Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
itt a készítõk keze van a dologban! 😊 tolják a hypot..
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/202191.html?playlist=featured
púúúúú
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
igen,inkább mutassák (ha már fegyvert adnak a fõhõs kezébe),ahogy a fegyver hatalmas károsodást okoz az emberi testben,hiszen ez a valóság!lásd Cronenberg filmek!
plusz ugye ott vannak a híradók,amikben éppen azt mutatják,ahogy rárontanak a rendõrökre,esetleg éppen azt ecsetelik,ahogy valaki kinyírta a családját.
és persze az sem számít,amikor élõben mutatnak autós üldözéseket,amik a legtöbb esetben az üldözött halálával végzõdnek
azt meg már tényleg felesleges megemlíteni,amikor a CNN élõben közvetíti,ahogy félig lebombáznak egy iraki falut
a nevelést a már eleve elfajzott szülõk részérõl meg tényleg nem fejtem ki!
de nem!ezek semmik!a GTA!az a hibás!sõt,a rohadt,mocskos Rockstar,pfuj <#dumcsi>#dumcsi>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
gamertag: kenobita
http://topgearhungary.blogspot.com/
Electrochoc
csak a 3. szám ismert: Boys Noize - & Down
L.C.H.C.
1. Maximium Penalty - All Your Boys
2. Killing Time - Telltale
3. Underdog - Back To Back
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Én már ugy joyt is szereztem ingyé😄 ,h azzal nyomjam majd.
Ragnar: azokkal az a baj, hogy egy háttérképen és a logón kívûl szinte semmi nincs bennük, pl. a Faustinos ennyi
grafikáról meg annyit,hogy nekem már ez gatyábahugyozós!egyszerûen csak azért,mert tudom,hogy a R* ebbõl is már 200%-al többet hoz ki,mint bármelyik más csapat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aztán meg ha kijön PC .re túl sok mindent nem lehet lesz majd kezdeni a topikkal mert durván fog pörögni, de addig is lesz valami korrektség a fórumon? nem?
GTA IV ÜBER ALLES!
#4610 Nagyon köszi
aha szerintem 1év múlva fog ki jönni ahogy a GTA: SA is legaláb is úgy tudo mhogy az 1évre vagy 10hóra rá jött ki!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Vvéleményem szerint nem is lesz, pár napja olvastam a T2 pénzügyi elõrejelzését a következõ évre, és semmilyen GTA nem volt a PC-s megjelenések között.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
de ez sem: