Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megmondom bátyámnak lesz:D 24:D ha nem adják el felhivm odajön aztán egybõl meg is lesz ha meglátják:D mondjuk vicces lenne mondjuk 576ban ott áll két cswákó motoros kabátrban csizmában sisakkal a kezében ::DDDD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Forza.
Ahogy megjelenik felülök a motoromra és elzuzzanok Tatabányára, remélem ott lesz:)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
És igen a Live egy nagyon jó rendszer <#awink>#awink>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Gondolom te mikor besétálsz a sarki közértbe, köszönés helyett csak annyit mondasz, hogy "én most lopnék 1 kiló kenyeret, meg 10 deka sonkát, mert holnap jön a fûtésszámla"
Ilyen marhaságot legalább ne irkáljunk be, írd azt, hogy warez lesz, és kész punk tum.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Pacal: Samu rendes csávó lehet... :D
hát jöttem, de nemtudom mit okoskodjak :D
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A csítet szerintem is csak akkor jó használni, ha hülyülni akarsz. De mondjuk ha egy küldetést a végén azért baszol el, mert elkaptak a rendõrök az idegesítõ és erre jó az a cheat, hogy lemegy a körözés nullára. De én is szeretném hogy több cheat legyen. Mint az elõzõ GTA-kban, hogy repülõ kocsi, nõk rám tapadnak(aztán mindegyiknek HECCSÁT!), soha nem köröznek a rendõrök(ez hülyülésnél jó, mert nem kell elõráncigálni állandóan a telót.
Meg néha az az idegesítõ(de élethû), hogy köröznek. Lõnek rád ezerrel. Elõvennéd a telefont a rendõr csít miatt, de nem bírod, mert meglõnek és ilyenkor Niko elrakja a telefont:D. Mert hát ugye életbe is ha meglõnek akkor sem tudsz telefonálni:D. Jó játék az egyszer biztos...!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Jah és ha persze úgy elakadunk(mondjuk ebben a játékban sztem ez nem fog elõfordulni és ezt nem mint negatívum írom) ,hogy a pokolba kívánjuk a fejlesztõket!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ