Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fóti Coraban tegnap láttam már csak 3 rongy.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
én számolni nem szoktam, csak át állítom a windows órát, úgy jó minden 😉
Ezt a fröcsögést kéne abbahagyni. Nem veszed meg, hát nem veszed meg, akár indíthatnánk is egy petíciót "Leszarom a munkád" címmel, melyben megköveteljük a világ összes játékfejlesztõjét, hogy igazán ne fejlesszenek már többet PC-re, mert úgysem éri meg. Még szerencse, hogy létezik konzol, ahol képesek akkora profitot termelni a kiadók, hogy megjelentessék a játékaikat PC-re (tekintsük a hardcore PC-s címeket kivételnek ez esetben, melyek - szvsz - egyébként mind masszív netes tartalommal rendelkeznek egytõl egyig, esetleg MMOk: lásd #9515).
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ezt nem értem. Szóval ha Noname 0 színvonalú játék lenne megvenné. Vagy mi?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Most amígy nem lesz hír a pcs játékról nem nagyon lehet itt mirõl beszélni..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként meg igazad van mindenki azt csinál amit akar. Ha valaki letölteni szeretne töltse csak mi a fenének kell ezzel dicsekedni?
http://goo.gl/gd6Zi5
Ezt az indokot úgy szeretem.... Most õszíntén. Ha nincs pénzed, hogy megvegyél egy autót akkor ellopod?
Egy dolog, hogy valaki warezol de szerintem okosabb ha az illetõ inkább nem hangoztatja....
Ja és bocs, ha ezzel valakit lelombozok.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Thrash \'Till Death
http://goo.gl/gd6Zi5
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500