Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
hogy offolnám tele ezzel a szarral mikor csak ezt az egy szart linkeltem be, szal ne ríjjá

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

red bull
felõlem offolj nem én vagyok a házigazda, linkeld tele az összes topickot az sg-n ezzel a szarral. aztán majd 1 hónapig hátha lebannolnak, vagy 1 évig is
<#lama>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Gando
redbull meg mama2 nemtom hogy mit sírtok, mondtam hogy ne nézzétek meg...ennyi...<#ejnye1><#mf2>

elitehun
ez most fõlegaz én hibám bocsi
red bull
megint sok az off <#szomoru1>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

elitehun
természetesen<#vigyor4>
OK, a többit lehet máshol megtárgyalni
elitehun
sztem az mert leszedtem egy EA-s játékot de a Crysis az meg mwgy (eredetiben)
winfos reinstall,mert lehet hogy egy azonos kiadótól lévõ játékot warezról szettél le és nem müködik és beleépült vmi a rendszeredbe ami gátolja hogy pl:EA-s játékok ne mennyenek,de ez lehet h hülyeség 😄

elitehun
valami tipp?
kifli
újabb érv a warez melett XD
ahha

volt már: #10736 #10737
elitehun
de a nem eredeti játékok mennek <#rolleyes>
Winfos Reinstall !!!

elitehun
ezt a játékot én is eredetiben fogom megvenni az százas<#vigyor>
csak attol félek hogy nem fog mûködni mert az utolsó két játék amit megvettem az nem mûködött és még felrakták egy bolti gépre és ott ment úgyhogy nem tudom<#szomoru1><#shakehead>
kifli
háát álltalában a jobb igényesebb játékok magyar felirattal fognak kijönni esetleg szinkronnal
tobias88
ne reménykedj
akk jó ,mert legalább érteni is fogjuk a történetet,már aki nem tud angolul

mama2
http://www.cdgalaxis.hu
itt menjetek le, és ott lesz a "megjelenés elõtt " kategóriában a GTA IV PC elõrerendelés. És figyeljétek meg az ára alatt zárojelben hogy mi van oda írva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
magyar felirattal

WTF?!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kifli
vicces lenne hogy ha ugyan azt az infót adnák amit adtak konzolos megjelenés elött
formáJában <#wilting>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

szabod
Hát még szép, mást nem is nagyon tudnak adni. Vagy elkezdenének infókat adni, hogy a játék fõhõse a pc-s verzióban is Niko Bellick <#idiota>

Mente et Malleo

Snexi
de egy pc-s verzióból ami már kijött elötte konzolra csak gameplayekkel lehet újatt mutatni (mint pl a mass effect-nél,ott is csak gameplayek meg in-game képek jöttek)

Pepsi Twist
annyiért inkább veszek piát és itthon életszimulátorozok 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

FZoleee
igazad van. itt van pl a sims 2... kiadnak hozzá 100 db új cuccot, aztán veheted meg több ezerért... meg minden szar kiegészítõ 4000-5000 Ft legalább...
Az EA-t nem érdekli a közönség, csak adja ki a szarjait 8 évente kapunk valami újat, a sok marha meg veszi a gagyi cuccot és nem ébred fel az EA hogy ébresztõ kéne valamit javítani mert nem veszi senki

DJ Skyline
hát, pénzéhesebbnek tartom az EA-t a sok sorozatjátékaival, amiben a köreten kívül alig van valami újdonság. de ha megnézed a GTA játékokat azok állandóan csak fejlõdnek és fejlõdnek.

FZoleee
konzolos gameplay is csak a megjelenés elõtt pár nappal/héttel (nem emlékszem pontosan) volt 😊
Snexi
am jöhetne már pc-s gameplay vagy valami<#vigyor> remélem nem azzal a pár képpel intéz el minket az R*

R* nem olyan kapzsi mint a többi 😊 Ahogy én eddig észrevettem... R* "szereti" a fanjait és egyiket sem szarja le, hanem egyenlõként kezeli õket. Nézd meg: késõbb jön PC-re, de részletesebb grafikát kapunk, meg még ki tudja miket.

totalisan nincs igazad..... ahol sok van,oda még több kell

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

FZoleee
igen, ez easter egg, nem bug 😊 annyira tudnak azért programozni a rockstarnál, hogy ekkora bugot ne hagyjanak benne 😄
DJ Skyline
miért, mint easter egg teljesen jó.

ébredj fel, van akinek fontosabb a PC tábor mint a kurva sok pénz, mert nekik hova több, így is tele van lével

Snexi
valószínüleg direkt hagyták benne hogy egy hinta kilõvi 200m magasba<#idiota>

DJ RX7
Ez szerintem pedig szándékos, nem pedig bug.

:3

mama2
Ez szar. Szaggat a zene meg minden:S.

Magiszter
Én észre se vettem ilyeneket. lehet velem van a gond <#idiota>

kifli
olyan illiuzió romboló hogy szét van törve a kocs hátsó lámpája aminem is világítviszont a féklámpa meg a tolatólámpa ugyanúgy mûködik
Máté94
Szerintem figyelni fognak rá akkor valószínúleg nem lesz benne.Majd Patch formályában kijavítják😄
arty
naiv vagy 😊 a Rockstar nem a máltai szeretetszolgálat, van az a pénz, amiért akár xbox exkluziv is lett volna... igy csak az õsszel érkezõ extratartalmak lesznek azok.

a fejlesztõk, kiadók pénzért dolgoznak, nem a pécések szép szemeiért, ébresztõ!

Forza.

szabod
" Hi I'm not Johnny Knoxville, welcome to GTA Jackass" <#buck><#idiota><#idiota>

Mente et Malleo

Magiszter
Rick Roll clip <#idiota>

Amúgy egy kis multi-móka. Ezt tényleg eredetiben kell megvenni, ha ilyeneket lehet ökörködni benne.

red bull
hallod takaroggy már innen bazdmeg itt nézem hogy már 2 napja offolod a topickot bazdmeg és beszúrsz ide egy ilyen szart és jót nevetsz. hát kurvaügyesvagy BANNPLS

mama2
Bazze.. Ezt most muszáj volt? Ebbe mi a jó bazze?-.-"

FZoleee
de menõ ez a videó <#banplz>
Gando
najó túlzás volt ez a kedves az életetek de akkorse nézzétek meg!