Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Sok topikot olvasgatok, és nagyon kevés van rendben, mindenütt offhegyek, jószándékú emberkék beszólásai, antiszemitizmus, egyebek.
Ha bezárunk, máshová mennek. Egyetlen megoldás egy szép nagy BANHAMMER!
Offtopikokat is látogatom, és vicc, de ott nagyobb rend van általában. Senki sem szólogat be a másiknak, mert nem érzi feljogosítva rá magát. (kivétel egy két "lovag" aki oda is átruccan észt osztani, mert azt hiszi, neki annyi van, hogy másnak is adhat....)
http://www.freetvmaci.info/
...
#10370: nem hinném hogy én túlreagálom. vannak alfórumok (hw, sport/foci) ahol ilyen offért csak úgy repdesnek a felkiáltójelek! én csak egy értelmes, hasznos topikot szeretnék. az elmúlt 1000 (ezer!) hsz-nek lett létrehozva topik!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Felesleges bezárni.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
jelenleg ez van, nem fog összedõlni a világ.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://www.freetvmaci.info/
volt már zárva a topik, aztán lett pár üzenet, akkor megörültem hogy bejelentették, nem így volt. E3 után kivettem favból (hiszen kb. ugyan ilyen volt a topik), bejelentés óta megint ott van. és most jön a lényeg: nyugodtan be lehetne zárni mindig, amikor nincs új infó, mert így értelmetlen az egész. értelmetlen, hiszen a lényege az lenne, hogy megbeszéljük a híreket.
ha egy normális topikban azt látja az ember hogy egy nap alatt termelõdött több száz hsz megörül, mert azt gondolja hogy történt valami. hát itt ennek nyoma sincs.
2 nap múlva GC. ott bemutatják a sajtónak a PC verziót (linkeltem a hírt, elveszett az sok off között...), ha lesz valami megbeszéljük, 2 nap rend. utána megint elkurvul az egész, követhetetlen lesz, ergo értelmetlen.
én a megfontolt, ésszerû zárás mellett vagyok!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
valaki leirná hogy mi történt?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
[befejeztem <#idiota>#idiota>]
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Túl hosszan mondja, hogy "four", és le is viszi a hangsúlyt, szóval szerintem csak annyit mond, hogy ez nem a GTA 4, haver..
vagyis hogy a gta hugyosoknak van....
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
- This isn't Grand Theft Auto 4, kid...
- You're right. I'm a lot more fun!
0:09-tõl figyeljetek arra amit mond... 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nameg, h shitgamerek nem értenek a dologhoz és nem képesejk bekonfigolni.... az sem... mert ugye eddig a gta3 ota minden gta ment több kontrollerrel (értsd: kormány+bill+egér / autoaim on/off ) is...
szal csak halkan, amihez nem értesz 😉
Forza.
egy kis on: Kormányom soha nem lesz ezért marad a gémpad két analóg karral 12 gombbal (valami Manta-t néztem ki a "Víz"-nél.). Remélem azal el tudom irányítani majd a játékot.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Másik kérdés ha már eszembe jutott: Ugye analóggal lehet szabályozni a gázt, a kormányzást is lehet ugyan így fokozatosan?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
GTA 4-ben lehet egyszerre a bill+egér párost és egy gémpadot használni? Tehát egy olyan szituésönt lehet elképzelni hogy mondjuk Niko-val osztom az áldást az utcán bill+egér-el majd kocsiba pattanok, felkapom a gémpadot és onnantól azzal furikázom.
Vagy ez is ilyen: "Csúz jór kántrollõr" játék?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt