Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha gondolod bemegyek azt offolok, tudod hogy számíthatsz rám <#idiota>

Dante73
A TDU topik pörög, mint majom farkán az a bizonyos stanicli....

http://www.freetvmaci.info/

DJ Skyline
azért különbség van a kettõ között, az a játék már ezer éve megjelent, ott már régesrég elmúlt a nagy pörgés. néha van 1-2 honnan tudom leszedni komment, de ez a legtisztább topikban is jelen van. itt is rend lesz, csak most nagy a pörgés mert várja mindenki, hát még mi lesz akkor ha majd megjelent. majd elmúlik. emlékszem a GTA SA topikban is alig lehetett rendet tartani, most meg alig ír oda valaki, semmi dolgom már 1 éve minimum 😊

Pepsi Twist
a TDU tápig még mindig szép és tiszta 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Dante73
Ja, modi-t akartam írni.... bocsi. Értem, és tényleg nem lehet itt 24 órában, de a házigizda törölhetne, modi osztogathatná a kis felkiáltójeleket a nevek mellé, mert az egész SG kissé kezd elkanászodni.
Sok topikot olvasgatok, és nagyon kevés van rendben, mindenütt offhegyek, jószándékú emberkék beszólásai, antiszemitizmus, egyebek.
Ha bezárunk, máshová mennek. Egyetlen megoldás egy szép nagy BANHAMMER!
Offtopikokat is látogatom, és vicc, de ott nagyobb rend van általában. Senki sem szólogat be a másiknak, mert nem érzi feljogosítva rá magát. (kivétel egy két "lovag" aki oda is átruccan észt osztani, mert azt hiszi, neki annyi van, hogy másnak is adhat....)

Yoda001
látom ottis jófej vagy<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

...

ProGabe
ban osztogatása már sok. minek? Ldavid egyszer már bezárta (tehát nem mint mod, hanem mint hg, egy ügyes script-tel), simán megtehetné most is.

#10370: nem hinném hogy én túlreagálom. vannak alfórumok (hw, sport/foci) ahol ilyen offért csak úgy repdesnek a felkiáltójelek! én csak egy értelmes, hasznos topikot szeretnék. az elmúlt 1000 (ezer!) hsz-nek lett létrehozva topik!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Grove4
Mondjuk a bezérésról és az OFF-ról való dumálás is OFF<#idiota><#hehe>,sõt ez a komment is OFF,áááááááááÁÁÁá ez egy ördögi kör!XD<#idiota>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Meg egyébként is, ne legyünk már ilyen önostorozók -.-...
Felesleges bezárni.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bertino
ilyesmit senkitõl se lehet elvárni.
jelenleg ez van, nem fog összedõlni a világ.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
bocs, de mit értesz most "op" alatt? moderátor? Shadow figyelgeti a topikot, de õ sem lehet itt 24 órás ügyeletben :S

Dante73
Én sem. Amelett vagyok, hogy vegye át egy op a topikot, és ne kimélje a banhammert. Minek ide konzolos kép, meg vidi? Akit érdekel, az átmegy a konzolos totyikba. Aki meg pc-s, és nem érdekli, itt marad.

bertino
én nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ProGabe
200+ üzenet, MIND OFF!!! hát gratulálok! 😊

volt már zárva a topik, aztán lett pár üzenet, akkor megörültem hogy bejelentették, nem így volt. E3 után kivettem favból (hiszen kb. ugyan ilyen volt a topik), bejelentés óta megint ott van. és most jön a lényeg: nyugodtan be lehetne zárni mindig, amikor nincs új infó, mert így értelmetlen az egész. értelmetlen, hiszen a lényege az lenne, hogy megbeszéljük a híreket.

ha egy normális topikban azt látja az ember hogy egy nap alatt termelõdött több száz hsz megörül, mert azt gondolja hogy történt valami. hát itt ennek nyoma sincs.

2 nap múlva GC. ott bemutatják a sajtónak a PC verziót (linkeltem a hírt, elveszett az sok off között...), ha lesz valami megbeszéljük, 2 nap rend. utána megint elkurvul az egész, követhetetlen lesz, ergo értelmetlen.

én a megfontolt, ésszerû zárás mellett vagyok!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát ez elég lol 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kuci06
flémkeltés, majd panaszkodás, hogy miért nem beszélnek a GTA-ról-

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

elitehun
ne túlozz! az utóbbi 2 órában kb. 3 GTA-s hozzászólás született
DJ Skyline
flam,spam,off, kb 90%-ban, a maradék 10% meg a játékról szólt. kb ennyi

FZoleee
semmi érdekes... szokásos viták, beszélgetés mindenrõl, ami nem gta stb... 😄
Firerock
504 új üzenet...
valaki leirná hogy mi történt?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

FZoleee
tudtommal még nem ez szerepelt itt, mielõtt szerkesztetted volna... amúgy meg te KIJAGEC*VAGY ?😊
Pepsi Twist
sztem is ez a variáció van

Még annyi ehhez, hogy a "kid"-et többesszámba kellene tenni ahhoz, hogy értelmes legyen a te verziód.

[befejeztem <#idiota>]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

na az is lehet .....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Túl hosszan mondja, hogy "four", és le is viszi a hangsúlyt, szóval szerintem csak annyit mond, hogy ez nem a GTA 4, haver..

igy..vagy lehet 14-15évesekre gondolt

amúgy szeretnek a kisgyerekek (7-8 évesek ) GTA-zni,mivel szét lehet verni benne egy csomó embert 😄D

szeptember 24.-én kiderül hogy mit mond 😄

hát példáull..... ez nem a grand theft auto a gyerekeknek.....(gyereknek)
vagyis hogy a gta hugyosoknak van....

Ennek sok értelmét nem látom btw.

Grove4
Szerintem is azt mondja!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

vagy this isnt grand theft auto for kid... és az más

Pontosabban:

- This isn't Grand Theft Auto 4, kid...
- You're right. I'm a lot more fun!

Pepsi Twist
grand theft auto four? XD

OFF is, meg nem is 😄D

0:09-tõl figyeljetek arra amit mond... 😊

akyyy
<#wow3>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

arty
az, h a shitpécén semmi nincs szabványositva, nem a shitbox hibája 😉

nameg, h shitgamerek nem értenek a dologhoz és nem képesejk bekonfigolni.... az sem... mert ugye eddig a gta3 ota minden gta ment több kontrollerrel (értsd: kormány+bill+egér / autoaim on/off ) is...

szal csak halkan, amihez nem értesz 😉

Forza.

Én így játszom a SA-szal, a kérdés, hogy az új enginenek mekkora beleszólása van ebbe.

Magiszter
Influenza, vagy Sality NAO? <#idiota>

egy kis on: Kormányom soha nem lesz ezért marad a gémpad két analóg karral 12 gombbal (valami Manta-t néztem ki a "Víz"-nél.). Remélem azal el tudom irányítani majd a játékot.

elitehun
egy kis off. nem tudjátok melyik topikba forduljak vírus problémával?
akyyy
hát san andresaba lehetett bill, egér kormány komboval játszani.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Synit HUN
A Pc egyik elõnye hogy szinte mindent használhatsz mindennel kombinálva 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Magiszter
Akkor majd kiderül hogy gémpaddal mennyire irányítható. Amúgy itt most auto-aim, van vagy assisted-aim? És gondolom az egyik (ha 2 is van) analóg karral lehet irányítani a célzókát.

Másik kérdés ha már eszembe jutott: Ugye analóggal lehet szabályozni a gázt, a kormányzást is lehet ugyan így fokozatosan?

Pepsi Twist
vagy épp kormánnyal... bill + kormány kombó sztem nem lehet de majd kiderül... mivel sztem shitboxon erre a funkcióra nem volt szükség ezért nem tudjuk

Máté94
Szerintem nem😮)
Magiszter
Felmerült bennem egy érdekesnek látszó kérdés:

GTA 4-ben lehet egyszerre a bill+egér párost és egy gémpadot használni? Tehát egy olyan szituésönt lehet elképzelni hogy mondjuk Niko-val osztom az áldást az utcán bill+egér-el majd kocsiba pattanok, felkapom a gémpadot és onnantól azzal furikázom.

Vagy ez is ilyen: "Csúz jór kántrollõr" játék?

cicai
jahXD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Pepsi Twist
de miattam 😄

idáig én offoltam mindig de leáltam és kész 😄