Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
AZTA K*RVA rejtett nudista strand

NE NÉZZÉTEK MEG HA KEDVES AZ ÉLETETEK!

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Pepsi Twist
hogy felkenõdik XD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Magiszter
En már egy szimpla KANGOROO csítnek is örlnék amivel 10 méter magasra lehet ugrani. Az volt az ökörködések nélkülözhetetlen velejárója az SA-ban. Jött a zsernyák hogy majd jól elüt én meg akkorát ugrottam hogy mág a következõ kettõ kocsi is átfért alattam <#vigyor2>
De ilyen fizika, meg törésmodellek mellett tényleg dúrvaság lenne egy "én vagyok a jedi az anakinból" csít amivel röptetni, ellökni, felemelni lehetne dolgokat. <#idiota>

kifli
erre fõleg multi miatt lesz érdemes berüházni hacsak nem lesznek tört szerverek
DJ Skyline
és még mindíg nem hivatalosan bejelentett hír, csak valami mindenféle forrásnélkül bebiggyesztett valami

Majd lesz hozzá mod :PP

Pepsi Twist
jah ez fasza lenne XD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Visszatérve a csúszásra: totális baromság. Az hogy az MS mit akar, az nem érdekli a R*-t, vele nem is tudtak szerzõdést kötni az Microsoftosok hogy csak 1 év múlva adják ki PCre... R*-t nagyon is érdekli a PC-s felhasználók köre. Éppen ezért jönni fog idõben, még karácsony elõtt. R* jól tudja, hogy vannak akik kérik Karácsonyra, vagy csak meglepik magukat egy PC-s GTA4-gyel. Ettõl a bevételtõl õk sem akarnak elesni. Fõleg ha azt nézzük nekem 1db GTA-m sem eredeti, de most erre úgy érzem muszáj lesz beruházni. Ez 1 ember de még kb rajtam kívül több százezer ember érez így, az már jó a R*-nak!

DJ Skyline
nincs

TIBI
Nem tudtok róla h lesz-e valami olyasmi cheat h ultra-szuper-mega-giga erõs vagy és pl kocsikat is dobálhatsz csak úgy poénból? <#idiota> Az ilyasmit nagyon élvezném ilyen fizika mellett <#nyes> Sõt valami szuper hõs cheat is lehetne hozzá, repkedéssel és egyéb hasonló nyalánkságokkal^^ de jó is lenne repkedni kocsival a kezemben és a rendõrhelikoptereknek dobálni <#buck>

^^

Gando
ecsém ez rohadt jólessz :D milyen feelingesek az esések :D a végén én felnevettem XD elégfájdalmas :D

red bull
thx

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

BiG G
vimeo-n talán, ott van lehetõség HD videó feltöltésére.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

red bull
Holvannak még jóminõségû ingame GTA 4 videók a GT-n és a Youtube-n kívûl?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

DJ Skyline
szerintem rossz helyre kopizták be, ha megnyitom akkor még mindíg Nov. 21 van ott. honosításnál is az van hogy angol nyelvû játék, ezzel szemeb a Spore-nál meg az van hogy magyar nyelvû. szvsz csak szimplán rossz helyre kopizták a Spore adatait és még nem vették észre :Dd

megújult cdgalaxis oldalán ez látható....Grand Theft Auto 4 (PC, magyar felirat, szeptember 5.)

oké,a dátum baromság,ezt tudjuk...de érdekes lenne,ha honosítanák...igaz aminél kint van,hogy magyar felirat-javarészt cdprojekt-,az úgy is van...
szabod
Az mekkora már, hogy elnyal, feláll, azt mondja: not funny aztán megy tovább mintha semmi se történt volna <#idiota><#idiota>

Mente et Malleo

offkorz
beteg dolgok ezek :DS_ASD:DS:

DJ Skyline
majd kipróbáljuk November végén :D lehetne írni az ötleteket valahova mert elfogjuk addigra felejteni :D

Magiszter
Én meg olyat nem láttam amiben nem ugrik ki menet közben/ugratásnál a kocsiból. <#idiota>
Meg olyat sem hogy busszal megy végiga járdán és utána mutatja az elején a felkenõdött dolgokat. Vagy olyat amiben vonatsínre állna rá kocsival és úgy várná. Esetleg motorral ugyanez, vagy motorcsónakkal <#nyes>

Máté94
Nem hinném,hogy lehetséges de akkor már lökjön bele járókelõket<#idiota>
Gando
én meg olyat nem hogy beleugrik egy utasszállító hajtómûvébe XD<#idiota>

Máté94
Én még egy videót se láttam amiben Niko egy autóra esne.Pl repülõrõl.
Hogy betörnek e az ablakok meg behorpadna a teteje:D
Gando
én kombájnal a városban daráltam az embereket :D mert jóvolt :D

amugy ha valakit érdekel itt van az elsõ része a vidinek

Magiszter
Én inkább kombájnnal mennék, vagy traktorral mint az SA-ban. Az nagyon nagy volt. Fõleg mikor vagy 20 traktort egymásra kapcsoltam és mint a kígyó mentem az utcán. <#idiota>

DJ Skyline
ebbe a játékba csak egy Skimmer kéne megint, mint a VC-ben is volt. több repülõ nem kell, felesleges

DJ Skyline
:_DSSDAASDASD <#wilting><#levele>

elitehun
jó de a heli nem olyan gyors mint egy repcsi
John Cena
KEGYETLENXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ProGabe
van benne heli! rohadt messze el lehet látni. youtube-on van is egy csomó videó amikor elmennek egy kis látványtúrára eggyel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Stefibaba
Ha jól emlékszem, valami olyasmiért nincs benne repülõ, mert ugye LC-be (asszem xD) nincs Low-poly textúra, magyarul egy rohadt erõs gép kellene hozzá, hogy egyszerre, olyan távolságból jelenítse meg az egész várost (vagy valami ilyesmi :D)

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

hen-tes
A legjobb az volt benne, hogy számolta meddig bírsz a levegõben maradni vele.. :d

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bertino
az nagyon sztár kis gép volt :D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hen-tes
vice cityben sosem repültem repcsivel.. :S
gta3-ban meg csak poén szinten volt jó a töröttszárnyú dodo..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Shiwo
valamit hagyni kell a kiegészítõkbe is

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

mindenki ezzel jön.. akkor nem értem, a GTA3-ban és a VC-ben minek volt egy-egy gép? (még ha elõbbiben nehezen használható is volt)
FZoleee
na ja, van a Francis International Airport, aztán kifújt...
hen-tes
Ide tényleg felesleges a nagy dög repülõ. Hova repülnél vele, nincs két reptér sem.. Majd a gta4sa-ban. :)

azért van benne valami, eddig is ott támadták a sorozatot ahol tudták
egy New York-i felhõkarcolók közti repkedés meg csak olaj lett volna a tûzre
valaki megrendezte volna mégegyszer a dolgot és ráfogja a játékra, mert hogy abból tanulta..
Magiszter
Ez hülyeség. Akkor nem csinálhatnának olyan filmeket sem amiben van repülõ mert 911. Ugyanmár. Kocsival végig hajthatsz a járdán 1000 ember agyvelejével moshatod fel az utcákat, de repülõt nem vezethetsz mert egyszer régen 2 beleszállt 2 magas toronyba... hol van itt az értelem?

Magiszter
Az alábbi szövegrészt csak nyugodt idegzetû olvasóinknak ajánluk.

Mert mint tudjuk a konzol egy rakás lógané! A PC a király és a windows forevõr... stb...blablabla...

arty
:)))

ugyanmár

Forza.

Snexi
a 9/11 miatt sem rakhattak bele repülõt

elitehun
magunkat meg tudjuk keresni az adatbázisban?
arty
igy van, ezzel gyorsitanak az endzsinen. csak itt vannak akik szerint ez a konzolok miatt van ... azért irtam a kék renderelési baromságot :)

Forza.

Magiszter
Mi ez a marhaság? <#fejvakaras>
Miért ne tudnának kéken renderelni? Akkor az égbolt az micsoda? Zöld? Meg hogy a miatt nem lesz repcsi. Azért nem lesz repcs mert az R* -osok belátták hogy hülyén veszi ki magát az hogy egy "sehonnani bitang ember" beült egy 747-esbe és repül vele. Helikopácsra lehet viszont tanulni a játékban úgy tudom. A másik meg hogy az elfelejtés az programozási hiba. MInden képkockára újragenerálja a dolgait, a helyett hogy elrakná egy pufferba, cache-be hogy ha csak körbe nézel akkor ne keljen újra izzadnia a gépnek, hanem csak visszahívja.

arty
sajnos nem, sõt, még rosszabb is lesz, mert a mostani konzolok miatt nem lesz benne repülõ meg emiatt lesz barna kabátja Nikonak, mert kéken nem tudnak a konzolok renderelni

---

a késés pedig nem hivatalos baromság.... ugyan olyan álhir, mint volt 2 honapja a "jön pécére"

Forza.

Magiszter
Az nekem mindjárt. Most is úgy van aug 22 hogy még mindig július 30-at akartam írni mindenhova. Nekem ez a hónap teljesen kiesett úgy mindenestûl. Úgyhogy mindjárt itt van karácson <#idiota>
De legalább is a GTA4 megjelenése az csak pár pillanat.

hen-tes
hisz itt a karácsony.

hol? :D még 3 hónap pazdet. megjelenéstõl számítva is pont 1 hónap még