Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
szinte biztos, de annyira nem számít, vagyis engem nem izgat, élmény lesz az eredetirõl letépni a celofánt 😊..15 nap múlva.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
sztem tuti lesz warez a megjelenés elõtt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
egyébként pont errõl beszéltem,..valamelyik fórumon, hogy a nagykerek úgy is megkapják kb. 1 héttel a megjelenés elõtt, szóval várhatóan már jövõ vagy azután hét elején tele lesz a Net a GTA IV. -el

totyak
Elõbb biztosan nemküldik, mert akkor akár már aznapfel is dobhatod a netre és utána már kutyasem venné meg. Max 29-én küldik.

Kandurex
de, a levél arról szól, hogy ha nem lesz kötelezõ a 29. -i árusítás, akkor már jövõ hét végén ki tudják postázni a játékot,...ami egyékbént nem valószínû...bár jó lenne már jövõ hét szombaton tolni 😊

Augusztusi DLC-be kb +10 óra játék várható, rendesen, faszául ki lesz dolgozva Sam Houser igérete szerint. Meg tán multihoz is lesz újdonság.

AntiHero
érdekes én is kaptam, de azt írtzák hogy 29. elõt nem adhatják el. Ezt nem tom értelmezni😄
Szval akkor 29. azért kiszálítják vagy nem?😞

Mondtam, nem kellett volna sírni 😄

totyak
Mot nem tök mindegy hogy hova teszi a képet, videót? Úgyis te is meg mindenki megnézi és úgysem hagyják szó nélkül egyiket sem a PC-s fórumon sem. Szóval szerintem ezt nem lehet megállítani, hogy ide ne szivárogjon be a konzol. Ez mindig is így volt és ezután is így lesz, hogy mindenki mindenhova ír? SZERINETM

Kandurex
<#vigyor1> mert?

SD456
Én is kaptam E-Mailt tõlük 😄 Majd én is tolok fel képeket meg videókat. Már alig várom 😄

PS3 ID: SDani456

Attila8805
De a konzolos topikba légyszi!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

totyak
Ok, nagyon köszi, szerintem minden konzol és játék nélküli ember nevében.

Kandurex
mindkettõt ígérem, aznap este lesz kép is, és videó is (videó valószínûleg az elsõ 10 percrõl,...képeket meg ahogy jön)

totyak
Aztán aki már tud majd gémelni 29-én, legalább egy 10 percet szánjon a fórumra, hogy feldobjon valami képet, vagy ingame videót!

Kandurex
Levelet kaptam az ÜberKonzoltól...

100% tudják ígérni 29. -re a kiszállítást..

zsíííííííííííííírrrrrrrrrrr!

Kandurex
augusztusban már jön az elsõ kiegészítõ,..azon már bármi lehet 😊

n3whous3
Biztos óriási erõforrásokat venne el egy random generátor :SSSSSS Merthát az kell meg egy kis eljárás, ami számokból meg betûkbõl generál egy tetves textúrát :😄DD

púúúúú

elitehun
egyet értek...
az nekem is szúrja a szemem
n3whous3
kész, vége... ezek szerint Liberty City lesz minden rendszámtáblán? Mert most ez is csak piti kötözködés, de azért eléggé... szar 😄

púúúúú

Kandurex
mondjuk a pop-up problémára húzom a szám, (amikor gyk. a semmibõl kerülnek elõ az épületek),,...bár minden GTA volt, de akkor se tetszik

...a többi probléma meg feature nem probléma 😄

Skacok, GTAPlace.hu, már megírtam 😄D Érdemes látogatnotok ám az oldalunkat 😉

n3whous3
Ha csak ennyi a NEGATÍVUM, amit leírtál, akkor... kész a világ elsõ 100%-os játéka 😄D😄D:

púúúúú

Kandurex
"Az Official Xbox Magazine szállította az elsõ teljes értékû, pontszámmal ellátott tesztet a Grand Theft Auto IV-rõl. Rövid, szigorúan spoiler-mentes összefoglaló következik. Az OXM értékelése: 10 / 10.

POZITÍVUMOK
- Elképesztõen valósághû világ
- Lenyûgözõ akciójelenetek
- Valóban magával ragadó történet
- Szórakoztató multiplayer
- Minden szempontból HATALMAS

NEGATÍVUMOK
- A fedezékbe húzódás ládákkal tömött környezetben problémás
- Túlhangsúlyozott célpont-befogás
- Helyenként tapasztalható pop-up

ÉRDEKES PILLANATOK
- A mobilod interferenciát okoz a rádióval
- A viharok
- Egy fejlövés után a sofõr a kocsi kormányára / dudájára zuhanhat, vagy holtában (a súlyával) is nyomhatja a gázt.
- Morális dilemmák: egyes missziókban te döntöd el, hogy ki marad életben a fontos(abb) szereplõk közül, és ki fog meghalni."

jahm 10 / 10...hát az annyira nem rossz 😊

n3whous3
kiírjuk azonnal a banner faw-ba, ha lesz valami, elhiheted...

meg tedd be favnak a topikot és ha azt látod, hogy 300 új üzenet meg azt, hogy elsõ helyen van a topik, akkor lehet, hogy az történt 😄 (najó, 29-én tuti nem azért lesz fullos a topik 😄)

púúúúú

elitehun
ok ok ok eddig is tudtam hogy nincs bejelentve csak azért kérdeztem hátha hallott valaki valamit
Kandurex
"Várható megjelenés 2008. Q4." ezt ki kellene venni a bannerbõl, abszolult spekuláció nulla való tartalommal, ha MA bejelentenék akkor is max. jövõ év elsõ negyed végén adnák ki

DJ Skyline
á, nem elég gyors 😄 ulead gif animatorban sokkal gyorsabb, na ott már nekem is leégett a szemem <#idiota><#idiota>

#4674 itt már egyesek attól rohamot kapnak ha jön egy új kép a játékról 😄

Minstrel
meg páran lehet rohamot is kapnának tõle <#ejnye1><#eplus2>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Pepsi Twist
epilepszia veszély...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJ Skyline
ezt csak észre vennék a banner alatt <#idiota>

n3whous3
oda n00bok soha nem kukkantanak be, ha még nem jöttél volna rá 😄😄😄😄:

púúúúú

ha nem is 72-es, de kiemeltem a FAQ-ban
n3whous3
PLZ írja már valaki ki 72-es betümérettel és félkövéren a bannerba, hogy

"MÉG BE SINCS JELENTVE A PC VERZIÓ"

púúúúú

bubu13
még be se jelentették

EEE 1899

Máté94
Nem.
elitehun
nemtudja valaki hogy mikor jelenik meg pontosan a game pc? mielõtt mindenki kiakadna azt láttam a FAQ-ban hogy 2008 vége.
Kandurex
ja igen, az eléggé nagy szarvas hiba

Oks, amugy a legjobban arról lehet észrevenni, h fake , h a lemeznek a közepén nincs ott a köralakú hologramm

õ sokminden egyben, nézd meg a valmelyik GTA intro-jának a végét
Õ fõ designer 😛

AntiHero
De ezen legalább ott az xbox "matrica"😊 De tuti nem ilyen szar képet raknának rá😊

nem tudom Benzies mióta ûzi a szakmát, de a GTA-knak õ a producere

#4657: ez is fake, ilyen nyomorékul nem nyomtathat egy kiadó sem, pont az arca...
n3whous3
htx

púúúúú

HÁT EZ AKKORA FAKE GECCI,H MAJDNEM ÉNIS BEDÕLTEM NEKI 😄DD
(és bocs a capsért)
OKOK AMIÉRT FAKE:

1.A tok az rendben van, de észrevehetõ egy apró baki még elsõ nézésre is mégpedig: A TOK GERINCÉNÉL bebukott a csávó...MIVEL ODA NEM NYOMTATOTT RENDESEN, meg nem is volt valszeg elképzelése, h mit kéne, nézzétek meg, FEHÉR CSÍK/háttér és cska odavan írva, h grand theft auto IV, leri róla, a fehérség miatt, h kamu...ha megnézitek a többi X -es játék tokján a gerinc részt látjátok, hogy MILYEN SZISZTÉMA ALAPJÁN VAN AZON IS.

2. Nem véletlen az sem, hogy MIKOR KIVESZI A TOKBÓL A LEMEZT,AZ ALJÁT NEM LÁTNI,direkt úgy csinálja, h ne látszódjon, MERT UGYE ABBÓL egybõl kiderül, h NEM GYÁRI LEMEZ

3. A zene...jó is lenne, hangulatos is lenne, csak a baj, h még énis ismerem a számot 😄 a szám címe : Sleep is Impossible , elõadó nem jut eszembe, meg a discos körítés miatt se illik a képbe.

4.Nem semmiért csak artwörköket, fõleg régebbieket mutat a videóba...mellesleg a Rockstar MIÓTA SZOKTA ARTWORKÖKKEL TELERAKNI a kedvcsináló videót a mondhatni introt is...MINDIG ingame jeleneteket mutat, a városból/ játékból ...amolyan fasza kis kedvcsinálóként.

5. Lezlie Benzies MIÓTA producer -.- LOL

én my360.hu-n láttam meg igy elöször ugy megijdetem tõle, h mondom mivan 😄

ProGabe
a legárulkodóbb jel az,hogy csak az eddig kiadott artworkok vannak az intróban...

dvd-re meg én is tudok nyomtatni 😊

van ilyen kép is:

na most akkor melyik "szitázás" az igazi? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pepsi Twist
ez az új fake intró olyan mint az SA-ba de minden 😄 csak éppen GTA IV stílisba 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

lehet hogy maga a videó is megvan vágva, de egy biztos, az amit a tv-n látni az nem a játék intrója, ezt bizonyítja az is, hogy a töltés vége elõtt vége a videónak

newhouse: youtube
n3whous3
miután bejött az oldal, be is szart... aszongyahogy site maintence...

púúúúú