Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Hmm, nem tetszett, vagy egyszer elég volt végigtolni?
Nekem 12k a plafon, de azt is már csak vaskos collectorsokért vagyok hajlandó kicsengetni.
Szerencsére PC-n az utóbbi idõben elég baráti áron jönnek a cuccok. 😊

bertino
errõl szól a konzol világ 😊

pénzpénzpénz
PCt meg egyre jobban hanyagolják, mert ott annyira nem tudnak ugye nyerni rajtunk egyértelmûen.
ha vársz egy picit biztos lejjebb megy az ára, vagy biztos lesz olyan is, aki picit alacsonyabb áron adja ujonnan, miután elhozta boltból, ilyen is szokott lenni, ráadásul bontatlan

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
én is ezzel nyugtatom magam,..azért 16.500 pénzt azért már sokkalok egy játékért (eddig általában 10k volt a plafon amiért vásároltam...és olyan nevekhez juttottam pofátlanul alacsony áron, pl. Lost Odyessy 6.500 pénz, vagy R6: Vegas 6000 pénz, Gears of War 5000 pénz stb. stb. szóval sokkalom na,..a legtöbb, amit eddig adtam egy játékért az a Mass Effect volt, 11000 -el, más kérdés, hogy 9500 tovább adtam és nem volt különösebben bukó)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

okés 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

akkor ennyit a nod-ról.. majd kezdek vele valamit mindjárt
Van egy cuki virus itt a fórumban "gtaivfaq<1>.htm" enye<#szomoru1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bertino
1,5k nem a világ.

l2english + az annyukat akik leszóltak 😛 ...kivirít 3 warnnal? öcsisajt -.-

Kandurex
passzam meg! az összes on-line áruházba (külhoni-Brit) elkapkodták az elõrendelt készleteket,..hát ...kénytelen vagyok itthon megrendeli...16,5k lesz így posta költséggel 15k helyett ...grrrr...azért 😞

19 és 22-én már jönnek az elsõ tesztek
kopa1
"A halmozott betûk és a mondatvégi azonos írásjelek száma (a ?! és a befejezetlen gondolatot jelzõ három egymást követõ pont kivételével), fordítottan arányos az illetõ intelligenciaszintjével."

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

bertino
még annál is 100x nagyobb.

te ultranagy gyoker lehetsz
😊

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

n3whous3

púúúúú

Yoda001
nc márcsak 20 nap<#fejvakaras>

http://9gag.com/gag/5135249

n3whous3
lol 😄

púúúúú

n3whous3
Baj?

púúúúú

bakvarnyu
hahaha

Yoda001
és ezeknek miköze a topikhoz már megint?

Még egy értelmes topik : lol

Topiknév: you guys are all gta nerds, do u get any pussy?

First post: yea u guys are pretty much gay

😄DDDDDDDDDDDDDDD

LOOOL GECCCI , ritkán szoktam nézegetni a gtaforums.com-ot , nem éppen az átláthatóságáról híres az oldal...de néha akad 1-2 érdekesség is sõt új infó, hír....legtöbbször ugye scanek. De most épp egy hülye nevü topikra bukkantam (Oh noooooooooooooooo....stb 😄)

"My mom says I cant get Gta4 until im 17 , I have 5 years to go, I have been waiting for this game for 2 years, I was allowed to get gtasa but not this one because I opened my big mouth and was blabbing about how much more realistic and grittier it is supposed to be, I am going to run away and never come back! "

és a válaszok:

- grow up

- sucks to be you...

- you psycho...
I'm 14 and I started playing GTA 6 years ago... (LOOOOOOL JÓ NYOMJA A GYEREK 😄DDD hülye kis amcsi kölykök 😄 ja amugy a azért mondja, h you psycho mert a gyerek neve aki nyitotta a topikot : gtapsycho XDDDDDDD)

- your 12 right now.....well thats probably the reson, your mom doesnt want you to do anything stupid (ennek a gyereknek a neve Emotions 98.3 ...ész hová mész 😄)

Vki csak szimplán ezzel a képpel válaszolt 😄

Még van tovább is, akit érdekel az nézzen fel a fórumra 😄 gtaforums.com

<#crazya><#eplus2><#hehe><#idiota> Na jóccakát !

rotator
Azért elég nagy név (volt) õ!

igen, bár nem hinném, hogy itt sokan vannak otthon a divatszakmában és fejbõl vágják, ki is õ.. xD
Maga Karl Lagerfeld vezeti a mûsor DJ Karl néven a K109-en.
Alwares
No azért higgadj le egy kicsit 😄 Hogy fogod így kibírni az utolsó napokat? Hibernálod magad? <#hehe>
Egyébként én majd a saját szememnek hiszek, bár a mostani multis képek engem is nagyon meggyõztek.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ha erre gondolsz, akkor tényleg tévedsz
õ a maffia feje, Karl meg mivel DJ, csak a hangját lehet majd hallani
Elolvastam az IGN elõzetesét, 4 módot mutattak be, mind1ikrõl 2 külön ember is mesélt. Eszméletlen volt olvasni....én már nem fûzök hozzá semmit. A Rockstar olyasmit alkot(ott) amit még soha SENKI, sõt még önmagukhoz képest is túlszárnyalták -magukat- azt a bizonyost, A MESSIÁS NEMSOKÁ ITT VAN!

ja boCCCCSSS kicsit durvák az új multi képek!!!!!!!!4444

Az IGN egyik szavaival zárnám eme hsz-t, hogy : "Everything you read is the 10% above the water."

n3whous3
DJ Karl? Sztem ez a faszi volt benne abban a videóban, ahol Tommy Vercettivel hasonlítgattak egy faszit. Márhogy õ az... vagy tévedekk? :::😊

púúúúú

multi elõzetesek
+1 új artwork (DJ Karl, K109)
Pepsi Twist
köszi 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Aláírásodbol ítélve nagyon az lehet <#idiota> egyébkét jó <#idiota> tetszik 😄

Pepsi Twist
én is ezen gondolkozom 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

JaSoN HuNTeR
ha ez talán lesz PC-re akkor megveszem eredetibe 100%

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

SD456
Ezek nagyon dúrvák! De jó azoknak akik már tesztelhették a multit 😊 Amúgy PS3 on a split screen multira kiváncsi leszek.

PS3 ID: SDani456

bertino
omg bazeg, várom, hogy megvegyem a PS3amat <#kuss>

weazelnews-on eyefind.info-s hír
és 12 multiplayer screenshot 😊
<#eljen> most akartam énis beirni😛

holnap jön pár multi elõzetes a nagyobb gamer site-októl
Oké kösz
bertino
már az elsõ kérdésedbõl tudjuk, hogy uj vagy, ne izgulj
még nem jelentették be PCre.

Helo mindenkinek. Én még új vagyok itt. Meg tudjátok mondani hogy mikor jön ki pc-re? Elõre is köszönöm.
Alwares
Nem valójában GTA XII-öt akaratam írni addigra lesz Magyarország világszintû nagyhatalom ami már megér egy GTA részt is XD (irónia)

Yoda001
mivan? magyar fõszereplõ?...<#wilting>

totyak
Szerintem te kicsit kevered a római számokat. Most azt kérdezted, hogy a GTA 4-ben ( GTA IV ) magyar lesz-e a fõszereplõ. Nyilván nem, mert orosz lesz vagy mifene. Nem is értem mit akarsz ezzela kérdéssel. nem inkább GTA VI akartál írni?

erre csak annyit tudok mon dani,h LOL 😊

Alwares
Szerintem az oroszoknak ez a játék amúgyis KÖTELEZÕ vétel. Ha orosz lennék biztos, hogy összetörném a malacperselyt és CE-t vennék. Tényleg a GTA IV-ben vajon majd magyar lesz a fõszereplõ? 😄

az oroszoknál az elõrendelõknek játékbeli hitelkártyát is osztogatnak
elõlap | hátlap
Hidd el, h sokat fagyott is 😊 jártam akkoriban sokat a hivatalos fórumába ment a panasz rendesen, meg máshol is lehetett hallani ,na mind1 ne OFFoljunk 😄

Kandurex
ezt így nem mondanám, inkább csak a texturákkal volt gond...de OFF - OFF

szal hagyjuk ezt

Kandurex
ott meg már volt 😊, most nem fogok átmenni, azért, hogy megmagyarázzam, hogy egy itteni hozzászólásért jöttem 😊 de szal, beírod a gametrailers.com a keresõbe, hogy "assassin creed compare" és a feature videók alatt megtalálod