1899

cenobite
Forrás?

<#ravasz1>

gamertag: kenobita

A HUD-on megjelenített térkép nem más, mint telefonod GPS rendszere, mely mindig a legrövidebb utat mutatja a célállomás felé, az útvonalat sárga vonallal jelölve.
Fegyvert ezúttal kétféle helyen is vásárolhatunk: az egyik valószínûleg egy "fekete" eladó, Little Jacob, akinél nagyobb stukikat is beszerezhetünk majd gonosz célunk elvégzésére. A másik a már jól megszokott Ammu-Nation, ahol kisebb stukikat vehetünk (pl önvédelmi kispisztoly, vagy shotgun), és páncélt. Ami nagyon jólnak ígérkezik, az az, hogy ezúttal a páncél látható lesz rajtunk, ha felvesszük. (ha levesszük meg nem? lehet le-fel venni?)

Mikor Niko feltöltötte a TW@ kávézóban az önéletrajzát a Goldberg, Ligner & Shyster weboldalára, az OXM szerkesztõi meg tudták nézni a dokumentumot, melyszerint Niko részt vett a Balkán Békeszervezetben, és hogy remekül úszik (!), lõ és bokszol. (Késõbb a cikk még megemlíti azt is, hogy a Statue of Happiness-hez eljuthatsz hajóval és úszással is.) A Balkán Békeszervezeti tevékenykedése bizonyíthatja, hogy Niko nem orosz származású. Dan Houser azt mondta, hogy nem orosz, hanem kelet-európai, és Oroszország inkább Ázsiában van, mint Európában.
Nikoval éjszaka házakba is betörhetünk egy társunkkal, úgy, mint a San Andreas-ban. Emellett üzleteket is ki lehet majd rabolni.
Az Xbox360-as verzió már 86%-ban, míg a PS3-as csak 70%-ban van kész.
Nikonak 3 másodpercébe tellett az ellopandó jármû kábelei segítségével beindítani a kocsit.
A Games Aktuell szerkesztõi a demóban Ferrarikat, Volkswagen Jettát, BMW-ket, Ford Mustangokat, SUV rendõrségi terepjárókat, Porsche Carrera-t (valószínûleg ez lehet a Comet), áruszállító teherautókat, és kukásautókat véltek felfedezni.
A küldetés folyamán, melyben meg kell ölnünk Mr. Goldberg-et, egy kisebb beszélgetés zajlik le, mikor Niko elõveszi a fegyverét. Goldberg a következõt mondja: "I don’t fear guns. You know, guns don’t kill people - Videogames kill people." ami magyarul a következõt jelenti "Nem félek a fegyverektõl. Tudja, a fegyverek nem ölnek embert - A videójátékok viszont igen." (Nocsak, utalás Jack Thompsonra?)
Az alap kameraállást, melyet autóvezetés közben tapasztalhatunk megváltoztatták. Egy kevéssel lejjebb és balra került a nézõpont, ugyanis így sokkal realisztikusabb a vezetés is. Persze még így is akadnak más kameranézetek
A taxizás nagy szerepet tölt majd be a játékban. Ha Niko 'A' pontból a 'B'-be szeretne eljutni, akkor egy gomb lenyomásával simán beszállhat egy taxiba, és pár másodpercen belül már meg is érkezik az adott helyre. Vannak különleges esetek is, amikor a taxisofõr a legközelebbi közszolgálati épületekhez visz minket, legyen az egy esetleges sérülés, vagy karakterünk éhes és máris a legközelebbi kórházban, vagy ebédlõben tudhatjuk magunkat. Fontos, hogy ez csak akkor lehetséges, ha nem köröz a rendõrség egy adott zónában!
Pepsi Twist
np 😄

cenobite
Ja igen, elnézést! 😄

Pepsi Twist
ott N1KO van 😄

cenobite
Ilyen N1CO rendszámtáblát csinálok magamnak! Még jó hogy van dekoros barátom, akinél megvan az alapanyag. 😊

egyértelmû, h 29.én este megveszem! - majd biztos megvárom, h valaki kijátsza, (bár nem hinném, de megunja), majd tovább adja <#ejnye1>

ja, láttam 😄 ...amugy jó a kilátás, fõleg ezen a képen 😄 csak nagyba...üvegfal, hát én nem mernék nekidõlni az biztos 😄

JaSoN HuNTeR
fúúú de jó nekik.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

emtívíjék is kaptak ajándékokat

további képek
Kandurex
nem tetszett, nem toltam végig, úgy kb. az elsõ bolygón

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a bomba megállítós, lövölde után, a tanács meghallgatás)
rájöttem, hogy nem az én világom, szeretem a sci-fi -t, sõt, imádom, de egyszerûen itt nem tetszettek a fegyverek, a skillek stb. stb. :/ szal nem tudom, tulajdonképpen én mást vártam,...asszem