Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Mutattál róla videót is, és már a haveroddal toljátok is.... Minek mégegyszer letölteni? :S
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nekem ugyan ezt irta ki a gears ow war és nem tok multizni (eredeti).
Engem a gta-ban a multis rész érdekelne a legjobban.
Valaki leirná részletesebben hogy mi is ez a hamis cim? Mer sajna én nem nagyon értek hozzá (privbe is jó).
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
eddig sírt a szánk hogy mikor jön PC-re, most meg már le akarjátok tölteni!? hát a jó édes k........
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ha nem megy, beperljük MSt.
tuti nyerünk.
<#idiota>#idiota>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
hát nagyon fasza, de szerintem nem kell hozzá sokkal jobb kép mint a SA-hoz(reménykedik,de mit állat😊)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ