Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
pedig már reménykedtem egy off mentes napban, látom ma sem fog összejönni <#idiota>

DöflingR
Hm, ok akkor abbahagyom.
ASD_:ASD_:

ez nagyon off <#ejnye1>

DöflingR
Nemis ASD_:AS_D:A_:SD:A_SD

Snexi
<#idiota>

nem tanították meg írni és csak a billentyûzetet csapkodja <#shakehead>

rooney8
mi ez az ASD_:ASD_:ASD_:ASD_: ?<#zavart1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DöflingR
LOL ASD_:ASD_:<#idiota>

BiG G
zsear

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
GC lesz, ja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Máté94
GC szerintem:D
BiG G
holnap? mi lesz holnap? :) kicsit le vagyok maradva, most értem haza nyaralásból... :)

dölfi: gratulálok a szüleidnek.

azsdvonalkettõspontazsdvonalkettõspont

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Snexi
nem biztos hogy holnap már lesznek képek,fölleg ha zárt körû teremben lesz

DJ Skyline
hát hivatalosan majd csak holnap, vannak ilyen jött ment képek de kitudja hogy azok most honnan

DöflingR
ASD_:ASD_:ASD:_ASD_:

BiG G
srácok, pc-s verzióból vannak már képek?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DöflingR
ASD_:ASD_:AS_D: látom megkaptad a büntipontodat érte ASD_:ASD_:ASD_:<#taps><#taps><#taps><#taps>

Snexi
holnap kezdõdik

na de mikor kezdõdik a gc??? vagy már elkezdõdõtt ber valahol azt írják h 18-20 ig vagy 21-24 ig tart?????

Snexi
de hisz az unokatesódnak megvan a beta,kérdezd tõle <#idiota><#banplz>

norbi56
mindent

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

DJ Skyline
ja, hasáraütött bearn és mondott valamit amin szerinte elfuthat, majd hivatalosat talán a Games Convention-ön mondanak

http://gtahungary.hu/cikkek.php?cikkid=5386

én it olvastam a gép igényt
De az milyen aranyos, hogy mind a két hozzászólásában leírta a konfigját <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DJ Skyline
így van, felesleges még ezzel foglalkozni amíg nincs gépigény. gondolom egy shader model 3-at tudó VGA azért nem árt, majd meglátjuk

Balumann
Szerintem egy dualcore -os proci és 2 giga ram nem ártana, de amíg nincs gépigényrõl információ addig hiába kérdezed.

bubu13
az egészet... Még senki se tudja a gépigényét ugyhogy ne kérdezz ilyet

EEE 1899

akkor mit kell kicserélnem a gépembe hogy el induljon a GTA IV?

video kártya: ATI readon Sapphire HD 2600 pro 512mb
memoria: 1,25GB RAM
proceszor: AMD Sempron Processor 2500+ 1.41GHZ
Attila8805
Nem

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

szerintetek el indul a gépemen a GTA IV?

video kártya: ATI readon Sapphire HD 2600 pro
memoria: 1,25GB RAM
proceszor: AMD Sempron Processor 2500+ 1.41GHZ
cenobite
Köszi, így már meglesz! :)

gamertag: kenobita

Synit HUN
Sztem ebben a vidiben benne van, hogy hol található.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

cenobite
Ötletes és profi munka!!!

(Azt a gördeszkapályát még mindig nem találtam meg, na majd ma megkeresem.)

gamertag: kenobita

Synit HUN
Ez eddig a legötletesebb video amit a játékból láttam! <#worship>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

sparrow35
<#violent><#kocsog>

I want to be a mighty pirate ever!

DJ Skyline
hatalmas _:DSAASD

komoly!<#hehe>
elitehun
<#eljen><#eljen><#lookaround><#lookaround>
Stefibaba
Ezt láttátok már? <#idiota><#idiota><#banplz>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Besz
Erre a problémára van megoldás! Léteznek billentyûzet és egér emulátorok PC-re. <#smile>

Következõképpen mûködnek:

- Elindítva a programot, a játékvezérlõ gombjainak eseményeihez hozzá tudod rendelni a billentyûzet illetve az egér egy-egy megfelelõ eseményét.
- Lerakva a tálcára a háttérben fog futni.
- Lenyomva a kontroller egy gombját, a program észleli az eseményt és legenerálja a hozzárendelt billentyûzet|egér eseményt, amit a Windows továbbít az elõtérben futó programnak, jelen esetben az adott játéknak.

Jellemzõi:

- Nincs befolyással a billentyûzet- és az egér eseményeire, emiatt ezeket egyszerre használhatod a kontrollereddel. Neked pont ez kell!
- Erõforrásigénye minimális.
- Késleltetés észrevehetetlen.
- Bármely játékhoz használható, mert az nem is fog tudni róla. Akár a Windows-t is vezérelheted vele.
- Leképezéseket, mint profilokat elmentve egyszerre sok játékhoz használható átállítgatás nélkül.
- A játéknak nem kell támogatnia a kontrollereket. Én annakidején a Tomb Raider 1-et játszottam gamepad által, holott a játék nem is kezeli az ilyesmit.

Sok ilyen programot találhatsz a neten, én ezt az ingyenest használom, ha szükségét érzem: JOYTOKEY.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

bertino
teljesen jo <#eljen>

köszi,látom lesz hol gyilkolnom :DD

DJ Skyline
itt a Points Of Interest résznél pipáld ki a Building with Interior részt, majd a Missions-ból szedd ki a Startot, hogy átláthatóbb legyen

Tehát még1x feltenném kédésem:
Milyen épületkbe mehet be végigjátszás után ?

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

bertino
fejezd már be a saját magad fényezését, rosszabb vagy mint egy 10 éves, minden nap elmondod itt.

Pepsi Twist
naja

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJ Skyline
nyugodtan, Shadow keze oda is elér <#gonosz1>