Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerinted és most legyél szubjektív kérlek: milyen arányú ez PC -n? Mindenféle marketing duma kihagyásával
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://www.freetvmaci.info/
Amúgy érdemes csak benézni egy frissen "kijött" pc játék topicjába. Elsõ párszáz (párezer?) post arról szól, hogy honnan lehet leszedni, milyen crack kell hozzá, stb...
gamertag: kenobita
(forrás: játékos állomány vs. Mo.n eladott átlag mennyiség)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
kicsit elhatárolódtam tõle,és megírtam az egyéni szoc. problémámat,ez van 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egyébként komolyan
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
tudom,ha játszani akarok,akkor vegyek konzolt.csakhogy a gép nem csak játékra van.ok.ilyenkor jön az,hogy internetre,office-ra elég egy 50k-s gép.ezt nem is firtatom,akinek csak arra kell,és játszani is akar,az vegyen konzolt (és fõleg arcade játékokat akar játszani).de én mondhatni speciális helyzetben vagyok,annyiban,hogy a családban van,aki TV-nél dolgozik,és hazahozza a munkát.márpedig egy after effects-hez,premier prohoz kell az igazán erõs gép (eddig éjfélig bent volt a munkehelyén,hiszen ott van jó gép).sõt,továbbmegyek:most,hogy megvan a gép,és az elõbbi programok futnak rajta,kell egy normális monitor is,mert crt nem azt adja sem felbontásban,sem színhûségben (az lcd tévékhez képest) ami neki kell :\
plusz egy darab játékért nem veszek konzolt,és HD ready tv-t sem.mármint ready-t.majd ha realizálódnak itthon is az árak,akkor úgyis befigyel egy full HD,mert filmfanatikus vagyok 😊
az elsõ mondatomra pedig várom a választ 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szóval ez egy összetett kérdés. Én nem látom a konzolok értelmét, és nem zárom ki, hogy nincsen igazam, mi több, nem nézem hülyének azt akinek a konzol a kedvence. A kiadókat nézem szemétnek, amiért a minnél több pénzt ide MOST! elv alapján, elöször a (játékokat tekintve) méreg drága konzolra adják ki a termékeiket, aztán PC-re...
GTAIV pedig jön PC-re. Csak türelem! Legkésöbb õsszel bejelentik, és tavaszra kintvan, ha nem idén karácsonyra....
Kandurex!
KABBE! <#gun>#gun>
VICCEL!
volt rakás gameportálon hír, hogy valami mániákus GTA-s megkapta PS3on a gamet és a történetet 24 óra alatt tolta ki nem sokkal ezelõtt, valami híres fószer volt.
annyira híres, hogy még a nevét se bírtam megjegyezni, de nem ez a lényeg <#idiota>#idiota>
szal ennyi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PlayStation World magazin értékelés: 10 / 10
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mindenki azon játszon amin akar, mert nem a géppel játszik, hanem a játékokkal... a játékok döntenek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HD ready LCD TV: 150.000 Ft
Kanapé: 20.000 Ft
GTA IV. 15.000 Ft
Egy üveg sör: 250 Ft
Az élmény, hogy nem jön PC -re....megfizethetetlen.
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
(csak poén, ne harapjátok el a torkom 😊]
MI PC-sek szívunk a konzol miatt! Eleve a legtöbb játék ami átjön konzolról, szar. Ahogyan áll, úgy. De ha estleg mégsem az, van benne ötlet, innováció, akkor legalább az irányitása kritikán aluli... Ellenpéldát, sajnos nagyon keveset lehet felmutatni. Azok a játékok viszont amik eleve pc-re készülnek, általában ott vannak a top-on. pl; Witcher, Crysis, stb... (Nem kell a 2D-s fûvel jönni, meg a gépigény miatt sírni, tudom. A másik hibája pedig ugye az ellaposodó játékmenet, amit EA-nak köszönhetünk. Aki nem érti amit írtam, nem gond. Azoknak szól, akik értik...)
Egyébként hírek ide, vagy oda, ugyanez volt anno az SA-nál is. Mégis van PC-re, az autók irányitását el is szabták, (sajnos) Viszont egy dologban biztos vagyok. Max 1 év, és PC-n is tolhatjuk. Ha mégsem, akkor sem fogok konzolt venni. Mivel évente 2 játékért nem érdemes. A többi meg kijön, pc-n is....
tudom,nem egyenlõ a fejlesztõgárda a PR csoporttal...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"A Grand Theft Auto IV PC-re való megjelenése nagyon kétséges, hiszen jelenleg semmilyen tervünk nincs a
no comment
de mivel ez pc-s topik ez szinte már követelmény<#idiota>#idiota>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Kandurex, írtad valamelyik topikban, hogy az Epic elhagyja a PC-t. Íme a cáfolat: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=187571
ON
mondjuk a warez miatt lehetne moderálni,