Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon erdekel hogy mikor mesz tuzoltoval vagy mentovel akar rendor autoval es szirenazol ezekkel xd akkor az autok hogy fognak ra reagalni??? Remelem nem ugy mint a SA-ban. Hanem szepen lassan lehuzodnak de nem ugy hogy kiutnek egy fat vagy egy ebmert::D

ChuckyHUN
xD
megmondom bátyámnak lesz:D 24:D ha nem adják el felhivm odajön aztán egybõl meg is lesz ha meglátják:D mondjuk vicces lenne mondjuk 576ban ott áll két cswákó motoros kabátrban csizmában sisakkal a kezében ::DDDD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Snexi
nekem anno a vice city-t adták oda pedig még csak 9 voltam akkor <#idiota>

DöflingR
Eladják,nyugalom :)

arty
igaz, mivel arra SZÜKSÉGED van, gta-ra meg nincs... tehát még durvább is gta-t lopni :) (viszont könnyebb :) )

Forza.

DJ Skyline
kíváncsi leszek hogy a 18-as játékot eladják-e 14 évesnek :D nem csesztetésbõl, de ez jó kis teszt leszen ^^

ChuckyHUN
De 100 hogy én megveszem:)
Ahogy megjelenik felülök a motoromra és elzuzzanok Tatabányára, remélem ott lesz:)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Azért a GTA4et ne hasonlítsd a kenyérhez meg a sonkához thx

DöflingR
Szerinted mi hogy multizunk xbox live-on?:D

Bence94
de még egy nagy gond hogy hivatalosan nincs itt mon live. csak ha amerikai címet adunk meg asszem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nem hiszem, lanon úgyis lehet multizni haverokkal.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Synit HUN
Úgy legyen!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Alwares
Mért lenne kétséges a multi ha megveszed eredetiben, a live miatt? Már nem kell gold elõfizetés PC-re, így itthonról is nyugodtan elérhetõ. Nem lesz ezzel gondotok én mondom ;)
És igen a Live egy nagyon jó rendszer <#awink>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Synit HUN
Én biztos megveszem. Még akkor is ha kétséges a multi a live miatt. Bár akkor azért csalódott is leszek....

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

nekem szerencsém van mert 11.-én van a névnapom... + tesómmal megegyeztem hogy a felét õ fizeti<#nevetes1>

DöflingR
Hameg kedvenc játék akkor sztem már a sokadik részt illene megvenni eredetibe, ha szeretnénk még fojtatást. Konzolon játszom (most ebbõl nem szeretnék vitát,hogy akkor mit keresek itt) és nem warezolok rá, igaz,hogy nem is sûrûn veszek játékot, de a warez nem anyagi,hanem elvi kérdés. Megveszem-e a játékot,mert megérdemli a pénzt a kiadó, vagy ellopom.

poppe
ha még a kedvencedet sem veszed meg, akkor a gémer tárasadalom legalja vagy, és miattad fejlesztenek mindent konzolra, hogy csapna a villám a kisírt gépedbe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Tomsteel
és most nehogy visszaírj, hogy engem biztos apuci töm zsével, meg, hogy nekem biztos minden eredeti, mertnem így van, de nem írkálok be marhaságokat, amikkel magamat sodorhatom kellemetlen szituba!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
Na látod ez az a mondat amiért minden épeszû ember neked fog ugrani, köztük én is, mert az ilyentõl hányok.

Gondolom te mikor besétálsz a sarki közértbe, köszönés helyett csak annyit mondasz, hogy "én most lopnék 1 kiló kenyeret, meg 10 deka sonkát, mert holnap jön a fûtésszámla"

Ilyen marhaságot legalább ne irkáljunk be, írd azt, hogy warez lesz, és kész punk tum.

Szasza20
De mindenképpen végigtolom, mert kedvenc játék! ;)

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Szasza20
Én nem veszem meg meg mert van jobb helye is a money-nak!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Tomsteel
én mocsok leszek, mert annyi kikötésem van, hogy jelenlegi konfigon élvezhetõ legyen, és akkor tuti megveszem.

DöflingR
Jólteszed, eszméletlen jó a multi rész :)

természetesen megveszem..mivel multizni akarok<#gonosz1>

DöflingR
Kíváncsiságból megkérdezném,hogy közületek ki veszi meg a GTAIV-t és ki warezol?

rooney8
<#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ChuckyHUN
mert 20 centis vízben hova sûllyedjen???

DJ Skyline
nincs semmi ilyen, volt is valami top 10 videó itt még délelõtt hogy helikopterbõl bele a vízbe, de a felszínen vergõdött és kb megis halt

Firerock
és ha magaból beleugrasz akkor van víz alatti élet?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
:(

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DJ Skyline
viszont nincsen szkuba dájving, csak úszol a felszínen

Synit HUN
Jóvammánamán! :D

DöflingR
ASDASD:D

Synitka - igen rendes vagyok xd ( az egyik logodat én csináltam :D )

Pacal17
Samu, azaz DöflingR :D

nézd meg a logóját. Xbox liveon is samunak szólitjuk.

Synit HUN
Szinte kötelezõ - hogy magamat idézzem. De a leg jópofább csíteket eddig a gta-kban láttam. Sztem igazán érdemes megnézni õket. De én SOHA nem játszom csít segítségével.

Pacal: Samu rendes csávó lehet... :D

Pacal17
samu mondta hogy jöjjek a pc-s gta4 topikba okoskodni...

hát jöttem, de nemtudom mit okoskodjak :D

DöflingR
Kötelezõ? Nemhinném, ez hozzáállás kérdése.<#szomoru2>

mama2
Hát akkor én visszatérek a játékhoz és motorozok tovább:P.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

elitehun
De térjünk csak vissza a GTA IV-hez
elitehun
World at War
elitehun
inkább maradjon csak World a War ;)
mama2
Call Of Duty: World of Warcraft! Szintlépésekkel,kasztokkal, skillekkelXD! Nem is olyan rossz ötlet!

elitehun
hoppá Mármint a CoD WaW-ot
elitehun
az tuti hogy jó áték. Én ezt a játékot várom a FarCry2-õt és a CoD WoW-ot
mama2
Én a Sanchezzel nyomulok mindig:D. Meg persze a repülõgéppel felszállok azt kiugrokXD.
A csítet szerintem is csak akkor jó használni, ha hülyülni akarsz. De mondjuk ha egy küldetést a végén azért baszol el, mert elkaptak a rendõrök az idegesítõ és erre jó az a cheat, hogy lemegy a körözés nullára. De én is szeretném hogy több cheat legyen. Mint az elõzõ GTA-kban, hogy repülõ kocsi, nõk rám tapadnak(aztán mindegyiknek HECCSÁT!), soha nem köröznek a rendõrök(ez hülyülésnél jó, mert nem kell elõráncigálni állandóan a telót.
Meg néha az az idegesítõ(de élethû), hogy köröznek. Lõnek rád ezerrel. Elõvennéd a telefont a rendõr csít miatt, de nem bírod, mert meglõnek és ilyenkor Niko elrakja a telefont:D. Mert hát ugye életbe is ha meglõnek akkor sem tudsz telefonálni:D. Jó játék az egyszer biztos...!

Máté94
Egyszerre felrobbannak:)
Nohab
Jaja, "solid graned car" bekapcs és röhögök a repkedõ kocsikon :D Itt azért kiváncsi leszek, hogy mennyire fogja összezúzni egy gránit kocsi a másikat :)
SötétBarom
Hát nemtom.. Nekem minden eddigi GTA-ban volt olyan, amikor kicsit ráuntam a küldikre, hogy ökörkdtem egy darabig mindenféle idiota cheattel.. Kb ugyan olyan szintû idõtöltés mint helikopterbõl kiugrálni :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Grove4
Szerintem ,csítelni csak akkor "szabad,érdemes",ha már minden lehetõséget kipörgettünk a játékban 100%-ra(vagy legalább a story-t meg a mellékküldiket),máshogy tétnélküli az egész.

Jah és ha persze úgy elakadunk(mondjuk ebben a játékban sztem ez nem fog elõfordulni és ezt nem mint negatívum írom) ,hogy a pokolba kívánjuk a fejlesztõket!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

SötétBarom
Pistike és Lacika szellemi csököttségét galaktikus ívben leszarom. Aki ennyire buta, úgysem tud élvezni semmit 100%-osan.. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;