Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
gondolkoztam én is a fake -en, végül is a csákó kinyomtat egy borítót, betolja, a DVD nyomtatás se a világ, szóval egy ilyen tokot, DVD -el 5 perc alatt én is kihozok itthon,...a gyanú bennem sajnos ott van, hogy autmatikusan a box csak a játékokat játsza le, a videókat azt külön a média centerbõl kell nyomni, ...szal érted...vagy esetleg a csákó nagyon felkészült és külön videó jelet küld a TV -nek egy össze vágott flash anyagból, mert amit megnéztem, azt egy egyszerû flash készítõ programmal 10 perc alatt össze lehet hozni...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

megnézheted nyugodtan, legalább akkora fake mint a Chrysler Building...
Kandurex
hm, félúton megállítottam és most azon gondolkodom, hogy megnézzem e?...azért ez már brutális spoiler lehet...intro meg minden..ajajja...nem tudom,..nem nézem meg 😞

itt a készítõk keze van a dologban! 😊 tolják a hypot..

Na szerintem ez elég hihetõnek tûnik nemtudom volt e már ha igen akkor bocsesz:::
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/202191.html?playlist=featured
Kandurex
sztem nem erõs túlzás, még túlzás se, legalább is a Gun club videó ott van (szvsz)

n3whous3
teljesen igazad van, NEM MÉRIK FEL a gyerekek a súlyosságát a dolognak, ha minden játékban azt látják, hogy "hát ez kispicsa..."

púúúúú

rotator
Ez mondjuk erõs túlzás volt szerintem, de tény, hogy van hangulata!

Kandurex
másik videó még? és tényleg! (úgy látszik csak én vagyok lemaradva)

broman191
A Gun Club vidi a gangsta arcossal egyszerre jött^^ Vagy ez másik?

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kandurex
új videó, sztem simán ott van a Maffia 2 színvonalában a grafika, ez ütni fog mindent <#hawaii>

ProGabe
nem hát.persze az akciófilmeket,amikben kilõnek 100 tárat,de nem sérül a fõszereplõ megint csak nem hibáztatják,pedig azok a legártalmasabbak!hiszen mit lát a gyerek:"némmá,lõnek,de nincs következmény,ez de jó.meg is keresem apám fegyverét,és játszok egyet a szomszéd gyerekkel"
igen,inkább mutassák (ha már fegyvert adnak a fõhõs kezébe),ahogy a fegyver hatalmas károsodást okoz az emberi testben,hiszen ez a valóság!lásd Cronenberg filmek!

plusz ugye ott vannak a híradók,amikben éppen azt mutatják,ahogy rárontanak a rendõrökre,esetleg éppen azt ecsetelik,ahogy valaki kinyírta a családját.
és persze az sem számít,amikor élõben mutatnak autós üldözéseket,amik a legtöbb esetben az üldözött halálával végzõdnek
azt meg már tényleg felesleges megemlíteni,amikor a CNN élõben közvetíti,ahogy félig lebombáznak egy iraki falut
a nevelést a már eleve elfajzott szülõk részérõl meg tényleg nem fejtem ki!

de nem!ezek semmik!a GTA!az a hibás!sõt,a rohadt,mocskos Rockstar,pfuj <#dumcsi>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Assassin's Creed de ebben végülis nem õlnek kicsit sem ááhh de ezt minek is hibáztatnák.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

cenobite
USA-ban majd legalább lesz mire fogni, ha a gyerek lemészárolja a fél iskolát. Sajnos sok idióta lesz / van, aki a GTA-t hibáztatja a bûncselekményekért, ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. 😞

gamertag: kenobita

Minstrel
most volt rádióban hirekben, hogy milyen nagyon káros lesz majd a gyerekekre, különösen a fiúkra az "embervadászat" és a "nagyautórablás" új része <#idiota><#ejnye1>

http://topgearhungary.blogspot.com/

<#eljen>

számok címe az új rádiókból

Electrochoc
csak a 3. szám ismert: Boys Noize - & Down

L.C.H.C.
1. Maximium Penalty - All Your Boys
2. Killing Time - Telltale
3. Underdog - Back To Back
bubu13
nem lesz benne szerintem mivel a szeptember 11 elkerülik

EEE 1899

Kandurex
<#nemtudom> hm, talán egy kis gép még elõkerülhet, végül is a város elég nagy,.. New York hatalmas metropolisz, szóval elképzelhetõ <#nemtudom>

Heli lesz és csak repcsi nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Alwares
Én azt mondom a képekre nézve, hogy az isten bassza meg a Rockstar marktingeseit, hogy ilyenekkel idegesítik a kedves rajongó közönséget! Most mért kell szar képeket kiadni belõle? Komolyan. Geci hangulatosak a képek, csak meg kell nézni a Middleparkosakat. És technikailag ennyit tudnak a jelenlegi konzol genercáió? Nem hiszem. Egyik kép szép a másik ronda. Mért van ez?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Bocs, -ugy, ÚJ ...meg persze VIP-é is teszem magam, csillagok, GTA IV -es überkirály logóval, kicsit menõ leszek <#crazya><#hehe>

Jójó 😊, tényleg ideje feltupírozni a topikot pöppet 😛
Én már ugy joyt is szereztem ingyé😄 ,h azzal nyomjam majd.

Ha kell vkinek a Playboy X vidi alatt menõ zene, szóljon, feltöltöm akkor.

na jó, majd megnézem mit lehet vele kezdeni, meg talán befejezem az új bannert is
Kandurex
persze

De belehetne rakni ide háttérnek, haloványan érted...kicsit feldobná az egészet, nem ez a fehérség meg a fos banner lenne...Niko-sat pl, meg egy Lolásat mikor behajol😛

jólvan, de pozitív és negatív véleményt azért mondhatnak nem?

Ragnar: azokkal az a baj, hogy egy háttérképen és a logón kívûl szinte semmi nincs bennük, pl. a Faustinos ennyi
ProGabe
Playboy X-es videó mekkora állat már!én is kb olyan fejet vágtam közben,mint Niko és azt is gondoltam,hogy "mi a fenérõl beszél ez"!? 😊

grafikáról meg annyit,hogy nekem már ez gatyábahugyozós!egyszerûen csak azért,mert tudom,hogy a R* ebbõl is már 200%-al többet hoz ki,mint bármelyik más csapat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
single -be gondokozom, egyébként multiban is faxa ötlet lenne,...egy rombolható város,...zsííííííííír

Kandurex
ldavid, sztem megjelenés után, a sok kis huszár megjelenését elkerülendõen, aki nem tudja bizonyítani, hogy megvette a játékot, annak a játékkal kapcsolódó hozzászólását ("milyen faxa, milyen rossz, nem lesz PC stb.") azt írtsuk ki, így gyakorlatilag marad pár ember aki majd dob pár képet, véleményt, kritikát és csókolom, nem lesz lázongás, hõbörgés, flame, stb.

Aztán meg ha kijön PC .re túl sok mindent nem lehet lesz majd kezdeni a topikkal mert durván fog pörögni, de addig is lesz valami korrektség a fórumon? nem?

Felrobbantom az összes hidat és majd ujra repoppol mi ?😄 LOL szted milenne azzal, sõt még a vizben is eltorlaszolná az utat.

big thx!

Yoda001
azért hidat csaknem 😄

http://9gag.com/gag/5135249

Kandurex
miért ne lehetne?

Dávid, hivatalos oldalra felkerültek Myspace témák is, namármost azt szerintem lehetne ide is használni és rohadt jól mutatna. (Én leszedtem, sima txt fájl, benne a parancsokkal ugye, a képet a Rockstar oldaláról tölti be...nézd meg pls) valahogy belehetne ide szerkeszteni nem?

ez megy alatta: Tru Life - Wet Em Up
Hát azé hidakat robbantani nem lehet -.-

Kandurex
Egyébként szerintem már most zseniális a grafika,...az egyik szerkesztõ említette,...csak utca lámpából 50!! különbözõ típust késztettek,...akkor mennyire lehet részletes a játék, ...a grafika hihetetlen lesz, sztem jobban kell félnünk a játékmenettõl,...de ha jó felhasználják, pl. romba dönthetjük a várost, gondoljatok bele mennyi mindent lehet mûvelni egy élõ, lélegzõ várossal, hatalmas grandiózus dolgokat pl. a Brookly hidat felrobbantani meg ilyenek,. mittommén, stb....akkor hajhullás lesz az tuti!

A Playbox X-es vidi is gyengén üt 😊 az ilyesmi rappzenék még nekem is nagyon bejönnek. A karakterek arcmimikája meg fenomenális, nézzétek meg Niko arcát még a szemével is "csodálkozik".
GTA IV ÜBER ALLES!

Electrochoc rádió eddig aláz mindent nálam 😄 a WkTT és a mostani Rockos mellett a többi is nagyon király!

John Cena
#4611 Nagyon köszi
#4610 Nagyon köszi

aha szerintem 1év múlva fog ki jönni ahogy a GTA: SA is legaláb is úgy tudo mhogy az 1évre vagy 10hóra rá jött ki!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

JaSoN HuNTeR
Grafika fejlödik vissza? xD

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

bubu13
Pc-re még be sincs jelentve

EEE 1899

rotator
PC-re egyáltalán nincs bejelentve.

Vvéleményem szerint nem is lesz, pár napja olvastam a T2 pénzügyi elõrejelzését a következõ évre, és semmilyen GTA nem volt a PC-s megjelenések között.

John Cena
Srácok PC-re is 29.-ére jön ki vagy várnak még vele úgymond? mert PS3-X360-ra úgy tudom Április 29(Nem mindíg követem a fórum történéseit) pls írjátok le nekem

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mondtam én, hogy az a piros a Dilettante videóban a Comet/Porsche, de szerintem nem néz ki rosszul

de ez sem:
Kandurex
ja, ja a multis képeken meg nincs rajta, szóval érdekes, hogy miért erõltetik...

DJ Skyline
kicsit olyan mintha PS-ben rárakták volna a szûrõk közül az Akvarellt 😄

csak egy szar screenshot xD

próbáljátok ki a Goldberg-es chat-et, nem rossz
totyak
Nem csak te látod pixelesnek. Én eddig egyik képre sem tudtam azt mondani, hogy teljesen tökéletes. Mondjuk engem nem zavar, ha nem lesz atom brutál kinézete. Soha nem a grafika miatt játszom egy játékkal, hanem mert valami megfog benne. Márpedig a GTA sorozatban valami nagyon megfogott.