Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt néztétek, hogy az elsõ csillag még sötétszürke, a 2-3. pedig fehér?
mucsácsó
aha...valahogy sejtettem, hogy telón lehet majd.. 😊
pénzrõl viszont elképzelésem sem volt, de azért jó ötlet az ATM-es dolog 😊
ez kimaradt:
n3whous3
ez de raj az elsõ kép 😄

púúúúú

Kandurex
ezzel nem tudok betelni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

radar-mentességrõl nem volt szó, az idõt a telón lehet majd nézni (mint ahogy a napot is), a pénzt meg ATM-nél kell majd, ha minden igaz
Kandurex
ezek a multiképek nagyon...uhh...

n3whous3
Én megmondtam, hogy ne a faq-ba hanem egybõl a bannerba rakjátok azt, hogy "nincs még bejelentve".
De most már 144-es betûméretet ajánlok, nem is 72-est

púúúúú

van még:

mucsácsó
Jaja, szerintem is 😊
Jópofa nagyon az esõ, nézzétek csak meg a földet, hogy milyen jól megcsinálták a vizet 😊
Nemrossz a HUD...kicsit egyszerû, de legalább van (mert ugyebár arról volt szó, hogy nem lesz egyáltalán, még talán radar sem) Viszont az idõ az hol van? Meg a pénz... Olyan fura, hogy nincsen ott fennt 😊
elitehun
ja a középsõ kicsit......ratyi
Kandurex
hm, jóak! különösen az elõs és utolsó

mucsácsó
baz xd messze van még
elitehun
ja ez a szívás "jövõ év eleje"
Kandurex
hát had jöjjön már ki az a szerencsétlen játék, egyelõre semmi idejük a készítõknek PC verzióval foglalkozni, elõször letudják most 29. -én a nextgen cuccokat, aztán elmennek pihenni egy hónapot és bejelentik PC -re...szóval várható bejelentés PC -re, a józan ész logikára támaszkodva várhatóan: június eleje, a játék pedig valamikor jövõ év elsõ negyedének végén, azaz mondjuk 2009. április - május

(bassza meg már lassan 2010. -et írunk!! 😞(

elitehun
az nem biztos hogy PC-re nem jön csak még nincs bejelentve. ha jól tudom akkor a san andreas-t se jelentették be az elején
JaSoN HuNTeR
nem fog 😉

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

FAQ: "PC-RE MÉG NINCS BEJELENTVE!"
ProGabe
igen,elõreláthatólag a hét végén!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
olvasni luxus?nincs is bejelentve pc-re te szerencsétlen!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Krapo
Gyerekek pc re kijön ?

Azon átsiklotta nép, de sorry akkor 😊 regelhetnél te is amugy 😛

de most ezt mi a frásznak linkeled be megint? akit érdekelt már megnézte az elõzõben
Jah, KATT! Los Angelesbe is vannak nagyon szépek. Már megírtam rég 😄

még néhány reklám New York-ból: kép1, kép2, kép3
szerintem az elsõ lesz a szokásos sarkon is, amit most festenek
Semmi bajom veled. Nyugi! 😉

Doog
Ne húzd már fel magad mondom hogy bocs...

...::::::...

Hagyjátok már ezt a hülye képet, még ennyien bedöltök is neki OMG! ...már msn -en is ezzel zaklattak, akkor egy másik hulye még az 1ik oldalra is kirakta hírek közé -.-

Kb. 2 hónapja(hanem több) volt errõl hír, akkor is mondtuk, h FAKE szarság az egész. PC-s borítón mióta van PAL v NTSC jelzés ????😮OO Honnan veszik, h Games For Windows ba jön ki ??? -.-
Kamu az egész, hiába örültök srácok 😛

Doog
Ok akkor bocs... 😄D

n3whous3
😮OOOOOOoooooo

púúúúú

ez fake nem lehet, legfeljebb nem igaz 😊
amúgy már volt, de vasárnap nem hiszem, hogy megjelenne
bubu13
áááá dehogy

EEE 1899

Doog

broman191
99% csak mert 100% soha nem volt, nincs és nem is lesz^^

A mobilod interferenciát okoz a rádióval - ez komoly😮 De a többi is😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SOHA!

Alwares
Mikor lesznek pesten is ilyenek? 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

offkorz
és olyan hülye vagyok most itt szomorkodom,és akkor eszmélekrá hogy de a boxom ottvan azon tolhatom majd,amég pc-n nincse' :-|

Attila8805
Ezt már egyszer megbeszéltük úgyhogy nem mennék bele mert csak a flame lenne megint.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

elitehun
<#buck><#buck><#buck>
Prince of Máté
Ez még a jobbik fajta!
Majd akkor kapsz szívbajt, ha pont akkor fossa össze magát az ikszed!

rotator
😄DD

Yoda001
képeket majd tehetek be énis (ha nem lesz nagy probléma nektek), viszont videót eléggé nehezen...<#smile>

http://9gag.com/gag/5135249

elitehun
elég pesszimista hozzáállás...
Alwares
Egyébként videót in-game lehet majd készíteni? (híú remény)
Mert én arra gondoltam, hogy a megjelenést követõ pár napba elkérem haver TV tuner kártyáját és majd azzal veszek fel egy csomó mindent. Sony Vegas-os vágásban is már kezdek kiigazodni. Egyszóval, ha minden jól alakul el fogjuk árasztani a youtube-ot! <#vigyor4>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kandurex
<#zavart2>

már csak a redring maradt ki.. xD
n3whous3
😄DDDDDDDDDDDDDDD

púúúúú

totyak
Legalább amiatt nem kell izgulnotok nektek konzolosoknak, hogy nem indul el a játék. Megkapjátok, megcsodáljátok elõlrõl-hátulról, nagy izgalmak közepette heves bontásba kezdtek, mely a végére már agresszív marcangolásba megy át és végül a kezetekbe kaparintjátok az isteni csodát, a mennyei mannát, magát a játékot rejtõ dobozkát. Izzadt homlokotokról egy verejtékcsepp a doboz felé cseppen, de gyors mozdulattal elrántjátok azt és ezzel megmentitek új szerelmeteket. Kibontjátok a dobozt, majd ................................belelóg a kezetek a bilibe, mert nincs benne a lemez. Ekkor kezdõdhet egy valódi tortúra, hogy bebizonyítsátok a boltban, nem ti loptátok ki belõle a lemezt, hanem így találtatok rá szerencsátlen játékra. 2-3 óra várakozás, különféle keresztkérdések, ujjlenyomat vétel után végül kaptok egy újabb példányt, melyet ott helyben ki is bontotok, hogy innentõl már ne legyen semmi galiba. A lemez benne van a tokban, sértetlen és ettõl mindenki boldog. Ti felhasználók már a lemezre nézéstõl elolvadva ültök a parkolóban várakozó négykerekûbe, és elindultok egy izgalommal teli hazafelé vezetõ úton. Otthon a kulccsal is alig találtok a zárba, de végül bejuttok a lakásba, ami a vadonat új Xbox 360-at rejti. Már éppen üzemelnétek be a konzolt, amikor.......elmegy az áram és titeket a guta üt meg.

Ennyi off nekem elég is volt mára. Elnézést mindenkitõl, akit eme kis közjáték esetleg zavar. Nyugadtan törölhetõ, ha gondot jelent.

AntiHero
nekem is😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun