Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgyez akkora baromság... plsaz a csákó aki amcsiban balesetet okozott valamelyik nfs megjelenése körül a haverjával ült a faterja koscijában, csattantak meghaltak. az nfst hibáztatták, mert ott volt az ülésen a dvd... ennyi tehát bármire kitalálnak bármit, jópénzért beperelnek bárkit..
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
1 molotovot kurva 1xrû csinálni nem tom mit kell a GTA ból tanulni amúgy meg ha nagyon akarná bárhol találhat tutorialt... nem kell ehhez GTA...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a koktélok készítésére a GTA tanította õket link
no comment..
Persze márkával írjátok mert már az is van😄
iTTEN E!
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
csak szoval érted, akinek nem pakolnak alá mindent a szülök, annak sux 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
gamertag: kenobita
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Prince23: attól még, hogy PC-s kategóriában van a lap, a képek lesznek azok, nézd meg dátumot is
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem 21
#8687 arty: nem tudom, én is csak olvastam
#8689 ChuckyHUN: linkeltem listát a 8648-asban