Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
view image-el is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
De mint valaki alant írta, külföldi fake címmel állítólag lehet regelni büntetlenül. <#wilting>#wilting>
amúgy szó se róla, én szeretném hogy crossplatform legyen. szívesen elkenném pár boxos száját 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
tul van tárgyalva, másnál is van ilyen, nálam is.
igaz, nem jutott eszembe egy sem (legalább a Halo beugorhatott volna), ellenben utána bírtam nézni. elismerem: hibáztam. úristen, most mi lesz...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"utána néztem kicsit. igaz, hogy az ingyenes Windows Live-val ezt lehetõvé tette M$, és vannak is ilyen játékok (ahogy írtad Lost Planet, majd az új BiA)"
akkor ennyi.
#8646: nem az számít, te meg ezt értsed meg! a R* dönti el, hogy engedélyezi-e. az egy dolog, hogy az M$ rendszerét használják majd. gondolom az ellenõrizhetõ, és olcsóbb, mintha maguk fejlesztenének valamit
pl lost planet, nem ?
mondj nekem egy crossplatform multi játékot! csak egyet!
Link
azt nem az M$ dönti el, vagyis nem az õ rendszerén múlik. R*-ék mag szépen tesztelik, és eldöntik hogy életképes lenne-e, de úgyis a szokásos lesz: nem eresztik össze a népet 😞
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
hoy ehh
"
PC-n szar lesz
konfigom nincs vaze
blogom sincs " Sztem eszed sincs... <#banplz>#banplz>
Toshiba L300-2C5
What would Jesus do?
Stefibaba: majd egyszer, ha kész lesz :|
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas