Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
??? Cápákat is?

gamertag: kenobita

The Protector
fogd fel.és a pc-sek dinoszauruszokat is kapnak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ma hazajövök(kb egy hete nem voltam gépnél) mit látok jön a gta 4 pc-re, ez kb 6 óra hosszája volt de még mindig nem fogtam fel<#lama><#idiota>
Akar oda menni a franc, itt értelmesebb emberek vannak.

bertino
flémelnék egyet vele, de inkább mégse.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
fórumképtelen magatartás, banplz. menj át a konzolos topikba

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Végre kijátszottam,háááát... Azért az érzésért,ami a játék legeslegvégén van,azért érdemes végigunni azt a 20 óra játékidõt.
Még kijátszom 100%-ig,aztán megy porosodni.

broman191
<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

The Protector
csinálok pár fake képet.hátha beveszi vki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

cenobite
GARANTÁLTAN elõbb lesz wrz... Így megy ez....

gamertag: kenobita

The Protector
nekem mondod.az egész faluban mindenki nek az enyémhez hasonló gépe van.vagyjobb.Kivétel 1 ember.ez kb 20ember aski játszik.és csak nekem vannnak eredeti játékaim.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

elitehun
ott is érdekes emberek élhetnek ha lehülyéznek ha eredeti játékot veszel<#idiota><#idiota> (nem kötekedés)
The Protector
csak attól félek h elöbb lessz warezon mint boltban.kibaszott dmc4 el még nemm is találkoztam.azt sem tudom h hogyan néz ki a tokja.Pedig voltam tescoban,meg cd galaxisban is h megvegyem.

The Protector
nah.mit ne mondjak tényleg jó az eredeti játék érzése.de pl nálunk ahol én lakok egy folytában lehülyéznek ha eredeti játékot veszek vagy meglátják nálunk a polcon.és akkor jön az oltó szövegem és kész.Én tudok multizni õk meg nem(nem mindenhol)

szerintem simán sanszos, fõleg a multi miatt

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Snexi
No meg had szóljanak arról a hírek hogy nem bukás hanem pont ellentetje lett a pc-s verzsön 😄

mama2
Jah

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

má csakazértis megveszem, mert voltak olyan rendesek, hogy nem kell 1 évet várni a pc verzióra

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

elitehun
ok már nem kell
elitehun
Nem szoktam ilyeneket kérni de nem tudtok még ilyen helyeket ahol játékokat lehet rendelni mert a cdgalaxsis.hun nincs az a játék ami kéne
Stefibaba
Hát az elõttem szólókkal 100%osan egyetértek én is nemrég vettem egy játékot, azt az élményt, amikor kinyitod, orrbavág az a bolti szag, a kézikönyv, elmenne drognak is xDD

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

mama2
Jah... Emlékszem amikor megvettem a Civilization IV-et😄. Olyan hosszú kézikönyvet még nem láttam😄.
Meg amikor a TDU kézikönyvét lapozgattam...volna, ha nem idegesített volna az, hogy nem olvasta be a CD-t:S.
De aztán elindult😊.

broman191
Plusz az installálás közbeni kézikönyv lapozgatás...😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

mama2
Ja-ja. És az a friss bolti szag felülmúlhatatlan😄!

broman191
A henger után régen nekem is nehéz volt kivenni az eredeti gémet a tokból...egyszer-kétszer majdnem beletörtem...<#idiota> De a fóliaszaggatásnak megvan a maga fílingje, ahogy téped le hogy nyithasd ki és nézegesd a szép színes-ábrás lemezt...<#vigyor2>

Snexi
cdgalaxis.hu

Morfi
Én az iránt érdeklõdnék, hogy milyen onlien elõrendelési helyeket tudnétok ajánlani?

igen
elitehun
ja az nem tül szerencsés
The Protector
inem mindíg.azt viszont utálom mikor kölcsönadok egy másolt dvd-tés abuzigyerek kiröri a dvd fogait.

elitehun
pedig nem valami nagy mûvészet kiszedni csak lenyomod középen a gombot és a DVD kipattan
The Protector
Pontosan.(egyébként nem)
De utálom a buzi eredeti gamek tokjait.2 dvd-t is széttõrtem zsírújan mert nem tudtam kiszedni.pontosabban kiszedn9i kitudtam de sajna 2 darabban.

kirol

V43 1105
XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Stefibaba
Ehh 😄 <#banplz>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Máté94
És ez PC-n is használható lesz ?
kirol
Most ezt érthetõ nyelvre fordítva azt akarod mondani, hogy a kiírt 50 ft-os noname dvd-ket berakod 1 duplás dvd tokba - mert ugye duplarétegû lemez az drága - és becsomagolod folpakba és vársz 3 percet, majd boldogan kinyitod? <#idiota>

Ez... gyönyörû volt <#sir>

<#idiota>

The Protector
Én nagyon szeretem a GTA-kat.Minden részét végigjátszottam.Nagyon élveztem õket.De mindegyik warezos volt.De h tiszteljem a fejlesztõket.(mert én szoktam eredeti gamekat venni h megtiszteljem a fejlesztõket) ezt a részt csak akkor fogom bettölteni ha elötte egy fóliát kell szakítanom,kellemes pattanását hallani a toknak,és bénamódon tök nehezen veszem ki a dvd-t a tokjából.

én itt regeltem
nem. az unokatesóját elkapta az ASVA, BSA, az állami rendõrség, a nemzetközi rendõrség, a SWAT, meg a Rockstarosok, mert megvolt neki a BETAja... de a báttyának már lemásolta ezért a báttyának is megvan... NEM TUDTAD? <#idiota>

fery02
Közbe terjed ám. Nemsoká lehet megkapja a R* is...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Snexi
eddig nem az unokatesdónak volt meg?

bertino
pü.

ProGabe
nem csak játékon belül lehet létrehozni új accot? áruljátok el a titkot! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

elitehun
ok 😊
bertino
google 😊

elitehun
feltennék egy lég hülye kérdést. hol csináltok accountot??
én is most csináltam egyet
érdekes hogy a ldavid-ra azt írta nekem hogy foglalt, de gamercard meg nincs olyan
bertino
nah elvileg sikerült külföldi nemzetiségû live accountot alkotni
kérdés fog-e majd menni...