Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert minden képen máshogy látjuk Nico-t, pedig a HUD ott van, szal elvileg ingame...
Marad, ami volt, vagy esetleg egy Gears Of War/ Resi Evil 4-szerû "válladon-ül-a-kameraman" kamera lesz?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
ha érdekel valakit a zene címe: LCD Soundsystem - Get Innocuous
Most nem tudom melyik játékboltnál (vmelyik külföldinél) volt egy hír, hogy már elõrendelni sem lehet, mert egyszerûen így is akkora hiány lesz, hogy 1-2 hét csúszással kapják majd csak meg az elõrendelõk a játékukat.. (idegbajt is kapnék sztem 😄) Szerintem kétségtelen, hogy ez a játék eladási rekordokat fog dönteni.. 😊 Fõleg ha még a sírósszájú PC-seknek elé is odavágnák a játékot... (bár ott meg ugye menne erõteljesen a warez, bár mégis több példány kelne el)
púúúúú
púúúúú
haver hazaállított külföldrõl (melózni ment ki) a "hóna alatt" egy PS3-mal,ma vagy holnap vesz hozzá plazmát is,már csak várni kell 29-t 😊 ez nem kis meglepetés a számomra.így máris karnyújtásnyi távolságban van a GTA IV nevû csoda 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
gamertag: kenobita

Nem a legjobb minõség...de kivehetõek a dolgok azért 😊
Szerintem nem is vártam ennyire még soha egy játékot sem, mint ezt...talán a San Andreast anno még, meg a Half-Life 2-t 😊

az összes rádió: (érdekes hogy ez 19, a hivatalos oldalon pedig csak 18 hely van)
- WKTT - We Know The Truth (right wing talk radio)
- San Juan Sounds (latin)
- Integrity 2.0 (speech, hosted by Lazlow)
- Liberty City Hardcore (punk/hardcore)
- Liberty Rock Radio 97.8 (classic rock)
- The Vibe 98.8 (soul)
- PLR - Public Liberty Radio (call-in speech)
- The Classics 104.1 (old-skool hip-hop)
- Jazz Nation Radio 108.5 (jazz)
- Vladivostok FM (eastern european)
- Radio Broker (rock)
- Tuff Gong Radio (reggae/dub)
- Electro Choc (dance)
- Massive B Soundsystem 96.9 (dance hall)
- IF99 - International Funk (funk)
- The Beat 102.7 (contemporary hip-hop)
- K109 The Studio (disco)
- Fusion FM
- The Journey (Ambient)
láttátok már? 😊 kuuurvajó szerintem, nagyon hangulatos.. 😉
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...12 óra eltolódás <#idiota>#idiota> (tényleg, ott már holnap dél van) <#idiota>#idiota>
de legalább mi meg az amerikaiakhoz vagyunk elõnybe <#ravasz1>#ravasz1>
púúúúú
Bocs az NFS miatt, hirtelen az ugrott be a képrõl, mikor kb. 30 rendõrautó üldöz benne, viszont egy darab civil nincs sehol.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
egyébként szerintem lehet majd golfozni is, a hajós képen a rácsos hely legalábbis golf pálya
PS3 ID: SDani456