54919
-
#19101 egy csillag van csak ha áttöröd a soromópt a hídon. :) -
#19100 én még nem probáltam, csak egy másik szigetre kellet mennem küldetéssel, és gondoltm megállok ha már igy felkérnek:D -
Bircsike #19099 Sziasztok! A Texture quality high-on csak 1 Gb-os videókártyákon működik? -
#19098 lehet, én próbáltam át úszni és a csónakból lelőttek :D -
#19097 ezt én is akarom tudni:D
amugy gps loál.
meg a hidon hogy fizetni kell:D gondolom ha áttöröm jön 3 csillag rendőr is:D
szerintetek van hot coffe mód?:P -
#19096 kíváncsi vagyok mikor jön az új nv driver ehhez. -
#19095 nincs két külön modell. San Andreasban az ilyen autókat random generálta a játék, az adott autó tartalmazta az összes lehetőséget, és amit a játék generált, az jött szembe. -
xido #19094 jövőbe még nem látunk -
janika15 #19093 #19085??? -
#19092 vannak a játékban kabriók, de sokszor jönnek úgy, hogy fel van húzva a tető. Ezeknél valami gombbal le lehet húzni a tetőt, vagy két külön model van a játékban??? -
#19091 service packot tölsd le (xp esetén sp3, vista esetén sp1) -
janika15 #19090 #19085???
-
Xicor #19089 Patchel azokon a gépeken amiken eddig nem futott rendesen várhatóan jobb lesz a helyzet?:P -
MrAndree #19088 Service Pack 1-et rakd fel Vista-ra és jó lesz. -
xido #19087 ha P-t nyomsz,kicsit élesebb lesz minden..de el lett mondva,hogy lecseszték ezt a részét...is...majd a patchel lehet állítani is a dolgokat jobban:) -
xido #19086 elmondom én hogy csináltam...játékon kívül itt van a faq-ban a live és a socialclub linkje,elmentem előbb a socialra,regisztráltam..aztán live..regisztráltam UK címre..de ott még nem kért se várost,se telefont..aztán első lemezről commanderrel megnyitva a social club mappa és azt tettem fel...aztán gta4 mappa setup...menet közben bekérte a 2.lemezt..aztán játék indítás előtt azt hiszem kérte,hogy a games for live vagy mit frissítsem,adott hozzá linket,ami ment is...és kb ennyi volt nálam..az indítás már egyértelmű... -
janika15 #19085 hali! felraktam a 8.11-es catalystot, játszotta egy darabot vele és utánna kilépett, semmi féle hiba üzenetet ne kaptam. utánna újra belépnék és már akkor kilép mikor rámék a start gombra a gémben. a játék eredeti, mit tudok csinálni? -
BIZ0906 #19084 Nyomjatok egy P gombot és meglátod milyen kemény bár csak autózáskor jó :) -
#19083 benne van a kis könyvben, megtaláltuk mi is köszi :) -
Rodman6 #19082 A texture quality-t hogy a rákba lehet Medium-nál magasabbra venni??? A gépem megfelel az ajánlott konfignak! Kezdek qrva dühös lenni! Olyanok homályosak a házak mintha dioptriás szemüveg mögül nézném! >:-( -
BIZ0906 #19081 De ott is vannak bőven gebaszok :) or :( -
partyyy #19080 nem hogy jobban fut szinte csak azokon fut :D -
Xicor #19079 Nvidia kártyákon jobban fut mint ATi-n? -
Mojlepque #19078 Na srácok nem tudom hogy hol van telepítési útmutató, amit tudok használni mert ami van a játékhoz nekem nem műxik. Rengeteg időt elcsesztem a Windows Live-val meg egyébbel is, kiír telepítéskor egy halandzsát arról incompatibilis a %P, miközben lefutattam a játékhoz tartozó teszt linket, és az nem jelzett a gépemen semmi hibát, sőt minimumon jóval felül voltak az értékek.
Alapból mikor telepítem a Social Club-ot, akkor krix-krax az egész, és 2 gomb van, van egy nagyobb és kisebb, értelemszerűen egyik telepíti azt, de magát a játékot nem:S
Ha tudna valaki segíteni, akkor kérem vegyen fel msn-re, ha nem nagy kérés: [email protected] -
#19077 Nekem ilyen!
Konfigom alul! A játék 20-30 fps között szambázik egy átlag 24-et mondanák mert legtöbbször azt látom frapssal.
Sajna nem engedi highra tenni a textúrát még a cél mezőbe írt -norestrictions -nomemrestrict parancsal sem :(
-
#19076 Ezt nálam akkor csinálta amikor átállitottam a kompatibilitást win2000-re. -
BetonK #19075 Srácok!
Ezt a benchmarkot honnan szedjem elő?!:) help pls!
Meg ha mentek egy video-t, honnan szedjem elő?! -
retek683 #19074 sziasztok nem tudom meidumtól fejjebb venni a textúrát vmi megoldás nincsrá? -
#19073 GTA IV PC Controls
irányítás -
iceQ #19072 Valaki tudja a megoldást?
-
iceQ #19071 Hibát ír ki!
Ezt: -
#19070 ez küldetés közbe van, mögötted van egy uzi vagy arra hasnoló fegyver, felette a szokásos kék nyil lefelé hogy ERRE
azt lehet szerintem csak megvenni.
én i s most jártam nemrégitt:)
hehe -
xido #19069 amint valaki hivatalosan megerősíti,hogy melyik crack működik online...bár koppkopp..nekem sok bajom még nem volt,igaz a beállítást nálam is alapra teszi és nincs mit csinálni,de inkább nem buzerálom:) -
MrAndree #19068 Hát inkább nem szórakoznék vele, ha a védelem hibás akkor a patch úgyis javítja. -
xido #19067 mint a felirat is írja,gyere vissza később..vagy más időpontban,vagy több pénzzel...addig csak nézni tudod a manust -
#19066 tényleg, akinek eredetije van, próbálta már, hogy javít-e valamit a crack? hiszen lehet, hogy a védelem is ludas valamennyire.
-ez nem warez, mielőtt valaki beszóna! :)- -
#19065 lál csak 256 megás a kártyám, eddig nem is tudtam, akkor storno, picit gyengébb is elég hozzá -
#19064 ezt nem neked akartam cimezni. csak ugy altalanossagban irtam. -
MrAndree #19063 Próbálgasd, ma nekem is harmadszorra indult el. Kétszer meg kiírta, hogy helyezzem be az erdeti lemezt. Okos Securom. -
#19062 de nem tudok