Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
A bal oldali R* póló kellene 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Snexi
Lol

alph4
Valaki már nagyon várhatja 😄

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

rotator
Na ja, nem ártana egy erõs kezû pártatlan vagy PC-s orientációjú moderátor (elvégre ez PC-s topik), mivel Kandurex barátunk ahelyett, hogy oltaná a tüzet, egyre csak az olajat önti rá.
Legisjobb lenne bezárni a topikot egy idõre, ahogy ldavid mondta, én fõképpen azt sajnálom, hogy az õ munkásságának lõnek addig.

Bucser
Kandurex ha már modi vagy mi lenne ha helyrebillentenéd a topicot és abbahagynád a flamekeltést és egyoldalú konzolostámogatást a PC vs konzol témában. Van konzolos GTA topic. Ez ha jól tudom a jövõbeli PC-s játéké. Aki konzolos élvezkedjen a konzolos topicban a pécéseket meg békén lehetne hagyni. ha jól tudom a PC-seknek sem szokása átjárkálni a multiplatformosok konzol topicjaiba csak azért, hogy "nálunk milyen jól néz ami nálatok mosottszar" élvezkedést levágják...

HA meg pc vs konzol flamere van jókedv lehet menni a PC-s játékoknak leáldozott topicba. Itt meg talán kicsit keményebb moderatúrát tartani ahogy az a korábbi óvodákban is volt (NFS topicok és a többi ahol ugyanez az életkorú társaság ugyanezzel az attitûddel fosta a szart feleslegesen...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MerlinW
vááá...😄 jóvanmáá😊 Benéztem😊

Egyébként köszi😊 Van egy olyan laptopom. Annak a speckóját írtam oda. Nincs szívem megválni tõle😊

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
i386-SX @ 20Mhz | 2MB RAM | 40MB WD-HDD | Trident TVGA GUI9440AGi 1 MB VGA | Hercules Targa monitor |

Fasza a géped😊))

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MerlinW
Prescott 3Ghz, 2GB RAM, GF6600-on? Hogy a fenébe ne. Tudom, mert tudom😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ez egy manapság elterjedt és gazdaságilag nyereséges recept.

Konzol:
- egyszerûsített API (rendszerfüggvények), fix hardver, ergo gyorsabb munka = tarható határidõk
- kisebb a warez, = több az eladás
- prioritásos szerzõdések MS, Sony, stb-vel, = biznic

Ha végeztek a fentiekkel, teljesültek a szerzõdések, megfelelõ a bevétel, és van rá erõforrás/támogatás, akkor jön a PC-s átirat. Míg a konzol fix, elõre kalkulálható bevételt jelent, addig a PC-s eladások a változó és drágább hardverek, a statisztikák (felhasználók által birtokolt átlag hardver) és a warez miatt csak bizonytalan, saccolható számokat ad. Mert ugye csak az fogja megvenni, aki nem warzol, van olyan gépe amin fut, esetleg megteheti/akarja, hogy fejleszt a játék miatt

Kb. ez a titok. Nem a PC-sekkel csesznek, ki, hanem színtiszta üzlet. Mindig is az volt, legalábbis az elmúlt 20 évben.

[merlinw.org]

Pepsi Twist
ami lenn le van írva neked bazzeg azon a passziánsz nem megy el 😄 (még a régi dos-osra gondolok)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tényleg nincs értelme annak ami itt megy.

Minden jött-ment benéz , mert ott van top 1-2 be a topik

Istencsászár
Low-med, 800*600 vs élmény, nincs rá szükség <#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MerlinW
OFF

Pont olyan vasam van ami Jason "álhírében" van, és igaz low-medium beállításokon, de vígan játszottam Assassin-nal, Crysis-el, Bioshock-al, egyéb mai cuccokkal. Speciel sosem érdekelt a csilivili, világ életemben a játékélményért játszottam.

Lehet ezt még a C64-es élményeknek köszönhetem. Mármint, hogy átlátok a shaderek függönyén😊 83-84-ben még 4 db mozgó pixel is órákra le tudta kötni az embert.

A lényeg, hogy ha nem a vakításra megy az ember, akkor még pont életképes a lenti konfig. Mellesleg a mai játékok 800x600-ban is simán okoznak vizuális orgazmusokat. De ezt itt úgysem sokan értik meg 20 év alatt. Sokan felette sem, de az más.

Mielõtt jönne, nem savanyú a szõlõ, fejleszthetném a gépemet. Egyszerûen most nincs rá szükségem. Ennyi.

ON

[merlinw.org]

n3whous3
Nem, PS-en és X-en is csak 29-tõl játszanak, amirõl te tudsz, az warez.

púúúúú

n3whous3
Én meg rég gémeltem, de most elõjött belõlem a mánia és szabályosan irígy vagyok a konzoloskra 😄 És asszem amint lesz pénzem, lesz x360 és gta4 is, tuti nem fogok gépet újítani csak ezért (mert csak ezért van értelme asszem most)

púúúúú

úgyis csak flame lesz meg off, de jó, egy darabig még mehet felõlem ha nem dúrvul nagyon el

newhouse: én nem fenyegetõztem, de ha visszaolvasol, nem igazán van az utóbbi hozzászólásoknak sok köze a GTA IV-hez, azokat meg máshol is meglehet tárgyalni, témabavágó topicokban
ChuckyHUN
Istenem de már PSen játszanak vekle? XBOXra mindjárt megjelenik?
kérdem én: miért b*sznak ki a pcsekkel így???

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

n3whous3
Figycsak: amíg kb 10 ember tud úgy beszélni itt egymással, hogy érdeklik egymás mondanivalói és SEMMI hír még a PC-srõl, akkor nemtom miért fenyegetõzöl.

púúúúú

Kandurex
nem elütjük az idõt? 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Mire pécére megjelenik már uj videókártya, proci család lesz piacon...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

asszem lassan itt az ideje a topic zárásának...
MerlinW
Konzol hardverekrõl beszélünk... Mielõtt leugatod a fórumot olvass vissza b+. Unatkozás helyett meg olvass könyvet.

[merlinw.org]

n3whous3
Van 200-ért full hd

púúúúú

JaSoN HuNTeR
DX9

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Shader 2vel gondolom már menni fog.De Shader 3-4 lesz az igazi 😊

ChuckyHUN
256 mb videó kártya... szart se érsz vele... Shader model? milyen DX lesz?
proci: 3ghz? nekem 4800+ =2x2501 mhz...
Ez elég pontatlan szal sztem TÉK akarom mondani FÉK

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

szerinte ebbõl semmi sem igaz, vagyis a gépigénybõl, még konzolra sem adték, ki bár nemsokára kilesz, de még át sem írták PC-re akkor honnan tudnák mi lesaz a gépigény, szerintem egy kicsit erõsebb proci kell majd, de nemtudom.

bubu13
igwn-igen

EEE 1899

bubu13
igwn amikor be se jelentették már kiadták a gépigényt

EEE 1899

JaSoN HuNTeR
Egy gta-s fórumon megtaláltam a GTA IV gépigényét:
Intel Penitum IV
3,00Ghz Processzor
2 Gb Ram
7,9 Gb szabad hely a winchesteren
256mb video kártya

Vajon igaz?<#lama>

5c0rp330n
szerintem nem.

ti már a gépigényt beszélitek mikor kise jött a játék.

szerintetek egy P4 3,4 GHZ , 4 giga ram , x1950 pro-n menni fog a GTA 6 ???

5c0rp330n
a proci bõven elbírná. a GPU már nagyon necces. a RAM pedig az, ahol teljesen megbukott a dolog.

Attila8805
De igen de a starcraft 2 nem😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

rotator
/GENYÓ ON
😄 Csak aztán ez is úgy ne járjon, mint a Mass Effect, ahol fele pénzért kap az ember PC-re egy duplaolyan jó játlékot, mint a konzolos változat. Feltétlenül elmoruzsolok majd én is egy könnycseppet konzolos barátainkért, akik még akkor is a popupoló textúrákat fogják bámulni a HD-Readynek csúfolt 800x600 natív felbontású plazmájukon.
/GENYÓ OFF

Kandurex
Maffia 2, mintha jönne konzolra is...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

de fogunk még mi gta 4ezni lehet nem most de fogunk, de majd mikor évvégén nemtudom eldönteni hogy mafia2õzek vagy starcraft 2zek akkor majd bekapod a fasz kis 12 éves barátom 😉

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

hát ha nem is sok év után..de akkor is csak megvan az embernek eredetiben..a lelkiismeretnek már megvan a piros pont😊
rotator
Persze, csak közhiedelem, hogy sok év után megvenni egy játékot az automatikusan egyenértékû a fejlesztõk támogatásával. 😊

nem minden félárast láttam más forgalmazótól,alternatív borítóval..persze van olyan,hogy platinum meg game of the year edition...vagy összecsomagolt exkluziv...
Hát ha ilyen alapon hasonlítod össze a konzolokat a PC-vel akkor tényleg nem bírná. Szerencsére, nem olyan egyszerû a dolog, hogy 3 mag, meg 7 mag, meg xxxMHz.<#hehe>

rotator
Meg a 256/512 MB rendelkezésre álló (rendszer+videó együtt) ramot se felejtsük ki. <#hehe>

néz meg pl...Pókember fan vagyok..mégis a 3as játék még mindig 10nél van...egyszerûen még annyiért várok vele..majd ha 6 körül lesz..akkor megy a többi mellé😊
rotator
Ennek az elvnek egyetlen szomorú hátulütõje van csak, hogy amikor az ember EVM és egyéb kiadványként vesz meg egy régebbi jó játékot, abból a készítõk abból már egy petákat se látnak, mert rég lepasszolták a jogokat egyszeri borsos árért az új kiadónak, dehát ez van...

MerlinW
"Lesz konzolokra Cry, csak persze szépen visszavéve mindenbõl 😊"
"Csak a Konzol configja szerintem nem birná el ezt a hiper super grafikát😄"

Mármint az X 3 magos proceszora, 500Mhz-es videója és a 700Mhz-es GDDR3 memóriája
vagy a PS3 7magos processzora, 550Mhz-es videója és a 3.2Ghz-es XDR ill 700Mhz-s GDDR3 memóriája?

hmm

[merlinw.org]

<#hehe>
hééé
Adam II
LOL ma Magyarországon aki dolgozik annak se föltétlenül van.

Snexi
Elment a pénz a gépre,na 😄

Adam II
A gyerekes magatartásukból levontam a következtetést.