Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Egyébként annyira fasza, hogy PC-s topikban konzolokról dumálunk. Tehát most úgy kb az a sejtésem, hogy ti ide bejöttök és a fenti KONZOLOS TOPIC c. linkre azt hiszitek az a banner? 😄DDDD

púúúúú

n3whous3
mer?

púúúúú

Snexi
Szerinted miért írtam azt hogy lehet? 😊

bertino
ennél jobb GT5ös képet nem is rakhattál volna 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

broman191
Annyit mondott hogy nem zárja ki a lehetõséget, de nem is erõsítette meg. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Snexi
Egyébként lehet hogy jön PC-re GT5,maga Hideo Kojima mondta egy interjúban.Viszont X360-ra biztosan nem jön

DJ Skyline
megint kezdünk elkanyarodni más irányba :C

broman191
Nem rusnya kép az...ilyen rájavítás nélkül. HD videókon sem jobb számottevõen...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

n3whous3
nekem kicsit valósághûbbnek tûnik a GT5 ezek alapján, de csak kicsit, több kép kellene

hja és ott az a törõs-zúzós kocsis játék, most nemtom a nevét, de abban meg a törés... 😄

púúúúú

broman191
GT5 nem nagy szám a videók alapján...mondhatják hogy eddig x ideig tartott y autót lemodellezni, de most sokkal többet szántak rá...ugyan már...nem nagyon látszik meg. Grafika nem rossz, de kicsit sivár, hangoktól nem dobtam el magam semmilyen téren, még mindig az a gyenge "szintipop réjszing" zene mint sok-sok éve. Na de ennyit errrõl... -.-

Snexi
A 2 kép közül egyértelmûen a Grid a szebb,de a GT5-rõl elég rusnya kép van

n3whous3
én nemtok dönteni:

GT5:

Grid:

púúúúú

bertino
hát persze 😄DD

rotator
???

Egyébként amennyit eddig láttam belõlük, a Grid megeszi reggelire a GT5-öt.

n3whous3
(te is megbuktál sztem irodalom szöveg értelmezésbõl, olvasd már el b+ amit leírtam és utána írj plz)

púúúúú

bertino
dehogyisnem.
GT5

mutass már még egy ilyen grafikájú gamet PCn vagy a fos X360on 😄D

n3whous3
PS3-mat nem érte utol, csak nem tudták még a fejlesztõk kihasználni azt...

púúúúú

Dante73
És a magyarításhoz sem kell chipeltetni a gépet...

http://www.freetvmaci.info/

DJ Skyline
konzol játékok nem mooddolhatók. szerencsére GTA játékok eléggé megbuherálhatók, és ha maradnak a jól bevált dff | txd és a többi felállásnál, akkor kitudja mi lesz itt 😊 konzolon végig viszed a játékot és szevasz, sosem fogsz Ford Caprival vagy egy jó kis BMW-vel nyomulni benne, de PC-n 😊 a különbözõ modok nagyon megtudják hosszabbítani egy játék "szavatosságát". tartok tõle hogyha kijön, akkor egy teljesen új rendszerre épül az egész játék, de a modder' társadalom úgyis kitalál valami megoldást majd 😊

Dante73
Sajnos TDU-nál terheli. Valószinüleg a konzolos engine miatt.
MAMA2!
A konzolokat utólérte a pc. Egy mai, kicsit erösebb pc röhögve viszi a konzolos játékokat, és ez a következõ generációig így is marad. A konzolportok már nem izzasztják meg a pc-ket, pedig már közeljárnak a tudásuk maximumához. Tehát, akinek kormánnyal jól megy a TDU, azt már igazán semmi nem fogja megiozzasztani, a köv gen. konzolokig....

http://www.freetvmaci.info/

JaSoN HuNTeR
úgy nem probáltam.De úgy se lehetet zürös szerintem.Nem hinném ha kormány annyira leterhelné a Procit.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

tévedsz. Manhunt 2 sem jelent meg. Na meg a Table Tennis sem.
mama2
Dehogynem. Nállam is maxon fut. A saját autó az szép, meg a karakter, de a többi is szép, csak azért a GTA szebb lesz pc-n gondolom(engem nem izgat, mert lesz boxom, és ajánlom hogy ti is vegyetek egyet, mert a pc-re már nem nagyon fejlesztenek ekszkluzív játékokat. A konzolba van a nagy üzlet).

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

broman191
Kormánnyal? 😊

JaSoN HuNTeR
Grafika nem Fantastic.De habár ha megkapja a PC valószinû h szebb lesz a grafika😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
AGP-s gépemen ment fullba 😄 NEm tudom mid van neked 😉

broman191
Akkor te nem láttál még TDU-t maxon. 😄

mama2
Te ezt most komolyan mondod? Persze hogy nagyobb lesz a gépgénye. a TDU 2 éves játék(vagy 1), a GTA4 meg ha kijön pc-re(legkésõbb sztem jövõre)m akkor annak szerinted mekkora lesz a gépigénye?
A TDU nem egy "húdeszép" játék, ez meg...Fantastic😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

[HUN]FaTaL
TDU is 20fps körül fut, nem tudom ennek nagyobb lesz a gépigénye majd kiderül😊

http://goo.gl/gd6Zi5

FlyHigh
kb.

Thrash \'Till Death

rotator
Most 2-3 hónapig nincs értelme bejelenteni.

FlyHigh
Õk meg nem jelentik be még nyaralnak.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
De tuti, hogy a north fogja bejelenteni.

Thrash \'Till Death

Kit--Kat
De nem is a Nort csapata porol az tuti, hanem 1 másik részleg, szóval ettõl függetlenül már akár folyhat a portolás 1 másik részlegben.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

FlyHigh
5 hétre elmentek nyaralni a rockstarosok, nyaralás közben nem dolgoznak, tuti nem jelentik be egy hónapon belûl. Idáig csak az a GTA nem jelent meg PC-re aminél már az elején leszögezték, hogy nem lesz pc-s verzió, hülyeség is ettöl félni.

Thrash \'Till Death

rotator
Pár bolt listázza a be nem jelentett PC-s verziót októberi/novemberi megjelenésekkel. Mivel a Rockstar nem nyilatkozott még, és évek óta nem is portolt semmit PC-re, ezért fenntartásokkal kell kezelni.

Snexi
Valaki lefordítaná magyarra?<#worship> webforditas.hu hogy is mondjam elég értetlenül fordíttotta le

BiG G
helytelen, egy hozzászólásra csak egy gyökér juthat 😊 akkor már x hosszászólásra x/1-x gyökér 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

cenobite
Így vakon azt mondom, hogy a következõ x hozzászólásban x+2 gyökér lesz, aki biztos infóval rendelkezik a pc-s megjelenéssel kapcsolatban.

gamertag: kenobita

grebber
Egy másik pletyka is felmerül hogy lehet hogy a Saint Row 2 is jön pc-re.De ez sem biztos ugyott irják a worthplayingen!

Next PC upgrade: 2022

DJ Skyline
forrás
(google-be bekopiztam a teljes szöveget amit bemásolt)

grebber
worthplaying.com

n3whous3
és légyszi linkeld a forrást

púúúúú

n3whous3
Én meg azt mondom, hogy nem bullshit, amit egy óriási szoftver eladó lánc vagy bolt vagy netes áruház kijelent, mert nem éri meg nekik az, hogy faszságokkal tömjék tele az oldalukat. Szóval én nem folyok bele még 1x a témába ÉS leszögezem, hogy szerintem igenis meg fog jelenni PC-re, ha nem idén, akkor jövõ év elején.

bye

púúúúú

grebber
'Grand Theft Auto IV' (ALL) Coming to PC After All?

Rockstar's open-ended crime series has arrived on the next-gen consoles with Grand Theft Auto IV, returning the franchise to New York situated around the mysterious protagonist Nikolai. Now that the game is out, the speculation can begin whether or not there will be a PC version. Previous installments made it to the PC, but since Rockstar started using its new engine, none of their games were ported. However, Swiss online retailer Citydisc has a product section up for the PC version, scheduled for release Nov. 2008. Wishful thinking, or the first indication that Rockstar is working on it?

pcs verzióba majd beletesznek pár jetet és repülni is lehet majd, birja majd a 9800gtx , áháháhh SUCK X360 :SADSA😄SA😄SA😄ASD:

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DJ Skyline
épp ez az, hogy még 😊
valószínû nem is mostanság fogják, gondolom várnak míg lecseng a nagy "GTA és a hozzávaló konzol shopping" láz, aztán majd. de persze 50-50%, most nem utal rá semmilyen jel, de szerintem nem is kell. nem szeretek spekulálgatni meg találgatni, de néha rámjön 😊

Alwares
De kiegyensúlyozatlan szar gépigénye van, így hát ha elfut neki jól talán ez is fog 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
Szerintem pihenj kicsit...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

n3whous3
mert te aztán csak tudod, te fejlesztetted 😉

A nem töltögetés részérõl már faszásabb a TDU, ott egy pillanat alatt odateleoprtáltál bárhova, itt vannak töltõképernyõk. TDU-ban több poligon, ebben nem annyira sok, abban sokkal nagyobb textúrák, ebben nem annyira. Csak a fizikai motor ami odabasz.

púúúúú