Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
...amúgy milyen kamerát fog a játék használni? :S

mert minden képen máshogy látjuk Nico-t, pedig a HUD ott van, szal elvileg ingame...

Marad, ami volt, vagy esetleg egy Gears Of War/ Resi Evil 4-szerû "válladon-ül-a-kameraman" kamera lesz?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kandurex
"Nico a rosszarcú" <#bdead>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

na még egy kép, aztán talán megint nyugi lesz 😊

link
red bull
Ugylátom már ha esik az esõ akkor esernyõje is van az embereknek.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

tölthetõ jó minõségben a reklám a Rockstar-tól
ha érdekel valakit a zene címe: LCD Soundsystem - Get Innocuous
mucsácsó
Hát igen, valamennyire ez is baj, hogy kiszolgálni nem tudják már egyszerûen...
Most nem tudom melyik játékboltnál (vmelyik külföldinél) volt egy hír, hogy már elõrendelni sem lehet, mert egyszerûen így is akkora hiány lesz, hogy 1-2 hét csúszással kapják majd csak meg az elõrendelõk a játékukat.. (idegbajt is kapnék sztem 😄) Szerintem kétségtelen, hogy ez a játék eladási rekordokat fog dönteni.. 😊 Fõleg ha még a sírósszájú PC-seknek elé is odavágnák a játékot... (bár ott meg ugye menne erõteljesen a warez, bár mégis több példány kelne el)
De ha belegondolok még ez is kevés 😄, ahhoz képest, h mennyi konzol van és ezt még a warezosok közül is sokan megveszik. Elsõ héten 9-10 millához mit szólnátok 😄 (bár lehet, h már annyit ki se bírnának szolgálni a vásárlóknak😄 sokan majd 5 össével hordják majd 😄)

Na megtippelem nektek, annak ellenére, hogy az elsõ héten 6 millió dbos eladást várnak, az lesz simán 8 milla is. CSAK AZ ELSÕ HÉTEN PERSZE! Ebbõl a 8 ból, 5 milla 360-as 3 milla PS3-as

pcguru fos...SA-ból adtak el amugy valóban legtöbbet!

n3whous3
Majd otthon lekapom az újságból a cikkrészletet, ami a pc-s megjelenéskor volt PC-Guruban. Ott benne volt ez a stat, amit mondtam.

púúúúú

mucsácsó
Hát nem tudom, de 17,5 milla kelt el belõle.. 😊 SA-ból meg 25,5 milla..
n3whous3
omfg, a Vice City annak idején a PC megjelenésIG produkált 8 millát, ha jól emlékszem... 😄

púúúúú

DJ Skyline
ProGabe
kis off:

haver hazaállított külföldrõl (melózni ment ki) a "hóna alatt" egy PS3-mal,ma vagy holnap vesz hozzá plazmát is,már csak várni kell 29-t 😊 ez nem kis meglepetés a számomra.így máris karnyújtásnyi távolságban van a GTA IV nevû csoda 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

n3whous3
hja, és tényleg jól csinálják 😊

púúúúú

Nálam itt nem tölti be a fórumba :S, de amugy a linknek jónak kell lenni.

mi a gond az elõzõvel?
cenobite
Az biztos hogy a Rockstar jól felépíti a hype-ot. Ugyanez volt a SA-nál is. Elõször csak 1-2 kép, néhány infomorzsa, késõbb mégtöbb kép, mégtöbb info, a játék elõtt néhány héttel pedig képzuhatagok, review-k, stb., hogy az ember totál rákattanjon / megõrüljön. 😊 De így kell ezt csinálni.

gamertag: kenobita

n3whous3
OMG, csak legyen egy erõsebb gépem, mire kijön a PC verzió...

púúúúú

n3whous3
Jó sok rádió lesz 😊

púúúúú

mucsácsó
Egy halom új scan - új screenshotok
Nem a legjobb minõség...de kivehetõek a dolgok azért 😊
mucsácsó
Hihetetlen, hogy mekkora hype övezi a játékot... eszméletlen 😊 De nem is kell ezen csodálkozni szvsz.
Szerintem nem is vártam ennyire még soha egy játékot sem, mint ezt...talán a San Andreast anno még, meg a Half-Life 2-t 😊
Igy még nem volt berakva 😄 Kicsit pöppeccc 😛

Elolvadtam a hírektõl.PONT.

már megint én: a brit OPM is megjelent a GTA IV ismertõjével - rövid infó | scannek

az összes rádió: (érdekes hogy ez 19, a hivatalos oldalon pedig csak 18 hely van)

- WKTT - We Know The Truth (right wing talk radio)
- San Juan Sounds (latin)
- Integrity 2.0 (speech, hosted by Lazlow)
- Liberty City Hardcore (punk/hardcore)
- Liberty Rock Radio 97.8 (classic rock)
- The Vibe 98.8 (soul)
- PLR - Public Liberty Radio (call-in speech)
- The Classics 104.1 (old-skool hip-hop)
- Jazz Nation Radio 108.5 (jazz)
- Vladivostok FM (eastern european)
- Radio Broker (rock)
- Tuff Gong Radio (reggae/dub)
- Electro Choc (dance)
- Massive B Soundsystem 96.9 (dance hall)
- IF99 - International Funk (funk)
- The Beat 102.7 (contemporary hip-hop)
- K109 The Studio (disco)
- Fusion FM
- The Journey (Ambient)
pár scan és 3 újabb kép

békásoknak link a #4773-ashoz
ez jobb minõség
n3whous3
"bizonyos területetn, vagy ha egy helyen sokáig maradsz."

szövegértelmezés plz.

púúúúú

mucsácsó
GTA 4 UK/Ireland commercial
láttátok már? 😊 kuuurvajó szerintem, nagyon hangulatos.. 😉
mucsácsó

ez se rossz khm.. 😊
Kandurex
mindenképp 😊 pár órával 4-8 , de mindenképp

rotator
Nem mondod, hogy nálunk hamarabb jelenik meg, mint az USA-ban! <#wow1>

Kandurex
hm, bosszantó, hogy a Fidzsi-Szigeteken már 28. kapható lesz a játék,

...12 óra eltolódás <#idiota> (tényleg, ott már holnap dél van) <#idiota>

de legalább mi meg az amerikaiakhoz vagyunk elõnybe <#ravasz1>

rotator
Szerintem nem logikus az, hogy átdöngetek a fél városon, és sehol senki, csak rendõrök és katonák, miközben 1 perce még özönlött a nép. Persze egy játéktól nem várható a teljes realitás, de ez egy kicsit zavaró feature volt mindig is számomra. 😊

rotator
Node nem is azt írtam, hogy teljesen kihaltak + ld. #4757.

n3whous3
logikus lenne mondjuk katonaság esetén, ha megesne a járókelõk száma egy bizonyos területetn, vagy ha egy helyen sokáig maradsz.

púúúúú

rotator
Aham, ez is érthetõ.

Kandurex
nekem úgy rémlik, hogy az üldözésekkor is voltak civilek, bár kevesebb számban, de voltak

rotator
Khm... játszottál te már GTA-kal? <#vigyor>
Bocs az NFS miatt, hirtelen az ugrott be a képrõl, mikor kb. 30 rendõrautó üldöz benne, viszont egy darab civil nincs sehol.

DJ Skyline
a grafika hol olyan mint egy zsák csavar, hol meg gyönyörû :|

Attila8805
Azon látszik hogy multis kép és a multiba be lehet állítani hogy mennyi civil legyen.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

az elsõ képen a radar mellett boríték jelzi az SMS-t
n3whous3
nemtom ezt honnan veszed, de nem tûntek el (teljesen)

púúúúú

5-6 csillagnál eddig is az volt, nem tudni ott milyen okból gyültek össze a fakabátok, bár a helikopter sejtet valamit 😊

egyébként szerintem lehet majd golfozni is, a hajós képen a rácsos hely legalábbis golf pálya
Kandurex
ez egyik gta -ra se volt jellemzõ,..meg amúgy is...viccelsz? need for speed? 😄

rotator
Bár valamilyen szinten ez a GTA-k sajátsága is.

rotator
A 3. képhez: remélem, ez nem olyan lesz, mint a NFS Most Wanted, ahol ha elkezdtek üldözni a rendõrök, valahogy "eltûntek" a civil jármûvek. <#rolleyes>

SD456
Szerintem azért sötétszürke mert akkor éppen nem látja egy rendõr sem. Ha megnézed az 1. multis képet akkor azon a radaron piros a körözési zóna, ott pedig kék.

PS3 ID: SDani456

a pénzfelvétel nagyon fasza!