Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8 hónap helyett most csak 6 hónap lesz köztük, valószínûleg a konzolos késés miatt kell kevesebbet várni
Snexi
április 29.

kirol
Mi össze bírtok beszélni egy még meg sem jelent játékról.
Hihetetlen.

Már most 8908 hsz.

Amúgy konzolra mikor jelent meg?
Az elõzõ talán 1 éves csúszással jött. Ez meg mintha hamarabb jönne.

ChuckyHUN
xD ukrán maffia kempingbájkkal amerikában 😄D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Gyocsika
Szerintem is jó volt a kondi, az is egy kihívás volt h kigyúrjam Cj-t...
Attól függetlenül a GTA IV szerintem sokkal jobb lesz, ahogy elnézegettem a konzolos topikba...

The Protector
a bicikli jobb volt.de most képzeljétek el egy ukrán?? maffiózót biciklivel.Inkább illik a képbe egy gettõs feka mint CJ.NEM?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fery02
Halo 2-nek a PC-s borítójára mi van írva?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Ha rengeteg új dolgot meg akarsz tudni, akkor látogass el a gametrailers.com-ra, és ott van a játékról egy tizen valahány perces review. Sajnos én nem bírtam ki, és megnéztem, így kevesebb meglepetés ér majd 102 nap múlva. 😞

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

hen-tes
Jó, jó.. csak a biztonság kedvéért. :p
Be akartam kapcsolódni a chatelésbe.:p

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

elitehun
miért kéne Visa hozzá. azt írja Games for Windows nem azt hogy Games for Vista. érted az XP is windows
elitehun
F.A.Q.
bertino
jaja, majd további részekbe visszarakják ugyis a dolgokat

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hen-tes
Hippi haj nem is volt benne.. 😄 Afro volt, itt még talán jó is lenne a hippi haj. 😛
Amúgy meg tényleg kicsit butus dolog kivenni dolgokat a játékból, pont egy ilyenbõl... ahol a szabadság a lényeg.
No de kell majd valami a gta4vc-be és sa-ba is.. 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ruhátz azért lehet venni benne ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DöflingR
Azért tették jól mert hülyeség. Aki meg nagyon hiányolja annak ott a Sims. Ilyen motorhoz ami már (majdnem) tökéletes eléggé hülyén nézne ki Niko kövéren, kigyurtan, hippy hajjal stb.

Miért tették jól? Akiknek tetszettek ezek az opciók használták, akiknek nem azok nem... Szvsz most is bennehagyhatták volna a játékba😛

DöflingR
Rengeteg az újítás (és nem ilyenekre kell gondolni,hogy bicikli és társai) Már eleve a R.a.G.e motor nagy újítás.

én msot nem azért mondom,csak kivancsi vagyok,hogy mi ujat tettek bele ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DöflingR
Istenem, az ilyeneket bírom.. "Elvették a tetoválást- hízást - kondit - hajvágást - víz alá merülést" Nem ezektõl lett jó a játék, meg amúgy is, ezek tök felesleges dolgok voltak a gtasa-ban is, jól tették,hogy kivették. Én egyáltalán nem hiányoltam õket.

Ha only Vista is lenne, lenne hozzá patch, crack, fix, etc...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

okés....és tudol valamit mondani ,ami ujat tettek bele -??? mert sok mindent levettek belõle,de van valami uuuj is ?

DJ Skyline
nincs benne, legalábbis nem találkoztam vele pedig elég szépen haladtam a játékkal

Bil Ur Sag
Bizony! Ez szintén nagyot dob a hangulaton. Pont tegnap volt rá egy esetem, hogy elhúztam egy motoros mellett és sikerült "magam alá gyûrnöm". A lényeg a dologban hogy nem csak egyszerûen mint egy darab valami "átcsúszott" ? a kocsi alatt hanem a hátsó kerekekbe beleakadva, jobbra balra pörgött forgott, közben üvöltözött. 😊 Ezek mind mind nagyon sokat adnak az amúgy is fasza hangulahoz. Vicces volt még amikor a rendõrt meglöktem, és nem a szokásos tovább állok egyhelyben effektust érzékeltem hanem a fakabát a fizika törvényeinek engedelmeskedve a hátsójára huppant, maga mögött törve zúzva a dobozokat 😊)

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

hen-tes
Nem vágom ezt a games for windows marhaságot, de ugye ez menni fog xp-n is és nem kell hozzá nyamvadt vistát feltenni. :o

De a tetoválás azt nem irták,hogy nem lesz benne,igaz ?

mama2
Az nekem is hiányzik. Meg a bicikli. Mekkora filingje lenne már ilyen grafikával biciklivel átszelni a várost😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

bulba
Nekem a vidéki környezet fog hiányozni leginkább 😞..

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

még mindig nem tetszik a teteje, de asszem kibírom x)
Kandurex
alone in the dark...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Prince23
Mert jól nevelt vagy 😄

Képzeld, emberek millióinak szintén nem fordult meg még... <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mama2
Én is 18 év alatti vagyok és még nekem sem fordult meg a fejembe hogy most megkéseljek valakit...

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

nyugi, azért kérdeztem mert nem igazán értettem mit akarsz mondani, azt hittem a pálcikát a régi részekre érted...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bertino
akkor rongybaba vazze...

az nem rongybaba inkább?

bertino
hát már ideje volt megcsinálni a normális jármûfizikát pl. mert az elég érdekes volt az elõzõ részekben a 4 elõtt.

a másik a pálcikaember effektus... hát az kész, elég rola videokat nézni, kiszállítod a taxist a kocsibol, beszálsz, elindulnál de az ajtónyitóba még belekapaszkodik és ott lóg a kocsi oldalán menet közben... és nem csak lóg, hanem végre emberhez méltoan összevissza himbálózik 😄

DJ Skyline
vicces mikor van egy gyökér, aki már már pszichiátriai eset, nem a sárgaházba dugják be kis beszélgetésre vagy valami, hanem betiltanak egy játékot. ép ember nem csinál ilyet, hanem különbséget tesz valóság és játék között. ha meg 18 alatti a srác, akkor meg a szülõket hibáztassák, vagy az ütletet ahol eladták neki a játékot, mert tudtommal 18+ -os a játék.

bertino
ja, tudjuk.

DJ Skyline
ha olyan a játék a modderek megoldják mindezt. olyan script modok vannak SA-hoz hogy fosod le a lábad kb 😄

#8861, enni lehet most is

Prince23
Thaiföldön és Spanyolországban tabu lesz a GTA 4!
Egy thai srác kipróbálta élesben az autólopást, lekéselt egy taxisöfört. Ezért Thaiföld pedig betiltotta a játékot. Spanyolországban pedig már tojnak a taxisok, sztrájkolnak, hogy nehogy megjelenjen hazájukban a játék.

Na errõl ennyit.

Bil Ur Sag
Ne aggódj rentgeteg dolog fog kárpótolni 😉 Én ezeknek itt egyáltalán nem éreztem a hiányát. Sõõõt. Pedig elsõre én is vártam vissza õket. De amikor megbörrent alattam az elsõ fasza verda, onnantól már nem is kívánkoztam a levegõbe. Végre érzem hogy vezetek, nem csak egy papírdobozban ülök. De aki felülrõl akarja szemlélni a dolgokat, annak is meglessz rá a lehetõsége. A sztori pedig csudajó. Nem mondom hogy az eddigi legjobb, mert mindenkinek más szerintem. De talán a legkomolyabb. Szal csak megerõsíthetem hogy majd vedd meg 😉 tetszeni fog.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Balumann
A bicaj és a repcsi nekem is nagyon fog hiányozni 😞 Pont az a 2 dolog, amit a legjobban szerettem a Sa-ban. A gyúrás, meg jetpack nekem se fog hiányozni. A jetpack nagyon gyenge lett szerintem a SA-ban is 😊

poppe
nekem nem tetszett a SA a gyúrás/kajálás/tetoválás miatt... mondjuk ezek nélkül sima vice city lett volna WC-gangsta stílusban, de én nem bántam volna, Vice City volt mindig is a best nálam...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

bubu13
Itt is bámulhatod a várost van Helitour ami körbevisz a városban és azt el is lohatod😄

EEE 1899

broman191
Nem volt semmi !? A látkép felülnézetrõl rendes 3D-re váltott...ez nem elég fejlõdés? 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

The Protector
persze.mert GTA.És korszakalkotó.addig nem volt ojan.azért is hívják a hasonló gamet(total overdose,true crime)GTA klónnak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

akyyy
gta3-ba se volt szinte semmi az SA-hoz képest. mégis amikro megjelent mindenki oda volt érte.
jönnek még ide kiegészitõk, nyugi.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

óóó pedig hogy imádtam multiban egy montival leszáguldani a Chilliadról 😄😄😄 meg a repcsikkel barmulás 😞(( áhh... de mindegy, az összkép kárpótol!

Kicsikiraly
"Mi az ami az elõzõ részekben volt, most viszont kimarad?
A használható repülõgépek, a jetpack, a bringák, a kondizás, a tuningolás és a kötelezõ evés ezúttal kimarad. "

😞(((( kimarad hogy olyan jó kis RPG-s lesz mint az SA volt? 😞 a jetpackot nem sajnálom, de a repülõket (mondjuk annak tényleg nem lenne semmi értelme, max szept. 11-est játszani) meg a bringákat igen 😞

bár azért csak megveszem 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;